1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Bozica1980 Среќен роденден да си жива и здрава, сите желби и посакувања да ти се исполнат и целиот живот да си облеана со радости успеси и убави нешта.

На anel, DVAANGELA, galapce и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Секогаш биди среќна,ме разнежни:inlove: и почесто ги менувај сликичките на твојот аватар,куклето е преслатко:inlove:

На anel, DVAANGELA, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.751
    Добро утро!

На телефон не ми излегуваат сите нотификации и нели ако еднаш не отвориш нотификација аЛтоматски не ти стига веќе од таа тема ниедна нотификација, и така сабајлечки сум ве читала парцијално.

Да ви кажам право вчера сум се одметнала во планина, да се надишам чист воздух, не сакате да знаете како изгледаа Скопје и Тетово од горе 8-|

Данке порасна снајка моја, каков пинцур беше кога се роди, ми порасна лепотицата, толку да не седи веќе легната во количка :lol: Не можам да ви опишам која радост ми носи секоја нејзина слика, како разгледница ми е, убава таа на тетка. Да видевте па како ми се потпре мило на рамо кога ја земав во раце, абе топење, има да пишуваме навелико во темата Снаи и свекрви-задоволни :D

Имав вчера малце чудна вечер и малце повеќе се уплашив, легнав лута дури на мм што не ме разбра колку сум исплашена и не направи тоа што го замолив, знаеше дека погреши па се извинуваше, ама не попуштив.

Среќен роденден на ќерка и на Луничка и на Божица, да сте живи и здрави!

На danichap, Peco, anel и 12 други им се допаѓа ова.
  4. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    @Bozica1980 Една искрена честитка за твојот роденден,многу здравје и кога човек го има тоа е и среќен човек.Убав ден и сликни го тортето да го видиме.Мене не ми е јасно како некои луѓе немаат осет и си мислат Оти можат да си дозволат секаде да се мешаат.@Mareane имав и јас слична ситуација,многу се нервирав но тоа е.Ние сме имале пари и сме биле должни да даваме,мм ме издржувал мене и требало и нив:@.Сега сум раат.Допивам кафето и на работа.(highfive)Сега видов дека и на @Val-Dim и било роденден.Среќен роденден,секое добро:^::f::d:

На Peco, anel, Abrakadabra и 11 други им се допаѓа ова.
  5. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    @Bozica1980 среќен роденден женче! само убавини да те пратат во животот!
    @danichap машала, да растете големи!

еве ме и мене покрај компјутер на работа , пијуцкам чај и се мислам од кај да почнам за спремање...денес ми е во мисла да ја доправам тортата за мајка ми , за мене некои колачи од утре , а и кроасаните на вал-дим ми се во план..:P
    вчера сум бришела прозори, перела завеси , дури стасав и зачините во кујна да ги прередам:D
    имајте убав ден

На Sky-butterfly, danichap, Peco и 13 други им се допаѓа ова.
  6. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    Добар ден, убав ден.:sun: Се мислам како-што за Нова година. Од место за дочек, мени и се што е поврзано со славење. Веројатно ќе успеам некако да се синхронизирам со желбите и реалноста.:?:

Ни јас ги немам правено.:shake: Можеби некогаш во налет на инспирација во наредната година. До тогаш ќе се служам со кроасаните од останатите феминки.:D

Кажи му дека сакаш поголема елка.:rofl:

@Bozica1980 Среќен роденден!:^:

На Sky-butterfly, Peco, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  7. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.809
    Допаѓања:
    323.873
    Прашање:Знае ли некоја рецепт, како се прави пелте (спелта)?

8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.751
    Пелте и спелта е различно ко што знам Рефке, пелте е едно ко слатко ко желе густо, а спелта е житарка.

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Женчиња ај добар ден и од мене:)блиц да се шкртнам...
    Сабајлево ми истекна дека денеска е последен понеделник годинава.
    Не дека ми значи тој факт нешто,туку така ми прелета таа мисла низ глава :?:
    Среќен роденден на сите што славеле викендов,што слават денеска. Да сте живи и здрави,па се останато по ред.
    П.С.Шала на страна ама навистина сакам да ги направам кроасаните на @Val-Dim, кај да го најдам рецептот?
    Инаку,сабајлево идејќи накај работа конечно го дефиниравм новогодишното мени.
    Сарма,месо,руска салата.
    Кифли.
    Урма торта,ванилици.
    Тоа ќе биде основата на маса и + - што ќе се најде.
    Се надевам ќе имам време и сила се да постасам:)|(

На Val-Dim, danichap, Peco и 11 други им се допаѓа ова.
  10. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    Што е тоа

На Bozica1980 и Petar80 им се допаѓа ова.
  11. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.809
    Допаѓања:
    323.873
    Во право си.
    Баба ми правеше за Бадник.Мајка ми не.
    Сега јас сакам да направам, нели посно, ама рецепт незнам.

На Annath, DVAANGELA и Petar80 им се допаѓа ова.
  12. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Еве ме на рецепција да ви се потпишам :)
    Прекрасен ден, отворив се живо и диво и луфтирам, се спремам и ќе заминувам под сонцето да уживам, ќе ми треба позитива и тоа доста за да успеам да се справам со се и сешто.
    @danichap од убавини да не куртулите, златна шестка, уживајте сите тројца заслужно ви е после се..:hug:
    @Bozica1980 најсреќен роденден, секоја желба реалност, здравје среќа и љубов да ве опкружува секогаш..:hug:
    @mareane виртуелна подршка и гушка праќам за да размислиш и да псотапиш онака како што е нај правилно во моментот во однос со дадената ситуација и изминатите пероди, знаеш дека сум тука за тебе секогаш..:hug:

:hai:

На Sky-butterfly, danichap, Peco и 11 други им се допаѓа ова.
  13. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.149
    Posle 3 smena i sinko odnesen vo gradinka legnav da spijam,no od pusta vozbuda deka ke si go vidam muzeto posle tolku meseci ne se spie i stanav svariv kafe,ima za site povelete Red Coffe Cup Closeup.jpg .

@Bozica1980 Neka e sreken i samo sreka da te prati.
    @danichap Uste mnogu meseci,godini da te raduva lepotanceto isto kako denot koga prvpat go vide :l:

На kjukli, Sky-butterfly, danichap и 13 други им се допаѓа ова.
  14. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Јас мислам еден стап да земете и да ме избркате од форумов.
    Работата ме чека,јас со едно око ѕиркам овде.
    Што да правам,многу сте ми интересни...

На kjukli, Sky-butterfly, vitamina и 7 други им се допаѓа ова.
  15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.751
    За пелте ти треба шира, ако немаш можеш и со сок од грозје или од дуњи. Со ширата или сокот од грозје вариш на литар течност 5 лажици густин, а со дуњите ги вариш да се развари убаво, блендираш, додаваш течност до литар и исто 5 лажици густин да се згусне. А спелта не знам како се прави, веројатно се вари.

На VladeMila, Annath и referentka им се допаѓа ова.
  16. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.049
    Ај, добар ден сеа од мене :lol:

Среќен роденден @Bozica1980 ! Добро здравје, љубов и среќа ти посакувам :^: :hug: !

most-beautiful-chocolate-cakes-in-the-world-awesome-10-on-cake-htbhd7lu.jpg

На kjukli, vitamina, Peco и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Manuela.

Manuela. Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2015
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    3.384
    Добар ден на сите
    Денеска цел ден во брзање сум.Станав и гледам мм се пули во нас а тој сиротиот не му било добро и го пуштиле од работа дома да си дојде јас да го лекувам.
    Денес бевме на малата крв и зедоа убаво поминавме ама кога отидовме за вакцина е богами цела болница разбра колку силно знае моево црвче да плаче,се преплашив како заикна од плачење,едвај ја смиривме пола час уста не затвори.
    @Bozica1980 Срекен роденден,здравје,љубов,среќа,пари...ма се што сакаш да си имаш:)
    @danichap колку убаво се си напиша ме потсети на моето доживување.Твојата и мојата се еден ден разлика.Секогаш да си така среќна:l:
    Одам сега макарони да сварам сакал мм,што да правам ке си го пазам сега и желби ке исполнувам:inlove:

На bittersweet, Sky-butterfly, danichap и 9 други им се допаѓа ова.
  18. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.806
    Dobar den.
    Koga nekoj ke kazese "aj da zavrsi ovoj neubav den"prvo so pomisluvav vo sebe e deka i utresniot den zavisi od nas kako i denesniov.Kakov ke si go napravime takov ke ni bide.Osven bog da cuva od onie sto ne zavisat od nas.
    No nikogas ne se setiv na ona deka utroto e pomudro od nokta.
    Ubavo pocna denot.
    So dve turki kafinja ednno po drugo.Za mene kafe vo koe ima mleko ne e kafe.
    Trknav do Neptun i da si razubavam denot go zemav konecno televizorot.
    LG so site saltanati,3D,smart,800 hercii ratis dva para naocari.
    So sto dusi se konsulturav pred toa za da sega so 101 ot mi rece deka internetot koci so ovie televizori.:@
    Ako ima nekoj upaten neka mi iblazi bol.
    Go nemaa ovde pa drugata nedela ili sega vo cetvrtok ke go donesat,ama nema da bide fabricki zatvoren tuku od izlozben salon.Se nadevam nema da vlijae ova na kvalitetot.
    Se zapnav ovoj da bide i kraj.Baska demek na 24 rati bez kamata,na kraj ispadna deka ovoj model ne bez kamati.E ne mi se davaat 5000 den kamata i si plativ kes.
    Ete sto ti pravi reklamata.
    Prosetav mali na vozduh.Od rucek samo supa so site vidovi zelencuk na dofat.

@Bozica1980 srekenda e denov a i cela tekovna godina.Godinite neka zaglavat vo setinzite...:lol:

Vecer da se spremame za zurka osle proglasuvanje pobednik?
    @danichap @Lady Phoenix vo koj restoran ni rezerviravte devojki?

На bittersweet, danichap, MacenceEna и 12 други им се допаѓа ова.
  19. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.314
    @galapce, со здравје да си го служиш телевизорот! Нептун беа многу пристапни и ефтини едно време, а со квалитетна роба, ама откако другиве почнаа полека да пропаѓаат, малку поскапеа. Или може само така ми се чини... Во секој случај, не ретко имаат добри понуди.

А за забавата... Средба пред Фемина, а предлагам секоја од листата по нешто да донесе, направено од своите вредни раце. Еве ја и Дани со некои предлози излеговме во темана. А Виножитка и ташни ќе делела... :lol:

На bittersweet, danichap, vitamina и 11 други им се допаѓа ова.
  20. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.806
    :hai::hai:да ве поздравам, деновиве сум во катастрофално расположение:envy: нит ми се пишува нит ми се чита,туку да се шкртнам да знаете дека мрдам.Божица среке роденден да си жива и здрава, и се најубаво да те прати во животот. Друштво толку од мене поздрав:hai:

На vitamina, Peco, anel и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.