Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.798
    Допаѓања:
    214.380
    Уште маШ на пораѓаите ми фалеше,со гарант под ќе избришеше:D.После пораѓај кога ме виде му слоши,со водичка го освежуваа,налет се,што е најсмешно или траѓично станата бев се доквакав до ходник пресно породена со првото ни сама не знев кај сум од мака.Така да за сите наредни доби строга наредба дури по саати поминати можи да дојди(facepalm):tmi:

На boomsleng, Dadusicka, Love 83 и 14 други им се допаѓа ова.
  2. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    Мажи кај забари, тешко споива комбинација. Не дека не е, ама се потврдило со машките претставници од мое поблиско семејство.
    Маж на пораѓај.. Или поточно мм на пораѓај, јао... Шо арно сум си во село и нема такви моди :).
    Вечерва маж ми има излаз.. Како некако неосетно почнаа да ја потпишуваат 2019...де со овие френдови, де со колегите, де комшиска... Ќе почнат допрва да се редат кафанките...
    А вие одите на забави од работа? Така колективни??

На boomsleng, Dadusicka, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
  3. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.893
    Допаѓања:
    34.333
    Јуле и јас денес си поплачав пред да ми вадат умникот, и на крај му реков да не ми се смеат пошто сум си плачка по природа.:rofl::rofl::rofl::rofl:

На Yowannty, Sesil, WildMk и 8 други им се допаѓа ова.
  4. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.578
    Допаѓања:
    175.083
    Па баш ради тоа ма ,да види ѕвезда како раѓа ѕвезда :*:
    Не викав ,не рикав... со синко кога беХ -се испокарав со тие бабиците-(facepalm),демек не ми требало доктор ,па ја дигнав цела болница на нозе , се што беше на смена се собра у сала (facepalm).. со малото ко бех дури и на скУпски терав муабет :rofl:... абе мене цел живот ми е циркуЗ у пм (facepalm)

На boomsleng, Love 83, Yowannty и 16 други им се допаѓа ова.
  5. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.942
    Допаѓања:
    203.234
    Па досега никој не плачел. Децата не ги сметам тука, тие секако си плачат :)
    @Espadrila не, немам со кого. Сама со себе не ми се прави предновогодишна журка. Мада ќе има една на 11, за сите бели мантили. И не знам, можно е да одам, бар на таа. Мм може ќе оди, може и не, интересен концепт за журката имаат, не е во кафана, ама дали ќе се оствари, не знам.

На bittersweet, Love 83, Yowannty и 15 други им се допаѓа ова.
  6. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.753
    Допаѓања:
    176.088
    Одиме одиме:)

Јас со на маШ колешките:!: разбира се :D

На Love 83, Yowannty, Ariel и 12 други им се допаѓа ова.
  7. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.407
    Допаѓања:
    260.125
    :rofl::rofl::rofl:

На WildMk, duffi, mareane и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.753
    Допаѓања:
    176.088
    Е шо е смешно?|(
    80% се млади таму.:D
    А плус јас немам нит колеги нит колешки.
    ШО дома ли да седам?
    :(

На Love 83, kuc, mal.ecka и 14 други им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Ние сме у фаза забари...
    Го држам за рака... еве ако лажам... |(
    Оток! Па имаш драма од самопреглед дома, анализа на состојбата, претпоставка, па прогноза, па дали ќе болело... маж толкав. Абе... шамарот и да се изненади па да ќути така изненаѓен.
    Од желба труден ќе остане он кај и да е... се едуцира у танчина. Ама ако го здеси она стандардното после 3-4 месец од раѓање на детето да исчезнува... ќе чуете по весници.
    Све е ок со тие делови, чак што више и одлично, ама мојов имунитет... Се возбудува, па опаѓа, па се самонапаѓа, па собира течност. 2020 мамицата твоја ако не ме ококоравиш!!!!

Да ме видите како лежам... перница, па перниче за патување у пењоар, мајка ми се крсти и урла по мене. Ми купила пижами ко на Цеца на вечер пред женење на синот, спонтано. Сега очекувам милионот да ми дојде...

На Love 83, LadyC, Majuska83 и 18 други им се допаѓа ова.
  10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.407
    Допаѓања:
    260.125
    Ти и на тим билдинг со него да одеш :D.
    Арно си знаеш ти, па и 80% млади :o

На WildMk, dunika, duffi и 8 други им се допаѓа ова.
  11. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2014
    Пораки:
    1.276
    Допаѓања:
    22.143
    Сесил ако е своеглаво како син ми џабе и да го изнервирате и испровоцирате, ќе си седе уште колку сака :D

Јас со стомак до заби , се заглавив во лифт во Ск додека седевме таму и чекавме да се роди бебе.
    Сама во лифтот , датата за раѓање веќе помината, чекав мајстори едно 40 мин. , и ни тогаш не го испровоцирав :D

На bittersweet, Love 83, Yowannty и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    :D:D:D:D
    Значи може и не е толку за смеење работава со здравјето, аѓа моментот дека ќе го заснема мажот 3-4месеца по пораѓај.. Онака поначесто:D:D:Dептен е вистина...
    А и муабетот со пижамите за на Цеца.... :Dне сум сигурна дали анимал принт да си ги замислам или златни.... Или комбинирани:^).
    @Sesil... Море шо зборујш.. Зер поминаа 9 месеца... Со лесно и со убаво да излезе стрелецот :inlove:

На bittersweet, Lilit, LadyC и 13 други им се допаѓа ова.
  13. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.657
    Допаѓања:
    107.467
    Маж на забар не поминува лошо семејна пријателка ни е нашиот стоматолог па знае како со мм.
    До пораѓај не сме стигнале а и некогаш да стигнеме нема шанси маж да присуствува он се онесвестува од крв.
    Ееее вадење крв е друга приказна го држам за рака главчето на страна и му праам бош муабет да му отргнам мисли за страм сме :worried: а теек инекција кога треба да прими ај поарно ќе чутам :x.
    Во секој случај изигравам психолог.:D
    Илјада пати ми рекол да требало он да поминува низ она што јас пимунував за време на ивф процедурата он никогаш не би се нафатил на сето тоа.
    Мажи...:emo:

На bittersweet, Love 83, Yowannty и 13 други им се допаѓа ова.
  14. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.849
    Допаѓања:
    95.281
    Овде е задолжително присуство на партнер на породување,не примаат без придружба,ако не може тој,тогаш мајката на родилката влегува најчесто.Јас не сум сигурна дал сакам да е до мене,ко шо рече Вајлд,знам дека е потреслив па ке го мислам.

На bittersweet, Love 83, Yowannty и 18 други им се допаѓа ова.
  15. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.753
    Допаѓања:
    176.088
    Јас мојот и Пап земање си го мкнам со мене:tmi:
    Јас пцујам и офкам , Он се нервира и ме жали:)
    И после тоа обавезно ми вели- Браво и ме носи на чорба:)

На Love 83, Yowannty, Cka и 18 други им се допаѓа ова.
  16. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.099
    Мојов на пороѓај ни во болницата не беше. Дојде на 2ри, ме остави и после дојде да ме земе на 7ми. Толку беше. Многу му се лутев, премногу, преплакав на клиникана, он од кафана 4 дена не излезе. Ама па ко му снема кеш, се јави да му ја пратам картицата моја по мајка ми. Сега ко пишам, почнува да ми се крева....притисокот. Ама па после 40 дена му наплатив со камата. Колку му се дереев за се и сешто, што се не се изнаслуша од мене, не знам како сум жива.
    За забар немаме мака цела фамилија. Денес Евка ми беше на забар, 15 мин, два заба со лекче, саат време со забарката муабет и играње. И после Евче обожава да оди на забар, епа обожава :)

На bittersweet, Love 83, Yowannty и 24 други им се допаѓа ова.
  17. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.088
    Допаѓања:
    154.720
    Абе како слатко, нема слатко глувче освен во цртан филм :worried:
    Маж на породување не фала, башка јас царица два пати бев и да сакав на царски не пуштаат.
    Снег сакам само еден ден убаво кога ќе падне и ќе побелее па крцка под нозе, толку, и на планина после неколку дена ми се смачува, ептен одам за атер на скијачиве и за децава воздух да подишат. Што се однесува до мене зима може и да се преспие, и лето не сакам, пролет и есен молим лепо. Ова па темнициве од 4 саат не се трпат, ништо ама ништо не ми се прави попладне, како отапена сум, коса ме мрзи да се измијам (facepalm)
    Седам во импровизирана сауна, и наполнив када на зверка, налупав сол во вода и го загреав купатилово ептен, затната е а не и тече нос, вајда малку ќе ја отвори бањањево, па и ја се спурувам со неа. :sweat:
    Аха ќе заборавев, не сум многу упатена со љубовниот статус на @John Snow ама ко што разбрав трудни СЕ :wasntme:, ил сум грешка нешто, ил не сфаќам шали :^)?

На bittersweet, Yowannty, kuc и 14 други им се допаѓа ова.
  18. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.381
    Допаѓања:
    279.139
    И овде треба да биде.И нека се онесвестуваат и пак да ги оставаат се до крај и вадење на постелка и шиење се се да видат задолжително.
    И пак да плачат ко ќе имаат 37.1 тт.

Иако од моментална гледна точка би правела дете со инвитро со донор.Море не,и дете не би раѓала.И би се одселила некаде во Н Зеланд на 18 даалеку од сите.:emo:
    #Сегледадекамиепрекутаквоотоодсите#

На Viktorijaaa5, Love 83, Yowannty и 21 други им се допаѓа ова.
  19. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.526
    Допаѓања:
    191.455
    Немој да го мислиш, таман ќе биде. И од многу голема поддршка. Знам што зборам.

Инаку еднаш, оди мојот на земање крв. Па ми се јавува на телефон и вика, се е во ред, немој да се потресувај, ќе ти се јавам после. Јас ваква:^). Шо к.. се јавува ако се е во ред?! Ич не го ни мислев, зошто би се секирала? ! Ај, не се потресувај да те видам, притисокот 200 и го мислам шо у бестрага се десило. Не одговара на телефон:smoke:. .. па се јави, не можеле вената да му ја погодат, незнам што, некоја глупост:fubar:
    Инаку храбар е. За мене и ќерче многу храбар беше. Заедно ја родивме, откако ја измерија него му ја дадоа, љубов безусловна се:l:

На bittersweet, Love 83, Yowannty и 19 други им се допаѓа ова.
  20. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.798
    Допаѓања:
    214.380
    Ќе ме земиш со тебе?

На LadyC, Sexybaby86, dunika и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.