1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.614
    Допаѓања:
    290.470
    Јас 9

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.614
    Допаѓања:
    290.470
    Девојки и момци

мило ми беше што денеска се дружевме баш мераклиски и опуштено. Утре претпоставувам дека ќе бидеме во фрка со готвење, гости, спремање... па денес беше онаа вистинска журка за оваа 2015.

Не ви честитам уште сега, барем на кратко ќе се уклучам утре.
    Останете ми и утре во подеднакво добро расположение како денес.

Добра ноќ :hug:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kristina.k, monik55 и 10 други им се допаѓа ова.
  3. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.806
    Fala bogu za desetkata stignavna vreme.:sweat:

На monik55, anel, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  4. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    фудбалер(к)и лека ви ноќ.
    се читаме утре. Ќе се сецка, ама и тука ќе се следи ситуација.

На monik55, Bozica1980, anel и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.864
    Допаѓања:
    62.513
    Здраво друштво
    Е денес сте претерале :clap:... Над дваесет страници, а и по полноќ сте активни!!!
    Ејјј девојки... внимавајте!!! Ќе ве „прелажат“ наместо Кока-кола, фудбал ке Ви „увалат“ :D!!!
    Ви ги читам фудбалскиве термини и морам да Ви признаам, шпански села се за мене!!!
    Фудбал т.е. 2х45 минути... мноооогу време брееее :D... Нема да ни остане време за „нашите“ работи - перење, пеглање, сарми моткање :D...
    Мислам ние од +/- 40 до количето да си се држиме 8)...

CB_Coke_Coca_Cola_polar_bears.jpg
    Добра ноќ :hug:

На mareane, ph.orhideja, Bozica1980 и 8 други им се допаѓа ова.
  6. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Море и мене не ми се свиѓа оваа со фудбалот, а кога ке подразмислам 2 полувремиња по 45 минути, па добро е, не е и баш малку :lol: :$ :?:
    Ја претеравме мислам.
    Заспивате ситее брееееееееее ? :!: :?:

На anel, Annath, LUCERKA и 2 други им се допаѓа ова.
  7. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    Ти ќе играш една партија мал фудбал... немој да се откажуваш, да не ти влезе замена

На anel, Annath, toogood и 3 други им се допаѓа ова.
  8. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    Што е многу?

Лека ноќ @danichap со песната

На monik55 и Annath им се допаѓа ова.
  9. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    И јас сум ЗА а појма немам каков фудбал игравте до сега ама битно "учествував" о јас:lol:

:!:Ај добра ви ноќ и не претерувајте со руската :nod:

|-):hug:

На monik55, Annath и kukla21 им се допаѓа ова.
  10. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Ти па само не ѕиркаш, колку пати ни посака добра нок ? :*
    За кока кола да иеш сега мислиме гол да ти дадат.Пази се.Хаха.Многу изнапишавме Ели,Два Ангела, ВладеМила ке неможат да исчитат, хаха.

На vitamina, monik55, referentka и 3 други им се допаѓа ова.
  11. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    18.072
    Допаѓања:
    191.077
    Ete me .......
    Laptopot mi crkna,jas bolna,vkocaneta, apcinja inekcii fizikalna i kapak na se malata od denes temperatura omalaksana sea pa i izpovrati e toa e sto te klelo se te stasalo aj ne si pukni od maka i toa bas za n godina
    Vie gledam arni ste site se spremate za novata ostanete mi taka se citame vo novata

На monik55 и kukla21 им се допаѓа ова.
  12. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.721
    Допаѓања:
    284.295
    Значи денес сте биле екстра вредни.Читав ама не успеав да дочитам,Ама си ставив бележник на 1390 страна од книгата дека сум за да знам утре од кај ја продолжам.
    Не сум за друштво деновиве ама со неколкуте страници прочитани ми измамивте насмевка.
    И јас руска не правам ,од кроасаните од завчера имам замрзнати,сарма свиткав вчера а денес ништо(не стасав цел ден сум во Скопје по болници)Утре сепак ќе направам нешто благо,свинско ќе испечам а може и пастрмајлија да направам .Од салати ќе се обидам да направам за прв пат цезар салата ако правел некој нека каже испробан рецепт!
    Туку бре мили луѓе некој да не знае каде е @ozbilnazena ,веќе сварно мноогу ме замисли.Незнам ама некако имав чувство дека е од Тетово и денес поминавме на идење од таму и ми текна на неа,Можеби грешам ама од каде и да е и каде и да нека се јави како е што е да не ја мислиме.

Последна измена: 31 декември 2015
    На vitamina, ph.orhideja, MacenceEna и 7 други им се допаѓа ова.
  13. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.800
    Ола ејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Оооо ептен новогодишно расположени не можам да ве дочитам не пак да стасам да напишам.:lol:
    Сум седела до 5 сабајле да виткам подароци за децата и пак пола ми останаа незавиткани, мм се откажа кај 1 саат, отиде си легна ме остави сама.:worried::lol:
    А тоа децата што да ви кажам како на прсти да си гледат дека нешто се прави, едно успи, друго се разбудило, трето вода му се пиело, целаааааа ноќ, не можам на раат ни баба мразица да изигравам.:rofl:

Да си кажам дека сарма, руска немам, кај мене денес е 44 степени уште тоа ни фали да јадиме и во несвест да падниме, мм е на работа, беше дома 4 дена за божиќот католички, ние со децата до центар па до кај татко ми ако не заспијат во кола и дома во кревет, може и со вас тука да се дружам.:rofl:
    Татко ми пече јагне во печињара (мислам дека така се вика ако не е така некој нека ме поправи не се лутам)
    јас дека не јадам може да фрли нешто на скара за мене, салати свежи во изобилство, кифли имам направено уште да ги извадам од замрзнувач а за благото е задолжена снашката таа има златни раце и очекувам некое ремек дело.:clap::lol:
    За облека исто не му се секирам, кратки панталончиња, маичка и апостолки, тоа е мојата новогодишна тоалета.(poolparty):lol:

Вчера ми се јавува дедо ми на скајп и му викам на Конта кажи на дедо хало Скопје, Мелбурн колинг, тој кога почна Скојјјјјјјјјјјпјееееееее, Скојјјјјјјпјееееее и сега само тоа го кажува, ете грците не го прекрстија ама Конта го прекрсти.:rofl:

Со три Дани сум или боса по дома и во двор или во апостолки, кога ќе облечам штикли вртоглавица ме фаќа.:drunk::rofl:
    За поклоните за децата мојов е малку подарежив (тука се вика push gift, демек си изгурала нешто од тебе(facepalm)) за Матео ми купи нараквица од црни дијаманти, за Константин обетки и прстен исто од црни дијаманти а за Лети ми купи огрлица, тоа дека секој ден по балови одам.:lol::rofl:

Чекајте уште да ви кажам за малерот за крај на годината и нема веќе да ве давам.:rofl::rofl:
    Прво ми се расипа блендерот, тоа дека душата му ја извадиш со правење смути за децата, ај добро си викам таман се попустите ќе си купам нов. Наредниот ден ми цркна најдобрата помошничка, машината за садови, му кажувам на мм ми вика добро де ништо ќе се поправи, се јавувам во сервис, дури на 12 ти може да ми пратат човек со делот што ми треба, да не ми беше под гаранција ќе си купев нова, секој ден трошам по 2-3 саата сега на мијалник, место со децата да си играм.:@;(
    Е дека се мора во три да се случува цркна и кафе матот, за мм мислиш смак светот дошол, му викам ништо де ќе се поправи:devil:ништо нема да ти биде ако пиеш неспресо]:)и за тоа треба мајстор тек на 8 ми да дојде.(wtf)

Да сме здрави и живи само другото се купува, не се потресувам за материјални работи.:wasntme:

Не ви честитам Нова Година после ќе ви честитам, лани седнав сабајлето за да не седи сама @galapce и правев друштво, годинава си има друштво, најубаво на свет.:hug::*

На mareane, Doozy, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 14 други им се допаѓа ова.
  14. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.335
    I mojot od koga sum go zela doma ne se pribral.:o
    Jas toa za blagodet go smatram.:party: Tmn rabota i on da izvojeva kako mene, rabotam ovoj den , nerabotam toj den.:lol:
    Ako raboti od 6:30-7:30, seckanje ruska, gotvenje na vikendi i dr raboti so pesna si gi tera.
    Se sekavate za 65metri kvadratni, patos 8meseci stavase. Epa nemoze da postigne zafaten e so seckanje, ruceci, dvor, razvozuvanje dete....
    Koga ke odi vo penzija dopvo treba da se ucime eden da drug, da sedime vo ista prostorija poveke od dva saata:!::rofl:

На Doozy, vitamina, ph.orhideja и 4 други им се допаѓа ова.
  15. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.335
    Ti si salusnal li filipinska muzika?:@(poolparty):party:

На ninja35 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. oblando

oblando Активен член

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    447
    Поздрав на сите.
    Гледам дека темава е една од најактивните во моментов, па решив да ви се придружам.
    Секако, ако примате член кој е некаде на пола пат до неговата пензија.

На Cka, WORRIED.BT и Annath им се допаѓа ова.
  17. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    И јас како тебе сум заљубена во Истанбул и му се воодушевувам кога го гледам во сериите:)и стално му викам на мм прва прилика да одиме.Нена напиј се едно кафе и за мене на Босфор и уживај максимално:hug:

На anel, Annath, Abrakadabra и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. oblando

oblando Активен член

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    447
    Тука кај мене Турското кафе го викаат Грчко.
    Бизарно..веројатно дека има многу грци.:!:

На Annath и toogood им се допаѓа ова.
  19. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.809
    Допаѓања:
    323.873
    Добро утро
    Едвај Ве исчитав, активни сте биле.
    Ова со фидбалскиот натпревар ме бендиса, редно е да смениме.
    Имам неколку термини предлог, ама тоа во текот на денов ќе ги изложам.
    Што убаво сте се дружеле синоќа, многу ,,жеги,, имало :clap:, бубањот си вртел, вртел..:lol:
    Уште сабајле ме насмеавте :rofl:
    Одам да ставам кафе за сите:coffee::coffee:

На kjukli, anel, vitamina и 5 други им се допаѓа ова.
  20. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Ајде Рефи те молам стави очи ми се затвараат, а од друг кафето ми е послатко

На vitamina, Annath и referentka им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.