Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.525
    Допаѓања:
    174.054
    Fala tiii :*
    Ne deka e mn.bitna nzm kolku (ima i pobitni raboti), ama ke resam nesto sto ke go podobri sem.budzet za naredni 2 god.(fingers)....
    Е сега, неспиењето е ,јер без адвокатот ќе сум ,јер ,,дечкото" е на скијање ...на Алпи негде :|... не се за.бавал он тука низ Мк :|

A daaaaa...ne ke e loso da ostavam broj, za budenje de :emo:....:wasntme: (facepalm)

На kuc, Peco, Tajnaotrovna и 17 други им се допаѓа ова.
  2. RosettaStone

RosettaStone Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    9.993
    @Sexybaby86 рак и себичност во иста реченица не ми оди баш, сигурна си дека си рак:?: Ама пак што велиш и во право си, па еден живот имаме не сме ко мачкине со 9 па може и да се посебичиме сите, не е тоа до хороскопот.
    @Annath натална карта е само општо толкување на тоа положбите на планетите, агли, чуда. За предвидувања имаш толкување на транзити и прогресии на 3месеци, 6месеци и соларен е годишна предикција или кутурно речено софистицирано молзење за од 3-12месечни приказни. Сам како што ќе си постелиш на кревет тоа ќе си најдеш да си легнеш, дали Марс или Венера или Месечина ми била горе-доле исто ми доаѓа:D Додуша ако се натокмам за натална не е се едно, помалце е за едно 1500-3000ден или инстант натална за 24часа по нарачката изработена 6000ден е.
    Ама па нек иде пара за забава, кој не троши не добива:cash:

Без адвокат, доктор и пу-пу скраја да е поп во животов ништо:!:
    Ама снаодлива женска си ти ќе се снајдеш сама:*

Последна измена од модератор: 22 јануари 2020
    На kuc, dunika, WildMk и 13 други им се допаѓа ова.
  3. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Сакав да кажам, некој може ставањето на себеси на прво место да го протолкува како себичност, ама не ми е гајле. Како рак доволно се грижев за сите други место за себеси прво, па сега го поправам тоа :)
    Се слагам инаку, скоро па и невозможно е рак да наречеш себичен :)

На kuc, Peco, mal.ecka и 18 други им се допаѓа ова.
  4. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.525
    Допаѓања:
    174.054
    Ke mu go prepratam dogovorot...ama drug e osekjaj koga sedi do mene :mm:...
    Za pogolemi raboti,strav mi e deka za raka bi go drzela :rofl:... dodeka potpisuvam de :doh:
    (facepalm)

На kuc, Peco, dunika и 12 други им се допаѓа ова.
  5. RosettaStone

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    9.993
    Така си е инаку ме потсети дека главно сакав на @Milobebence да и напишам нешто ама ќе помолчам и ќе пратам само многу:hug:
    Се читаме во поемотивните теми и се ми е јасно, сепак нека си го прерочитува овој коментар што го цитирав, не е себичност:nod:

Ај па и ти држ го со левата а пиши со десна или обратно зависи дали си десно или леворака.
    Број не ми треба, не памтам бројки, ама ако сакаш пиши во лп твојот ќе си го зачувам во меморија.
    Ај сега пиј кафето и терај со лесно договарање и потпис, дата, вода пијам да речеш наеднаш забрзано и оп ќе го бидне договорот и огласот за водолијата:rofl:

Последна измена од модератор: 22 јануари 2020
    На kuc, dunika, WildMk и 10 други им се допаѓа ова.
  6. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.525
    Допаѓања:
    174.054
    Ispieno tursko i 0.5l k.k..... kaj i da e ,i vtorata ke ja pocnam :|.... belkim ke izbistram pogled :|

На kuc, dunika, WildMk и 11 други им се допаѓа ова.
  7. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.144
    Допаѓања:
    207.514
    @stetoskop (fingers):hug:ќе средиш се што треба,лавица си ни ти и без адвокатот:*.@LiliBoz(fingers):*.@Milobebence:hug::hug::hug:.Тегнам кафе второ по ред и се мислам од кај да почнам(од почеток ваљда):tmi:

На kuc, ane.bella, stetoskop и 16 други им се допаѓа ова.
  8. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.109
    Допаѓања:
    225.647
    се дур среќата ни зависи од тоа каков му е денот на некој друг... нема да сме вистински среќни.
    еве веќе неколку дена пцујам ради тоа.

На ane.bella, Tajnaotrovna, Skorpija25 и 11 други им се допаѓа ова.
  9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.656
    Допаѓања:
    202.159
    Па тоа кажав, како си постелиш, така ќе си легнеш... а за натална карта, онака, желба ми е веќе 20 години, досега штом не сум направила, допрва сигурно :D

На ane.bella, Mr. Right, Tajnaotrovna и 13 други им се допаѓа ова.
  10. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Ете, токму тоа! :bow:

На dunika, WildMk, CameliaMiller и 10 други им се допаѓа ова.
  11. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.144
    Допаѓања:
    207.514
    Цела животна филозофија во една реченица:bow:

На ane.bella, Skorpija25, WildMk и 8 други им се допаѓа ова.
  12. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.113
    Допаѓања:
    77.317
    Убав муабет сте имале вчера. Почнав да ве читам, ама на пола пат се откажав и си легнав.
    Јас сум близнак со подзнак вага мислам, маж ми е вага, ќерче е лавица а мали е бикче. Опасна комбинација сме по дома :D Не знам колку и дали верувам во хороскоп. Ќерче пример е преемотивна и преосетлива а е лав. За мене сите викаат дека сум дволична и све најлошо, а колку луѓе што ги познавам добро и не им е карактеристика дволичност и менување мислење по 100 пати у ден во хороскопот, ме шишаат по карактеристиките на хороскопскиот знак, можам капа да им симнам. :D

Преживеавме, го искречивме станот и ми олесна. Среќа имавме појачање, повеќе раце побрзо завршуваат дефинитивно. Уште цели три дена до големата преселба, одвај чекам :mm:
    Денес денов исполнет до ниедно време ама убаво ми е. Сладок замор е, а и цело време сум исполнета и ич не ми е досадно.
    Почнаа и подароци за станов да ни даваат уште невселени, се изненадив. Многу драги луѓе со преубави честитки и добри желби, гледам дека има луѓе што се радуваат искрено и од срце за нашава среќа, а тоа премногу ми значи.

Убав ден имајте, со сонце се е полесно :sun:

На bittersweet, kuc, ane.bella и 26 други им се допаѓа ова.
  13. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    Едина ли сум што не се разбира во хороскопи и таквимити работи 8-|
    Поголемо влијание има стрелецот кај мене, мислам:?: а опкружена со ракови, и еден стрелец дома:angel:

Надвор... водолија, шкорпија, рак....незнам со кој друг сум имала работа:wasntme:.... знак де8)

Морее сум знаела и јас нешто од хороскоп:party:

Почна школска година:envy:

Нека биде денов убав:f::f::f:

Пуштам среќа кај кого треба:hug:

На bittersweet, kuc, ane.bella и 27 други им се допаѓа ова.
  14. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.209
    Допаѓања:
    148.488
    @ivi1987 јас многу сакам близнаци. Можеби кога им е оној нерасположениот ќе кажат нешто без да размислат, ама директни се, не лажат, не се дволични ама баш ич и многу помагаат на сите што ги сакаат и ценат... Искрени се. Баш дволични ми се овните, лавовите се глумци невидени, а овде има феминки што кажаа дека се овни ( мислам @mareane е една од нив) што немаат додирна точка со овен. :D
    Мојот "втор татко" - вујко ми ,беше близнак. Срце човек. Срце.

На kuc, M&M, Mr. Right и 15 други им се допаѓа ова.
  15. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.562
    Допаѓања:
    97.470
    Гутен морген мајне даме унд по некој хер:drunk::D.

Како почна годинава, само нови работи, не знам како да се понашам8-|. Убави се, ама, јас па на многу убаво не сум ни навикната и сега проГлем:D.

Една недела на новото работно место, ок стои, нешто повеќе од една недела ноФ симпатија(удварач:emo:) и он ок стои:headbang::rofl:.
    Се си Је ок:^).

За Ороскоп од рибите сум, ама овенот подзнак ме вади, посебно последните неколку години како ептен да ми доминира и многу повеќе си се сакам ваква, отколку порано како што бев - класична плачипичка|(.
    Сега, како да не сум таа.
    Интуицијата ми е јаЧа страна, за жал, не сум паметна доволно за да си ја слушам:D.

@Annath , и јас сум по Ирците.
    Уште ми одѕвонува во глава тој акцент и кога ќе ми речеше - Охххх, Емааа, донт би сили, за некоја моја глупост:).
    Друг човек така не ми легнал на душа како тој.
    #утринскиљубовнижалопојки|(

И такој. Друго немаТ мислам, се си кажав:D.

На bittersweet, kuc, M&M и 29 други им се допаѓа ова.
  16. RosettaStone

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    9.993
    Мајка ми е близнаци и позабавна жена немам начекано во животот ама до момент додека не ја налутиш:D
    Близнаците се дупла душа, одраз во огледало лик со лик, ама често заради дуалистичката природа ги сметаат за дволични, иако се со резерва треба да се прифаќа, се е чиста забава:)

На kuc, ZvezdicaLea, Tajnaotrovna и 12 други им се допаѓа ова.
  17. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.243
    Допаѓања:
    140.427
    Јас сакам да се грижам за другите. Посебно уживање ми е кога некој ќе се почувствува убаво поради мене, а големо е задоволството кога луѓето го ценат тоа што сум го направила.

И не барам реципроцитет. За некој ова е несфатливо. За мене е сосема нормално.

Колку луѓе - толку карактери, ама разновидноста го прави животот поубав. Замислете колку ќе беше досадно сите да бевме исти.

На kuc, Biljarkata, M&M и 26 други им се допаѓа ова.
  18. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.209
    Допаѓања:
    148.488
    Даааа и мн се хумористични, чешит што би рекла јас. :D

На Tajnaotrovna, mareane, WildMk и 7 други им се допаѓа ова.
  19. RosettaStone

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    9.993
    Ама и музикални кога ќе се распее мајка ми биљбиљ не и е рамен:D и гратис доаѓа чешитоста:)
    едит-заборавив да спомнам јас сум близнак во подзнак што само по себе не е лошо, ама не ми е идеално комбо со знакот:drunk:

Последна измена: 22 јануари 2020
    На mareane, LejlaD, duffi и 6 други им се допаѓа ова.
  20. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.113
    Допаѓања:
    77.317
    Ми го разубави денов со ова што го пиша да знаеш :hug:

На kuc, Dadusicka, WildMk и 9 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.