Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.790
    Допаѓања:
    94.192
    @TeddyGrey го продаде мозокот:rofl:
    Прифати,не се плаши од нови предизвици,знам дека ке успееш.
    Плус,викаш дека е супер понуда,нешто што е реткост во нашата шит-хол држава(fingers)
    Go for it:muscle:

На kuc, WildMk, Sesil и 18 други им се допаѓа ова.
  2. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.272
    Допаѓања:
    77.618
    Добро утро.
    Кафе испиено на скајп, зарем има повкусно кафе од тоа со најблиските :inlove:
    Денов резервиран за мајстори по дома |(
    Настинката никако да ме пушти, не знам до кога вака ќе терам.
    Денес стиже плата, а јас синоќа пола ја потрошив :lol: кој одолеал на 70% попуст па и јас.
    А само на 48ми ден од Јануари сме мме. Кој ќе чека до 62 ;(

Многу одавна, дури одев на училиште, на кифли живеевме |(
    Нема сакам не сакам, мораш.
    Особено зимно време ни беше забрането излегување надвор, откако неколку ученика беа нападнати од кучиња скитници.
    Во некои училишта имаше менза, каде учениците си јадеа ко господа, манџа, салатка и леб. А ние кифла :worried: така им љубоморевме на исхраната, што баравме таму да не водат да учиме.
    Ама после доаѓаш како студент во Пелагонија-Гоце-Кузман-Стив и сфаќаш дека кифлите од основно биле премија 8)

@TeddyGrey честитки
    Ич да не му се секираш, се ќе си е ок

На Skorpija25, kuc, WildMk и 19 други им се допаѓа ова.
  3. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.295
    Допаѓања:
    103.868
    @TeddyGrey со среќа и успех и јас сум да прифатиш

На kuc, WildMk, mareane и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    3.133
    Допаѓања:
    33.879
    Не се мешам за ова во врска со тендерите. Општо ќе си кажам.
    Реално и мене ми е преку глава, а верувам и на секој еден кој не е од Ск и не живее во Ск да се зборува и труби само исклучиво за проблеми во главниот град по ТВ. Па нека си ги напраат и Сител и Канал 5 итн. сите до една нека си бидат локални телевизии, кога главно се зборува за проблемите во Скопје. Зошто да слушаме па ние за скопските проблеми?
    Како само таму да постојат проблеми, како да само таму да имаат луѓето проблеми. По другиве градови постојат реално и поголеми проблеми, ама што е битно.
    И да, ако не се буниш, кој те есапи. За секаде е така. Ама некогаш и да се буниш џабе ти е кога ништо не функционира како што треба.

На kuc, WildMk, Sesil и 14 други им се допаѓа ова.
  5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Кафе, цигара и фемина, маж со децата и свекор ми на тенис, Федерер го гледаат, јас си уживам во тишината.:lol:

Ај прво со честитките @LejdiD среќен роденден, ај годинава на ист континент да си бидеме.:party::lol:
    @kuc честито годишница, златна свадба да си дочекате.:dance:
    @Annath вечно име на синчето и мислам дека среќен роденден на либето.:^:
    @ivi1987 честито нов стан.:dance::d:
    На сите други што имавте повод за славење, честитки, стара жена, не паметам веќе.:wasntme::rofl:
    Ааааа дааа ќе заборавев @simonka93 честито бременост, со лесно, со убаво.:hug:

Прво да ви кажам дека уште малку ќе направам 40:sweat:и појма немав што сум подзнак, од толку детално што се опишувате земав и проверив, јас сум рак/овен, маж риба/ јарец, дали ни е арна комбинацијава или не не знам ама ние арно си функционираме.:l:
    Децава се шкорпија, девица и вага, не им знам подзнаци а и немам појма дали си одговараат со знаците, знам дека си се мои, дека се најубави и најпаметни.:wasntme::rofl:

Уште утре дома па назад за Аделајд, децава во вторник почнуваат со нова школска година, Лети ќе се подмоча од среќа, голема била веќе, ќе одела со батковците на школо.:lol:

Сексуалните фантазии ќе ги прескокнам ако ги кажам како што кажа Анатка ќе ме банираат:wasntme:имаме список со мм па едно по едно прешкртуваме, ќе треба наскоро нов список да правиме.:wasntme::P

Друго не ми текнува што лафефте:rofl: а да Еухенија ќе ја чекаме до први да видиме дали ќе бидеме тетки, а да и на Каме да и кажам дека џеб му ја мисли толку, јас као искусна кога си дојдов дома со Матео не можев да го избањам, пред него илјадници бебиња имав избањато, него не можев, тој плаче, јас плачам, мм го бањаше првите денови, сега неќе ни да го бањаме, сам можел, биг бој бил.(facepalm):lol:

Уште ово и завршувам:wasntme:пред некој ден имав дијаспорски момент, на работа една од чистачките ме акна со количката и как крива уште и ме опцу и ме нарече гуска ќорава на македонски, :@и вратив и ја со бетер пцовка на македонски а и плус некоја навреда и му кажувам на мм и сум се запнала клиничката та клиничката, ни англиски, ни македонски, тој пак ме прашува за кого зборувам и тек од четврти пат ми текна каква глупост кажав.:rofl:

Уште ово и ај промис ноу мор:wasntme:денес бев тест драјв правев на новиот гоЉф 8 ( поздрав @stetoskop ) ја возев седмицата на татко ми ама оваа е во цела нова лига, нов дизајн, внатре како во вселенски брод, абре љубов ми е голфот :l:ама не знам колку ќе биде комотна за децата, да го убедам мм да си го купи спортскиот модел.:wasntme::lol:

На Skorpija25, ivi1987, kuc и 29 други им се допаѓа ова.
  6. RosettaStone

RosettaStone Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    9.993
    @bittersweet викаш спејс шатл тоа 8та:lol: Од Германецот нема поарно:nod:
    @Teddy-Grey ајде честито:party:
    Ве читам за храната во школите што ја нема исто како и книгите. Од ќутење ништо да се знае како прво.
    Како второ ви отворив тема за Новинарство како професија таму да си кажеме дали новинарите треба повеќе медиумски да покриваат вакви приказни и брзо пренесуваат информации и се помага на тој начин каде треба за да имаат приказниве побрза завршница, ама гледам колку ми ја пофермавте/аа темана|(
    Во школо сум била целодневна, имавме по една ужинка на мал одмор и јадење во менза на голем одмор. Не била сјајна храната ама јас научена и од градинка така па не ми било мака и репете да побарам, се гледа по мене:lol:
    Како и да е, деца да оставиш без храна е најголем грев според мене, независно дали во Скопје, Битола или било каде тоа. А за тоа учење од диктирано тоа не знам дали некогаш ќе се укине/самоукине итн.
    Имам закажано депилација денес, па ај да се испратам натаму, уште сега се спремам психички да не викам толку. Убав ден(hollest):hai:
    СРЕДЕНО:party:

Последна измена: 24 јануари 2020
    На WildMk, Dadusicka, M&M и 10 други им се допаѓа ова.
  7. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.062
    Допаѓања:
    119.013
    ^ова розевото очи ми истера8-|

На ivi1987, Kate Rina 93, LejlaD и 9 други им се допаѓа ова.
  8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.646
    Допаѓања:
    202.137
    ^и мене.
    Туку што се случуваше со форумов? Не можев да се логирам, помислив банирана сум :wasntme:

На ivi1987, senjorita-v, Kate Rina 93 и 14 други им се допаѓа ова.
  9. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.190
    Допаѓања:
    259.655
    Ве зеза фемина денес?

Исчистив...да можам сејв да кликнам топ ќе е :mm:
    Ми се јаде ама ме мрзи да си направам нешто...чекам време да земам детето од школо и викендот може да почне :l:

На bittersweet, ivi1987, WildMk и 20 други им се допаѓа ова.
  10. RosettaStone

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    9.993
    Јас ако знам како порозеви:$
    И мене ми кочи форумов и некако сакајќи да го убрзам порозеви(facepalm)
    Ај да видам дали можам да редактирам нешто:?:

На ivi1987, Kate Rina 93, LejlaD и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Love 83

Love 83 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2019
    Пораки:
    1.589
    Допаѓања:
    31.695
    А јас пак одма помислев дека тој вчера што пиша за Фемина дека ќе биде офлајн на 23ти ,во право бил (facepalm)

@bittersweet сакам и јас со твоите на Федерер :lol:.Ние еве дома си го гледаме ама тесно е некако (fingers).

На bittersweet, ivi1987, Dadusicka и 15 други им се допаѓа ова.
  12. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    И јас не можев да се логирам, се изнервирав. Мислев вифито дома ме зафркава, кога тоа Фемина зафркавала :^)

Дете е со баба и’ кај братучетка и’, јас кулирам оптегната на гарнитура и играм игрици на моб. Ова било живот бе :rock:

@bittersweet мм ако прочита за Федерер болен ќе легне. Го обожава :inlove:

@ivi1987 да те гушнам еднаш :hug:

На bittersweet, ivi1987, Dadusicka и 19 други им се допаѓа ова.
  13. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.107
    Допаѓања:
    225.623
    и вчера вака правеше.

На Kate Rina 93, LejlaD, CameliaMiller и 3 други им се допаѓа ова.
  14. 0ли

0ли Форумски идол

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    11.615
    Допаѓања:
    35.533
    На Kate Rina 93, LejlaD, CameliaMiller и 3 други им се допаѓа ова.
  15. RosettaStone

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    9.993
    На WildMk, duffi, 0ли и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.198
    Допаѓања:
    136.166

Оваа песна на уши, сакам таѓни македонски песни, ретко кој знае вака да пее за болката како македонскиот народ и да ја долови срце да те заболи.
    Јадам и чоколадо со цимет и портокал, многу вкусно.
    Одмарам 5 минути, не стасав да читам што сте кажале...

Денот треба да е 40 саати барем, а јас да не спијам во нив, за да постигнам се.

За тендери не би да зборувам, не давате пари за тоа.

На Skorpija25, Lilit, WildMk и 15 други им се допаѓа ова.
  17. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.089
    Допаѓања:
    269.026
    @LadyC беше ли на гин.?
    Јас бев на забар, само сега пројдов со 10 свеќи, добро е :)
    И во тие 10 за вас друшки една имаше :)
    Знам дека има верници, па ете, во ваше име.
    Не е Че карши Силбо?
    Песнава ми е со години омилена, само не ја разбирам до крај, за што всушност ја колнела мајка и'?

Последна измена: 24 јануари 2020
    На ivi1987, WildMk, Dadusicka и 16 други им се допаѓа ова.
  18. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.295
    Допаѓања:
    103.868
    Добар ден!
    И јас де на вифи де на мобилни додатоци се префлав на крај сватив дека е до фемина а не до интернетот.
    Од што ќутиме и не излегуваме на протести дојдени сме до ова дереџе да сме сплотени нема да се за**аваат со нас сите, никој не е за народот а не треба да се молчи но како народ и нација силни сме на тастатура (јас прва се ставам на списокот) затоа не не бива како држава.

Стартки високи обожавам и носам во последно време се на ниско сум патика кондура што и да е се одвикнав од штикли а ми доаѓа да се начеперам на штикла , многу ми се свиѓа тесна фармерка и висока штикла кога сум на високи потпетици се осеќам магично и со самодоверба.
    Инаку да ви се пофалам имам многу добар од што би рекле одам ко газела исправена и нога пред нога знам и да фрцнам тро со г'зето 8-| сум ви кажувала дека тетин ми ме учеше убаво да одам дамски ми ставаше книга тешка на глава и ме тераше со неа на штикли да одам.
    Имав супер тетин кој мрзеше да ја кратам косата зошто според него дама треба да има долга коса ова во доцните 80-ти и раните 90-години на минатиот век.
    Ме носеше и во ресторан и ме учеше како да се однесувам
    интересен човек Хрват по потекло а живееа со тетка ми во Германија со тетка ми ми беа стилисти ме обожаваа а и јас нив.
    Пишувам на делови заборавам што е темата сенилност.
    А да :!:
    @WildMk ме топиш од среќа каква мајка си :hug: јас не можам да ти помогнам за гинеколог во Ск бидејќи имам идено само кај специјалисти за Ивф.
    Порасна момичето во вистинска мома :hug:.
    Ако ми текне нешто друго ќе допишам.
    Чао!

На Skorpija25, bittersweet, ivi1987 и 22 други им се допаѓа ова.
  19. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.099
    Ми иде на раб прееска близок братучед и јас дознавам дека е газда/ менаџер на една од попознатите дискотеки во Ск моментално (facepalm). Завршивме работа што требаше, па ми вика, те чекам во диско да частам некоја пијачка :).
    А ја мртва ладна, пред цел салон пун луѓе му викам, ја срце мое, у диско идев ко беше татко ти газда :rofl: сега вакви тетки ко мене не пуштаат веќе.
    Лелеееее ко гргна цел салон да се смее, на глас :x, им разубавев ден на луѓето.
    И така.....
    Ај убав ден, вечер пијанка во најава, мож не сум за диско ама за кафана сум таМаМ :emo:
    :hug: до сите

На Skorpija25, bittersweet, ivi1987 и 27 други им се допаѓа ова.
  20. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.140
    Допаѓања:
    207.471
    Аааа Фемина реши да ме стреси,не можев да се уклучам па си реков пак ја утнав па пак нов профил-Реин глава ќе ја фати од мене:*:D:hai:.@TeddyGrey честито,успеси да си нижиш и понатаму низ живот:hug:.@bittersweet ја би одма,но не ме примате:Dбелким ќе ве кандисам:*.

На Skorpija25, bittersweet, ivi1987 и 18 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.