Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Love 83

Love 83 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2019
    Пораки:
    1.588
    Допаѓања:
    31.694
    Добро утроо
    Конечно значии февруари :party::party:
    1087ecec13353e29000da60e4e953b6f.jpg
    Уште еден фан на Јувентус и Дел Пјеро :inlove:.
    Татко ми опседнат беше со фудбал и како што немаше синче ,мене ме носеше по стадиони да гледаме натпревари :clap:.

Така и почнав да го сакам фудбалот .На времето освен Јувентус фан бев и на Ајакс.Од фудбалски репрезентации ,на прво место се знае ,се навиваше за италијанската ,а втора секогаш беше Холандија .Мислам со години бев заљубена во Партик Клајверт:D.

Зошто како ете и јас не знам ама постери од него собирав и се сеќавам моментот кога од албумот со сликички дознав колку години има ...а бе радости тинејџерски :rofl:(и триста филмови низ глава како би го запознала еден ден (facepalm) :rofl: ).

Сабајлево додека е ладно да се изгледа женското финале во тенис,кое сепак не го гледаме исти жар како машкото па после на шетање .

Убав викенд :f:.

Последна измена: 1 февруари 2020
    На bittersweet, kuc, Val-Dim и 23 други им се допаѓа ова.
  2. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.206
    Допаѓања:
    148.457
    Добро утро.
    Станав у 7 како нездрава. Дуќанот ми е на 5 од дома, ама да не закаснам.(facepalm)
    @WildMk ради тебе ова од поштовање! :!: :D
    И кафе ќе частам! 8)

За доручек бурек . Уште од сега ми мириса. :inlove:

На kuc, Val-Dim, Kate Rina 93 и 23 други им се допаѓа ова.
  3. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Конечно Февруари.
    Мојот месец од зимните.
    Напред ВОДОЛИИ ве сакам, го сакам вашето лудило!
    Денов почна со сонце.
    Убав да е..

На CameliaMiller, kuc, Val-Dim и 26 други им се допаѓа ова.
  4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    И јас ради тебе во 7 станав :rofl::rofl:

На kuc, Kate Rina 93, M&M и 17 други им се допаѓа ова.
  5. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.604
    Допаѓања:
    201.932
    Ај добро утро!
    Синоќа оправдано сред муабет ве напуштив :angel:
    Вајлдке, дик овај пуси пикс ќе праќаш? :o не, фала.

Уште еден фан на Лејкерси тука, мислам дека ради Коби навивав за нив, мада НБА гледав под влијание на брат ми, а тој беше за Џордан и Булси, и Кукоч оф корс.
    Кога бев студент, се изнагледав спортски натпревари човече...за цел живот, сега до тв не можам да припарам.

@Cosmi стварно грда жена имал Неста, лееееее...ја гуглав сеа, се уплашив :worried: ама добро, може има добра душа. Јас па не им ги знам жените, жими на Дел Пјеро.
    Радо се сеќавам на средбите со браќата Канаваро, Џиџи ми кидна за малце. Луди бевме со другарка ми на времето, се збутавме на тренингот на Парма кога беа во Скопје. Сликите уште ги чувам :D

Февруари конечно? Уште плата да префрлеа :wasntme:

Имајте убав ден!

6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Не мори чупе!
    Од ножето :inlove:
    :D

На Kate Rina 93, ivi1987, Mr. Right и 9 други им се допаѓа ова.
  7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.604
    Допаѓања:
    201.932
    Уф... Ми олесна :whew:

На Kate Rina 93, ivi1987, Mr. Right и 6 други им се допаѓа ова.
  8. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    174.002
    Коначно ...Ле февруари :whew:...ај што беше доЛг ,туку и напорен ....јануари де...:emo:

Спојлеров ...ноќеска ми го пуштиле :lol:...нема везе ...и онака е нивен месецов|(

received_113102080144422.jpeg

Се засекирав за една игра, до 95 левел.сум ,а има ,,само" 415 ... кај и да е ,мож ќе ја превртам :rofl: (facepalm)... што после-нзм:( ....:rofl:

Ајдееее:*... да пробам да го смислам ручекот ....ако уопште се готви неш денес јер пак искрснаа некои обврски :|...
    (Никаддосадноданемуеначовека )

На kuc, Val-Dim, Kate Rina 93 и 21 други им се допаѓа ова.
  9. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.206
    Допаѓања:
    148.457
    Татко ми и сестра ми се февруарски деца, ама риби се . Го сакам феб ме потсеќа на крај зима.
    Играм ја една, играј играј крај нема. Ако сакаш ќе ти ја кажам. :D

На Kate Rina 93, M&M, ivi1987 и 14 други им се допаѓа ова.
  10. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    174.002
    Ама ја сериозна сум :!:...за играта :|
    Мислиш да ќе ја превртам?:?:
    :rofl: (facepalm) :rofl: (facepalm)
    Screenshot_20200201-082448_Bubble Shooter Genies.jpg

Штом затворам очи ,топчиња гледам (facepalm)

На kuc, Kate Rina 93, Peco и 15 други им се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.604
    Допаѓања:
    201.932
    Колку повеќе ги играш, толку позаразни стануваат. Јас Кенди краш играм....еднаш не можев да поминам едно ниво, бајаги заглавив, и ја избришав. Ама после ми беше досадно и ја инсталирав пак. Луда!

На bittersweet, Kate Rina 93, Peco и 19 други им се допаѓа ова.
  12. Love 83

Love 83 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2019
    Пораки:
    1.588
    Допаѓања:
    31.694
    Исто и јас со кенди краш.Ја почнав уште кога останав бремена со малиов и што викаш некогаш ќе заглавиш на некој левел и бриши.Ама заразна ,пак ќе ја инсталирам и еве сега до 4332 левел сум :x.
    Ама дефинитивно одмарам мозок кога ја играм:angel:.

На bittersweet, Kate Rina 93, Peco и 16 други им се допаѓа ова.
  13. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.113
    Допаѓања:
    135.374
    Добро утро. Моите спијат, појадок се крчка, пијам кафе па да чистам па да учам!
    Моите биле религиозни, па не биле у кпј сите. Баба ми и дедо ми се венчале у нишата, така викаше баба ми, среде ноќ дошол попот.
    Мајка ми не смеела да се вработи оти предците нејзини биле за Македонија, па кога се омажила сменила презиме, и ја примиле не знаејќи дека е дете на друга фамилија :)

Сакам да се венчам со маж ми у црква и дете да крстиме... ама некако флегми сме

На bittersweet, kuc, CameliaMiller и 16 други им се допаѓа ова.
  14. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.206
    Допаѓања:
    148.457
    Ама па и ја не лажам. :(

Прикачени фајлови:

На Kate Rina 93, WildMk, ivi1987 и 6 други им се допаѓа ова.
  15. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    Добро утро :sun:
    Беше ли некој до електоелемент , реновирале нешто ,па дали вреди да се прошетам до таму, орхидеи дали има?
    Денов до Водно да го искористиме малку на чист воздух ,малку :sun: да не попече
    Убав ден

На kuc, Val-Dim, Kate Rina 93 и 19 други им се допаѓа ова.
  16. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.955
    Допаѓања:
    177.783
    Ах Југославија. Неисцрпна тема. Моите и двајцата југоносталгичари. Татко ми комунист атеист, кога ме крстувале дома, кога дошол попот татко ми излегол и се вратил кога овој заминал. Ама како старееше менуваше. Посака да се венчаат во црква со мајка ми за 25 годишница од брак, ама не дочека. И многу беше среќен кога го имавме крстот од село. Фешти. Мислам многу повеќе оти многу сакаше да се дружи. Тогаш прв пат се опи во животот. Никогаш нема да заборавам колку беше среќен.
    И јас пораснав со идеализирање на Југославија ама тоа само ми создаде одбив. Цел живот тврдам дека се што изгледа предобро за да е вистина, најверојатно е.

Само што ме собра маж, шетав со бебла покрај море тој дур праеше втора чистка на ѕидот. Денеска лето. Силно светнал ден.
    Одиме на југ без план. Битно да се помине време надвор додека се луфтира дома. :)
    Убав викенд ви посакувам.

На bittersweet, kuc, Val-Dim и 27 други им се допаѓа ова.
  17. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.926
    Допаѓања:
    272.850
    Фала на сите за честитките.:)
    Што сте сториле бе вчера,од влакна до тито па и спорт...:D
    Мене уште ми е јануари.:emo:
    Преморена ,а имам уште еден тон садови за средување .:!:

На bittersweet, kuc, Val-Dim и 21 други им се допаѓа ова.
  18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.575
    Допаѓања:
    252.057
    Добро утро :hai:
    Станав, ќе одев да вежбам, ама пак си легнав(facepalm).
    Сега варам макарони, пијам кафе и дете од сабајле ме моли да го носам на паркот.
    Значи шетање на сонцето оти надвор пролет е:sun:.

19. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.256
    Допаѓања:
    103.338
    Добар ви ден!
    Добре дојде февруари :party:
    Престапна година била сеа приметив.
    Дедо ми комунист и скаран со Бога баба ми Христијанка верник побожна шо би рекол народот.
    Е, нивните дешавки ќе ги паметам дур сум жива.
    Мајка ми и тетките крстени скришум да не знае дедо ми, баба ми ќе се моли дедо ми ја зезаше ќе запалеше баба ми кандило он и го гасеше и викаше ааа дедо ти Господ ти го угасна оди пак запалиго.(и премалуваше од смеење.)
    Овој мајтапчија а баба една мирна женичка смирено пак ќе го запалеше.
    Славеа слава во една соба гости кои зборуваа за светецот и славата во друга друштвото на дедо борци кои зборуваа за борбите на фронтовите.
    Инаку дедо ми е ранет на Сремски фронт.
    Ми беа интересни и едните и другите па ко пин понг топче трчав од една во друга соба.
    И ова ќе го паметам цел живот дедо ми и викаше на баба ми ×××× ко ќе умреш ни поп ни бутур ти викам и крст не ти ставам само даска пак ја зезашеее таков он мајтапчиа а брат му беше ептен сериозен и строг од него се тресеа и лисјата на дрвата од страв.
    Дедо беше мајтапчија е сеа следи она интерссното дедо ми си почина пред баба ми па она го закопа со три попа и сите адети и салатани.
    Кога дојдоја попојте сите го знаеа а и фамилијата си знаеше што човек беше и збореше па ем пееа евангелие ем се потсмемнувааа,на ова кога и да се присетам се смеам.

Е сега јас југославија со сиромаштија не можам никако да поврзам постое три класи богати,средна,сиромашна, рабореа фабрики им се давало станови купувале коли се граделе куќи со кредити поволни бар мене на тоа ме потсеќа тоа време може такво ми било моето опкружување не знам пол фрижидер а моите работничка класа во фабрика а изградиле две куќи од која првата ја изградиле на нивни 20/22год имале и кола.

Да се разбереме не дека се било мед и млеко ама се имало можности, моите можеле од работа да добијат стан но они изградиле куќа ама имале можност татко ми кредит мајка ми кредит на работа јаделе од еден тањир ама ете трудот им се изплатил.

Еее сега по распадот на Ју е тогаш дојде пеколот државни фирми фабрики гиганти се ставија под стечај па се продаваа за ич пари и стана хаос средната класа исчезнаа почнаа војните и се отиде во пропаст настана сиромаштија нестабилност со еден збор катастрофа.
    И до ден денешен не се оправи ниту имам надеж дека ќе се оправи.

Бев пионер ама не учев српскохрватски бев 4то одд кога се распадна Ју па прво полугодие во книшката ми стоеше едно име на училиштето во сведителството друго одма го сменија па беше интересно да учиш да кажеш во кое училиште учиш.

Никој не го знаеше новото име па морав да се преставувам со старо ново име па ова ко проклетство ме следи низ животов првоС.Р.М па Р.М па БРЈМ па Р.С.М...

Денес денов ко пролет убав ден убаво расположение ми се једе пирушка а ме мрзи да одам па ќе гнетам нешто друго.
    Што табиет сум си имам се од каде што да јадам пр бурек, ѓеврек варен ,ќебапи и пирушка само од едни места од други шанса нема.
    Ми се пие и боза што ми е не знам само на јадење паметов тера...
    Ќе одам кај колешкава на смеење (ние си се смееме а појма немаме зошто се смееме имаме фалинка ама среќни сме си :wasntme: :rofl:) да не мислам на јадење..
    Чао до после.

На bittersweet, kuc, Val-Dim и 25 други им се допаѓа ова.
  20. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    :hai:

Нека трепка!
    Повеќето, да не кажам сите, дале гз под ќирија за државна работа. :mm:

Се бричевте? :D

За доручек, или подобро кажано, ручек, печев пица од Кам. Од што ставам еден тон кечап си ја исфлеков пиЏамава, а вчера ги облеков.
    @LadyC да каже дали имаше трема додека ја мазнеше Вајлд. :D

Чекам да дојде 2 саат и да изигравам домачица. :clap:

На bittersweet, kuc, Kate Rina 93 и 16 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.