Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Немаат цени? Не ми е проблем стоењето, туку одењето. Стапалата ме болат од одење и осеќам болка под коленото. Дали до мојот од е не знам..

На kuc, Dadusicka, Love 83 и 10 други им се допаѓа ова.
  2. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.586
    Допаѓања:
    201.820
    Нема цени на страната, а мислев дека има. И за одење ќе ти се супер. Тркни до Сити Мол, ќе ги видиш поубаво.

На Dadusicka, Love 83, Tajnaotrovna и 8 други им се допаѓа ова.
  3. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.734
    Допаѓања:
    149.864
    Реков јас скечерс треба да ја спонзорираат темава :) , веќе ти пишале, и јас мислев за сити мол да кажам, плус да прашам дал имаат попуст моментално. Јас за мене не сум купила патики досега, имав сандали еден пар поодамна. Мм нема шанси, он гледа модел а скечерсот не го бендисуваат. Ама лани му земав на синко и од 3,4 пара патики што ги има најмногу тие ги носи, вика му биле најлесни за носење. Па сакам пак да му купам ама да начекам попуст, лани за 1500 ги земав. За мене сакам ама моментално не ми требаат патики. Сакам и за зверка, детските женски се преубави.
    Мене ова не ме бендисува многу, нема шанси со нормално турско ама врши работа за во канцеларија на пример.
    Ај здраво :)
    Студи, се смрзнав. Се мислам дали повеќе мразам многу жешко или многу ладно, ни тоа ни тоа не го можам. Јас сум за некаде каде што температурата се движи од 5 докај 25 цела година :)

На bittersweet, SV1911, simonka93 и 25 други им се допаѓа ова.
  4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Јас ве замолувам кога веќе сме кај Скечерс, а иде пролет, ако некој го види некаде моделот нека ме извести. :DВо наше Пеко го нема.
    А го барам од лани.:D
    И едни тигрести бендисав, ама со тие мм ќе ме пукне од зафркавање.:envy:

На eta, SV1911, 0ли и 20 други им се допаѓа ова.
  5. bella12

bella12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2015
    Пораки:
    1.385
    Допаѓања:
    7.723
    Ај кога веќе спомна за скечер само во пеко ги има, или и во друга продавница може да се најдат во Струмица?

На Dust, Tajnaotrovna, Milobebence и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.586
    Допаѓања:
    201.820
    Пиши им на страната, прашај ги. Во Сити Мол скоро и да не одам, инцидентно. Долу на линкот има опција "Испрати порака".

На Yowannty, Dust, Dadusicka и 7 други им се допаѓа ова.
  7. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Мислам оти и Спорт Вижн едно време имаа по некој модел. За Пеко сигурно дека држат, ама не е голем асортиман.

Фала @Annath за идејата. (highfive) Ќе пишам.

На Sesil, Dust, Dadusicka и 9 други им се допаѓа ова.
  8. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.076
    Допаѓања:
    268.897
    Јас и мим сме вечни фанови на Конверс :)
    Имаат и тие своја улошка со мемори пена, зелената што е.

Јас Скечерс носев, но минативе неколку години немам купено. Не стојам никаде, освен куче што шетам, не се движам. А може следно ќе земам пак, на толку фалби :D

Иначе јас од Офис Шуз имам купувано.

На SV1911, simonka93, LadyC и 24 други им се допаѓа ова.
  9. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.996
    @Viktorijaaa5 :hug: @LejlaD :hug: фала што сте помислиле на мене.. мислам и @malerozna ме имаше спомнато:*

Ме нема во право сте.. чекам ..чекам..
    Големи промени овој месец, а ако ви дојдам во темава ќе треба да си отворам душа а не сум способна баш во моментов(facepalm)
    Денес дојдов таму кај што секогаш ми беше убаво, на браната:inlove:
    Единствената дома кај што стварно дома се осеќав.. шетнав малку по браната, си апнав беровско ручече, фотнав некоја сликичка и кренав сите 4 во вис..
    Мозокот денес 300 на саат ми беше, буквално мислам ми зовре главава:D ама затоа што знаев дека денес ќе има снег, вчера си се качив на мојата планина:inlove:
    Е таму нирвана:D

А утре..ее утре тежок ден..

Е така..конечно успеав да дојдам а ништо да не кажам..
    Имам многу работи за средување тука, еден век ќе ми треба..

Ве поздрави околината..
    20200205_105816.jpg

На Viktorijaaa5, bittersweet, V.odolija и 45 други им се допаѓа ова.
  10. Kate Rina 93

Kate Rina 93 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2018
    Пораки:
    3.585
    Допаѓања:
    52.695
    Cocktail-Party-Etiquette.jpg viring_cocktails_01.jpg
    Ајде прво да почастам како што е редот:D
    Купивме со мм кола, убава, преубава:inlove:
    Колку се нервираше, се нешто наопаку излегуваше, овој пат се поклопија коцките:D Ептен ми е мило за него.
    Јас ќе си ја возам мојата стара кола. Таа малечка е, ама се понашам ко камион да возам:D
    Битно му се направи ќејфот. Знаевме дека понатаму со бебка повеќе ќе имаме трошоци и којзнае дали ќе можеше да си дозволиме трошок ваков.

За патики и јас размислувам за Скечерс. Роденден ми е набрзо. Му реков на мм дека сакам патики да ми купи. Ама дека сум ситна не знам дали ќе ми одговараат тие:?:
    Да не бидам ко патка во нозете. А баш тие гломазните модели ми фаќаат око.

На bittersweet, SV1911, Emy867 и 38 други им се допаѓа ова.
  11. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.248
    Допаѓања:
    103.222
    Со здравје да си ја возите.
    Многу километри да направите со бебка заедно.

На SV1911, simonka93, Annath и 18 други им се допаѓа ова.
  12. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    174.001
    Не ти деее...ја пробував:|... нешто као тонска проба :|... јен,два,три...јен,два,три (facepalm) (facepalm) (facepalm)

Kaте,со здравје да се вози колата :party:

На Annath, LadyC, kuc и 15 други им се допаѓа ова.
  13. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    Се враќам од родителска до уши насмеана, убави работи ми кажаа, е проблем е само дека многу сака да си зборува на час и да потшепнува на соучениците :)
    На времето моите од родителска си идеа со висок притисок :D

На пат за дома застанав до пекара да земам леб.
    Си туркам јас количката и таман пред врата иде една "тетка" и ми се степа да влезе прва, и си велам ај ваљда ме гледа со количкава и сака да ја задржи вратата, и траас ми ја лупна вратата пред нос (т.с 2 врати една по друга), си велам во мене леле боже која не култура но ништо не и реков. Кога влегов внатре ја слушам со продавачката на македонски си прават муабет и си велам е сега ми е јасно зошто немала култура :(

Да не бидам погрешно сфатена имам и друг пат мрчено за "нашите " тука, но навистина имам многу негативни искуства со македонциве овде , немаат никаква допирна точка со македонците во македонија и ствараат лоша слика за нас како народ :|

На bittersweet, SV1911, Emy867 и 33 други им се допаѓа ова.
  14. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.094
    Допаѓања:
    206.926
    Со здравје да си ја возите колата,километри со убави спомени да си исполните:*

На Annath, WildMk, ane.bella и 9 други им се допаѓа ова.
  15. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.996
    Ако не се лажам за тоа каде си отприлика, јас од македонците во гарфилд видов само лошо..а од турците во цел стејт само добрини дочекав..
    Па со нив си се дружев.. и секогаш ме најадуваа до степен да си пукнам:D и муабети си имавме со денови да збориме и пак теми..
    И за многу работи баш тие ми помогнаа, по институции по чуда..

@Kate Rina 93 со здравје да си ја возите:inlove:

На bittersweet, SV1911, simonka93 и 22 други им се допаѓа ова.
  16. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    @Kate Rina 93 со здравје да си ја возите колата :f:

Ми се грицка сончоглед. Кај ми текна сега појма немам, а жал ми е да го праќам мм по времево :doh:

На SV1911, simonka93, Annath и 21 други им се допаѓа ова.
  17. RosettaStone

RosettaStone Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    9.993
    @LejlaD @kuc @Dust сликиве права зимска идила, за момент мислам таму сум. Иако не сакам многу студ, снекче така чисто е многу пријатна глетка. Тука истури денес ама пријатно ми беше шетањево иако прогнозиве најавуваат малку снежење за два дена ама ај и тоа чудо да го видам:?:
    @Kate Rina 93 честито нова кола, убави патешествија и спомени да ви причини и донесе. Кола, кола, чудо на денешницава, запали и пут под педала, под нога;)
    Денес одвај одморив малку, се на нога, шетај ваму-шетај таму па врнеше па престана па сонце па не земав чадор па едно време кога се разврна, ај трчај криј се под настрешници, цел ден трчкања и патешествија.
    Сега се одмарам и се мезам нешто благо и се мислам ќе читам книга или книгава ќе ме чита мене?
    За комфорни кондури сте зазбореле, мене лично мерак ми се Geox моделите, ем се меки, ем удобни ем дише стапалото. Скечерс се исто одлични за работа во движење. И така, отиде уште еден ден, лета времево.
    @ane.bella нашиве во странство, не сите ама некои како во холивудски филм се. Тука кога доаѓавме гледаме чади една кола и излезе жената на шоферот викна кога им се запалил оган под хауба, притрчаа одма едни дечки да припомогнат, пољубезни се за припомош. Иако секаде има по некој што ќе квари просек и ќе ти смени општ впечаток а не треба така.

На SV1911, Annath, LadyC и 14 други им се допаѓа ова.
  18. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.996
    Убаво е денес, утре осеќам ќе биде се замрзнато, а за два дена се кал ќе биде преку ден а навечер пак се ќе смрзнува..
    И јас го сакам ама вака по ливадите кога е бело се, ама по градот беше кал до колена:D така да повеќе не го сакам од што го сакам:lol:
    Ама кога ќе ми текне дека треба цел двор да го изринам за да си одам по дрва... е не го сакам, а има една педа снег а може и повеќе сега, прееска толку беше(facepalm)
    Друга опција, дрварникот поблизу да ми е:lol: или како холанѓаните, загреана патена до таму за да не се утепам некаде:rofl:

Имам сателитска антена со милион канали, ама прееска имаше 1 педа снег на неа и на тоа окото и сигналот беше слаб, па со метлата се испентарив како мачка нагоре да ја чистам.. да ме гледаше некој само ... а срцето ќе ми излеташе од што се плашам да не се утепам некаде а сама сум си, нема никој да ме најде во снегов :D

@WildMk гледам за вакцината си пишала.. јас не сум вакцинирана, мајка ми тогаш мед.лице ми рече дека нема да дозволи да сум им еден од експерименталните глувци:D ама мене ако ме прашаш би се вакцинирала..сега е веќе касно ама тоа е

На bittersweet, SV1911, simonka93 и 24 други им се допаѓа ова.
  19. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.190
    Допаѓања:
    84.072
    Дојди да видеш сега колку снег наврна .Од вчера вечер не е престанато со вренење,ако продолжи вака ќе се блокираме:?:...оти нема кој да зачисти(facepalm) не изненади бе ...снегот...
    Овошна салата јадев ,а сега едно какао да сварам убаво е за железото;)
    @Kate Rina 93 со здравје да ја возете колата ,Господ да ве чува од лошо и од несовесни возачи....

На bittersweet, SV1911, simonka93 и 21 други им се допаѓа ова.
  20. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.061
    Допаѓања:
    118.974
    @Kate Rina 93 честито кола, многу извозени километри посакувам, и убави заеднички моменти со неа:inlove: :party: :hug:

На Martka, eta, SV1911 и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.