Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.161
    Допаѓања:
    259.307
    Јас ги користам неколку год од роза, дневна и ноќна. За сува кожа се и се едни од ретките кои ми одговараат. Малку мирисот им е бљак ама се навикнува човек :/

На Val-Dim, JuLleE, kuc и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Kate Rina 93

Kate Rina 93 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2018
    Пораки:
    3.585
    Допаѓања:
    52.694
    Ништо не се плаќа плус. Најнормално си ја регистрираш пак.
    Јас мојата кола никогаш на време ја немав регистрирано. На зима ми беше регистрацијата, а тогаш не ја возев често, сигурно 2,3 месеци била без регистрација. Не ми правеа проблем:).

Добар ден народе :sun:
    Сонцево нека го стопи снегов. Доста му е 2,3 дена да стои.

Ужасна главоболка имам од вчера вечер па навака. Не поминува ко за инат. Па и еден заб почна да ме боли, не ми е расипан. Поправан е, ама бидејќи имал криви корени,кога ми го поправаа не можеа до крај да ги наполнат корените. И знае да ме боли од време на време,така по малку. А за вадење мора само хирушки ми рекоа. Така да ќе си трпам;(

Вчера бев кај мајка, внукот од една година беше таму, само ме прашуваше каде е бебето, па ќе ме допре за стомак, па за ц**ка и ќе вели тето овде е?:rofl: ова второто беше кога ќе се збунеше и ќе заборавеше дека е во стомак бебето:lol:
    Месецов одам да ги разгледам патиките ,знам во сити мол има продавница. Тие од Секси ми прават ќејф , па ќе видиме:D
    Убав ден друштво:sun:

На bittersweet, Peco, Mr. Right и 21 други им се допаѓа ова.
  3. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.090
    Допаѓања:
    77.142
    Оваа што ја земав е за нормална и комбинирана. А и многу убаво мириса, јаболко и лимон комбинација.
    Малку имам фобија од пробување нови креми, ама морам. Стискај палци да ми се погоди и на мене :D

На LejlaD, SV1911, John Snow и 8 други им се допаѓа ова.
  4. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.161
    Допаѓања:
    259.307
    Три пати тргнав фоткава да ја ставам и све заборавам. Во контекст на муабетот од вчера.
    *крадена од фб од една феминка*

FB_IMG_1581069429803.jpg

На senjorita-v, bittersweet, Val-Dim и 29 други им се допаѓа ова.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Шо се вака облечени море??
    Светни-угасни :D

Ми се повраќа. :puke:
    Неповрзано со Шакира и Џеј Ло.

На M&M, Mr. Right, Yowannty и 7 други им се допаѓа ова.
  6. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.969
    Допаѓања:
    123.566
    Мене Шакира ми се изгуби ептен покрај Џеј. Како ја зграпчи шипката женава, на 50 години :bow:

IMG_7189.JPG
    @Sexybaby86 еве потврда:P (мислам оти вчера ве читав со @dunika )
    Како што синовите личат на мајките:P Бар во моја околина секое машко детенце е копија на мајка му :) Исто и моето:inlove:

Инаку,знае некој кога ќе има карти за Бубамара? Годинава ќе има материјал 8-|

На Val-Dim, Peco, Mr. Right и 19 други им се допаѓа ова.
  7. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.148
    Добар ден друштво, конечно петок:sun:
    Со душа го чекаме викендов и поминува дур да речеш кекс:doh:
    Прво кафе испиено, намера за второ присутна:coffee: Се фатив дека многу кафе пијам, ќе мора да го намалам а со него и цигарите...:smoke:
    И така, имајте убав викенд и со помин на сите испонастинати:hug:

На Peco, M&M, Mr. Right и 17 други им се допаѓа ова.
  8. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.090
    Допаѓања:
    77.142
    Ова само кај мене не важи. Двете повеќе личат на маж ми (или бар на мене ми личат повеќе :D ). Вчера баш гледав слики од маж ми мал кога бил, како син ми сега што го гледам, копија.
    А ќерка ми порано личеше на свекор ми и свекрва ми, глава скината :D

На bittersweet, Peco, M&M и 19 други им се допаѓа ова.
  9. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.909
    Допаѓања:
    272.598
    Ај и јас една фотка во склоп со муабетот за болестите со тек на годините.Требало почеста употреба на лекови
    FB_IMG_1581077635020.jpg

На bittersweet, Val-Dim, Peco и 19 други им се допаѓа ова.
  10. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    93.919
    @mareane дај Ибупрофен за мене,мислам дека само тој е дозволен за трудни,а јас сум принципиелна:wasntme:

На bittersweet, Val-Dim, Peco и 17 други им се допаѓа ова.
  11. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.148
    Овие не идат на рецепта, ќе мора приватно да ги плаќате:D

На Val-Dim, Peco, M&M и 13 други им се допаѓа ова.
  12. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.157
    Допаѓања:
    181.063
    Си бил еден дедо во Кина. Го викале Дешун

https://www.gq.com/story/wang-deshun-fashion-week
    Да не сум чула дека некој на 40 бил стар, дедово има 80. Си постои исхрана, вежбање, ама дисциплина си треба.
    Откако посолив памет, да одам да запалам цигара:tmi:

Деновиве нит младост нит лудост ми се на репертоар, стандардно паднат имунитет од пмс и треска цела ноќ:sweat:. На мени парален, нема ни цигара за мене.
    Ама ко ќе пораснам уште малку, ќе се развежбам:nod:. Дисциплина не ми недостасува, само време и инспирација.
    Реално сега помалку работи ме болат отколку претходно, секојдневно вежбам со 20+ кила дете. И многу ни е добро:inlove:.

Едит: сега видов дека Мареане лекарства постирала, мојот парален е неповрзан со истите. Ама ако треба, нема проблем, добар е за потење:D

На Val-Dim, Peco, M&M и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Love 83

Love 83 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2019
    Пораки:
    1.588
    Допаѓања:
    31.694
    Исто (highfive)
    Малиов кога се роди ,личеше на мене,очи,уста ,носе....се му беше на мене.Ама како што раснеше,сега е ист татко му .И јас гледав фотки баш скоро од мм ,а бе глава скината сега е .Па уште и заедно идат на шишање,па кога ќе дојдат со исти фризури ,од авион се гледа чие синче е :D.

Од лековиве погоре и јас би Ибупрофен .

Последна измена: 7 февруари 2020
    На bittersweet, Val-Dim, Mr. Right и 15 други им се допаѓа ова.
  14. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.450
    И јас ги користам на Алверде кремите, со Гоџи, дневна и ноќна и мислам оти повеќе ми се збрчка лицето од нив,барам друга

На Kate Rina 93, Sesil, LejlaD и 3 други им се допаѓа ова.
  15. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.984
    Допаѓања:
    67.821
    Добар ден! :sun:

Фала ви друштво. :hug:

Прееска една жена во супермаркет ми го доразубави денот уште толку. Многу беше љубезна, услужлива, ептен. Сите да бевме такви, деновите ќе ни беа каде каде поубави. :f:

Него, треба да се пакувам. Ако се оди како што треба, тргам за помалце од недела. :party: Не ми се верува, ми иде да скокам од радост. ^_^

Убав петок! :music:

На bittersweet, Peco, M&M и 20 други им се допаѓа ова.
  16. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.157
    Допаѓања:
    181.063
    Креми, моја болна тема.
    Со години користам крем од Галеника, нејќам да експериментирам со друго да не се напраам беља. Е сега, дали ќе ми ја најдат во мк, дали уште се произведува, тоа е друго 20.
    Од ко експериментирав со Алверде шампон и пола коса ми попаѓа, слични експерименти јок. Или екс ју производ, или Нивеа. Добро, може ќе се одважам еден ден корејската од @Cosmi да ја пробам, на толку пропаганда. Ама тоа еден ден.

На M&M, Yowannty, Kate Rina 93 и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.450
    Ајде сега едно Добар ден на сите..Тоа со кремите последно го прочитав и одма да одговорам..
    Се прибрав од работа,мајсторот за греењето пред врата ме чекаше а ниту знаев оти треба да дојде..Салата изедена и толку..Цревата ми виЈат за јадење ама мора малце да се подсоберам, ептен се отпушти,пици,пастрмајлии, КФЦ...не бива.
    На работа хаос, тие одредуваат кога Сопствениот одмор треба да го земеш:xглупости :@и со тоа се замарам,ама не попуштам..:envy:
    Честитки за сите кои славеле родендени имендени, не сум во тек,по доктори се маткам,еве сега и поголемиот е на ред изгледа..Упм човек да не е на раат..
    Да станам нешто да и направам да јадат,тие не се на диета:lol::rofl:..
    Поздрав и убав ден

На Val-Dim, Peco, M&M и 18 други им се допаѓа ова.
  18. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.984
    Допаѓања:
    67.821
    Леле, ги заборавив цитатите :D

Истиве ги имам, само во темно виолетова боја. Многу се удобни и топли, ама не се за зиме баш. Ко за доцна есен се таман.

Прееска влегов во ДМ по маскара и шампон од Алверде, а излегов со пола торба. 8-| И уште ќе "копав" по тоа редовите да најдам нешто ново да не ми се јави другарка ми, па не можев да зборам и да читам декларации. Ми го спаси новчаникот. :D

На bittersweet, Yowannty, Kate Rina 93 и 10 други им се допаѓа ова.
  19. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Од лековите дајте за мене Парацетамол и Ибупрофен, за трудница тие се дозволени. Може и Аспирин, ај (lalala)

Малава е скината глава на мм, ама како расте се’ повеќе одоколу коментираат како заликувала на мене во одредени гримаси. И мене ми заликува на себеси на моменти, ама си ќутам и потајно си се радувам. Факт е дека е 90% на мм, ама нека, убав си е он. Затоа го земав :rofl: Што е најтрагично, и другава уште неродена, на ехо се гледа дека е иста како татко и’ :worried: Јебига. Како беше она, го носиш 9 месеци, се мачиш, го раѓаш, го гледаш и на крај на татко му личело :D

Шо сакав да кажам уствари? А да, на тема младост. Ме нарекуваат со “девојче”, не го сфаќам тоа како комплимент, ни па како навреда. Малите на другарките со “тетка” ми се обраќаат. Се’ е до перцепцијата :D Факт е дека се осеќам и физички и психички многу поубаво и постабилно од 20-тите на пример, ама дека личам на 20 сега на 33 - не. Ми даваат 27-28 најчесто, доста ми е :makeup: Е кога ќе кажам дека имам ќерка од две години, тука настапува право чудење, ама стварно имам подетска фаца, не личам на “мајка” :D

Ај да одам да сменам постелнина и да правам ручек. Компир манџа со телешко и салата денес на мени, доста е :)

На bittersweet, Val-Dim, eta и 23 други им се допаѓа ова.
  20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.584
    Допаѓања:
    201.803

Се мислев меѓу виолетовите и зелениве... виолетовите во Пеко ги гледав, ако ги намалат, супер.
    Јас секако во зима повеќе чизми носам, ама за внатре ми требаат, во ординација. За тоа повеќе ги купувам.
    И дај ми и мене твој инстаграм, за фотките сакам... пошто скоро само такви страни следам.

Шефицава сака во Атина да одиме за 8-ми Март. Од четврток до недела. Никогаш ги немам оставено децава преку ноќ, па не знам дали да одам... а сакам, не дека не... мм често патува, децава се навикнати. Ама малово ми мати памет, големиот не е проблематичен.

На bittersweet, Peco, M&M и 21 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.