1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.800
    Мене ми се бројат ребрата, на другите женски арно им дојде комплиментот а јас сега ќе седам и ќе си плачам во сармата што ја виткам.;(:lol:

Во посната сарма ставам ореви мелени за поубав вкус, не ми текнува каде имав пробано, прашав што има ставено внатре и оттогаш така си ги правам, стрина ми става соја и таа ми е многу вкусна посна сарма.

На Petar80, mareane, promeneta и 22 други им се допаѓа ова.
  2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    И кај мене се бројат ребра. ;(

Oтсекогаш ме нервирале оние статии и коментари - вистинска жена има облини. Јас немам, и што сега? Не сум вистинска жена? ;( Во обид да се направи секоја жена со килограм плус да се чувствува убаво во своја кожа (а така и треба), стана модерно да се вели дека слабички девојки се непривлечни. :fubar:

Секоја е убава така како што сама се чувствува најубаво. (mooning)

На Heidi, Petar80, mareane и 20 други им се допаѓа ова.
  3. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.609
    Допаѓања:
    48.973
    Добар ден.
    Да кажам за пропорциите, и јас сум малечка, 1 и 52 ми се чини, а за тежина не праиме муабет.
    Само ќе речам имам вишок 10, а 10 веќе симнав на пораѓај. Секако, за првите 10 не се помачив, а за вториве ќе морам. :rofl:

На тема бадникова вечера, спремам тиква печена, гравче тавче, риба ( ќе видиме што ќе купи мм. Јас по лосос го пратив, ама често знае нешто сосем трето да донесе. Се ми се чини, панга ќе донесе дома. Ај што ја нејќу. :worried: )

За дружба, дали на вибер, дали на фб, јас сум расположена секогаш. Кој сака нека пише лп, одма праќам линкови. Да не испадне дека јас сум манијак па замарам по фб. :D8) Да се разбереме, многу кул персона сум. :emo:
    Деновиве компјутер не сум видела. Малата ми е многу кенкава, нит јаде нит спие. А кога ќе заспие, мм си го прибира компјутеров пред него. Нит утакмица сум видела нит фемина.

И не сум видела за рецепти дека е разврзан муабетот. Кажете лососот како го спремате?
    Јас еднаш одамна го печев во рерна со лук, домат, лимон и други зачини, ама не бев многу воодушевена.
    Пастрмката обично ја спремам со вино во рерна, лук и домат. Да го напраам на ист начин или да сменам нешто на нов (ваш ) начин.

На LUCERKA, Petar80, mareane и 22 други им се допаѓа ова.
  4. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Ете...знаев дека некого ќе погодам со муабетот...:(
    Ама реков дека секогаш постојат исклучоци, нема правила...дојди да те гушнам..:hug::hug:

На Petar80, mareane, promeneta и 8 други им се допаѓа ова.
  5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.800
    Генетика, јеби*а, нема што да се прави.:wasntme:
    За гушкање, далекууууууууу сум.:lol:

На Petar80, mareane, Lady Phoenix и 4 други им се допаѓа ова.
  6. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    По принцип се што може да се пече го печам.:!: И лососот го печам - во обичен плех, ставам хартија доздола, посолувам, сок од лимон и толку. Масло не додавам, зошто самиот си е мрсен па си пушта од самото печење. Имам ставано и рузмарин, ама не ми оди некако вкусот. На скара во фолија е најубав, ама кога се има можности т.е кога мм има време да ја запали скарата.:lol: Имам и тефалска де, ама поубава е кога тој ја пече.:D

Е кога станува збор за готвење да ве прашам дали некој/а од вас користи некој уред дома со 6th sense технологија. Сакам да купам шпорет со таква технологија, но да не фрлам пари за џабе оти мислам дека цената е набабрена само заради таа карактеристика.

На Petar80, anel, ph.orhideja и 4 други им се допаѓа ова.
  7. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    Машината за сушење :)

На Petar80, ninja35 и Annath им се допаѓа ова.
  8. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.806
    (y)

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.401
    Допаѓања:
    206.445
    Каква е таа 6th sense технологија?
    Ко падната од Марс, првпат слушам... готви шпоретот место тебе? :wasntme:

На Petar80, mareane, Val-Dim и 11 други им се допаѓа ова.
  10. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743

Да да. Кажуваш што сакаш и готово е :)

Кај мојата машина, сама детектира колку треба да се суши- го крати или продолжува времето зависно од влажноста.

На LUCERKA, Petar80, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  11. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.149
    Whirlpool masina za sadevi 6th sense power clean i sum mnogu zadovolna
    Dobar den i od mene,se pribravme od preubavoto Mavrovo i pocnavme so sekojdnevieto.
    Me ceka pazaruvanje za utre,pa dogovaranje so svekrva mi i majka mi koja sto ke sprema za da ne se povtarame za utre.Od lani si pocnavme nova tradicija i gi kanam i dvete nagosti,grev mi e da sedat sami na badnik.

На Petar80, mareane, anel и 8 други им се допаѓа ова.
  12. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    И мојата е вирпул :)

На Petar80, monik55 и MilaP им се допаѓа ова.
  13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.910
    Допаѓања:
    102.655
    Кога ве читам вака јас како да перам со пирајка, печам во фурна и сушам на жбунови префрлени алишта.
    :smoke::headbang:

На LUCERKA, Doozy, Petar80 и 15 други им се допаѓа ова.
  14. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Е сега ми го извртевте муабетот...
    Колку и да е некоја жена совршена, секогаш ќе се најде некој што ќе и најде некаква маана...
    и секој маж има свој вкус и воопшто вие жените не треба да се ориентирате и да се замарате што рекло некое машко за вашата линија, нели, секој има различен вкус.
    И не заборавајте, мислам дека ми стои ви потпис:
    НАЈЛОШО ЗА ЖЕНАТА ЗБОРАТ МАЖИТЕ ШТО НЕ МОЖАТ ДА ЈА ИМААТ И ЖЕНИТЕ ШТО НЕ МОЖАТ ДА ЛИЧАТ НА НЕА...
    И така...:)
    Денеска сум направил совршен ручек...жм паѓа во несвест...ќе има вечер шутирање пенали.
    Ај доста е..почна виното да збори место мене...:$

На Petar80, mareane, Eli23 и 17 други им се допаѓа ова.
  15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    ^ Ама не ти извртував зборови, зборував за општ впечаток од многу мислења низ форумов и илјадници статии по интернетов. А твојот пост беше trigger за да си го изразам својот револт. :D

На Petar80, mareane, Lady Phoenix и 7 други им се допаѓа ова.
  16. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    Како би ти се ставила на питата... мммм

На Petar80, monik55 и lunicka им се допаѓа ова.
  17. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Абе колку сте испишале, лелее не сте нормални.2 дена ме нема и 30 страни хаха.Дбар ви ден, какво става.За сарми не потсекајте, зошто мислам ке подбацам.Се осекам трудна :rofl:
    @menelele зА КРОАСАНИТЕ пишува 2 шолји по 125 мл. јас во мерник ставам веднаш вкупно 250 мл.ама ладни да се јогуртот и млекото.Е сега за брашното јас повеке ставам, бидејки ми лепи, до што е работата незнам.Ги правев синоќа пак, и тоа докај 4 ипол ги печев ^_^ :tmi: и ставив пола лажица само сол, а не цела, и 10 лажици шеќер.Патем и комшивката ги правеше многу им се допаднаа и нив.Па и друга комшивка ми побара рецепт. :clap: Ептен се вкусни со што да ги полниш.
    А има јадење одма се вклучувам, ццц и после како кеми се гледаат коските, морам да имам облини :$ :rofl:
    Нинџа уште сега почна да пиеш, еј леле срамота, го вртиш го лизгаш :rofl:
    Петреее мрсничко пушта :rofl:
    Одам да помогнам да правам баклави, после ке пишам што правиме за утре. :angel:

На Petar80, Val-Dim, Eli23 и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.980
    И дoјде време слaбите дa се срaмaт a дебелките дa се гoрдеaт сo свoетo телo :D Немa везе, сите сте убaви, блa блa, ствaр нa вкус, блa блa...
    Женa е кaрaктер. Не е цицкa, не е нoгa, не е гaз, не е нaпрченa муцкa. Сум зa тoa секoјa дa прoбa дa гo извлечи мaксимумoт oд себе вo oднoс нa нaдвoрешен изглед, и не мoжaм дa не се сoглaсaм декa убaвa женa нaдвoрешнo знaе дa oстaви без здив. Амa прaвa женa не зaведувa сo oвие aтрибути oсвен aкo цел и се нaпaлени прoсечни мaжињa. Прaвa женa сo некoлку гестoви ќе знaе дa нaпрaви пoвеќе oд пaр бујни грaди или зaoблен зaдник, и кaкo и дa изгледa, ќе сaкaш дa изгледaш кaкo неa.
    Дoстa зa мене, вие шo прaите, aрни?

На kjukli, Mrs.Bass, Doozy и 20 други им се допаѓа ова.
  19. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Ти изненадуваш, многу си омекната, каков омекшивач користиш :P :?: :clap: (fingers) :rofl: Морав да те пофалам :clap: Арни сме, вие по дома како сте ?

На kjukli, ALISA0000, Petar80 и 9 други им се допаѓа ова.
  20. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.980
    Кo псијaтриски случaј се чувствувaм вaкa кoгa пишувaте, еј Бриџит денес вo aрните е, aј дa јa пoфaлиме мoже ќе се oпoрaви тaкa пoбрзo, убa тaa, рекoвме декa се ќе биде вo ред сo неa.

На kjukli, ALISA0000, Doozy и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.