1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    145.367
    ДОБАР ДЕН..
    се пријавувам и јас денес... од синока не чинам пари....некој вирус или нешто ме снајде....повраканје,мачнина,треска...не можам да мрдам....ко воз да ме прегазил....лежам и отворив да ве читнам..бебе нана...керка на училиште...за еден час кога ке стане,таа ке си дојде,мајка во кревет=ке биде забавно...

2. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    Е значи подобро да не го отворев Е-дневникот :@ Се 3 и 4 па и физичко 4 има (facepalm). Јас стварно незнам што е ова книга да не се фатело :worried:. Е тоа е кога цел ден се седи на компјутер, пред телевизор и со :mp: во раце. И да викам џабе ми е, а и со убаво никакви ефекти. Мора да сменам нешто!!!

3. mamaMace

mamaMace Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    164
    и незнам зошто во понеделник сите се намуртени.знам дека времево е тмурно и влажно ама ајде па викенд беше требало сите релакс да бидат ова уште по сабајле сите намуртени и желни за расправија.
    ете помина пола ден уште малку па и цел работен ден :D:D:D.
    викендов добив воспаление на мускули од шетање по продавници, ама добар пазар направив иако ми ги најдоа децава по грешка сите поклони што беа и за нова година и за слави и родендени.така да ќе треба да смислувам ново место за криење.
    ајде јас на пауза нешто треба да се јаде и мора квалитетно да си ја одржувам инвестицијата :), се разбираме нели?

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    @Teodora* ај уживкај и пии си :coffee: ќе поправат има време.:sweat:

На Teodora* му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    14.862
    Допаѓања:
    167.024
    еве ме и мене наспана одморена едно пречекав од училиште друго испратив,туку кој спомна е-дневник па јас се мислам дали да отворам дали не и на крај решив не отварам не сум погодена денес за кавги ептен сум лајт неможам Сега следува лимон цеден во млака вода и тек после кафе мафе со комшилукот ихиххи
    Ручек имам од синока направено е 2 перални алишта ке почекаат за закачување ке бде дееееееее што не било имајте убав ден цурици мои

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  6. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    145.367
    значи не можам да се договорам нешто со керка ми без виканје ...дали е можно дете со неполни 9 години да пројавува знаци на пубертет...а ,кога ке биде во вистински пубертетски години тогаш што?ке се испоколиме ,очигледно....

На pilenka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Сакаж да кажеш дека си на диета?
    Лажица јаболков оцет во 200дл млака вода на гладно. Од утре и јас почнувам чунки немам веќе што да облечам. И не само тоа, тешко ми е бе и најмала актиност иако не се сметам за дебела на овие години, ама некако во последно време се олабавив, како се намалува естрогенот се полабава сум:tmi:
    @WORRIED.BT :!: ќе се навикнеш на викањето и кога после дома сите си разговарате со дерење, абе милина да ве слуша некој од страна ќе си рече овие се испотепаа.:D
    Едит: Остај друго сега со сите така комуницирам СО ДЕРЕЊЕ.

8. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    145.367
    хаха ние и така сме гласовити сите дома па и бебево.. звони кука и кога најнормално разговараме а тек кога се караме можеш да замислиш.со мм се смееме комшиите ке се нагрстат пари со овие новиве закони за пријава на семејно насилство...богаташи ке се сторат...ама шега настрана со детево навистина незнам како...мала е уште за такво однесуванје...ама нови генерации-нови промени

9. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.523
    @WORRIED.BT , изгледа дека има шанси, кај тебе е подобро.....Внук ми, на сестра ми малиот уште помал почна да појавува револт и да се кара, кога тргна во школо, значи на 6 и пол години :) Сега има 10 и пол години, уште си е истата пракса, со тоа што очигледно сега веќе влегува во пубертет, и дополнително се бунтува и дава револт. И е хаос моментално. Голем бил, така си мисли :D

Некој претходно спомна дека е „наспан“-ох, блазе си ви :( Малиот уште не разликува ден и ноќ, уствари разликува, ама неговиот ден е навечер. Нормално нели, чудно би било да е поинаку. :) И многу ни е забавно навечер, се журкаме со грчеви и сите пропратни елементи :rock: :D Времево додатно ме утепува, настинка ме мачи малку, ни настината ни здрава сум, ко во некој безвоздушен простор да лебдам |-)

Добар ви ден на сите :hai:

На bittersweet, WORRIED.BT и Annath им се допаѓа ова.
  10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Многу сме мирни денес нешто!?
    Како подврзани ма*арици. Понделников ќе го наречеме Турбо фолк Понеделник.(hollest)
    Уште малку и (wfh). Што ли ме чека само? Случките ќе се пренесуваат директно од теренот.(poolparty)

На pilenka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    812
    Допаѓања:
    3.497
    Лелеее, мене ме нема ден ипол, а вие сте наполниле веќе пет страни, не можев да ве дочитам:inlove::clap:
    Јас стандард, во кревет со телевизорот, од дневна во кујна, до вц и толку со оглед на мојата патолошка бременост. Еве ја принцезата моја само што ја донесоа од школо и веднаш е :talk:. Незнам од каде таа енергија.
    Worried.bt. мојата е таква пред една година, само со дерење нешто се постигнува, ако и се обратиш со добро не те регистрира, ако и се раздереш и она се дере и така се во круг.
    Sky-butterfly(а ти која недела си) и јас како и Green.eyes последните недели би се осудила да го масирам мм за масажа, а сега не ризикувам, ќе си трпам, а инаку ме праша за сексот предизвикувал контракции.........што беше тоа секс:D
    Moira i Bozica 1980 и јас би на Златно славејче, ама мојава ќе оди во петок од школо, а не е заинтересирана многу за детски песнички па верувам дека не би сакала реприза.
    Teodora* колку ме потсети на утрата кога и јас брзав за на работа со ќерка ми:D:D лелееее исти ситуации.
    Ај да каснеме ручече, ме чекаат да направам салата:hai:

На Teodora* и WORRIED.BT им се допаѓа ова.
  12. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    14.862
    Допаѓања:
    167.024
    Какво златно славејче какви бакрачи ние сме по слаткаристика и тие неговите песни :rock::x
    инаку мојот е 11 години уште пред година сме влезени у пубертет со тоа дерење карање не учење па капак и црни влакна се појавија значи баш пубетртет јаооо куку мене ја уште не сум испадната од пубертет син ми влегол мајкоооо кај и да е и кека ми ке влезе уште некое време
    инаку за спањево ја си немам мака моите од бебеиња од 3 месеци ја преспиваат цела нок е сега вашите со не спијат така сте ги дресирале :) шала на страна издржете мајки јас за трето се кандисувам ама не ми лепе времето ај има време за рагање ке подразмислам

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.771
    Допаѓања:
    99.899
    Наместо да излезам денеска го преспав денов.Уште од вчера почна да ме боли ногата,па кичмата за денес да добијам.Се наклукав апчиња и као ќе гледам филм.Ме гледал тој мене.
    Јас не отворам е-дневник ама си добивам смс-ови.Среда е денот кога ме известуваат.Абе што ви е ,се е навика.Кога ќе се навикнеш има да се радуваш на 3-ка како дете на лижавче.Син ми сигурно оваа недела ќе има родителски или евентуално нареднатаВо моментов и периодов кој најверојатно ќе ме држи 10-на дена ме фаќа период на молчење.Ниту ги прашувам ниту па тие се потресуваат да ми одговорат.Ниту пак разговарам со овие по дома.
    Ако се изгубам од форумов да знаете .:D
    Децава денес некако нервозни.Баш гледам дека знаат добро да се издерат,од мали беа такви и такви останаа.Не е тоа пубертет,разгаленост е.

На imelda, WORRIED.BT, Daleron и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.226
    Допаѓања:
    283.989
    За роденден на мојов во Август му зедов колекција за лице (течен сапун, пилинг и анти ејџ). Првен мрмореше нешто у стил дека до таму дошла работата, креми против стареење на кожа му купувам...бла бла бла|(.
    Ама мрчи и си ги користи.
    Последнава недела интензивно секој ден ме потсетува дека анти ејџ кремата му се потрошила, нова дека му треба :rofl:.
    Денес ај мир да биде испаднав му зедов, плус и јас една фанав, па и коса средив на фризер:emo:
    Ај сега ќе си ја пофаќам кожата:wasntme:

На SV1911, imelda, bittersweet и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    Добра вечер девојки :)

Денес станав во 10. :o Да, чудо се случи. За прв пат во овие три години малиот ми спиеше до 10. Добро, да, за прв пат во овие три години и заспа во 12 ноќта, не знам што му стана. Лежеше во креветот и кога јас отидов да го ѕирнам пред да легнам тој муабет ми прави, уште не спиеше. Значи, спремен е за дочек на Нова Година годинава :D

Па го искористивме убав сончев ден за прошетка, бевме и на планина, и јас да го искористев денот кога фала на Бог не ми се лошеше.
    Што убавини Божји се изнагледав и свежиот воздух се надишавме.
    Па мир, мир и тишина, абе препородив се. :sun:

@pilenka јас сум 9 недела со второ. А ти? Пред крај си некаде?

Убава вечер на сите :d:

На imelda, bittersweet и Annath им се допаѓа ова.
  16. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    812
    Допаѓања:
    3.497
    Sky-butterfly на средина сум 25+4, па имам и тикерче и јас сум со второ:l:
    После ручече дрмнав едно:coffee:, обично пијам само едно наутро, ама денес така душава ми сака. Се мислев да правам еден колач со јаболки, лимон и цимет...... ама:yawn:, ај утре.

17. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    145.367
    helllo po vtor pat...troa poarno se osetiv i se znae-pravec kujna...me nastrvi teodora vcera palacinki sum napravila posle kojznae kolku vreme... povelete!...steta sto imam maka so zeludnikot pa ke gi preskoknam ..

На imelda и Teodora* им се допаѓа ова.
  18. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Прати ги навака за мрзеливи како мене. Како глува кучка сум денес од сабајле.
    Па и вас ве нема, ова малово мрчало дојде од школо и веднаш сите си правиме муабет на висок тон.

На Teodora* и WORRIED.BT им се допаѓа ова.
  19. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.133
    Допаѓања:
    64.754
    За тие што прават муабети за диети, пратете некое кило накај мене, ми фалат петнаесетина да заличам на човек.:(
    Сите после породување се дебелеат само јас слабеам, на подвижен скелет личам, како тие манекенкине анорексични сум иста.;(
    Вчера се мерев 52 кила жива мера на 178/9 см а на породување отидов со 63 кила, 11 кила отишле за месец дена и изгледа како да уште ќе одат а си јадам не држам диети или нешто, туку ми фалат тие литро и кусур к.кола и 5-6 кафиња со две кила шеќер за одржавање на тежината околу 65-67, тогаш сум си најубава.:makeup::rofl:

На Barbie20, Annath, ozbilnazena и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    @WORRIED.BT јас вчера јадев ама после киселини ме утепаа :(
    @Daleron тебе те канам на палачинки следната недела дека на ефтина де ги пржам :)инаку во сабота ќе те поканев:D

На WORRIED.BT му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.