Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Добра вечер ..значи за миг отиде денот !

Уххх, што да кажам за сметкиве за струја :whew: Последнава беше 5.200 ден. А јас сум дома по 18.00 часот и нормално, некогаш и не сум дома.
    Значи, за тие 4 часа скапа струја, декемврискиот износ ми е тој.
    Но знам дека и поради фактот што морам сè да вклучам на макс за да се загрее - сигурно е до мене, а не до ЕВН. И бојлерот секој ден ми работи, а за трошење топла вода сум експерт со моево туширање :lol:

Ме засрамивте со описот @Lady Phoenix и @Eli23 :$
    Ви благодарам на убавите мислења.

Јас не сум добра во визуелизирањето како вас, не ме бидува ич за замислување на физичкиот изглед.
    Но сите сте ми во темата посебни, секоја на свој специфичен начин и се чудам самата на себе, како тоа се навлеков тука. :o

Немам навики и вешто ги избегнувам, зошто мразам зависност било каква, ама еве, се навлеков овде.
    А за тоа сте вие криви :rock:

Кредит никогаш не би земала, за мене долгогодишното исплаќање ми е налик на робување.
    Но, тоа е мое мислење, можеби дека не сум имала потреба за сега од кредит, па сега за сега вака размислувам.

Ај, добра ви ноќ ✌

2. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Хелоууу дечки, да ве почастам за славата.Патем ако некој друг слави нека му е среќна.
    Мене изгледа никој не ме спомнал ни замислил како изгледа, :( бидете ми поздравени се читаме сутра :*
    @promeneta Среќна годишнина мила :* :hug: Да сте вечни !
    018.jpg _20131129_1233064628.jpg Cocktailbaren_p__SA_525237a.jpg svedska21.jpg

Last edited: Jan 20, 2016
    kjukli, Mrs.Bass, Petar80 and 16 others like this.
  3. Eli23

Eli23 Форумски идол

Хелоу.
    Пратив маж во продавница и се врати со бисквити, пудинзи и триста глупости. Ги остави на видно место. Значи сака благо да му правам ха.
    И до сеа во кујна.

kjukli, Mrs.Bass, Petar80 and 15 others like this.
  4. mama89

mama89 Истакнат член

Какооо можеев да те заборавам да пукнам :) па уште пред да прочитам дека си ти знам дека си ти по тие како цртеши сликите со кафенце чури :D обожавам да те читам женче домаќинка весела а за изгледот поима немам сигурно си убава :)

Petar80, galapce, WORRIED.BT and 7 others like this.
  5. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Среќна слава @Winter Lady нека ви е за многу години.Не се секирај што никој не те ниту спомнал или опишал,и јас сум на истата позиција како тебе.Изгледа сме незамисливи и неопишливи:rofl:

Petar80, Abrakadabra, galapce and 7 others like this.
  6. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Фала ти мила :*
    Не сме им интересни затоа не не спомнале, или не не сметаат за друшки.Ако јас и ти ке си се дружиме :( :lol:
    Mене пак ни слава никој не ми честиташе, ако спомнав вчера :D ако и јас веќе не честитам ништо, лута сум им :makeup: :lol:

7. Esmeralda-MD

Добра вечер на сите.Во последно време имам чувство дека сама со себе си зборувам и се читам овде на темата,тотално невидлива.Секогаш ме нема во честитките,во поздравите и ете пак сега.Изгледа не сум интересна па не паѓам во очи.Како и да е,јас ќе продолжам да бидам на темата како читач.Бидете поздравени

8. Esmeralda-MD

:*

Petar80 likes this.
  9. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Еве
    @Winter Lady ха замислувам млада девојка со вредности од "наше време" :) @Esmeralda-MD кога ќе видам пост од тебе помислувам еве ја мама :)
    @Val-Dim домаќинка!!

И не туку се лутетe без везе :P

Ps среќна слава Винтер :)

10. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Тоа се вика добра тактика, @Eli23. Дипломатија. :lol: (инаку, начитана сум, ама стручна литература :lol:, не во таа смисла во која ти си ме опишала :P и нагледана сум филмови)

@mama89, камо да бев висока. Ама мало сум.

@Esmeralda-MD да не си мрднала од темава, треба подобро да се запознаеме. :!:

@Val-Dim навистина ја заборавив. Трпелива, позитивна, толерантна, имагинативна, ја замислувам со куп книги околу неа и како седи во удобна фотелја крај огромната библиотека дома. Во слободно време си пишува текстови, па можеби и ќе издаде книга еден ден. Физички ми е тешко да ја замислам. :hug:

@Winter Lady што да те опишувам? Знам дека имаш светли очи, знам дека имаш црна коса, долга, знам дека прва си за зафрканции, провокаторче си на таа тема, а кујната ти е пасија. Секогаш имаш излив на емоции - кога ќе почнеш да пишуваш секогаш се повеќе редови. :) Дежурна во трета смена, поради тешкотиите што ти ги приредува „чумата“ на 21-виот век...

Другите помалку ги познавам и затоа ми е потешко да ги опишам. :$

Инаку, со мојов се зарековме дека никогаш никаков кредит нема да земеме, зашто двајцата знаеме како е да живееш со кредити во држава која никогаш не се грижела за граѓаните. Но, никогаш не вели никогаш. Не се знае што може да не' снајде некој ден, па ете, тој е решителен по тоа прашање, а јас молчешкум си го имам во предвид. :|

11. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Не е точно. Јас секогаш те читам. Само највероватно немам што да ти кажам, не се погодивме на некоја тема. Последната беше случка со син ти, сабајле мислам се јави. Послабо пишуваш, не киснеш ко јас тука |(

12. Peco

Peco Форумски идол

Добра вечер
    Само да ве поздравам, ништо важно нема да кажам :D
    Сте почнале една типично женска тема, "Како ги замислувам останатите форумџики".
    Јас нема да коментирам за никого посебно, сигурно сите сте убави и вредни, домаќинки, сопруги, мајки и тие што сакаат да станат мајки :) Поздрав до сите :)

Petar80, Abrakadabra, mama89 and 12 others like this.
  13. kukla21

Ќе има ли журка вечер?

Petar80, Annath and Peco like this.
  14. Sky-butterfly

Чекај @Peco и тебе да те простудираме.
    Јас имам само убави зборови за тебе да кажам: културен, одмерен, прибран, сталожен. Не знам стварно како си сам :^)
    А да организираме еден евент за запознавање, ние ќе ти бидеме "како се вика тој што ги запознава и мести двајцата"? Е тоа.

15. kukla21

Ќе треба после кондури да ни купи на сите. Е за кондури сум пребирлива (читај скапа) :)

Petar80, Abrakadabra, Eli23 and 6 others like this.
  16. Sky-butterfly

Таков ли е обичај? Не знаев.
    За него пропуст ќе направиме. Од тие пари нека си уплатат викенд во спа центар :P

Petar80, Eli23, Annath and 5 others like this.
  17. Peco

Peco Форумски идол

Може да има журка, зошто не :)

Хахаха, ме изнасмеа, мислиш на "стројници"?

Petar80, Eli23, Annath and 5 others like this.
  18. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Зашто бре женчиња пробувате да се наметнете на овој начин-никој не ме опишал,никој не ме поздравил...Е добро де,и сега што...И ајде као ќе се најде некој член да пише некој збор и за вас,да не се осеќате као помалку важи...тактички скроз погрешно:DМоже за членките кои опишале поедини членови тука на форумов,не сте доволно интересни или едноставно ве заборавиле во тој момент.Ништо страшно;)

19. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Eve da fatam i jas malku od vtorava smena:)
    A nemam sto da kazam.
    Monotonija ubija.Aaa ve lazam,kako za promena napraviv rucek za utre.Znaci mm samo ke ja ima cesta da ja postavi masata:D
    Kaj i da e site na son ke mi dojdete pa posle toa ke pisam koja kakva e a ne kako ve zamisluvam;)
    Jas ne vi se lutam sto ne me zamisluvate nikako,oti sigurno golema greska ke napravite...
    Neee,ne sum zena so sto lica,"ja sam zena za sva vremena":D
    Lele prolupav(facepalm)prostete mi;)
    P.S.Nikoj ne spomna vecera,a?

20. Peco

Peco Форумски идол

Thread Status:
Not open for further replies.