1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.133
    Допаѓања:
    64.754
    Ваков парфем бе женски, Viktor&Rolf Bonbons
    [​IMG] арен ли е?

На imelda му/ѝ се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.771
    Допаѓања:
    99.899
    Го гребам мониторов ама не мириса!:rofl::P
    Не ми е познат...:(

На Serafima, girl-miri и imelda им се допаѓа ова.
  3. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.133
    Допаѓања:
    64.754
    Не се многу познати по Европа, многу убаво мириса а и доста е скап.

Не може на девојката да и купам колку на кумот зашто на него трошам околу 1000долари а тоа ми е многу за непозната девојка, доста и е парфемот]:):D

4. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    За пролет/лето сезоните би рекла тој е повеќе отколку зимно време. Ама она ќе си го користи кога си сака.

ОК ок, плавуша! Кај вас е обратно :D

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  5. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.771
    Допаѓања:
    99.899
    Уште една дама над 41.:clap: Сега сме 8.
    Добра ноќ,одам да се спакувам за во кревет.

6. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.704
    Допаѓања:
    268.917
    Posle 2 dena otvaranje forum 1 saat ve citav i eve malku i da pisam.Super ste tuku daj pisete nesto i za nekoj moden sovet ,sminka i sl,demek uste sme i za toa (,ne samo za cistenje i gotvenje toa ne ni bega posebno nedelata ja zamraziv od toa)

7. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Јас како дваесетгодишна имам едно прашање до сите мајки. :D
    Дали одкако ќе родите дете,целата енергија ја насочувате кон децата,и вие си давате помалку важност.
    Во смисла ако тие се среќни тогаш и јас сум.и во смисла не е битно дали јас сум добро,само тие нека бидат.

8. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.030
    Допаѓања:
    257.490
    Денес од две раце три убоди за вадење крв имам. Згора на тоа и двајцава дома ме нервираат денес, или само јас сум безвезе раздразлива не знам.
    Седнав да ве читнам додека ја чекам машинава да допере, пошто во последно време многу има мерак да шета низ тоалет. Изнивелирана, не преполнета а она тропа и шета до комшии :( Еве ве поздравува центрифугата па отидов у кревет.

9. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    145.368
    сосем погрешно ама, ДА го правам тоа ...можеби несвесно.. може е тоа смислата на родителството а може и не...познавам и обратни случаи ...кој како си има зацртано и секому што му е приоритет...
    мислам дека малце влече корени од минатото и воспитуванјето на женските деца да се потчинети на сопругот и фамилијата и дека ке треба долго време за да се искорени

На lunicka и anichka94 им се допаѓа ова.
  10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    10712846_741581475930235_1381934030206763503_n.jpg

На Umbrella22, lunicka, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.151
    Допаѓања:
    20.838
    Тоде, Тоде шо те боде...
    Моира трудна, Битер хеттрик мајка, останатите искусни, Анатх се двоуми,Ариел му се мисли за трето....ЈАс- решена за второ..туку зборот ми беше за оние луѓе од страна што се осудуваат да ти наметнат, суфлират па и преречат во стилот Ајде што чекаш за второ, кога?Дваесетгодишни на трето одат ти уште за второ чекаш.Ајде.
    И баш вчера една ваква ситуација. А обично сум многу културна и воздржана , ама оваа вчера си го собра.
    И реков, па можеби затоа што не те консултурам за мојот сексуален живот....кога, во колку и каде. Претеравте. Вакво нешто ниту се прашува, ниту се кажува. Тоа е приватна работа, мајка му стара (со изнинение). Што ако имат проблем, та одозгора и лук на глава ќе му триеш????? Бреее без усул.
    И си замолче.Се посрами....и цел ден в лице не ме погледна....
    Туку и мене како Анатх некои стравови ме фаќаат, кои ваљда со зрелоста идат, кујзнае??!!!

Туку, многу мерак имам за месење, и туку се обидувам со секакви егзибиции. Од Атантх рецептите ми се главни,(тенкс Анатх) и експериментирам, кога успешно, кога не :lol:, ама битно мерак имам епетн. Една искусна пријателка ми кажа еднаш дека, покрај точниот рецепт, во состојките треба да додадеш и малку љубов...и тогаш ќе излезе префектно....Јас ставам љубов , ама и помалку нервоза, особено кога ми се плеткат во кујна и ми се прават набљудувачи од ОБСЕ, башка секој со пожелби, додај повеќе сирење или мамо тури ми сок.....(tumbleweed)
    Туку маж ми забрани. Ќе сме се утовеле од шо било убаво....а вкусно топло тесто...нема кој би одлеал нели?
    Поздрав женски и едно утриснко кафе од мене :coffee:, дупло.

На bittersweet, friendy, lunicka и 7 други им се допаѓа ова.
  12. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Aј добро утро радни народе:hai: во најбољи године:coffee:

Жените ја пронаоѓаат својата сила и моќ во својата сексуалност, сензуалност и стареењето.
    Нормално ако уште ги служи паметот:D

На bittersweet, green.eyes, imelda и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Lisa_Maja

Lisa_Maja Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    384
  14. darcy

darcy Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    5.894
    Мрачно утро, секој ден сонце најавуваат, а ни трага од него...
    За тесто, реков ај да послушам да не јадам многу бело брашно и пецива, па ете дома во пекачот за леб почнав интегрални да правам и сендвич на работа да носам. Ќе видиме до кога ќе ме држи така :) Ама морам да признаам дека многу ми е повкусен домашниот леб од купечкиот, па и не е лоша варијанта. Уште да најдам како да ги направам поздрави (и понекалорични) содржините во сендвичот :)
    Бебушот беше многу мирен минативе 2 дена, што веќе и страв почна да ме фаќа, ама денес е расклоцан, па ми дојде душата на место :)
    Вчера мм гол ме пречека од работа :x Се вратил порано, се туширал, и таман тогаш јас звонев на врата. Му викам, што ако донесев некој гостин дома :D

На bittersweet, imelda, lunicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.682
    Јас па некако немам страв за второво...едвај чекам да излезе, зошто сега знам што значи бебе, со ќерка ми не бев свесна. Едвај чекам да го дојам, да го држам, да го гушкам, дури и едвај чекам да го смирувам, зошто сега знам како и зошто, првиот пат збунка на векот :D
    Мене повеќе ме збуни моментот дека е машко....па како сега син, па јас се' знам за девојче, како ќе го воспитувам дечково...кога ќе го видам курето прво ќе се пресмеам, после ќе го преслечам :D
    Иначе најдов чевли, во Паоло Бочели во ГТЦ - на ниско штикле, црни лаковани, 41 број. А бе мене ме чекале! Уште шминка да размислам каде....некој предлог? ^_^

Добро утро жени, и ај доста муабети за чистење и готвење |(

На bittersweet, imelda, lunicka и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Поработи малку на тој план (mooning) ете вака направи му :rofl:.
    Ај па ти се загрижи за 7 дена, некој 7 години нема па ич не му е гајле!;)

На Lisa_Maja му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.270
    Ајде добро утро дамички и од мене :),
    Гледам сите сте подраниле или јас сум задоцнала да се вклучам порано.

Најпрво благодарам за искрените комплименти. Не сум баш иновативна и најсовршена, ама како што ви кажав, тоа сакам да станам кога ќе пораснам :D.

bittersweet мила, гледам ти требале повеќе килограмчиња. Ама немам за толку 15 (facepalm). Ако ти бркаат работа едно 10ина, ти ги давам. Ќе најдеме место за „растоварање’’. На пола пат ќе си се договориме :D.

lunicka, еве мила и рецептче, проверено, да не му се мачиш по многу (кај сакам да ми се нервираш , дали ќе се погоди или не). Само гледај, ветено ти е. Чекам известување како излегло, документирано со сликичка, коментар за вкус... многу барам а :lol:?!

do-re-mi мила жалам што не знам да ти кажам како ги правам цветовите од морков (ќе треба видео рецепт). Знам дека случајно ги пронајдов на интернет и сега навистина не знам од каде. Ако се присетам ќе ти кажам :).

Последна измена: 11 ноември 2014
    На bittersweet, lunicka и do-re-mi им се допаѓа ова.
  18. Lisa_Maja

Lisa_Maja Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    384
    Se nadevam toj nekoj ne si ti:^)

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    @Lisa_Maja Хахахах кај се давам бре јас. Има време за мене млада сум уште:P(hollest)
    Туку добив изестување да не пуШиме по канеларии (мислам на цигари). Е како бе па кај да пуШам под биро!! Не смеам да мрднам, овај успеав јадење да си купам.
    Никому не му текнува да направи просторија за пушачи, туку не требе оти пола ден таму ќе го поминам.(facepalm)

На lunicka и tessie им се допаѓа ова.
  20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.371
    Допаѓања:
    200.772
    Hola! 8)Добар ден од мене! Гледам посабајлечки активни сте, ако, ако, да не ве подречам.
    Си реков синоќа ќе ве дружам, ама се комирав со малиот... и ништо од виното, а баш ми требаше мало опуштање. Ај вечер со мм може да се „опуштиме“ :D

@Moira , стигна ти до деветти? :o Ама лета времевооооооо.. ајде со лесно, и да се фалиш после. Ако требит помош ,слободно прашај, не има тука искусни со момчиња.

@lunicka, во глобала ми успеваат рецептите од нет, ама искрено, често и ги модифицирам. Најсигурни ми се од Мои Рецепти (и јас праќам чат пат таму по некое да ми објават). Сите рецепти од таа страна што сум ги правела без исклучок ми се погодиле. Од странски сајтови ретко правам, ептен ако ме фати стрв за нешто, а нема рецепт на Мои рецепти :D

@Espadrila мило ми е што моите рецепти ти се инспирација за месење, ама верувај, ич не е тешко. Треба само да сакаш да го правиш тоа и како што ти кажале, да правиш со љубов. Е сега, кога имаш инспекција во кујна, тешко оди, познато ми е.

Фала ви на сите за поддршката за второ, ама ќе си почекам уште малку... наредната година можеби, ама можеби.

Сеа знам зошто се вратив на форумов... ми фалеше приватноста што колку толку ја имам тука. По она фејсбукот со тие групите веќе немаш приватност...

На bittersweet, green.eyes, lunicka и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.