Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. menelele

menelele Популарен член

@mami blue abe za placenje e rabotava ko nepismena se osekam Epten se opustiv prvo trudnoca, pa porodilno mozok na pasenje......
    Mora da se pravi nekoja gimnastika na mozok
    Ajde rakomet da se gleda, beba ako dozvoli se razbira

2. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Mакедонија македонија
    Пржам помфрит за мир у кука мм го сака ептен ,синока изигравме една утакмица фудбал па смиривме ситуација и денеска деее

3. Eli23

Eli23 Форумски идол

Ви кажав дека завршив работа во Тутунска?
    После 2-3 мејла, телефонски разговори итн. после 7 можам да посетам банкомат.
    Не дека има нешто за вадење.
    Фондот нема префрлено секако. Тоа е друга прича.

Во Ла Тана сеуште не сум била, а ја зборат редовно.
    Гостилница Дома ми е ок, и со музиката исто, дали јас дека бев таму на матура.
    На кеј ми е типично со карирани чаршавчиња ово оно биртија стил без некој голем луксуз.
    Боними го посетуваме искулучиво за н.г. прослави од посао кога сакаме да се покажеме кои сме.
    Обично се среќаваме таму во МВР ( поздрав до Нинџа и Дваангела :rofl: ) или некое друго министерство, ама само овие првиве сум ги запамтила. :rofl:

Капка ми се допаѓа многу, карши Центар застрански јазици.
    Не ми текнува на други кафани, мало искуство имам де.

И Чврга знам дека уште постои, баш го гледав од авотбус секој ден, реновирано било викаат. И то.

4. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Мене од кафани ми беа хит Канцеларија и Чардак, сега мм се кани да ме носи на џигерче у Чамо, вика храна врв, а атмосфера онака, биртиска, ама храна врв. ДМ ми беше порано исто број еден, сега не ни знам дали постои. Скопски мерак онака, а за ексклузива одиме во Маракана, тоа е веќе елитна кафана, претходно ни беше така 14ка, ама во последно време Маракана и нивната туна на скара ни е при срце.

5. toogood

toogood Популарен член

Jas sum so mas ti.(y)
    Klima NE vo nikoj slucaj.|(
    Za mene toa e izvor na bolesti, suv vozduh, bakterii si letaat okolu (od kaj mene virusov, pa kaj tebe, pa nati mi go daj mi go celo vreme).:@
    Ne e ni cudo sto lugevo se non stop bolni.:worried:

6. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Подобра опција е парното секако, само струјата е скапа. Ако он плаќа на бабата, ич гајле да немате :)

Last edited: Jan 25, 2016
  7. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Фала @mareane што помисли на мене....тука сум ве читкам(манијачам од страна)ама не пишувам....немам и нешто посебно што да кажам...

малку детинесто од моја страна ама малку се најдов погодена ко најневпечатлив лик од темава ...пред некој ден во описите никој не ме спомна:(не сум некој маестрален и театрален лик ама мислев дека во овие две години на форумот барем некој ме забележал...да не ме разберете погрешно не барам внимание или нешто слично тоа го имам кај што треба....ама,некое време решив да не пишувам...
    Ве поздравувам сите...
    Имајте убава вечер

8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Ај мор не се потресувај, па и мене никој не ме спомна а 4 години бесплатен психијатар, архитект и советник изигравам ;)

9. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Mila, jas obozavam da gi citam tvojte postivi I ke te zamolam pocesto da pisuvas pozdravce golemo do tebe :*:hug:

10. vitamina

vitamina Форумски идол

Секогаш сум те спомнувала во темата за специјални поздрави мила.:hug:

11. kukla21

Е да ти кажам те мислев денеа што те нема. Така да си знаеш. Ќе те прозивав сега, а ти си пишала!

12. kukla21

Климата е извор на болести ако не се чисти филтерот редовно. Мојата има и јонизатор така да има опција и да пуштиш за да уништиш бактерии.
    Да не се заречам, ама имам серија од 8 месеци без разболување :)

13. Eli23

Eli23 Форумски идол

Еее нема врска дека никој не ве заприметува.
    Еве јас Ангел ја заборавив да ја анализирам, а ја читам од почеток. Ја памтам по аватарот, уште тогаш мислев дека е трудна и дека има детенце, и тоа тоа од аватарот мислев е нејзино. Сакав ќерка ко нејзината да личи. :P
    Ама за многу луѓенца неможам да кажам ништо за нивниот карактер на пример. Не сум толку добра да речеме во приметување нешта. А не значи дека не ги читам.

14. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Што пие цела кафана? Добив денес амин за породилно од 1ви :party: :party: :party: :party: :party: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Е така, се спасив јас од оваа пропаст, траеше 6 месеци цели и нешто плус, е доста беше :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

15. kukla21

Нели не си пријавена?!

Petar80 likes this.
  16. Annath

Annath Форумски идол

@mama89, сигурнa сум декa @ninja35 не мислеше ништo лoшo сo тoa штo гo кaжa. Мехaничaрите oбичнo се прикaжaни кaкo еднoстaвни луѓе, влaдее некoј стереoтип зa нив, впрoчем, мислaм декa зa секoјa прoфесијa имa некaкoв стереoтип, штo не знaчи декa сите се генерaлнo тaкви. И јaс пoзнaвaм сoсемa културни, пристoјни и фини луѓе кoи oдбрaле дa бидaт механичари, дaлеку се oд стереoтипoт. Не се зaмaрaј сo тoa кoј штo рекoл, јaснo ми е декa те нaвредилo, aмa не верувaм декa билo нaмернo.

Oхo, дa знaеш кoлку сaмo имa бoлни вo летo, oсoбенo децa, ехеееј... тoплинaтa пoвеќе им пријa нa бaктериите oткoлку лaднoтo. Кoлку пoлaднa зимa, тoлку пoмaлку бaктерии ќе имa вo летo ;)
    Бaшкa, вистински студ беше oвoј oд пoследниве некoлку денa. Зимски темперaтури нaд 5, 10, 15 степени бaш придoнесувaaт зa пoчести рaзбoлувaњa, oткoлку минусните темперaтури.

Ај дa не тупaм, oтидoв дa гледaм рaкoмет.

17. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Жени и мажи, многу не има тука фала Богу, не сите ги спомнуваме.
    Јас лично ги спомнав само оние кои ги заприметив од моето зачленување и тоа надвор од темава.
    И сакам одвреме навреме некој да спомнам, без некој повод. Еве пример и @Eli23 не спомнав, а толку ме смее секогаш. Стварно си ми мила, не можам без твојот хумор. Ти и кога се жалиш си симпатична :D

И @referentka исто така. Поинаков хумор, друг карактер, ама реална жена. Малку беше повуци-потегни работата, ама се најдовме :)

@WORRIED.BT ти ме искрено изненади кога ми пушти покана за пријателство на фб бидејќи мислев дека не сум ти баш симпатична. Не знам зошто, ама ете не се најдовме на некој муабет порано, мислев и не сакаш...Ама срце си :hug:
    Гледаш различни перцепции во главата, а не мора да значи дека се вистина.

Жени, после пороѓај силно ги осеќам овулациите. Ептен ептен ми се болни. Еве управо сега ми е тој период и ќе го избегнувам мм што е можно подалеку од него. И него го упозорив да не ми приоѓа , не случајно да не испадне нешто случајно :P

18. ninja35

ninja35 Форумски идол

Вреѓање професија е кога ќе кажам дека механичарите се
    копитари а не кога ќе кажам дека
    сакам да се чуствувам како
    механичар...
    А ако толку те погодуваат
    мислења кажани во забавен контекст или пак очекуваш некакво извинување или правдање, тогаш подобро
    прескокни ги моите мислења...

19. WishMaster

WishMaster Истакнат член

Драма! Само ние може така лесно да прокоцкаме 5 разлика за драма у последна минута! :headbang:

Petar80, mareane, Peco and 6 others like this.
  20. mama89

mama89 Истакнат член

И јаа те памтам мила иако не те анализирав :) и мене никој не ме опишуваше иако јас неколку опишав па што има веза тоа незначи дека не не читаат или памтат :) пишуј мила и уживај и јас сум понекогаш таква на срце се ставам :) @Annath ми текна на тато се натажив , него рацете му беа понекогаш црни но душата и џебовите полни...не сме знаеле што е тоа кредиѕ, рати или да нема...јас никогаш не сум чула додека беше жив да ми рече мене или на мајка ми нема пари или неможе ...секогаш имаше но секогаш работеше ..пола ден во костум со скапа кола работеше шофер и обезбедување а пола ден во работилница со црни раце но затоа имавме се секогаш и пари и љубов и грижа

Thread Status:
Not open for further replies.