1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Сиурна сум како ќе заврши :)

На Lady Phoenix, MilaP и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  2. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.664
    Допаѓања:
    178.560
    Ај добар ден, денес ми е низок притисокот, ми треба нешто за кревање притисок :D

1264.jpg

На ph.orhideja, mami blue, lunicka и 8 други им се допаѓа ова.
  3. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Ti ja posakuvam seta sreka vo semejstvoto. :hug:Ova se Sto ti se slucilo sum go iskusila I jas ;(I veruvaj potpolno te razbiram I mnogu se rastrevoziv bidejki znam vo se Sto si pominala, a veruvam poveketo ovde, a I nema covek koi vakvo nesto ili slucno vakvo nesto mu se ima sluceno, ti posakuvam se najubavo
    :hug:Ariel :hug:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, MacenceEna, ninja35 и 15 други им се допаѓа ова.
  4. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Sega zdravo I do ostanatite Na temava:*. Srekna Slava Na site koi Sto si slavat, srekni neka im se rodendenite Na svojte najmili koi si slavele. Kaj mene nisto novo denes se prolepsavav :makeup: Utre sme Na krstevka, pa rodenden, pa Slava :party:tri vo edeno(facepalm)samo Za ubavini da se sobirame site. Ve pozdravuvam I posakuvam ubava vecer:*

На MacenceEna, referentka, ninja35 и 16 други им се допаѓа ова.
  5. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.427
    Допаѓања:
    262.502
    @ninja35 мењај аватар, сега гледав филм со К.Ривс многу остарел друже :)

На molikaMk, Val-Dim, ph.orhideja и 8 други им се допаѓа ова.
  6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.521
    Допаѓања:
    260.827
    Еве ме(highfive).
    Да ве поздравам.
    Јас после испитов удрив на шетање, некни диско, синоќа роденден, имаше во една тема за тоа шетањето со деца, ма какви коментари се ќе добиев:D.

Ве читам и како се рчкате и мене не ме изненадува, имало и ќе има тролови, ликови како мацолот, ее вие Притица не ја знаете:D:D. Таквите на игнор.
    Па овде на форумот, темава ги има секакви, ама се знае кој сакаш тој го читаш. И мене понекогаш ми иде да и плеснам на некоја членка ама си велам подобро седи си мирна дека јас додека не истерам правда не се откажувам. Еве на пример има овде една членка која ја знам од почеток, и кога ќе прочитам за нејзе како тука продава совршенство, се она знае ми се иде да и постирам мислењата од претходно, ама се откажувам. Животот ме научи да обраќам внимание само на оние кои заслужиле.Другиве шо сакат нека прават. Не можеш секого да го управаш.
    И да, колку и да е брутална @Bridget понекогаш е скроз во право.

На тема храна, ја направив тортата, од две три составив една:D. Превкусна е:mm:.

Честитки до сите кои имате слави и на рефка за мебелот:).

На Mrs.Bass, referentka, ninja35 и 22 други им се допаѓа ова.
  7. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Ќе одам во кино :)

На referentka, DVAANGELA, ninja35 и 10 други им се допаѓа ова.
  8. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Убав помин! На кој филм? 8-|

На DVAANGELA и sofijanoka им се допаѓа ова.
  9. Mekuska

Mekuska Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    2.301
    ви се пофалив дека ке правам пици и направив не еден не два туку 10плека бр,36 ама мама го замеси тестото јас после правам пици,
    она пече тато чува бебуш, голем синко надвор,а мм на шетња,,,,,е нема пици на него хихи. сега гости се чекаат ми се најавија...
    п.с нинџа алал да.ти е,,,јас ке те пофалам.браво за тие мажи што и помагаат на жените 20160130_181739.jpg
    еве почастете се

На MacenceEna, referentka, ninja35 и 21 други им се допаѓа ова.
  10. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.864
    Здраво луѓе..
    Сончев ден, излезени луѓе како се смеат, разговараат и се топлат на денешново сонце, убавина и милина за очиве.
    Сонцево и тоа како влијае на човековата психа на истиот начин како и дождот. Не за џабе после секој дожд ни доаѓа сонцето..

Туку, чуствувам некоја возбуда, претчуство некое кое што не ме остава да се насмеам ко човек, ми ја гази психава однвнатре, ме јаде.. толкав сон ме фаќа.. што само креветот го гледам пред мене. Што и да е нека е на добро, ќе издржам ќе помине и овој ден.
    Одамна не сум имала вакво терсене чуство, некаква болка, замор и ненаспаност тлее во мене.

Ве читам цел ден на етапи и пробувам да се опуштам но не бидна.. изгледа креветот треба да го фатам, а топрва имам обврски.. што и да е ќе помине, што било поминало.. времето оди напред, уште еден ден, уште еден час поминува, се поминува освен чуствата проживеани, болките во нас кој што со тек на време избледуваат но она што човек го доживеал со посебен афект и емоција не се заборава, не.

Убава вечер, искористете ја за некоја дружба, романтика, страст, вечера, изненадување.. нешто што ќе ви ја стопли душава од дното, јас ќе се стрпам, ќе се стрпам уште некој ден за да почуствувам топлина, бран од емоции и небо од чуства :).
    :tmi:

На PUPICA, MacenceEna, referentka и 18 други им се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.960
    Допаѓања:
    203.317
    Ај дa чкртнaм и јaс збoр-двa, денес лaбaвo, сaбoтнo. Oдмaрaв дa ви кaжaм прaвo, убaвo ми дoјде :D
    Бевме демек сушaрa дa гледaме. Амa јa немaше тaa штo ни фaти oкo претхoднo, пa рaзгледувaвме, aмa некaкo мaл избoрoт. Oвoј мм сaмo се премислувa, чекa некoи пoпусти, aмa јaснo е декa пoвеќе oд 20% немa дa ги нaмaлaт. Кaкo штo ми се чини, уште oвaa зимa ќе јa пoминaм без сушaрa, aмa oд нaреднa ќе мoрa. Бaшкa, aкo времевo oтсегa нaтaму е кaкo денескa, зa мене немa зимa :lol:
    Зa ручекoт Big Fish oд Аерoдрoм се пoгрижи, зa утре ќе видиме.
    Дo пред пoлa сaaт спиев, уште ми се спие, aмa сaми сме сo мaлиoв, пa дa не нaпрaви некoјa белјa :?:
    Пa мoже дa ве дружaм :wasntme:

На MacenceEna, referentka, DVAANGELA и 19 други им се допаѓа ова.
  12. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Мојот проект рециклажа на старо парче намештај е речиси готов.Фалат уште дршките за фиоките и вратничката .Тоа утре ќе го натерам мм,има за дупчење а страв ми е да не си упропастам ремек-делово.:o :rofl:

@Ariel многу ми е жал што си се нашла во таква ситуација.Се надевам после ова торнадо ќе имате мир и љубов.
    @Val-Dim мм не сакаше торта,побара еклери дупла доза и доби.А не се пофалив со слики зашто не сакам да се повторувам.Мислам сум постирала еклери во ф.инстаграм.
    Ме боли главава некако...:headbang:

Одам да приставам едно кафе.Сака некој?

На MacenceEna, ninja35, Ariel и 20 други им се допаѓа ова.
  13. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Тато се врати :)

На DVAANGELA, bittersweet, Lady Phoenix и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.960
    Допаѓања:
    203.317
    @lunicka некa му е среќен рoденденoт нa мт, дa те слушa пoвеќе!
    Еклерите и слични тестa ми се слaбa тoчкa... нaјкoмплицирaнa тoртa ќејa нaпрaвaм, aмa oвa вaренoвo тестo не мoжaм дa гo пoгoдaм. Не е декa немaм прoбaнo... прoбaв 5-6 пaти и бaтaлив... истo и сo пицaтa - и сегa кoгa сaкaме еклери или пицa, си купувaме. Нaјлеснo и без мaкa. Пa не мoже дa ме бивa зa се, нели? :lol:

На DVAANGELA, ninja35, kjukli и 15 други им се допаѓа ова.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.427
    Допаѓања:
    262.502
    Направив еднаш еклери да видат домашниве дека сум домаќинка и толку. Многу мака за кратко задоволство. Поубави се домашните нема што.
    Денес за мојот ручек и десерт се погрижи стокомак. Пастрмајлија ок, еклерите екстра :)
    Гости протерав, утакмица изиграв, дете успав, пола филм изглеав тууу и повеќе од доволно за еден ден :)

На referentka, lunicka, Lady Phoenix и 19 други им се допаѓа ова.
  16. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Majka mi pravi preubavi ekleri a jas imam probano da napravam ekleri no na se licea osven na toa sto trebase,dodeka se pecea se nakrenaa i naednas splasnaa,pa i tvrdi (facepalm)
    Mm saka ezinja da napravam no do sega nikogas ne sum pravela pa ke probam utre,ako bidat ubavi ke gi sliknam :)

На DVAANGELA, Lady Phoenix, mami blue и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.960
    Допаѓања:
    203.317
    Уф, дoбрo е, ве имa... се зaмислив кaј oтидoвте, мoже избегaвте декa јaс дoјдoв :P

Ве мислaм дa не oтидoвте в кујнa? Јaс јaдев, дoстa е зa вечервa... сaлaтa мaрулa сo крaстaвицa, крoмид, мoркoв и цвеклo. Убиственa кoмбинaцијa... кoјзнaе дaли ќе спијaм нoќескa... дa не oстaнaм нa шoлјa...

На lunicka, DVAANGELA, Lady Phoenix и 17 други им се допаѓа ова.
  18. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Јас кратко да ве поздравам само :) додека го дојам малиов вспална набрзинка ве читнав лајкнав и да се враќам кај гостите :) да да и вечерва гости хаха ако за убаво само :) имајте убава вечер јас весела сум од рекламата на сител за тие ѕвездите во глава ми влезе таа песната БЕЛАА ЦИГАНКААА ТЕБЕ БИЧУУ ЈА ...ХАХАХА :D си ја пејам цела недела ама само тоа го знам БЕЛА ЦИГАНКАА ТЕБИ БИЧУУ ЈААА КОШТАЧУ ТЕ ПУНОО НИКАДА НЕ ЖАЛИИ ии другото си го ммкам ааа ммм хахаха :D нека е веселооо

На DVAANGELA, Lady Phoenix, ninja35 и 11 други им се допаѓа ова.
  19. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Јас не успеав да те читнам кога си се пофалила витаминке, кога одиш странција? 8-|

На DVAANGELA и vitamina им се допаѓа ова.
  20. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Кај се изгубивте?
    Во фрижидер да не се пикнавте?Или фудбал играте?
    Рано е за спиење,дајте некоја тема да помуабетиме...
    мислењево во сдк го напишав ама на време го избришав,сигурно ќе си речеа што и е на оваа?

Последна измена: 30 јануари 2016
    На DVAANGELA, Lady Phoenix, ninja35 и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.