Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    @ninja35 и кај мене не врне, ама се израдував кога видов дека надвор заладило. Мислам дека им дојде крај на моите маки со топлово сред зима. :whew:

Луничка, такви времиња дојдоа што треба да се радуваш ако си единец во фамилија или ако немаш многу роднини. Се надевам дека во некои места од нашава чудесна Македонија сеуште постојат вистински луѓе, вистински семејства кои вистински се сакаат и почитуваат.

Што ако мајка ми има уште 2 сестри, а тие имаат уште по 3 деца, кога најчесто сме си кучиња едни на други? Што ако таткото на мајка ми е сеуште жив, кога човекот е олицетворение на злото, творец на интригите и сплетките помеѓу сопствените деца и внуци? Што ако татко ми има една сестра, кога за 6 квадрати кои не и’ припаѓаат по ниту еден закон, сака да го уништи татко ми и ни ја посака смртта на мене и на брат ми?

Искрено, колку што ми е жал, толку сум пресреќна што мојов е единец и што има така, големко семејство, ама за среќа не се во такви односи да мора да се гледаат на сите можни настани. Остана уште да се крстиме во тие малку пријатели што се бројат на прсти и во нашите родители. Ни комшиите веќе не се тоа што некогаш беа...

На WORRIED.BT, Peco, menelele и 16 други им се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    101.732
    Дa,aмa пa сaмo зa кoмшии не иде.Секaкo немa дa ги прерипaм aмa и прaсе не печaм.
    Лејди чoвек тoa штo гo немa пo тoa пекa.Мoјoт сoн е гoлемo слoжнo семејствo.А секaде имa исклучoци...

На menelele, Esmeralda-MD, kristina.k и 11 други им се допаѓа ова.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.720
    Допаѓања:
    126.795
    Кој ми беше колега по метеопатија?? А бре главава ми е тапан, концентрација 0 а работа ко за инает мнооогу!

Ај да ве размрдам малку

На Esmeralda-MD, kristina.k, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  4. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.862
    Ај да се потпишам и јас.
    Од вчера вечер сум изнервирана, ради човек што не може да одговори на прашања што се му во склоп на неговата и работа и што зема асални пари за истата, и ете чекам нели во неизвесност ради неговата непромисленост како времево, де денес вака де утре онака. Што ќе испадне ќе видиме на крај.

И јас сум метеопат, тешко метеопативе на времево, во секундата се се променува во организмот. Туку цела среќа што витамините се овде па некако наоѓам баланас.

И мене вчера вечер ми фалеше темава, ги жалам оние троловите што воопшто не се способни да соживеат со останатите луѓе, ептен за греота е човек што нема друга работа или пак не умее да се вклопи во одредена дружба па си прави бајрами на умот низ социјалните мрежи мислејки дека некој ќе повреди или навреди. Апсурд, за греота се одредени луѓе што не умеат да комуницираат и да склопат 2 реда муабет па мислат дека ќе растурат нешто што реално и никогаш не биле присутни во истото.

Ради безбедносни причини и јас се согласувам дека темава треба да биде преместена, но нели кој нас не прашува што реално ваквиот факт ми е некако апсурден бидејки крај краева ние сме оние што ја соживуваат оваа тема и и даваат смисла за нејзиното фамозно постоење. И така на крај или ќе не бојкотираат скроз или пак ние ќе се откажеме, времето ќе покаже.

Луѓе се мислам за една голема работа, не знам како ќе биде исходот па деновиве сум окупирана околу тоа. Што ќе се случи ќе бе известам, но знаете како оди животот трчеш па се сопнрш на крај, ете непревидливоста си го прави своето а ризикот е тој што треба да спаси или да ја утне работата до крај.

Ај така.

На ♡BuBaLe♡, Peco, menelele и 23 други им се допаѓа ова.
  5. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    [​IMG]Majne dame do nervoznite haha

На ♡BuBaLe♡, menelele, Mekuska и 20 други им се допаѓа ова.
  6. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.862
    Јас ја сонував @galapce пред некој ден :D, не знам од каде до каде.. ама ете ја сонував :tmi:

На anel, galapce, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  7. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    IMG_20160204_110538.jpg јас појадувам ајде кој е за ? :D

На Mekuska, kristina.k, Petar80 и 10 други им се допаѓа ова.
  8. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    На Ordinary, Petar80, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  9. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Па знам...но немав поздраво нешто за појадок...подоцна ќе пазарувам :) во секој случај подобар избор е од мајонез, вратче, лебче и сл :D

На kukla21, Petar80, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  10. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Јас јадам сникерс дур сум во чекаоница.

Немам пиено нит кафе, заникаде сум.

На Petar80, Annath, ninja35 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Прво за @lunicka една гушка најголема, з`ш така сакам.:hug::hug::hug:
    Единствено што го посакувам за децата покрај тоа нели да се здрави и среќни е да се сакаат, да се блиски, да си се потпора еден на друг како што сум јас со брат ми, како што е мм со браќата. Што ќе работат, дали ќе учат, какви партнери ќе изберат сето тоа ми е неважно (сакам де дечките снаи да ми изберат и мадам зет:wasntme:), ово ми е најбитно, тогаш ќе знам дека сум успеала како родител.

Сега за сега многу се сакат, само Конта не ја сака мадам кога е лут, се надевам дека така ќе биде и за поната, кога ќе бидат и големи.:)
    Денес кога го земавме Матео од училиште, Конта му влезе во училница, го гушна и не мрда од брат му, јас го викам дека уште не им беше завршен часот, учителката вика нека си седи сестричката, баш е слатка:lol:Матео се налути на учителката зошто рекла дека брат му му е сестричка.:rofl::rofl:

@kukla21 јас тој знак сакам да го истетовиран со името на Лети низ него, за дечките само со знакот инфинити и името низ него ама дека Лети ми е последна, дуплиот знак планирав да го истетовирам а може и на мм името низ едниот дел, ќе видам што ќе ми истекне.:lol:

Пак не сум во тек со мацоли, пацоли, знаете дека сум радознала па кој/а знае нешто може да ме информирате по лп.:wasntme:

Еееееее јас за тој трас цел живот ќе си плаќам, така го запознав мм, се залепи после тоа за мене како пијавица и еве скоро 9 години не ме пушта.:P:rofl::rofl:

На Winter Lady, mareane, kukla21 и 25 други им се допаѓа ова.
  12. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.141
    Допаѓања:
    43.713
    Јас да јас . :D
    Жива и здрава да си ти , се друго се поправа . Немој да се нервираш. Јас жива се изедов тие денови . Нова кола од салон пред неколку месеци земена ја чукнав . Пред градинката од едно ѕидче . Ама .тоа е . И уште е на поправка . Два месеца веќе :$

На mareane, menelele, ALISA0000 и 13 други им се допаѓа ова.
  13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    101.732
    Вo склoп нa темaтa зa диетa...
    6aS4BXY.jpg

На mareane, Peco, DVAANGELA и 16 други им се допаѓа ова.
  14. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.141
    Допаѓања:
    43.713
    Ах @lunicka и јас да те поздравам. Ајде ние од друштвото ќе дојдеме на роденден на синко. Само на кафе :D

Јас сум у некој депресивен период. |( прееска се јавува свеки и ме осети по телефон нешто не е во ред, па почнува... еда живеевме блиску (ко да сто километри нѐ делат) 15мин со кола . Па ќе ти помагав, ќе те одменев малце ..бла бла
    Ама да бевте поблиску ]:)

Оффф оддамна веќе не очекувам од никој ништо . Ко да децава проблем ми се (аман ) ама не разбираат дека не е така . или недај боже човек да се пожали малце ,почнуваат они како на нив им било дупло потешко па се поминале :x
    И несакам да кукам ни овде ни по други ама ич.

Сеа е време за ручек . Доста е лежење . (n)
    И времево е аман . Да те бутне уште толку . Кај е сонцето :sun:

На mareane, Eli23, Peco и 21 други им се допаѓа ова.
  15. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    [​IMG][​IMG]

На Eli23, Peco, menelele и 15 други им се допаѓа ова.
  16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.404
    Допаѓања:
    262.237
    Еднаш на Нинџа му кажав, сега и на Петар, сопругата да ја зачлени на форумов!

На Peco, DVAANGELA, JuLleE и 10 други им се допаѓа ова.
  17. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084

На mareane, Eli23, Peco и 12 други им се допаѓа ова.
  18. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Би и предложил да се зачлени јас не би можел да ја зачленам, ќе испадне приморано.

На DVAANGELA, JuLleE, ninja35 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Какво зачленување жени, после бубалчиња ќе бидат, неинтересни:rofl:
    Немојте луѓе да се заклучи темава до 500 мислења, јас уште една година ќе треба да пишувам за да имам пристап. Се' пишувам кај што не се бројат мислења:doh:

На mareane, Eli23, kukla21 и 12 други им се допаѓа ова.
  20. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.667
    Здраво друштво.
    Овде се счучувало чуда незнам ништо што и како но после ке испитам се.Сеа се спремам ќе одам на интревју за работа посакајте ми среќа:)

На ♡BuBaLe♡, Mekuska, kristina.k и 23 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.