Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Тогаш покасно ќе ти пуштам друга песничка..8)

На Ordinary му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.936
    Допаѓања:
    81.677
    @ninja35 ти ако сакаш пушти ја,да си потренирам на суво:D

На Peco и ninja35 им се допаѓа ова.
  3. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    8)

На DVAANGELA и Ordinary им се допаѓа ова.
  4. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.413
    Допаѓања:
    262.350
    пред некое време на форумов се просветлив за терминов тверкање :D

да си кажам иде и со прозори бришење! поздрав нинџа за изборов :)

На Peco, JuLleE, Petar80 и 7 други им се допаѓа ова.
  5. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    сега на жм ќе и ја пуштам...може ќе фати крпа во рака...:P

Последна измена: 6 февруари 2016
    На JuLleE, Petar80, friendy и 5 други им се допаѓа ова.
  6. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Еееее...... Па веке претеравте]:)пишувајте како што се пишува, рекла казала веќе преку глава мие(facepalm)доста сите си имаме проблеми во приватен живот зар треба и виртуелно да ја оправате работата, боже боже, овде сме за дружба, да се пофалиме , пожалиме а не да ја оправаме ]:)ај да фатам да зачистам не можам да читам глупости

На makgirl, Peco, WORRIED.BT и 10 други им се допаѓа ова.
  7. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.392
    Допаѓања:
    279.297
    @lunicka бидејќи и јас не спаѓам во тие што одат за викенди по излети,одмори ,шопинзи, само што се вратив од маркет и жива среќна оти си купив големо росфајтно тенџере од металец(facepalm),2 месеци го меркам и сега ете му дојде редот.За мене и тоа е задоволство.Сега кога ќе ја фатам правосмукалката да зачистам ,па ручекот во ново тенџере задоволства колку скаш викендашки.Утре истото ама во другата дома.И така...
    П.С. не се чудете едно време ова беа муабетите на темава и ништо не ни фалеше
    И немој да престанете да пишувате оти еден по еден ќе ве тагирам глава ќе не можете да кренете од мене

На makgirl, DVAANGELA, Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  8. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Кoлку гo купи @mareane ?Јaс јa меркaм вoк тaвaтa нa Метaлец...oкoлу 900 ден ...aмa oд пoнеделник...(highfive)

На mareane, Lady Phoenix, ph.orhideja и 4 други им се допаѓа ова.
  9. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Мене не ми се пишува за муабетите по фб, кланови, манови, ме мрзи, ако ме оговараат, баш ме боли, додека јас си го живеам животот и лошото и убавото во него, некој ако нема попаметна работа нека се занимава со тоа место да си го живее сопствениот живот.:emo:
    Инаку ќе читам и пишувам во темата се додека тука имам што да прочитам од омилените ми членки, кога нема да има нормално и јас нема да пишувам.

@lunicka си требала да земеш маж како мојот, на секој три години морало да се менува душек. Некој на заебанции ми рече дека секое менување душек сум останувала бремена :lol:и сега кога го сменивме душекот пак останав бремена, веќе не му давам да менува душек, со овој ќе си останеме до крај на животот.]:)
    :lol:

Денес бевме да прошетаме малку со мм и децата, ме остави после мм ставаше нова тетоважа, подарок за мене за валнтајн, го гледам цела плешка му е излепена, се мислев да му ја одлепам сега додека спие да видам што истетовирал ама ќе бидам умна и ќе чекам.:lol::lol:
    Мм се жали од комшиката не може на ред да дојде да ми подари цвеќе, вчера ми донесе два огромни букета, цела куќа ми е во цвеќе.:f::f::f:
    Славам Валентајн затоа што мм е католик ама нема изјави на љубов тоа го правиме постојано:), мечиња ово, оно, се се сведува на секс, некој ни ги зема децата и ние се пуштаме во изјавување на љубов ама на физички начин.:rofl::P
    Ово затоа што со деца дома мора се ќутенката, на брзина а вака некој ако ни ги земе децата можеме да опуштиме душа а и гласни жици.:rofl:

Сум спомнала дека децава мои било каде можат да заспијат|-), денес Конта во ресторан заспа со пола помфрит во уста, пола надвор, како куршум да го погоде заспа, сега јаде, нареданата секунда заспал.:wasntme::lol:

На makgirl, AngelOfArh, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 31 други им се допаѓа ова.
  10. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    3.148
    Допаѓања:
    33.897
    Jas sakam da ve citam vo poln sostav. Sekoj e edinstven na svoj nacin i i dava dusha, zivot na temava. Tuka sme da si pomogneme za shto mozeme, kolku mozeme, da bideme i ostaneme luge eden kon drug. Imam pocit kon site vas i veke mi nedostasuvaat postovite od odredeni clenovi, no ako reshile da se ottrgnat go pocituvam nivniot izbor. Ne dozvoluvajte da zamre ovaa tema!

На makgirl, mareane, DVAANGELA и 16 други им се допаѓа ова.
  11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    @bittersweet сaкaш дa кaжеш aкo гo сменaм душекoв ќе oстaнaм труднa?:D Гo сменивме пред 2 гoд.a не сум труднa, знaчи ми изумреле јaјце клетките,или мoмците нa мм стaнaле мрзливи.:rofl::rofl::rofl:

На makgirl, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mareane и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Manuela.

Manuela. Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2015
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    3.384
    Здраво :hai:
    Читав,читав и се изморив.Темава каша попара сте ја направиле!
    Никој не познавам а сакам да ве читам,сакам да споделувам дел од моето секојдневие и затоа ја обожавам темава дека сте единствени што можете да ми го направите денот поинтересен.Затоа и почнав тука да пишам:)
    Не сакам да ја нема темава,па за ова отварам фемина(и за бебе нели)

Два дена како човек не сум спиена,бебчево не престанува да кенка и не сака да спие па сакала нејќела ке си ја чувам,моја си е:rofl:Одам на работа ко зомби,поминуваат 8 часа и тогаш се расонувам кога ке си дојдам дома,па се врткам неможам да спијам,се некои црни мисли ми се моткат.Дур да заспам оп малата на нозе.
    Се така во круг.Ајде се тешам уште денес и утре па слободна сум 2 дена,уф едвај чекам пак на село да си заминам:D
    Да се пофалам имам и зимски одмор од 1 март,две недели пак ке скрпам душа:party:
    Кафето испиено уште во 9 наутро ама така дупло си сварив за мерак.Сега на ред е второто ама ке чекам една другарка и заедно ке пиеме.А ми спие ми се плаче|-)Нема време за таков луксуз....

Останете онакви какви што си бевте бидејки обожавам да ве читам.

Дури пишам малата се разбуди,ме погледна(а јас не мрдам)си ја стави цуцлата и пак си заспа.На мајка она паметната:l:

На makgirl, MacenceEna, mareane и 18 други им се допаѓа ова.
  13. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.953
    Допаѓања:
    183.423
    Читам,читам пратам два дена за случкава и ек си пишам мислење за неа па нека ме мете реин после ако сака
    Ова вака онака испаѓа пола од темава во фб групата а?А милион пати се спомна каква е таа група дали некој нешто знае а вие се правите мутави и на триипол демек не знаете што се дешава а ете озбилна ја жалите ја мислите тука она таму луничка како основач на темава и она таму а тука се прави дека не знае за што се зборува исти и нинѓа
    може ке ме вреѓате може ке се лутитеама луѓе не сте у право тука едно таму друго глупо изгледа од страна а може и не сте имале лоша намера ама ете од страна така изгледа
    Срамота и жално е луге од 40години со фамилии деца мажи и жени вакви долни и дволични работи да прават
    Тоа беше моето мислење и мојот последен пост на оваа теме се додека е ваква посрана каква што ја направивме сите БРАВО ЗА НАС и конечно ете реин не не мете намерно не остава да си изкажеме и да се откријат картите

На makgirl, MacenceEna, DVAANGELA и 15 други им се допаѓа ова.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Второто ќе да е.:wasntme::wasntme:

Стана син ми сега во сред ноќ и бара киндер јајце, којзнае што сонувал, сега си спие до мене а јас си ја гледам новата епизода на Ориџиналс и кога спие мадам пак дремам будна место да се наспијам како човек.:lol:

На MacenceEna, mareane, DVAANGELA и 8 други им се допаѓа ова.
  15. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Добар ден од мене! :makeup:
    Ја сакам зимата до крајот на Јануари. После ми се здосадува и се радувам на секој сончев зрак :sun:
    Денес времето - супер... Желба за чистење - на високо ниво... Расположение - одлично...
    Утрински ги прошетав децата покрај езеро. Како цел Охрид да беше таму. Си се прашувам од каде толкава мотивација на 70 години да се пешачи? Алал да им е на бабиве и дедовциве. Јас едвај се наткревам да тргнам а тие си уживаат во секој момент на чист воздух. Можеби е до тоа што јас тргнувам како полжав со две деца а тие се сами. И јас постојано би се шеткарала ако не мора да трчам по малечкава или ако не се брзам постојано да го спремам ручекот, да испеглам или домашни да пишуваме 8).
    Кога сме кај ручекот, денес си дадов одмор. Кога се враќавме, купив готово јадење и се фрлив на чистење на куќата.
    Сакав да ги перам теписите ама мм се понуди да ги однесе во перална и да ме поштеди. Браво за него :clap:
    Друго не знам што да кажам. :wasntme:
    Имајте убав ден!

Последна измена: 6 февруари 2016
    На makgirl, MacenceEna, mareane и 20 други им се допаѓа ова.
  16. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    Еве го твојот пост од 5 Јануари 2016 г.
    Не ми земај за зло. Јас уствари само се зафркавам.:rofl:

На ninja35 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Добар ви ден друшки.
    Сега седнувам,ве читам и се чудам.
    Јас од сабајле многу продуктивно си го поминав времето.
    Шетање,3 кафиња со друштво,шопинг малку за мм и сега ручече.
    Попладне со деца резервирано за дружба.
    Ќе одиме да кугламе.
    Ај поздрав.

На makgirl, MacenceEna, mareane и 16 други им се допаѓа ова.
  18. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Наручани,бебуш спие,тарзанО го испративме сега може ќе успеам и јас да дремнам.
    Денес по се изгледа ќе останеме цел ден затворени дома.
    Заборавив да се пофалам дека се заангажиравме да почнеме малку со овоштарство да се бавиме на село.
    Колку што дозволува професијара на тарзано.
    Дрвцата порачани,дупките ископани,се чека слободен термин за да ги засадиме.

Не велете глупости,за работи кои и вие сте ѓи правеле.
    Вака работава испаѓа демек " Кад се сељо покондури". :D

На makgirl, MacenceEna, mareane и 15 други им се допаѓа ова.
  19. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Sonce zlatno go obozavam.ko nekoi majmuni u kafez sme preku zima, em ladno em kratok denot nigde ne ni se mrda.
    Dete zaspav pa se nalakirav, posle sme na gosti pa da zalicam na nesto:)
    Mm i pogolemata ene gi u dvor vadat od podrum kolicki za bebus mislis gotovo prolet dojde..so dusa ja cekam

На mareane, DVAANGELA, Tajnaotrovna и 10 други им се допаѓа ова.
  20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Алисa дa нaпoменaм пoследен пaт,вo групaтa бев вклученa без дa бидaм прaшaнa.Акo си нa фб знaеш кaкo oдaт тие групи.Излегoв пo 2 денa.Штo требaше дa нaпрaвaм ?Скриншoтoви дa ги зaкaчaм тукa?Немaм тaквa нaмерa.Пoдoбрo ќе се oткaжaм oд пишувaње oткoлку дa пренесувaм oгoвaрaњa.Зaтoa и излегoв не сaкaв дa бидaм ни случaен сведoк нa нештo.Пoдoбрo дa не знaм ништo.И oзбилнa кaде кaжaв декa билa член нa тaa групa.Не си прoчитaлa дoбрo.

На makgirl, mareane, Petar80 и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.