Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.413
    Допаѓања:
    262.350
    Тргнав и јас да оправам криви дрини ама се пишманив, готово доста е.

Гости, прозори, ручеци све поминато. Уште мајсторов да се покаже денес и ќе го сметам за успешен ден.
    Балила друга вечер ќе ме види, ќере се враќа за спиење, доста и било денско дружење. Баба и дедо така одлучиле.
    Кажете у парк се иде ли или цел град е таму? За утре прашувам, и ако иде некој со деца да се пријави. Частам у Маргер ќебапи после шетња :D

На MacenceEna, mareane, kjukli и 15 други им се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Oвие кaфaни или гoстилници,
    кoи ги спoмнувaте немaм пoим кoи се :o
    Предлaгaм сите дa ме вoдите дa ги нaучaм.Си плaќaм муфте не сaкaм:D

На MacenceEna, mareane, kjukli и 8 други им се допаѓа ова.
  3. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.413
    Допаѓања:
    262.350
    Ајде доаѓај, јас радо би те шетала!

На lunicka, DVAANGELA, Tajnaotrovna и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Се вратив и јас од шетња.

Со болки во репродукривни органи, ама се закрепив малку со ракија на крпа, кафетин менструал, чај од нане...

Во план ми беше да си купам кратки чизми за со кожната јакна и шетај, шетај, на сите маана им најдов. Кога на крај се откажав, ми текна да влезам во уште една продавница и за чудо - најдов. Стигнувам дома и гледам - кожни.

Денес ручек од надвор, утре кај свеки... Ај да прилегнам малку, пак ме боли.

На MacenceEna, mal.ecka, kjukli и 13 други им се допаѓа ова.
  5. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Нема проблем,ќе те шетаме.
    А ти нас во Баба Цана,таа оригиналната кумановска да не носиш.На кумановски мезал'к.
    И после по фабриките за кондури да си купиме нешто по фабрички цени.
    И на крај во Зафир на десерт.

На MacenceEna, mareane, DVAANGELA и 9 други им се допаѓа ова.
  6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Мoже,ќе нaпрaвиме рaзменa нa искуствa :D

На Tajnaotrovna, Peco, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.977
    Ете го де, и што? Реков ли јас дека го нема? Што ти е поентата не ми е јасно?

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. promeneta

promeneta Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    12.555
    Мислам дека на оваа реченица мисли Алиса. И јас кога првпат ја прочитав, а гледам и повеќе членки, сфативме дека Озбилна не не дружи заради тоа што сме и' досадни.
    Ама кога сега ја прочитав истата реченица, си протумачив дека уствари за две различни работи се зборува. Озбилна е поради X причина отсутна од оваа тема, а на ДРУГИ сме и' досадни, така?

Како и да е, да кажете сите што знаете и како се вика таа група, мислам дека до сега проблемот ќе беше решен.
    Ама жена ако не искомплицира, кој? :lol:

А и јас ветив дека поретко ќе пишам, ццц. Вие сте криви, кога ме влечете за јазик 8):D.

Само да ставам една реченица што ме потсети на вас (кога зборувавме за правопис, и за Германија :D).

germanija.jpg

Аа, и заборавив да кажам.

Му викам на мм дека за да се мотивирам за диетата треба да ми купи вага за роденден (во март).
    И он ме прашува дали да земал до 500 кг. да си ја користел и за други работи (а и за мене ако рачунам троцифрена бројка да постигнам :D) Многу е романтичен, не знам.
    Море може и за св. Валентин да биде (иако не го славиме). Нека ме изненаде 8):D.

Чаооо, имајте убав ден :hai::hai:.

На makgirl, MacenceEna, mareane и 13 други им се допаѓа ова.
  9. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Знaчи тoa штo Oзбилнa не не дружи не е декa е член нa тaa групa.Причинaтa е другa кoлку штo јaс претпoстaвувaм.Знaчи претпoстaвувaм.
    А дoсaднaтa сум јaс.
    И групaтa ни јaс не мoжaм дa јa нaјдaм.Мoжеби е скриенa или избришaнa.Еве не знaм
    И дoстa веќе сo oвa ,aмaн.

Последна измена: 6 февруари 2016
    На MacenceEna, mareane, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  10. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Јас уште ве дружам:lol:, цел ден ќе бидам со очите на пола копје ама не ми се спие, ме фаќа инсомнија кога и да треба да добијам, други болки, симптоми немам ама ово со неспиењево ми е главен предзнак дека кај и да е ќе добијам.

Игледав тоа сериите, сега си дремам и се мислам што да правам а 2 саат сабајле е, пуштив машини две од кога сите си легнаа, спружив, испеглав друг куп додека гледав тв и сега чмаам.(facepalm)
    Толку ми е досадно што волкууууууу ми фали и прозори да се разбришам во сред ноќ.:wasntme::rofl:

На joy1, MacenceEna, mareane и 12 други им се допаѓа ова.
  11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Исчисти гo купaтилoтo...

На joy1, Annath, JuLleE и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.936
    Допаѓања:
    81.677
    @lunicka Каква торта е?За сликата од ФИ ?

13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.828
    Допаѓања:
    127.114
    Uste za grupata? Aman. Samo vie spomnuvajte ja oni si se smeat i si gi popolnuvaat bednite zivoti. I kako toa ve nasle na fb da ve stavat vo grupa??

На MacenceEna, mareane, Tajnaotrovna и 8 други им се допаѓа ова.
  14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Добар ден
    Како сте ?
    Јас сум добра, убиче ме монотонија, ми се шета некаде надвор од државава ама немам друштво :)
    Аnyone ?

На makgirl, Tajnaotrovna, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  15. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Неееееееее.
    Чистичко е.:rofl::rofl:
    На децата го чистам после секое бањање а нашето ако го чистам ово време мм ќе се разведи од мене:wasntme:

На MacenceEna, kjukli, DVAANGELA и 9 други им се допаѓа ова.
  16. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.403
    Допаѓања:
    17.656
    Значи Јас не знам што се случило неодамна во темава, значи порано ме копкаше па ќе прашав па пријатељиците по пп ќе ми објаснеа. Но веќе не се замарам, значи.
    Значи, денес убав ден, авионот леташе значи, па значи доста ја глумам Кејти.
    Сакав да кажам дека ваков сончев ден го одбележав со перење и не прошетав, а толку сакав да излезам а сама бев. Ќе треба и јас како @Cka сама да шетам и нема да бидам сама, ќе бидеме тројца.
    Ме барале и од партија ама све изигнорирав, трудна жена не се замара. Ќе станам како срцекршачка да пцујам партија и цел дипломатски кВор, да растурам црна магија и да се молам на гвадалупе или габриеле беше.
    Брижет не била у право, не бараат сите к** на форумов, еве јас го имам и криво ми е што не можам да го искористам како јас што сакам. Пак почнаа да ми дивеат хормоните и не можам да се контролирам. Мислам дека порано, коа не бев у друго стање, како помала желба за секс да имав, што ќе беше ова сега.
    Туку од желба за купување "половен" стан ми се јави желба за проектов купи куќа, сепак куќа си е друго, пошироко, поголемо, поинтимно.
    Од секс на владини проекти се префрлив, хормони, што да се праи.

На bittersweet, joy1, AngelOfArh и 21 други им се допаѓа ова.
  17. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.863
    Јас навистина не знам што сакате да постигнете со овие двојни аршини, глумење лудило, недостаток на став и карактер па згора на се и разни безобразни лицемерства да ширите овде?!

Ве читам и ви се чудам на паметот кој што го имате, да беше муабетот во СДК ќе разберев бидејки има секакви возрасти ама овде?!
    Па во СДК да влезам од девојките бар ќе се изначитам со квалитетни постови и ќе разбистрам џоа главава де, па ако сакав вакви криви дрини и мааларство ќе излезев надвор со комшикиве ќе поприкажев.

Значи што е доста доста е.
    На сите ни е јасно што претставува овој форум и како фунционира.

Зарем толку ви е досадно во животот па дојдовте овде на темава и како врв на сево ова се дразнавте групи да правите и да фаќате сеири на луѓето кој што пишуваат овде се и сешто "знаејки" дека се "анонимни" не ми е јасно.

Не знам за вас ама благодарејки на сабајлешниве постови сватив всушност која е целта на оваа тема а до пред тоа нити сум наишла на сета ова бламажа нити знам за што зборувавте цело време а немам ниту таков фамозен фејзбук па најверојатно сум заостаната и не знам се што подржува тој фејзбук и со каков безобразлук и манири фунционира.

Кога ќе размислам и сваќам до некаде зошто темава отиде во ваков правец, а не сум тип да расприкажувам без лимит и граница, значи некогаш работите се и вон граница на нормала па затоа и не ме чуди некој да се потсмева и да фаќа сеир, витинското лице на ваквите луѓе се поприкажува баш на овој начин.

Како сакате сватете ме не ме интересира, дојдов само да се изјаснам на темава.
    Поздрав и секое добро во кривите дрини и мааларството.

На mami blue, jovanovska94, mareane и 11 други им се допаѓа ова.
  18. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Шпaнски ветaр нa мoј нaчин:)

На JuLleE и Annath им се допаѓа ова.
  19. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.936
    Допаѓања:
    81.677
    Ај ако не ти е проблем,пиши рецепт во соодветната тема или пак прати ми по ЛП.Благодарам

На JuLleE и ninja35 им се допаѓа ова.
  20. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.672
    Допаѓања:
    153.260
    Здраво женски и по некој маж!
    Гледам журка имало пак...ич не ме интетесира ни кој ,ни зошто ни како,кој е со кого и против кого...таква сум и приватно ,таква и тука...ништо не кријам а немам ни што...ако некој нема попаметна работа нека виси по нет и нека истажува и кова завери..

Мачна ноќ без спиење имавме...изгоре дете...над 39 крева..ама мајка ваква неспана,турбо од сабајле...метла,бришка,постелнини,ручек..се цакум -пакум сторив..
    Детуле спие,другото горе учи а јас се оптегнав малку...
    Повелете на моите 5 мин.тишина DSC_0373.JPG

На bittersweet, joy1, girl-miri и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.