Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Ili site go iskoristile ubavovo vreme i setale, pa sega so obvrski po doma, pa sabajle ke se raspisuvaat ili......... da ne kazuvam:(?
    Inaku jas cel den ne sum sednata, bukvalno, vrti, vrti niz kukava i utre ke treba da dorabotam.
    A pizamite se mojot domasen outfit:D
    Znaci ako ne mi se najavite pred da dojdete vo bilo koj del od denot ke me nacekate vo pizami.
    Sminkanje
    Za na rabota zadolzitelno nasminka, normalno umereno, i koga odime nakaj centar, kafe rucek......
    @friendy sreken rodenden, zdrava ziva srekna vesela
    @lunicka sreken rodenden na sinko, samo ubavini da go sledat, a ti da bides gorda majka
    I sega- fudbal nema, mm ne e doma, zurka ne da nema tuku nema ni koj da skrtne nesto:(

Последна измена: 7 февруари 2016
    На Annath, bittersweet, WORRIED.BT и 12 други им се допаѓа ова.
  2. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Добро вечер друштво половично.

Не би сакала бидам во право,ама мислам дека после последните случувања на темава,многу од друштвото на +/- 40 ја одбегнуваат истата.Дај Боже да грешам.Ама така ми стои работава.
    Се се случува овде.Како и во секој голем колектив.
    Без разлика што е анонимен форум и е пред се наменет за дискусија и размена на искуства.Сопки и непристојни работи,препукувања и оговарања,рекла-казала муабети станаа дел од местото кое беше првично наменето за дружење.
    Тажно ,но вистинито.

Сега следува прегледот на денот.
    Опуштено,деца изиграни и истрчани на сонцево,ручек,одмор и спремање за новата работна недела.
    Ве поздравувам сите.:)

@friendy да си жива и здрава,среќна и весела.Среќен роденден.

На Annath, MacenceEna, bittersweet и 17 други им се допаѓа ова.
  3. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Обожавам да бидам во пижами или тренерки. Дури и многу пати се дрзнувам, кога шетам без некоја посебна цел и поента, да носам тренерки и патики. Косата ми е урнебес - колку и да сакам уредно да ми изгледа, некако не е возможно, ама се трудам. :!:

И мене најомразен дел од гардероба ми е прслук :swear: Речиси никогаш не носам, си носам од тие спортските градници што се со многу тенка потпунка колку да не се познава нешто и без жици. И од тогаш сум препородена, иако и тие на почетокот, додека се нови, ми пречат. :tmi:

А, да, и штикли не сакам да носам. Нозете и без тоа ми се проблематични, па кога морам да се поткачам на штикла ми е :devil: Ама си носам така, за посебни прилики, да речеме. (hollest)

На Annath, MacenceEna, bittersweet и 15 други им се допаѓа ова.
  4. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148

Love me like you do, love me like you do
    Touch me like you do, touch me like you do
    What are you waiting for?
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Mi nedostigaat nekoi licnosti,no sekoj so svojot izbor...

На Annath, MacenceEna, WORRIED.BT и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.832
    Допаѓања:
    62.100
    Здраво девојки 62cace8bc8d57f3c7151daf130681dfd.jpg
    Кафе испиено, 3 ручека направени, се испрано и испеглано... За викенд не чистам!!! Вчера се изнашетав, ама затоа денес сонцето само од тераса го видов (facepalm)... Викендот ми е 50/50, сабота резервирана за забава, а недела за работа!!! Ете си дадов оттчет :D!!!
    За дотерувањето... Кога сум надвор од дома сакам да сум убаво облечена и дискретно нашминкана 8)... Ама затоа по дома без шминка и по тренерки се шетам!!! Така ми е најудобно. ПиЖамка парти по дома не практикуваме... Најверојатно затоа што цело време сме соба - тераса... А комшиските куќи се преблоску, па не е баш пријатно...
    А, да... И јас како @Lady Phoenix не обожавам штикли... Ги носам само во посебни прилики... Цело останато време сум си на ниско... Посигурно ми е... Секогаш одам брзо, така ги топам калориите од слатките задоволства што си ги дозволувам :tmi:, а со штикли тоа е невозможно!!!

@LivingGlam каде го најде видеото со близначињата? Ме изнасмеа... Се надевам @Abeja не ја фаќаат „паники“ кога гледа вакви нешта... Нема ништо поубаво на светов од бебенца... А , кога се две во исто време... Е, тоа е дупла среќа :hug: :hug:!!!

Среќен роденден @friendy :f:... Да си весела, насмеана и позитивно расположена засекогаш...

@lunicka среќен роденден на синчето :^:... Полнолетство, ако не се лажам... Среќа, среќа и многуууу среќа да го следат во животот!!!
    Луни тортата во Фенина Инстаграм ти е ептен профи :bow:!!! Ма, Вие Кумановките сте ептен домаќинки!!! Не познавам кумановка што не е вешта во кујна :clap:!!!

На anel, Annath, MacenceEna и 16 други им се допаѓа ова.
  6. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.276
    Допаѓања:
    57.177
    @Val-Dim, појма немам каде го најдов, пред некој ден баш го гледав и се смеев. Прееска гледав едно друго слично, еве само за тебе. :D Стварно нема ништо поубаво.

https://www.facebook.com/Thebabygang/videos/223602577983947/

За штиклите, најинтересно ми е кога ќе ги слечат по свадби. :D А ако е нешто во домашна атмосфера, тогаш оди папуча на свечениот фустан за целосна удобност.
    Кога веќе решавам да носам штикли, достоинствено го поднесувам страдањето цела вечер и не ги соблекувам бе.

Последна измена: 7 февруари 2016
    На Annath, MacenceEna, bittersweet и 10 други им се допаѓа ова.
  7. Gozi78

Gozi78 Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    60
    Ima linekoj so dvajca tinedzeri po doma da dade nekoj sovet... Tepacki za kompjuter, za se i sesto probuvamna sekoj mozen nacin nebiva ... Ako ne poludam ke vi javam hihiu:(

На MilaP, Petar80 и ninja35 им се допаѓа ова.
  8. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Купи 2 кoмпјутери.Тoa беше кaј нaс ценaтa нa мирoт вo куќaтa.
    @friendy среќен рoденден.
    Сите желби дa ти се испoлнaт.
    Денес гoсти цел ден.Амa бaш убaвo.Се смеев тoлку штo ме фaти грч вo стoмaкoт.

На Annath, bittersweet, MilaP и 9 други им се допаѓа ова.
  9. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.832
    Допаѓања:
    62.100
    Срцки :hug:...
    Срцки :hug: :hug: :D... Не полудувај... Остави ги сами да се „разберат“, игнорирај ги, работи си по дома, не им се обраќај... А, ако едниот побара помош од тебе, дистанцирај се, не заземај ничија страна, не брани никого... И кажи им да си направат распоред за седењето на компјутер!!!
    Ехх, знам како ти е... Среќа моја, кај мене помина тој „период“...

Редактирам... @MilaP вреднице... Сепак си направила крофни :clap:!!!

На Annath, bittersweet, friendy и 5 други им се допаѓа ова.
  10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.452
    Допаѓања:
    260.347
    @ph.orhideja за жал во право си.
    Темата ја напуштија неколку членки, еве рефка и дани никаде ги нема, кукла исто. И да не ги набројувам. И ги сфаќам.И јас изгубив желба за пишување која сум многу малку на темава. Никој не сака да биде озборуван и исмеван по некакви групи.Темата ја изгуби својата душа.

На Annath, MacenceEna, bittersweet и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Gozi78

Gozi78 Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    60
    Da e samo do kompjuterot dobro bi bilo
    Veruvaj mi se zivo probuvam ne biva , se trudam da bidam drugar so dvajcata ama neuspevam nikako imam i kerkicka 4g ona e pamukce kako dijazepam mi e ama ovie dvajca mi naplakaat ubavo....

На Annath, MilaP, Petar80 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Знaчи се случувa истoтo кaкo пред некoјa гoдинa Трендaфилкa беше извреѓaнa без причинa.Си зaминa и тaa и злите јaзици си јa oствaријa целтa a фoрумoв мнoгу изгуби.Акo се случи сегa истoтo сo Рефи Дaни и Куклa...не знaм штo дa кaжaм.:shake:

На anel, Annath, ph.orhideja и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.832
    Допаѓања:
    62.100
    @Gozi78 добредојде на +/- 40 :f:
    Нема лек, правило, начин... Мора само од себе да помине!!! Тоа ти е, мајка!!! А, додека да поминат тие 2-3 тинејџерски „луди“ години, гушкај си ја почесто керкичката... Гушкањето дава енергија и ни помага полесно да ги пребродиме проблемите!!!

На Annath, friendy, Petar80 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Gozi78

Gozi78 Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    60
    Srce si fala za muabetceto :*

На Petar80, Peco и Val-Dim им се допаѓа ова.
  15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.452
    Допаѓања:
    260.347
    @lunicka јас уште неможам да ја прежалам Тренди. Некни барам филм и си велам колку ми фали женчево.
    Ама не си замина само она. За жал.

На Annath, bittersweet, friendy и 11 други им се допаѓа ова.
  16. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.395
    Допаѓања:
    279.341
    Морам да си кажам:ми недостасуваат членките кои деновиве не пишуваат ама сто пати напоменавме дека не вреди поради некои недораснати за оваа тема личности да се оддалечат останатите многу квалитетни членки.Се надевам дека наскоро сепак ќе ни се придружатАко не сепак го почитувам нивниот избор. Фалите многу: @referentka ,@danichap @kukla21 @vitamina :hug::hug::hug::hug:
    @Gozi78 добре дојде а за утре наутро чекаме кафе од тебе овде е редот таков:)

На Annath, bittersweet, MilaP и 12 други им се допаѓа ова.
  17. Gozi78

Gozi78 Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    60
    Moze li da mi kazete sto se slucilo na forumov nemozam da navlezam vo temava koj kogo navredil i zisto se otkazuvaat ...

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.417
    Допаѓања:
    262.395
    Не сакам да звучам патетично ама за Тренди скоро пишав, сега ми текна и за Пирамида и Љубам.

На Annath, bittersweet, friendy и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.977
    ^^
    You are so cute
    :rofl:

На MacenceEna, MilaP, galapce и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Gozi78

Gozi78 Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    60
    Obavezno imate kafence ...

На Petar80 и mareane им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.