Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.423
    Допаѓања:
    262.476
    Се шалев, Рефи! За на форумов мислев, нели има теми косата низ слики итн :)
    Не знаев дека имате и вибер дружби, колку сум тапа за таа апликација ич не ме сакате у друштво :P

На kristina.k, kjukli, Tajnaotrovna и 14 други им се допаѓа ова.
  2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.290
    Допаѓања:
    57.248
    @galapce - бланширани моркови на ленти (со тоа за лупење ќе ги направиш) и посебно бланширани брокули. Па споени ко салата со сос од маслиново, малку балзамико и сенф. :mm:

На kjukli, Esmeralda-MD, mareane и 12 други им се допаѓа ова.
  3. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Добро утро на сите

На LUCERKA, Peco, Abrakadabra и 23 други им се допаѓа ова.
  4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.908
    Допаѓања:
    127.447
    Ни мене не ме дружат. Уживај не си единствена :lol::lol::lol: Шала на страна јас не хрватскиот форум. хр бев активна и таму запознав 5 супер жени од бивса ју и сега еве години се допишуваме во група на Вибер.

На kristina.k, Tajnaotrovna, Esmeralda-MD и 12 други им се допаѓа ова.
  5. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Ај добро ви утро!

Мене времето воопшто не ми влијае, ако душата ми е среќна, какво сака нека биде.
    Наспана сабајлево, тиквево мое измиено средено. Уште сабајле мм ми вика бае што е со косава ( зошто ставам и силиконски капки - многу ми е сува косава), за кај се спремаш, нешто криеш:D
    Да не се разбереме погрешно, ние цело време така си се " боцкаме ". Нели ја покусо да не сум одма ќе почнам, па да се средам, ти наработа гледаш девојки , жени спастрени па мора да парирам, инаку ќе ми киднеш му викам.:D.. А живото без тебе многу тежок ќе ми биде:D
    И цело време на наша сметка правиме шали дури и во друштво, некој да не гледа од страна ќе рече овие пред развод се.
    А мајка ми разбира ептен дека се шалиме, а свеки кутрата одма срце ќе ја фати и пред нејзе си ќутиме.
    На ниет сме до Солун да одиме, зошто летото во бенетон начекавме 70% попуст, па изнакупивме летни работи за беба за џабе. Маички по 4 евра, фармерки по 6 евра.
    Некој ако оди викендов да провери колку има попуст во детскиот бенетон многуууууууу ќе му бидам благодарана.
    Значи кој планира да оди на шопинг во Солун да ме извести, задолжително:D
    Ај изнапишав глупости уште посабајле, ај убав ден.

@ph.orhideja те пукнав за капутчево ама мн е убаво. Од кај го купи и колку ако не е тајна?:$

На kristina.k, WORRIED.BT, Abrakadabra и 20 други им се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.957
    Допаѓања:
    203.303
    Добра идеја... ќе ја применам, да сменам малку од зелки и марули :D
    Добро утро! :D
    Вратија се Шиме :P @referentka знаев дека нема срце да те држи да не ни се вратиш во темава... и другите по тебе сигурно... туку Дани воопшто ја нема на форумов :(

Ме нервира времево, само ми се спие, а имам работа денес... барем мислам дека имам :?: ако дојдат луѓето... распоредот е пополнет, ама не секогаш секој почитува закажан термин.

Како и да е, синко мој е заљубен... не дека не знаев, мислев го симпатизира девојчето, ама ова ептен ти било... мислам, сум имала и јас симпатии, ама овие двајцава во градинка заедно јадат, заедно седат, заедно спијат :o си играат мајка, татко и бебе :worried: не сакам уште сега свекрва да бидам, рано ми е :!:

На Mrs.Bass, kristina.k, WORRIED.BT и 27 други им се допаѓа ова.
  7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.817
    Добро утро.Ветар дува,ќе не однесе...(tumbleweed)(tumbleweed)(tumbleweed)
    Од мене кафе во песок варено

На LUCERKA, Peco, Abrakadabra и 22 други им се допаѓа ова.
  8. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Оп на фб препознав една феминка од темава:?:, таа што има иста слика на фб и на фемина:D

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Peco, Esmeralda-MD и 15 други им се допаѓа ова.
  9. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    @referentka добре ни дојде назад.
    @Eli23 штом до врат ми дојде вода - се гушам и заборавам да дишам.
    @menelele не знам на кого мислиш. Јас од оваа тема имам само една пријателка на фб.

Ајде да се пожалам малку. Дувам нос и ме боли едниот крајник. Искрено, молам Господ да не се поболам, зашто нема да биде само тешко мене, туку тешко на сите дома.

Требаше да си закажам денес термин на лекар, стандардно, ама читајќи ве, задоцнив и сега којзнае дали ќе успеам.

Добро утро. :coffee:

Последна измена: 10 февруари 2016
    На LUCERKA, Peco, Abrakadabra и 19 други им се допаѓа ова.
  10. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.423
    Допаѓања:
    262.476
    Тоа јас би била? :D
    Да ме додадеш ако сакаш и ти секако :)

@Annath ќерка ми има подолго време едно комшиче за дечко, вика за маж ќе го земала.Чека само детево бидермаер да фатело на некоја свадба. Не се секирам, бар свекрвата погодена ќе и е :D

На kristina.k, kjukli, Tajnaotrovna и 19 други им се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.957
    Допаѓања:
    203.303
    Ќе се изначека дури да фати бидермаер детето... има јака конкуренција по свадбиве :rofl:

На kristina.k, kjukli, Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  12. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Леси се врати дома, а? :rofl:

Добро утро и од мене.

Да ви се пофалам. Синоќе ја спуштив фокус т25 програма за вежбање повторно. Ја имам вежбано порано и дава одлични резултати за само 25 минути дневно.
    Shawn T - задоволство ми е да вежбам со него :D
    shaun_t_think_small.jpg
    Ете ви го посакува добро утро и тој :D. Мислете на него, те.на вежбањето со него де :D

Денес добив, па таман ќе почекам следна недела да го фатам редот.

Инаку, денес имам закажано на фризер. Сакам праменови да извлекувам. Е сега, мм се смее и вели дека се бабини деветини на мое прашање дали ќе ми се примат праменови бидејќи денес добив( не ми се смејте јас не мислам така, туку хормони ова она, се лачи можеби повеќе нешто што на косата не и дава да прими боја убаво. Тоа е мојата теорија)
    Вие што мислите? Оти не е само класично фарбање во прашање, да не давам пари за ништо. Или нема врска тоа :^)

Прикачени фајлови:

На LUCERKA, kristina.k, kjukli и 21 други им се допаѓа ова.
  13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.957
    Допаѓања:
    203.303
    Не знам Скај, кај некои има врска, не фаќа фарба на добиено, кај други нема проблем. Не знам што да ти кажам, лично искуство немам, пошто не се фарбам често (а изгледа ќе морам, бели влакна ми се појавија ептен).

Шон е супер, ама ич не му простувам што мажи му се попривлечни од жени. ЈБГ, ама си го бива човекот, т25 се одлични, ги вежбав, ама сега ќе оставам за понатака.

На kristina.k, kjukli, Abrakadabra и 13 други им се допаѓа ова.
  14. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.768
    Леси се врати дома од страФ Чако да не му го земе местото :rofl:

На kristina.k, kjukli, Peco и 15 други им се допаѓа ова.
  15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.290
    Допаѓања:
    57.248
    @Sky-butterfly, по некоја моја логика - кожата е многу почувствителна во тие денови, па можеби затоа не препорачуваат фарбање. Тоа дали ќе фати појма немам, не можам да најдам логика. Ама мене тогаш ми се иритира кожата од се’, па не би ставала фарба. Плус не можам да поднесам мириси, посебно првиот ден, па мислам дека би полудела од фарбата. :D

На kristina.k, Esmeralda-MD, friendy и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Светот е отиден во неповрат кога се добри мажи се заинтересирани за мажи (facepalm)

Ама ај, не го носам во кревет нели, така да визуелна мотивација е добра :D

На kristina.k, Peco, Abrakadabra и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Tanjat78

Tanjat78 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2011
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    3.401
    bajadera_kras_300413.jpg
    Добро утро-Добар ден-за кој како!Еве бајадера од мене,посна е па можда и нискокалорична да е А?
    Што јадна јас да кажам,грипот не уништи,прво синко па мене,полека го пребродуваме,јас потешко додуша и така.
    @WORRIED.BT те читам за натпреварот,изгледа децата ни се иста возраст,и мојот денес после цела недела температура и кашлица си отиде на натпревар и мува не го лази,најредовно иде,најредовно вежба само со наставничката во школо(оваа година ни тоа не го правеше,болен беше)и секогаш прво место зима,некогаш со максимум поени а некогаш и не...и јас сум за тоа да ги фрламе децата во оган,не е важно дали ке освои некое место,важно е да се присутни,па овие и си препишуваат и си помагаат,веќе петти натпревар им е овој и се уиграни!
    А мене душа ми се тресе,дали на настап со инструмент дали вака на некој натпревар јас се тремирам и за него и неможам никако да си помогнам...следен е ХИППОто,ај и него ќе треба да го преживувам!
    Ете,си кажав што ми лежи на душата,немора да ме читате но мора да се заблажите(fingers)

На kristina.k, WORRIED.BT, Peco и 19 други им се допаѓа ова.
  18. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    :o искрено им фали персонал , ама па кај се видело приказни за страшни породилни искуства на трудна да се споделуваат:x секоја со к'сметот би рекла, ни до болницата ни до докторот не е... а з а пари немам коментар, ако сака можеа да се почасти, нешто симболично, ама да си бара доктор не сум чула јас... како и да е со лесно да и биде!

На kristina.k, Abrakadabra, Esmeralda-MD и 8 други им се допаѓа ова.
  19. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Не си ти Божице, а баш сакам да те запознаам, зошто аватаров ти го обожавам (читај серијата).

На Esmeralda-MD, mareane, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  20. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Добро утро и од мене(facepalm)станав сабајле спремив дете и во 7и 15 го однесе свекор ми, и што ми требаше пак си легнав дур сега станав и пијам прво кафе:xдомакинка жена|(. @referentka добро дојде мила без тебе не е темава како што треба, ведра, насмеана и позитивна :*, друштво да го шмркнам кафево и да одам на терапија. Ве поздравувам и посакувам убав ден image.jpeg :hug:

На Mrs.Bass, LUCERKA, kristina.k и 22 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.