1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Нема ден да помине, а да нема ДЕРЕЊЕ.
    Дали на лице место од теренот или по телефон. Ринга:mp: јас кажи мамче, а од таму ааааааааааааааааа како заклана, оваа баба само го тепа кучетоооооо (не може да го понесе). Еј еј полека велам што се случи.
    Да не должам кучето пуштило една цуфка дома, мамичето мое го истепала , а за ќерето трагедија.
    Треба гомцата да ги исчисти оти мамичето нејќело да пипне. Уф бре уништувачи на забава.

Последна измена: 11 ноември 2014
    На mal.ecka и tessie им се допаѓа ова.
  2. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    Добар ден и од мене. Јас веќе не знам колку :coffee: испив. Цел ден нешто средувам што на работа што приватни обврски и сега сватив дека у ствари ништо не сум средила :@.
    @Daleron чувај тоа нервите за по 16,30, а нив кажи им да не те бараат за време на работа освен во итни случаи;)
    @lunicka ич да не се секираш добра ти е комбинацијата сега слободно можеш да мислиш на поклонот;)

На Daleron и lunicka им се допаѓа ова.
  3. Sunshine*

Sunshine* Нов член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    6
    Женски, за слабеење најубава диета( испробана ) до 14 часот многу овошје, и топла вода со лимон, ручек нормален и вечера лесна ( или само салата ) или ништо. Вака терам скоро година и симнав 9 кг, споро е малку ама најважно е што не се враќаат.А за вежби, вежбите на ШаунТ 25 минути се одлични се.

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mamaMace

mamaMace Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    164
    море најдобра диета ми се двете зверки по дома. пазат мама многу да не јаде.а седнам на јадење обавезно нешто се случува каде само јас можам да помогнам и никој друг.убави тие пазат мама од лепота да не изгуби :D:D.да не зборам пред рака ама мајсторот се јави и рече колата ви е супер средено е се ајде да си ја земете.?????е што и беше што ме остави на пат??ништо не и било само уљенце и фалело.и јас пак ????.али ако.

5. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    Nova vo drustvoto.Bravo za temava nad 40.
    Odvaj se logirav posle prerabotkata na forumov.
    Moze nekoj da mi kaze kako se pisuva kirilica?
    Za dobrodojde sakam i jas edna visnjovaca.
    Eve edno prasanje od mene. Kolku od vas nosite stikli posle 40 i koj stil na oblekuvanje go imate?
    Jas odamna se pozdraviv so stiklite. Nosam samo konduri so 2-3 cm. stikli ( italjanski stil), a za garderoba zavisno od prilikata. Na rabota isklucivo fustani so po nekoja marama. Fustancinjata ne se mnogu klasicni, sekogas dodavam marama i djemperce da gi razbie.
    Opisete go vasiot stil?

6. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    145.368
    еееј ама сте се распишале...три страни од денес не можев да ве дочитам....

некој секс спомна ....откако се роди второво бебуле,реткост ми стана...а што убав ми беше љубовниот живот претходно:$:$.....сега секој момент го користам да поспијам ..а бе буквално се онесвестувам во кревет откако ке заспијат децата....а можи и климакс ме фака...шега на страна минатиот месец добив на 22дена а овој после 21 ден....на лекар бев пред три месеци ама уште доев ,може треба пак да одам:^)?ептен мразам на гинеколог кога треба да се оди....порадо забар би посетила.:)
    се расшетав денес...прво со мајка набрзина низ чаршија дури спиеше малото а после до џамбо со децата ама се зафркнав мислев ке пешачи мажево а тој ми се обеси в раце-кичма ми пукна од носење...ум за друг пат.:!:
    некоја дали има искуство со кол центри?сретнав оглас на фб и пуштив цв и замислете ми се јавија за на интервју за утре ...не сум работела вакво нешто ај да видиме што чудо ке биде-ако биде...
    ехе и јас се распишав...одам сега имам текст за прераскажување од две страни...од глупав поглупав ..кој ги прави учебниците:swear:

На lunicka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    14.866
    Допаѓања:
    167.038
    иако сум далеку од 40 си носам штикли со 15см по можност и на платформа да се а за облекување преку ден тренерки и патики хеланки блузка подолга и патика на платформа висока фармерка тесна цефка навецер фустан или сукна кратко хихиих углавном исто и ко младите од по 20 не се давам уште за мене е најубав период деца израснати млада мама и имам време да си обратам внимание на мене тек је почело моето иххихи нокти гелни обавезно нијансирање на 3-4месеци е така некако се држам јас

8. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.523
    @WORRIED.BT , јас имам искуство со работа во кол-центар. Прашај си прво дали се работи во смени, а претпоставувам дека така би било. Ако сакаш подетални информации, слободно пиши ми ЛП :hai:

9. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.771
    Допаѓања:
    99.899
    Штикли од 15 см одамна не носам.До 6 см користам ама само на свадби и такви некои славења кога немам многу за одење.Како минуваат годините повеќе сакам да сум поблиску до земјата.:sweat: Секојдневно тренерки и патики,фармерки и кошула,панталони и кошула.И приметувам дека повеќе сакам фустани,полесно е за комбинирање.Навлечеш и не мислиш што горе што долу.
    Кога размислам јас и немам стил.Кога би работела би било поинаку,вака нема смисла да лупам пари (кои баш ги немам) а да стои по плакари.Шминка само пудра ,кармин,маскара руменило и тоа само за свечени прилики.Онака секојдневно само лабело.Ноктите сама ги лакирам и тоа е.

10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Едни нокти што правам месечно и цигари додуша и гориво. Сама се фарбам, не се шишам 5 години ама коса се кине, не расте.
    Сакам да ви кажам друго. На работа прекувремено сега пред малку дојдов. Веднаш напад од мамичето:
    Кучето го снема се направи цело кал, да го избањаш. Ок јас и куче во пакет во туш кабина.
    Малава ми се јавува да ми каже дека иде со такото ја пречекал од школо.:envy:
    Доста кукам силна сум јас се ќе издржам, што не се издржав :muscle:. Пукаааааааааам.
    Нејсе млади мамици уживајте додека децата ви се во раце и лазат по земја. Назад ви е орото.
    Није ми ’дн. ЈБГА

На mal.ecka и Teodora* им се допаѓа ова.
  11. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    E bas taka i jas. Jas rabotam ama ne se optovaruvam mnogu so toa kako ke izgledam. Obicna sum si vo se pa i vo oblekuvanjeto.
    "И приметувам дека повеќе сакам фустани,полесно е за комбинирање.Навлечеш и не мислиш што горе што долу."
    Bas ova sum jas.
    Neznaci deka sum zapustena, ama pazam da neizgledam kako barbika, elka ili novogodisno prase.
    Si gi sakam godinite i uzivam vo niv. Bas sakam da odgovaram na niv. Gledam deka lugeto okulumene mi imaat pocit bas poradi toa. Jas sum si taa sto sum si, ne imitirma nikogo si imam svoe jas.

Uste malku nesto da dodadam.
    Nokti ubavi sakam da imam , ama se custvuvam napadno ako ne se moj. Kosa farbam sekoj 3 nedeli zosto mi e seda od moj 26god.

Последна измена од модератор: 11 ноември 2014
  12. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Последна измена: 11 ноември 2014
    На H.VAGA и WORRIED.BT им се допаѓа ова.
  13. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Шетам по форумов и сум
    wow.jpg
    и доаѓам на темава како дома да си доаѓам
    lh.jpeg

На mal.ecka, bittersweet, Mama25 и 6 други им се допаѓа ова.
  14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.771
    Допаѓања:
    99.899
    Се уморив луѓе,досега пишував состави за писмена на син ми.Ги растурив Данте,Петрарка и Шекспир.Или тие мене.:sweat::rofl:

На Mama25, Serafima, Gordana10 и 4 други им се допаѓа ова.
  15. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    145.368
    чувај ги за нас постарите мајки.ке ти ги бараме по некоја година:D

На tessie и lunicka им се допаѓа ова.
  16. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    812
    Допаѓања:
    3.497
    Еве ме мене на вечерен рапорт. Принцезата мирно спие, а богами и ова во стомаков изгледа заспало, а јас се препелкам во кревет. Кујната лом, ама немам намера да мрднам со мал прст денес. Сега ќе си натокмам некое филмче и ќе потонам за едно два саати |-)
    Добра ноќ женчиња.:inlove:

17. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Простете на падобранец, ама кај нас во последниве денови вака оди: земам лаптоп, се најавувам на Фемина, мајка ми ми го џапнува од раце, ја чита темава, проверува Серафима што уметност зготвила, гледа Луничка како е, па ме прашува по стотти пат која колку деца има:^), пошто нели слаба меморија и јас чекам. И чекам. И едвај дочекувам да ми се врати назад мојот лаптоп(waiting) Женава има 45 рамно^_^ Уште една над 40 плус Луничке. :lol:

Имајте убава вечер:wasntme:

На Barbie20, Umbrella22, Someonespecial и 12 други им се допаѓа ова.
  18. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.771
    Допаѓања:
    99.899
    Па пушти ја жената нека се дружи со нас.Ако нема ник направи и.:f:

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Тцк|( Неќи, татко ми ќе и се драпал, ко да требела ориз ќе изгледала со тастатура:rofl: А мене ако ми го злоупотребува профилот за манијачење:fubar::lol:

20. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.704
    Допаѓања:
    268.917
    во однос на облекувањето секогаш скромна сум била и како помлада и сега иако одам на работа :пантолони џемперче понекогаш фустан сукнја но понекогаш ме фаќа мерак за некое убаво парче обично за обувки и баш деновиве си се почастив со кожни чизми од Биана макар да немам многу зимски сукњи и фустани да ги „покажам“.Туку мене ме интересира околу козметиката:пример што и какви креми користите

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.