Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    8.005
    Допаѓања:
    113.201
    ТАЊИРИ :wasntme: ај барем му текнало нешто ^_^
    Е како на мами ваљда не си слават Валентинеееее, а за Трипунко винце треба :^)

Со здравје да си ги служиш, сами да се мијат и тешко да се кршат :clap:

На ph.orhideja, Lady Phoenix, kukla21 и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.959
    Допаѓања:
    203.317
    Не си aздисaнa, тaмaн рaбoтa. Сo здрaвје дa си ги користите и гoзби зa aрнo дa прaвите.

А кaкo се трефнa јaс уствaри сушaрaвa сум јa дoбилa кaкo пoклoн зa Вaлентaјн... и мoјoв дoмaќин чoек :rofl: се пoкaжa.

На Mrs.Bass, Tajnaotrovna, anel и 21 други им се допаѓа ова.
  3. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    E kaj mene e 40,:makeup:

На DVAANGELA, Tajnaotrovna, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.
  4. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Со ѕвездиве во позадина,открив на фб ,на Фатиме Фетаи и направиле фан клуб....
    Женава ги поремети маживе...:D

На Tajnaotrovna, ♡BuBaLe♡, ph.orhideja и 12 други им се допаѓа ова.
  5. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Ubavo rekle deka zena za vikend edvaj ceka ponedelnik za da se odmori na rabota...a jas deka utre sum dezurna,pobrzo ke odmoram od site vas:P
    Cisti,peri,peglaj i pak kako uragan da pominal(facepalm)
    Kakov Valentajn be,sto e toa,nie po toa prasanje sme demode:Dni srcinja,ni pokloni.
    Mm standard na vikendica so masko drustvo ke se opiva vo cest na Trifun :D
    A tebe @mami blue te fativ,ne ne sme koleski ama mnogu cesto vi doagjam tamu od iks pricini...eee Trifun,on pred se bese covek gospodin za razlika od ovoj da ne go imenujem:lol:;)
    @Eli23 od ubavini da ne kurtulis:*
    I na @danichap da i posakam dobredojde vo nase selo;) i da ja prasam za pocetok so sto ke se zamezime:D
    Refke so zdravje da se sluzite,megjudrugoto so kajmak i prsutce da gi polnite:)

На Tajnaotrovna, anel, ph.orhideja и 13 други им се допаѓа ова.
  6. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.412
    Допаѓања:
    279.537
    А тањири,сушара...Значи мене поклонот ми биле тенџерињата ,а јас пуста никако да ми текне(facepalm)

На DVAANGELA, Tajnaotrovna, anel и 15 други им се допаѓа ова.
  7. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.703
    Допаѓања:
    153.601
    Хелоу грлс...
    Ко секоја сабота и оваа...метла,бришка,деца капење и за крај на вечерта прејадување и тоблероне...мх ..мх...не сум јадела многу одамна...изгледа тоа ми беше поклонот за Валентајн:)
    Се шегувам,не му придавам значење на тој ден..љубов се покажува и потврдува секој ден..
    Инаку и мојот социјален живот во моментов се сведува на Пинкове ѕвезде..иако повеќе ги сакам малечките...

На DVAANGELA, Tajnaotrovna, ph.orhideja и 11 други им се допаѓа ова.
  8. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Mi se javi mojot,uvreden zasto od koga trgnal ne sum mu se javila c c c.
    Imam pravilo koga e so drugari da ne zvonam,osekam deka dosaduvam.
    Ima eden drugar sto postojano go zezaat i ogovaraat deka zena mu mir ne mu davala i go kontrolira.
    Mi se javi koga stignal da ne go mislam i sto trebase da pravam da zvonam?Dokolku mu se javev ke rece eve mi zvone..ne mu se pogoduva definitivno.
    Mi se apnuva nesto.
    Ah moja dieto,crevata mi krkorat zaradi tebe :(

На Mrs.Bass, DVAANGELA, Tajnaotrovna и 22 други им се допаѓа ова.
  9. promeneta

promeneta Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    12.555
    Само мојот поклон ќе биде помалку домаќински, а повеќе перверзен 8):rofl:.
    СРАМ ми е да кажам што е, важно мм рече дека ќе е за взаемно задоволство (според него де, оти не се сложуваме секогаш околу задоволството :D).

Јас со едно око гледам Ѕвезде Гранда, со другото црвчето, па и тука читам во меѓувреме 8-|.
    Мултитаскинг, нема што 8).

Ее, Референтче, златен пост напишав за твојот поклон, па и тактика како СИГУРНО да го добиеш, и на крај се' падна во вода :(:lol:.

Се шалам, со здравје да си ги користиш, па чекаме сликА (оти не сум во тек зошто пишувате со О :wasntme:).

:hai::hai:.

На DVAANGELA, Esmeralda-MD, Tajnaotrovna и 17 други им се допаѓа ова.
  10. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Ne ubi Nas postarite, odnosno site onie koi imame 30+.
    Muabetov e isto kako, vo drustvo na kelavi, da mu kazes na nekoj so kosa, ej vreme e da se sekiras deka ke okelavis.
    Dobro ke napolni 30 (za 3 godini) pa ne znaci deka treba da pocne da bira kofcezi. Veruvaj posle 30 se najubavite godini.
    Ama aj porasnete pa ke pravime muabet.

Последна измена: 13 февруари 2016
    На Esmeralda-MD, ♡BuBaLe♡, ph.orhideja и 8 други им се допаѓа ова.
  11. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.557
    Допаѓања:
    289.408
    Очиве ми се затвараат, како два дена да поминале од сабајле :yawn:.
    Се мислам да си легнам, ама па си викам за џабе е. Околу 00 ќе се јави мадам и ќе ми го скрши првиот сон.

Три сушари беа полни со алишта. Ми се сврте паметот додека ги собрав и здиплив.
    Ами пеглање (facepalm).
    Ама што би рекле, ај на две на три...што се мора само :tmi:.

Прибрав шишето вода да се налевам оти сувава кожа ме уништува. Кога станувам сабајле некогаш ми се првути кожава, иако во текот на ноќта и вода пијам, и пред легнуавње имам цел ритуал за нега на кожа.

И покрај се си имам мака. Се прашувам како би изгледала без сето тоа :worried:

Неделава се крчкаше нешто убаво. Се надевам на убави вести и завршница наредната недела (fingers)

На DVAANGELA, Esmeralda-MD, kjukli и 20 други им се допаѓа ова.
  12. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    8.005
    Допаѓања:
    113.201
    Ете ваква сум.............. :yawn::yawn::yawn:

Добра ноќ, убава ноќ :*
    Сабајле кога ќе се разбудиме ќе биде Валентајн (facepalm) уствари Трифун |( празник де, а тоа значи не се чисти, пере, пегла, со едне збор не се работи :clap:

На kjukli, Tajnaotrovna, ♡BuBaLe♡ и 23 други им се допаѓа ова.
  13. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Ех хаха годините се само бројки :) јас едвај чекам да имам 32-33:D синко тогаш прво одд ќе оди хахсха:rofl: а на 33 год најлесно се слабеело:!: така прочитав на нет:rofl: @Annath тоа сушарата е раај за зимно време :!: јас ја добив поклон за бебето од баба ми :clap: ии преродена сум :) сакаше фриждер да ми купи , а имаме веќе 2 си викам што ќе ми е трет фриждер?? Ако ми го полни може:?::lol: затоа и предложив сушара и презадоволна сум.инаку пример ти треба некоја кошула само ја запереш ја ставиш за 10 мин сува и дури немора да ја пеглаш како пеглани ги вади и многуу мирзливи , меки без упки и сл (y)со здравје да си ја користиш :*
    За празнициве да ви кажам со мм и двата си ги славиме :party: За жал оваа год е втора смена на работа инаку си излегуваме обавезно , но минатиот викенд си излеговме си прославивме :D сум правела и изненадувања со балони, свеќи , романтики , торти итн Но не на 14 само туку и онака без повод и причина...Љубовта и вниманието треба секој ден да се покажуваат...жални ми се оние кои чекаат 14 фев за да ги изнесат или 8 ми март или нова година...па се радуваат само тогаш се чуствуваат среќни...а другите денови?? Жално е тоа...Инаку до денес точно 1 година како не пијам алкохол :lol: Бевме излезени со мм и друштво во ресторан со прекрасна свирка па мавнавме по 7 вотки,7 он, 7 јас !! :lol: па потоа во диско до 4 сабајле :clap: и таму нз веќе што не се пиеше и играше:party: но сепак супер се држевме со јако мезе бевме на полн стомак пиевме ;) и се сеќавам ќе си одиме и кога нешто ми светна во главата тест за бременост да си купам хахсха:rofl: он ми вика во 4 сабајле вака уфирцани, поднапиени тест ќе купуваш??:?:(facepalm) јас му викам имам претчуство дека сум трудна хахс:rofl: и не купивме
    ...утредента заборавив за тестот...и не ми текна со денови ..но по дестина дена ми текна пак исто доцна беше 2 саат и пак се запнав ама ај викам одсабајле ќе купам...и станав доцна цаму таму во 16 купив и реков наутро ќе го правам..срце не ме држеше го направив на работа...кога || црткии :clap: му се јавив му кажав и едвај чекав да ми заврши работата цело време на саат гледав(waiting) само што завршив мм ме чекаше и заминавме да прославиме за среќата, без алкохол:!:.измешани чувства среќа и возбуда . се држев за мешето хаха а кога го видовме на др тоа срценце мало:l: солзи радосници :inlove: еве сега тоа точкиче има 3 ипол месеци и не радува секој ден :hug::inlove::inlove: Сакајте се друштво и уживајте овој живот е само еден без љубов не е вреден :l::l::l::l::l::l::l:

На Mrs.Bass, DVAANGELA, Esmeralda-MD и 23 други им се допаѓа ова.
  14. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Mama ај не се прај важна. Јас на денешен ден го напраив тестот па не се ку*рчам толку. :P:rofl:
    Мала шала, немој утре да ме караш на тел. :*

На MacenceEna, DVAANGELA, Esmeralda-MD и 15 други им се допаѓа ова.
  15. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    јас имав позитивно напорен ден и наминав само да ве поздравам и посакам добра ноќ...:*

На Mrs.Bass, DVAANGELA, ♡BuBaLe♡ и 8 други им се допаѓа ова.
  16. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Некои денови ми минат како да се години а некои како денешниов,мислам дека пред малку станав па треба да легнам.
    Бевме на роденден на синчето на другарка ми.
    Малку сме отуѓени ама секоја со свои обврски,така се тешам.

Се разочарав по незнам кој пат читајки ја темата за воведување оброци кај бебиња.
    Од една страна мн.радосна за дечињата на вредните мајки што им прават убави и зрави комбинации,а од друга страна ке си пукнам што моето може да помине само со млеко цел ден.;(

Ќе морам да станам да пушам цигара.

На DVAANGELA, Esmeralda-MD, kjukli и 13 други им се допаѓа ова.
  17. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.427
    Допаѓања:
    262.502
    Да знеш @galapce колку пати сум кукала во таа тема дека само моето бебе не јаде ништо. До година а и некој месец плус само цицаше, храна со полиција. Се што сум спермила и купила во канта завршуваше. Сега се бориме да престане да јаде :) Ќе помине, ќе видиш. Дури и ќе заборавиш :)

На DVAANGELA, Esmeralda-MD, Tajnaotrovna и 14 други им се допаѓа ова.
  18. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Ова за да ми дадеш воља за сон?
    Само сокче цедено што ми пие,малку банана понекогаш. Сакаше тиква,веќе не. И по две лажици павлака со жолчка. Понекогаш.

На DVAANGELA, Esmeralda-MD, Tajnaotrovna и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.427
    Допаѓања:
    262.502
    Сериозна сум. Ќе не избришат со муабетиве ама еве, јадеше само она што можеше во рака да фати, банана, бисквита и леб подоцна. Сокови почна скоро да пие, и сега ретко :)
    Оди легни си, не си сама :)

На DVAANGELA, Esmeralda-MD, Tajnaotrovna и 7 други им се допаѓа ова.
  20. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Зошто да не бришат.
    Порано може пречеа муабетите зза бебиња,сега сме мнозинство.:wasntme:
    :hug:
    Од што ретко палам цигара,заборавам дека имам на тераса и сега гледам ни повеќе ни помалку,се собрале единаесет.:yawn:

На DVAANGELA, Esmeralda-MD, Tajnaotrovna и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.