Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    За сите има...
    images.jpg iced-coffee-caffeine-comparison.jpg

Луѓе,се чудам времево како ми лета неосетно.Дури да трепнеш,години поминале....

На BoneMachine, Ariel, Peco и 22 други им се допаѓа ова.
  2. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    @ph.orhideja нешто за частење м? Нека е со среќа :* Јас еспресо се напив во чаршија, сакав да прошетам да си гледам фустан за на свадба кај многу блиска личност на 12 март ...но се премислив,.. Се плашам уште :( Инаку за времето и мене мноогу брзо мине, иако сум на породилно- не одам на работа и скоро секој ден ми е ист-сепак времево ми летаа(waiting) Незнам дали е тоа добро или не:?: Инаку може ќе ми се смеете...но знам дека е викенд кога нема Се или Нешто со Лила :lol: Многу не ја поднесуваат, други пак ги нервира квизов( не е квиз баш- игра на среќа) но мене ми океј , си го гледам од пон- пет во 18 ч на сител. :D Викенд исто препознавам по тоа што свекорот и свекравата НЕ се на работа...И деновите си ги делаѓ на сончеви и облачни :) Без разлика дали е надвор сончево ило облачно ;) Ако мене ми е убаво на душичкава и да нема сонце- Јас си греам , си светам :sun:

На WORRIED.BT, Peco, menelele и 16 други им се допаѓа ова.
  3. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    :rofl::rofl::rofl:

Jas nikoj od vas ne zamisluvam kako izgleda,ne me interesiralo ,poveketo samo del od lice stavate ili telo (isto kako jas).
    Socijalni mrezi kako fb ne koristam,deaktiviran mi e.Mene ne me nervira tolku spodeluvanjeto na sliki na vozrasni,koj kako bil i sto pravel kolku stavanje postojano sliki na deca,pogotovo i na odmori koga decata se nekogas i goli.
    I jas go sakam sin mi,go obozavam no zaradi sekakvi psihopati slika so sin mi ne stavam.Koga se rodi prvpat negova slika spodeliv na 5 meseci,se na se imav 5-6 negovi sliki.
    Znaete deka ednas stavena slika na internet zasekogas ke stoe,pa duri i da ja izbrisete od vasiot profil.
    Kakvi se psihopati,pedofili i manijaci postojat da ti e strav da pomislis.
    Sega koga nemam fb profil mislam poubav mi e denot,ne gi gledam postojano lugeto koi se cekiraat duri i vo wc koga odat.
    A i toa slikanje vo wc ili vrz rabotna masa vo kujna nikogas ne mi stana jasno,kako i naprcenata usta...

Gotovo,postot go pisev 40min :lol:
    Preubavo e vremeto na parkot no ima mnogu kucinja a sin mi se plase od niv i nemoze dete da se odeli od mojata raka,a potrca odma nekoe kuce trci po nego. Nemam nisto protiv lugeto sto sakaat da si gi izluftiraat zivotnite i jas go setam kuceto no kako sto jas trcam po sin mi,neka obrnat i tie vnimanie za kucinjata a ne gi pustile sami a oni si sednale vo kafuleto,kafe piat,pa malku li luge do sega se apnati od kucinjata :swear:
    Nepismena rabota :envy:

На Peco, menelele, m.i.g и 19 други им се допаѓа ова.
  4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.962
    Допаѓања:
    203.360
    Добар ден друштво, конечно да ве дочитам, да седнам и јас...
    турбо денес, ама ако, не се жалам, поарно вака, отколку да се чудам зошто не ми поминува време...
    ќе си земам од кафето, ми треба сила, не сум баш наспана, многу соништа сонувам во една ноќ, се неповрзани, ама чудни, нешто паметам, нешто не... цел месец само сонувам...

Бубамара не гледав... никогаш не ми била посебно интересна. Синоќа мм си пушти, покрај него фатив и јас нешто, ама целно да се загледам, не баш... факт е дека сакаат да направат интересно шоу, ама не иде бре... повеќе ценам импровизација во скечеви, отколку се напишано и научено на памет, ама ретки се тие што се вистински комичари...

@kukla21 со здравје да си го користиш машинчето и да даде Господ од наредна година за каши за бебенца да го користиш!

Убав ден и убава работна недела!

На Peco, menelele, Mekuska и 14 други им се допаѓа ова.
  5. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Можеш да ги пријавиш во Полиција...8)

На Peco, menelele, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  6. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Vo Kavadarci "kako sto se funkcionira kako sto treba" ,veruvaj "odma" ke dotrcaat,pa i da dojdat nisto nema da napravat..
    Se cudam kako od miren i ubav grad se pretvori vo grad na duvlo na kriminalci i narkomani.
    Okolu kosturnicata e polno so spricevi i kondomi,nema koj da iscisti a eden kup se ispikaa vo komunalec.
    Eh moj cudesen gradu...

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ALISA0000, menelele и 11 други им се допаѓа ова.
  7. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Да ви го покажам слатково задоволство кое нема граница на совршенство,и да дремнам дур дреме бебуш.
    FB_IMG_1456148027565.jpg

На evangelina.ina, WORRIED.BT, JuLleE и 20 други им се допаѓа ова.
  8. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Сакам да се надоврзам на постот @MilaP за домашните миленици.
    Живеам во населба во која има повеќе куќи,мада и згради почнаа да никнуваат.:?:
    Разбирам,се чуваат кучиња,мора да се прошета,да изврши нужда.Ама не разбирам кога ќе видам нагазни мини од нив пред куќа,пред кола,тогаш ми се оди пред врата да им ги однесам на сопствениците:@.
    Колку пати на работа ќе тргнам дотерана,со штиклине треба да пазиш.Децата кога играат на улица колку пати нагазиле.После чисти,рибај патики па во машина морам да ги ставам.
    Толку да се немало култура.Ај животните не разбираат,ама луѓето?
    Земи си една ќесичка и стави го внатре.Ако си се обврзал да чуваш куче,чувај го како што треба.

На Ariel, Peco, menelele и 19 други им се допаѓа ова.
  9. promeneta

promeneta Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    12.555
    Добар ден и од мене :hai::lol:

Црвчето заспа, па станав како нинџа (оти е ептен лесна на сон) да напишам и јас збор, два :lol:.

Викендот не пишував многу, па сега да надокнадам (не дека нешто паметно ќе кажам де :lol:).

Во саботата цел ден ми помина со гости, ама затоа вчера цел (не баш цел, ама...) си го поминавме сами со црвчето :).

Почнав вчера да го гледам Solace, ама како и секогаш кога сум загреана да гледам некој филм, црвчето спие само 15 минути :(.

Од тие 13 минути колку што изгледав, единствено што успеав е да си најдам нов симпатија, Jeffrey Dean Morgan :).
    Брада + дупки на образите = :inlove:.

Сношти мм беше излезен со другарите на частовка за новото бебенце во друштвото.
    Кога си дојде ми кажа дека еден од другарите не бил оти жена му не го пуштила :o.
    Единствен збор за таквите ми е само ПАПУЧАР :tmi:.
    Не можам да ги разберам ни машките како него, а ни женските како жена му што ги "носат панталоните" во врската/бракот (facepalm).
    Не дека жената треба да биде роб на мажот, ама па до толку...:shake:.
    И не, нема оправдување за него оти не му е првпат.
    Џабе ми е и маж и се', ако попат ги изгубам и пријателите и самата себе.
    Ама тоа ти е, како што вика татко ми: Ќорав да не прогледа, оти прогледа ли...8-|.

Инаку, викендот кога бев настината, мм ми кажа ново правило во фудбалот:
    На кој му тече носот, тој е од доле. И така би... 8) :D.

Сега ми текна, додека јадевме дојде млада девојка да собира пари за нејзината болна внукичка од тумор на мозокот ;(. Свекрвата и' даде пари и само искоментира: Со тие пари два сока ќе купиш, ќе ги испиеш и ќе заборавиш, а за некој живот значат :(.
    И ми текна дека и ние "благодарение" на нашата матична докторка со месеци живеевме во страв дека ќерка ми нема да прооди :(. Ноќи и ноќи проплакани иако сите други ни кажуваа дека се' е во ред со неа и ќе прооди покасно. Сепак сомнежот тлееше во нас се' додека стварно не прооди.
    Сега пак не можеме да ја седнеме (не дека се качува по бандери, ама супер е :inlove::l:).
    Некој се раѓа за гимнастичар, некој за интелектуалец :D.

За синоќешните дешавки само ќе кажам дека треба да се брише или се' или ништо, оти така се добива половичен впечаток за некои работи :).

И така, да почнам да си го гледам филмот додека лавчето спава :lol:.

П.С. Извинете за долгиот пост, ама НЕМАВ време за пократок :):*.

На WORRIED.BT, Ariel, Peco и 19 други им се допаѓа ова.
  10. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.428
    Допаѓања:
    17.805
    Добро бе, не ви здосади да се расправате во темава?

Свашта.

Ја онака, полунервозна, зашто чекам контрола од 09:00 часот ама некој едноставно нема осет за туѓото време а јас уште си чекам и замисли ми дојдат баш пред да си одам |( има да се нанервирам и сите да ве избришам од тука :D

На WORRIED.BT, Peco, menelele и 8 други им се допаѓа ова.
  11. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Во право си...поранешнипт командир ми е генерација од средно...пред некој месец седевме и баш за тоа се жалеше..дека Кав. е станат како Бронкс..

На menelele, Annath, duffi и 2 други им се допаѓа ова.
  12. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.814
    Допаѓања:
    145.446
    Канела.
    Омилема ми е. :inlove:

На JuLleE, menelele и Petar80 им се допаѓа ова.
  13. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    @AngelOfArh listajki vo modni kritiki zakluciv deka pred nekoja godina sme bile na ist rodenden vo Vila Veranda...
    Ama pa ne veruvam deka sme kolegi sme so mazti,nemame kolega sto naskoro ke przi mekici:?:
    Verojatno si bila gostinka i si lapkala od tortata jas sto sum ja pravela;):lol:

На monik55, anel, Peco и 10 други им се допаѓа ова.
  14. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Пупица и за торти те бива женче?
    Не џабе викаат,кој пее зло не мисли.
    Аватарот има како мојата коса.:P

Нема ручек денеска,нема машина. Али кафето ми е трето.:wasntme:
    Овој пат со шумлива витамин Ц.|(

На monik55, anel, Peco и 9 други им се допаѓа ова.
  15. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    ^Sestrana sum si jas,ne da se falam:P samo nikako ne mi uspeva da najdam vreme za site obvrski i se ostanato sto me ispolnuva;).
    P.S.Ne primam veke naracki za torti.A drustvo za jadenje vo sekoe vreme,isto i za peenje:D
    Jas ja pravev,sakav da kazam bev del od slavenickiot tim;)

На monik55, Peco, menelele и 8 други им се допаѓа ова.
  16. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.294
    Допаѓања:
    111.804
    Ееее... Тие сме Пупи што идеме по фенси места во градов

На monik55, menelele, ph.orhideja и 5 други им се допаѓа ова.
  17. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Nie i uste po nekoj/a...
    Da ne se najde ovde nekoj/a uvregjen/a ;)

На monik55, menelele, ph.orhideja и 4 други им се допаѓа ова.
  18. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.294
    Допаѓања:
    111.804
    Јас искрено само благото го јадев таму, другото не ме бендиса. Иначе ако си видела гужва пред влез и пијана будала која се расправа со се живо и диво ние сме биле, тој пијаниот на искачање од паркинг не лупна и до скоро со него се оправавме. Од познати фаци само тоа може да те здеси додуша, а овој и од тие озлогласените новонари, леле мори мајко.

На menelele, ph.orhideja, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  19. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Шо прајте друштво?!

Јас мразам кучкари - луѓе што велат, не се секирај мирно е, ги водат без ланец тоа кучињата и не им го чистат изметот.

На bittersweet, monik55, menelele и 9 други им се допаѓа ова.
  20. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Скоро бев у парк со бебево, не си ги прибираат кучињата кога треба да ги узминеш. Навистина е паркот на сите, ама количка со мало бебе, а кучево џоа магаре...присобери го синџирот. Кои маневри само сум ги праела. :lol:

На bittersweet, anel, Peco и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.