Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Darko_11

Darko_11 Нов член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    8
    Ако лекарите од Брза помош установиле дека починал - Многу жалам :(

2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    101.732
    Некаде на половина по големина.:D
    Читам ,односно читав многу,сега 2 книги ми лежат на комодата а само ладно поминувам покрај нив.
    Гледам филмови,односно зависи како ќе се организирам со времето.
    Почнав да плетам амигурими кукла снемав конец и застанав.

На SV1911, Annath, bittersweet и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Darko_11

Darko_11 Нов член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    8
    Sto ke ti e citanje, ako prethodno mnogu si citala :D

4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.543
    Допаѓања:
    289.116

На ozbilnazena, artemidis, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  5. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Моето хоби е апење по форум :rofl: Еве му се издрав на еден во категорија брак ^_^

Кога не апам трчам. Дури мислам дека сум зависна од тоа да се истрчам. Летам во облаци. Играм тенис, тоа ми е најновото.

На SV1911, Annath, galapce и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Скржава си да знаеш, си ја чуваш забавата само за себе не кажуваш и ние да дојдеме да се забавуваме.
    Еј полека како сме тргнале сите машки членови ќе ги избркаме.:rofl:

На tessie и imelda им се допаѓа ова.
  7. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Ауууууу маж на темава]:)
    Чекајте да видиме дали и тој ќе почне да осудува дека премногу време минуваме по форумов

На lunicka и danichap им се допаѓа ова.
  8. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.543
    Допаѓања:
    289.116
    На крај краишта не е работата маж или жена туку што е целта на пишувањето и дали ти оди воопшто муабетот.
    Евентуално ако си најдеш уште еден контраш како тебе :rofl:
    И еден друг пишува, титан ли како се викаше човекот, па се гледа мислењата, сваќањата...арен си е. Ќе си каже што има да си каже, одма ќе си се најде во муабет или слична бранова должина со некого што според возраст, што според обврски или пополнување слободно време и толку.

Има и други мажи си пишуваат во форумов и може да се води одлична дискусија, но едноставно не гледаат ништо заедничко со оние кои тука пишуваат па да се активираат конкретно во оваа тема што е ок.
    Со сила не бива.

На lunicka, anina, galapce и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    @lunicka ех да живеевме поблиску ќе можевме заедно да пешачиме, @Daleron ми е блиску,ама џабе таа не се шета таа трча :D.
    @Daleron ај честито нов телевизор долго да си го користите :). Непријатната случка се надевам дека не ја виде ќерка ти.

@anina ич да не му ја мислиш да си тргнеш на работа,тој ќе се лути и ќе му помине.Не за џабе рекле секое чудо за три дена. Мојата одеше во градинка од 2 години,плачеше на почетокот,ама се навикна. Мајка ми работеше во градинка и стално ми викаше,не се секирај плачат само додека го гледаат родителот,откако ќе си замине одма се смируваат.

Само што се вративме од фризер со ќерка ми,таа се шишаше,јас се фарбав,ама и малку ја потскратив и сега сме си убави :inlove:.

Мое единствено хоби во целиов живот ми е читање книги,што да правам само во тоа уживам,други интереси и дарби :shake:. Сакам театар и кино. Спорт за мене е мисловна именка. Плетење и везење сум труп.

Е сакам да пливам, да одам на масажи, да одам на јога, ама буџетов многу не дозволува.

Морам да ви кажам денес ми се разубаве денот.Ми се јави брат ми ми вика ќе имаш внука :clap:.Имам веќе внук 2 години,а сега сакав внука.Си викам нека е здраво и живо,ама женско да биде. Не дека внук ми не го сакам, го обожавам,ама внука сакав. Можеби затоа што сакав ќерка ми да си има некоја што ќе и биде како сестра,бидејќи е единка,А можеби па затоа што јас премногу бев блиска и ја сакав тетка ми :(.
    Не е важно,важно среќна суммммммммммм :dance:.

На SV1911, vinozito1, sanjaeva и 15 други им се допаѓа ова.
  10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Не ја преболев момава шо ја постираше пред некој ден значи. Одма на неа ми текна. :lol:

На SV1911, ozbilnazena, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Таа прва виде тоа е проблемот вечер ќе се плаши, секогаш е оптеретена од вакви работи.За мене и не е толку важно јас сум отрпнала со вакви работи низ животот знаеш.
    Не смее сама ни до тоалет да појде, кучето го зема ако некој од нас не оди со неа.
    Фала за честитката, ногоооооооооооо убава и голема слика па сега таа се замајува со него до вечер.

На Teodora* и tessie им се допаѓа ова.
  12. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Добар ден женски и од мене и една гушка за мојата пријателка @galapce . Само што си дојдов од работ, тркнав до пазар да земам некои работи ама ми смрзнаа рацете од ќесите. Да се пресоблечам каснам малку па тука сум.

На galapce и tessie им се допаѓа ова.
  13. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Аватар да си ја ставам како сум појдела? Не знам. Не е да апам стално, или дека маж треба да е па да го јаде, ама некако живци немам во последно време за некој кој е во оној филм, ќе ќинам кондури ама ќе влечам нози оти ме мрзи да пречекорам како човек. Зборот го мислам ама ми текнува, ќе преспијам ќе ми текне. За се живо ми е меморијата таква во последно време.

Ах пусто. Баш како ти се погоди тоа време @Daleron баш таму да се стрефите. Само што те читав ми се врати слика од пред малку повеќе од година дена има сигурно кога ми се слогави човек пред очи со срцев удар. Јас ем тренирана, знам што да правам ем замрзнав на лице место. Ќе излитее од главата со време, ама знам како ти е, а на момичката не можам да замислам колку се е уплашила.

На Annath, bittersweet, Daleron и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Шала беше:D. А бе имам јас со кого да се контрам ама изгледа тие не се контраат со мене.:(
    :D

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Moментални вијуги се веројатно. И мене знаат да ме потстрефат. :D Поминува. Па после пак доаѓа. И така. Колку да е шарено. :rofl:

На WORRIED.BT и imelda им се допаѓа ова.
  16. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Чекајте море жени. Па јас не ви кажав како си поминав на театар.:~:
    Прво, заглавивме во сообраќај. Ресторан имавме букирано пред шоуто, ама келнерот ја дал масата на некој друг оти ние касневме. И без тоа немаше да има време да јадеме ама бар да седневме да се напиеме нешто. Ај од нога апнавме по еден сендвич, испивме по еден чај, кој ќе се бута на ред па и во бар. Де да чурнеме по едно цигаре со момичката со која бев додека ја чекавме сестра и да не најде, од друг крај идеше. Си муабетиме и двете напрчиле цигарето :smoke::smoke: се потпираме на еден ѕид до една канта на тротоар.

Мине покрај нас еден човек, и ни добровечер да каже, оп троп, што сте застанале на сред пат да пушите?
    :x
    Овој на нас ни прави муабет? :?::?: Се погледнавме со момето, ќе одмине игнорирај го, со око се разбравме. Е арно ама, не одмина. Знаете ли вие каков пример давате? Деца ве гледаат! од пушењето се станува зависен. Утре и трудни пушат затоа. Не издржа јуначко срце на момичката со мене и му прозборе, ама јас не сум трудна. Готово, рапорт естаблиран. Овој црвенее во образите, дума, дума, дума, оваа се препира со него, за малку и да се фатеа за гуша.

Дочуркав моето, изгасив од кантата, се вртам, ја барам со поглед сестра и да видам иде ли. Ја нема уште, вадам кутијата ќе палам уште едно, да ме држи, после три саата сум на претстава. Додека овие се пукаат, те надвор е, те на никој не му сметам, ама те гледаат деца, учат од тебе....му подавам на човеков, друже, запали си едно, остави новогодишни резолуции, гледаш ли дека не можеш да издржиш. Се заврте на мене :swear:(wtf)(wtf):swear: де брееее, кажи не фала, не сакаш не сакаш :smoke:. Ај сега терај си по пат да не почнам да викам на помош дека ме фаќаш за газ :rofl:

Претставата можеше да и се фати на мало прсте на оваа претстава што ја добивме на тротоар. За џабе ја фалија толку. Евтина продукција :envy:

На SV1911, Annath, bittersweet и 7 други им се допаѓа ова.
  17. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Mislam deka go vidov macolot..:D

@Pepelaska25 ete taka,da se druzime pocesto..Jes da ne ima sekakvi ama site imame po nesto i zaednicko
    @anina bidi pohrabra i ne se otkazuvaj.Sega e golema bitka pred tebe,najgolemiot "sin"najgolema maka dava.:hug:

На Pepelaska25 и danichap им се допаѓа ова.
  18. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.371
    Допаѓања:
    279.011
    Едвај чекав малку слободно време даседнам на комп,и да фи се пофалам:имам внук од братучеда многу се израдував дури и солзи пролеав ама стварно е за радост(после 8 г. и ризична бременост) Повелете честам download.jpg download (1).jpg images.jpg

На SV1911, zalosna, ozbilnazena и 11 други им се допаѓа ова.
  19. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Во вакви денови многу ми недостасува да си имам некој ближен,сестра или брат,едноставно да не си осамен на светов.[/QUOTE]
    Nemoj sega so poslednava recenica. Cel den ke me tera na mislenje kako deteto si go ostaviv samo na svetot.
    Koga bese mala mi potspomnuvase kako bila sama, sega vika, fala bogu nemam sestra ili brat. Ama sepak mislam deka pak ke dojde vreme koga ke se prasuva zasto ne si ima nekoj ( po nas ona ke bide edinstvenata, ni bratuced, ni utur ni butur).

На lunicka, Teodora* и Daleron им се допаѓа ова.
  20. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.