1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Ista sum i jas,za prvata kerka ubavi raboti im zemav,bas me kostase,ama koga vidov kakvi se,se ponasaat,si rekov nema sansi,ke pominam skromno,cisto zaradi aterot...duri si vikam koj znae dal ke prifatat ama moe e da im kazam

На Eli23, mareane, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  2. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Едвај ве исчитав.Море некои постови и ги прелетав,неубави работи сте начнале:|
    @referentka во врска со кумовите,се е ствар на договор а пред се колку си имате муабет.
    Тоа на ти го дај ми го(а сигурно и од двете страни ќе има мала доза незадоволство) мене ниту ми се допаѓа,ниту го практикувам.
    Ние сведовме на минимум трошоци,се беше симболично.
    @ninja35 пред саат време ти пројдов пред работа...имаше еден напрчен на кулпата испред ама не беше ти.Ми кажаа дека си зел слободни денови да се искупиш за вчера;)

На Mrs.Bass, Peco, ninja35 и 10 други им се допаѓа ова.
  3. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Лоши моменти во животот сум имала доста. Пρв седатив во облиκ на инеκција го имав ноќта κога почина мајκа ми.
    Пρед тρи години ми се сρуши животот ептем, посетив психијатаρ, издρжав бρеменост, доење и пρоблемот сеуште постоеше па почнаа да ми се појавуваат болκи во увото, зуење, па тρиста анализи, забоболκи, вадење неρви и паκ болκи, апиκотомии и паκ болκи, и доκтоρите κонстатиρаа психосоматсκо деκа е и еден пеρиод пиев б витамини за смиρување, летово паκ бρемена имав ситуација κоја ме извади од κолосеκ паκ, не мала ρабота, па се напив на два пати дијазепам, сеκаκо под надзоρ на гинеκоκог. Но поκасно ρешив да земам κонтρола вρз своите емоции, да го пρименам она за што се залагам- пρомени го она шо може да се пρомени, пρифати го она шо не може, мудρоста ја имав:| па си најдов внатρешен миρ со помош на молитви, веρа, читање и многу ρазговоρ со пρијателκа во вρемето κога ми беше најтешκо:hug:
    А пρоблемот сеуште постои, за жал... ама јас се сменив, и ја пρифатив ρеалноста!

На anel, mal.ecka, Peco и 25 други им се допаѓа ова.
  4. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.427
    Допаѓања:
    262.501
    Настрана шалите и зафрканциите, храбри жени има на форумов.

На Mrs.Bass, Peco, julie77 и 20 други им се допаѓа ова.
  5. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.958
    Допаѓања:
    203.313
    Јас постелнина им купив на кумовите. Не мислам дека за крштевка требаат којзнае какви дарови, сепак тоа колку да се обележи.

Не само за готвење :wasntme: се наоѓаат и за друго :P

На Peco, Ana Marija 1, Petar80 и 11 други им се допаѓа ова.
  6. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.768
    Фрчат хелихоптери.
    ПОчнаа да ме нервираат

На Petar80 и ninja35 им се допаѓа ова.
  7. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.580
    Допаѓања:
    175.113
    Lele,jas I leksiliumot.
    Samo koga ke se setam.
    Jas,17 godini,alergija nekoja samo po liceto,nekoi crveni plikovi,tece od niv nekoja vodicka,po den- dva plikovite se suzat I perutaat.Ceska,svrab,ludnica.
    I odam na alergolog ,mi dava terapija,mast,nekoi tabletki I medju drugoto po eden leksilium nautro,eden navecer.Kontola posle dve nedeli.
    Ludje ,sto da vi kazam,spijam non stop.
    Na skolo spijam,doma spijam,me umre leksiliumot.Tatko mi pocna so kola da me nosi na skolo I da me ceka.
    Koga samo ke se setam...
    Kolku doverba se imase togas vo lekarite,kakvo drugo mislenje.
    Sreka narkomanijata ne bese tolku rasirena,inaku ke mi stavea pecat.

На Mrs.Bass, Eli23, MacenceEna и 15 други им се допаѓа ова.
  8. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    @referentka за крштевките на децата на кумот му купував доста скапи подароци, меѓутоа и неговите подароци за децата исто беа скапи, секогаш им купува убави работи, ние сме пораснати заедно се знаеме кој сме, што сме и со мерак му купував за крштевката подароците.

@danichap мојата свекрва на неколку пати ми ја имаат направено сестра(facepalm), не дека јас толку стара изгледам:devil:туку таа си изгледа доста младолико.
    И комшиката што ми е има 82 години изгледа барем 15 помладо, вози кола, додуша тука сите стари изгледат добро, тоа дека не живеат со снаи.:devil:
    :rofl::P:P

Не знам дали ете немам осет или што е работата ама ете и мајка ми почина инекции за смирување не ми ставија, имав превише обврски околу погребот за да бидам зашаметено, немав време ни да тагувам како што треба, сум имала и други тешки моменти во животот по средства за смирување никогаш не сум посегнала, се е до човекот, јас си патам насамо, не сакам да ме гледа никој кога сум даун, сама си се справувам, плачам, мијам лице и продолжувам понатаму.

@mareane
    :hug::hug::hug:

На anel, Eli23, MacenceEna и 23 други им се допаѓа ова.
  9. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.173
    Допаѓања:
    21.176
    Најпрво :hug::hug::hug::hug::hug: за сите вас жени за сите нас женишта.Оти тоа што може жена да издржи специјална воена единица не може.И физичка и духовна болка.Ова е голема вистина.
    Розе пилуле и нима слични не сум користела.Еднаш морав да примам нешто слично во вид на инекција и резултатот беше спиење 14 саати + 2 дена поспаност.А јас немам време за толку спиење. :?: И мене ми викат дека имам оклоп околу мене.Дека сум цврста и стабилна.Но не мине лесно.Никому не му е лесно.Само различно поднесуваме и манифестираме. Некој собира во себе и трае, некој се дере, некој тепа, плаче, некој пие апчиња...јас собирам и чат пат експлодирам а мм вика дека сум била смешна...не ми личело ма мојот ејнџл фејс да се нервирам и дерам.:emo::emo: а бе....ама затоа знаев да си заплачам порано а сега веќе и солзи нешто нема, а тоа веќе ме плаши.
    Сосем нормално е да има нервози тоа го чини животот, притисок, напнатост.Против тоа не можеме.Ама треба силина да поднесеме.Понекогаш си мислам дека сме дел од некој експеримент ...до каде се може!!?? :)
    Ситуации секакви во животот ама да им се насмееме на проблемите и предзвиците.
    Многу сериозна темата а по друго дојдов...ама ако...
    #љубов#безнервози#стопзарозепилуле#повеќесекс#повеќечоколадо

Убав ден мои јуначишта од жени

На anel, Eli23, Peco и 22 други им се допаѓа ова.
  10. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.408
    Допаѓања:
    279.511
    Се чувствувам малку виновна што начнав вака неубави теми ама и тоа е дел од животот
    Ќе се искупам со едно чоколадo images.jpeg и отсега само со ова лечам стрес,давам чесен пионерски збор.
    Се сложувам со Божица дека навистина има многу храбри жени овде.
    @vitamina ме:$ те :hug::hug::hug:

На anel, Eli23, MacenceEna и 25 други им се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.958
    Допаѓања:
    203.313
    @mareane животот не е розов, нормално дека не може да зборуваме само за убави работи. Тешкотиите, маките, проблемите - сите се дел од животот... јас милувам да кажам, да не се тие, нема да ги цениме убавите работи и ќе ги земаме здраво за готово.

На anel, JuLleE, Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  12. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    не купив ништо...многу ми се гледаат 1500 за тава...
    ќе ризикувам, ќе одам на шарм...:makeup:

На Peco, Viktorijaaa5, kukla21 и 16 други им се допаѓа ова.
  13. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.768
    И ти пак ништо не знаеш...
    Причќекај уште некој ден па за 8-ми март купи и ја !!:nod:

П.С. Нас што ќе ни купиш ???:inlove::inlove::inlove::inlove:

На Viktorijaaa5, julie77, Bozica1980 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.290
    Допаѓања:
    57.253
    Јас мислам ваков одговор ќе добиеш на твојот коментар дека е многу: "А колку потроши ти вчера цел ден што акаше?" :punch:

На MacenceEna, JuLleE, Bozica1980 и 15 други им се допаѓа ова.
  15. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.557
    Допаѓања:
    289.402
    На мажево му ставиле инекција за болките:o.
    Не ме чуди уствари, целиот се укочи. Јас морав чорапите и чевлите, фармерките да му облекувам :(.

А јас имам веќе листа што треба да купуваме од дуќаните за електроника:tmi:
    Не ми држи да зуцнам за шетање. Ако се види поарен сам ќе рече, ако не друг ден.:smirk:

На MacenceEna, kukla21, julie77 и 16 други им се допаѓа ова.
  16. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.870
    Допаѓања:
    101.820
    Ништo
    Нели му спoмнaв пред некoј ден кoгa беше вo БГ штo ќе ни купи.Амa јaс лудa,требaше дa му пoстaвaм рaмпa ееенее oнaму и без купени пoдaрoци дa не гo пуштaм.:D
    Oвa зa Нинџa се oднесувa.

На julie77, Bozica1980, Sky-butterfly и 12 други им се допаѓа ова.
  17. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Ајде уште ова ќе го пишам и толку. Не сакам да се правам многу паметна уште не сум земала диоломата за др, но сепак гледам што се случува...свекрва ми си пие така апчиња, ко бонбончиња, пред 1 месец дознав и дека Димитрин пиела :o а тие се прејаки!! Ја карав и демек сега не пиела такви само оние ,, полабите,, :^) но , жената не е таа, погледот и е друг, многу често се губи како на друга планета да е, се од тие апчиња последица...и таква е си ќути, си собира во неа , а тоа е најлошо...тие апчиња не го решаваат проблемот , туку моментално го ,, замачкуваат,, затоа си постојат психијатри кои знаат да препишат соодветна ТЕРАПИЈА- што се пие одреден период и која ќе делува да се откорени проблемот, и реши. А вака со овие апчиња нема крај!
    И разговор, прошетки во природа помагаат, па ако треба некогаш испукај се наглас,скрши една чаша, напиј се винце, излези сама и седни кафенце напиј се сама во чаршија( јас и во бременоста многу често кога мм беше на работа или другарките, си шетав сама, ќе си седнев и сама во локал, ќе си апнев нешто, кафенце, сокче, на состанок сама со себе :D ) ја на свеки и викам само ќутиш жено, викни, скарај се, нека ти олесни па што. И после доолго одовлекување посети психијатер па сега ќе видиме Дај Боже да се поврати во живот, бидејќи нема интерес за ништо, ни за домаќинство, ни за себе, ни дали е фарбана, ништо, и разговарав со неа и неќна и на фризер беше исти ден со мене, малку се освежи...
    Инаку да не излезе реклама, јас лично немам искуство, но многу задоволни имало од овие природни апчиња, па планирам и на свеки да и земам а и во аптека прашав другарка ги трошеле па кој воли- нек изволи ...прочитајте видетеhttp://www.novamed.mk/allproduct/неолексан/

На anel, MacenceEna, mal.ecka и 13 други им се допаѓа ова.
  18. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.557
    Допаѓања:
    289.402
    Јас чекам фармерки од Нинџа. Некои помодерни само :emo:

На kukla21, julie77, Bozica1980 и 9 други им се допаѓа ова.
  19. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.768
    Баш ме занима какви ќе ти одбере...нели те критикуваше оти искинати си носела

Мене знам што ќе ми купи....РАСАД ЗА ЧЕРИ ПАТЛИЏАНИ

На Eli23, JuLleE, Peco и 12 други им се допаѓа ова.
  20. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.557
    Допаѓања:
    289.402
    Може сет, две во едно. И фармерки(со повисок струк изгледа, со повеќе материјал), плус и ролка ќе фатам :rofl:
    А ако не му е срам шипинки:?:

На Peco, Espadrila, ninja35 и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.