1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.146
    Допаѓања:
    43.739
    @danichap плус и :e: дава жената ^_^ Паметна е ;)
    Ајде прошетај почасти се нешто . Денес е твој ден :l:

На danichap и galapce им се допаѓа ова.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193

Ништо не ти е мор, ќе ти помине :D Седи мор, ти одмарај, наместо тебе ќе ти ја средам работата, ти уживај :) :hug:

На ozbilnazena му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    :hug::party: Среќен роденден Дани! Многу среќа, шопинзи, козметика и се друго што ти сака душичката!
    Тури за мене едно кафе од машинчето :)

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  4. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Dani da si ni ziv,zdrava i ispolneta so ljubov,harmonija...:*:Sreken rodenden:*: 24 ti:tmi:
    Vaka citajki te za sveki pocnuvam da se predomisluvam za toa so ziveenje edna nad druga.Ti gore glej da si.
    Tuku ti vcera si go dobi najubavuot poklon za rodenden (poolparty)

Lunicka ja nema deneska?:?:
    Nema i dosta drugi domakinki ama tie znaat da otsustvuvaat cat pat,Luni tuka piese kafe obicno.
    @Teodora* tezok den za tebe mila deneska,ako dobro razbrav,no probaj da go rasaras so nas malku.:hug:

На Teodora*, danichap, anina и 3 други им се допаѓа ова.
  5. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.901
    Допаѓања:
    183.187
    Срекен роденден Дани
    Се наспав и јас како човек само мн касно легнав дури 03,00 беше последно кога видов е денес се туширам сминкам и ден за шетањеееееееееееее јееееееееееее
    Башка е топло убаво сончево греота е дома да се затвориш не е лошо и јас еден шопинг за мене а мавнам не ми е роденден нееее :D

На danichap и anina им се допаѓа ова.
  6. mamaMace

mamaMace Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    164
    здраво женички кај мене брканица на работа, не е нешто страшно ама ете помина денот.
    среќно и весело на сите, кој роденден кој стара,нова година, божиќ, водици и се така по ред.
    кај нас мм многу рчи ама кога е настинат тоа е чудесија, комшиите ни тропаат на врата :D:D:D.
    јас немам проблем со тоа не го ни слушам исто и големото дете ама ова малото пуздер ме прави.има две години и спие во креветче до нас и се разбира јас станувам сабајлечки натепана зошто мм рчел цела вечер.
    сега почна да се прекачува преку мене и оди и него го удира по глава за да го разбуди.страшно, ама му смета на детето.:).
    имате убави попусти во капитол во котон и во колеционе, таму бев вчера и повеќе се задржав на детскиот дел во котон, а во колеционе кај женскиот дел има околу 40% попуст ама цените се без попуст на етикетите.видов и во дуки дасо на одреден дел на производите имаат попуст ама пустото носам 40 број на чевли и никогаш немаат број за мене, незнам зошто мислат дека тоа е голем број кој не се продава :P.
    и така.

На anina и galapce им се допаѓа ова.
  7. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
  8. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    @danichap Среќен Роденден:^::party:
    Да ти се исполнат сите желби, сега девојче, наредното момче, па после уште едно женско и да си здрава и жива 100 години.:*:hug:

Синоќа свекривите сте ги оговарале]:)јас па дома со свекорот цел ден, ручек ми направи, деца ми прошета да отспијам една партија, душа е човекот.:hug:
    Свекрвата имам кажано жената е професионално преангажирана, плус 4 снаи, нема време да се замара со нас а и да има пошто сме повеќе ваљда редот ќе ми дојде еднаш или два пати во годината.:rofl:
    Инаку вака фина си е жената, плус дека родив женско сега сум и најомилена снаа,:smirk::wasntme: поклони за роденден не ми купува, ми дава гифт кард од 200 долара а на син и од 500 долари, ќе се караме]:):devil:аааа ќе заборавев ми носи снежни глобуси од каде и да оди по светот.:angel:
    Ја сум задоволна со тоа што го воспитала син и да ме почитува, да си го гледа семејството, што го воспитала дека треба да ги знае сите домашни обврски, повеќе од тоа и не можам и да посакам.:lol:

На Doozy, Teodora*, danichap и 9 други им се допаѓа ова.
  9. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Zasega glasam za @bittersweet i @Annath za snai na godinata :party::party: ...daj boze i na vasite snai taka med od usta za vas da im tece.

На Annath, danichap, bittersweet и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.687
    :P

Среќен роденден Данке, само здравје, љубов и среќа да те пратат :l:
    Поздрав до сите женчиња, јас така улетувам само да ве ѕирнам и пак одам, дужност зове :wasntme:

На Annath, danichap, ozbilnazena и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.409
    Допаѓања:
    262.299
    МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА
    Почнува првенството во ракомет, а јас сум пациент за спорт. За мене празник и неостварена желба да бидам спортски коментатор.
    Да навивате!

P.S. HB @danichap

На Annath, do-re-mi, Daleron и 4 други им се допаѓа ова.
  12. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Bozice imas prilika da bides komentator so pisuvanje.Ovde golem ljubitel pogotovo na zenski rakomet,no bez moznosti da sledi...izvestuvaj me..(heidy) koga ke moes de.

На Annath и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  13. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.381
    Допаѓања:
    279.149
    @danichap срекен роденден ,се најубаво оваа да ти биде најсреќна година .За жената најубав период е кога постанува мајка:hug:

На danichap, anina и galapce им се допаѓа ова.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Галапче лесно ми е мене да бидам добра снаа, свекрва ми почесто ја гледам на скајп него ли во живо :rofl: и плус јас живеам на едниот крај на градот а тие живеат на излез од градот, од кај мене до кај нив точно 110 км.:talk:;)8)

А ја кога ќе бидам свекрва ако сум здрава и жива де да доживеам, има услови тука за одма на страна така да ваљда ќе бидам и јас добра и свекрва и баба.:rofl::P

Последна измена: 16 јануари 2015
    На Annath, MacenceEna, danichap и 3 други им се допаѓа ова.
  15. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Bez razlika Biter,i jas se smetam za snaa koja probuva da nema zamerki za svekrva,da drzi edno primerno rastojanie,oti i nas ne delat kilometri..ne mnogu ama sepak.
    I pokraj toa sto i moe moto vo ovoj domen e deka mi e dovolno sto mi go rodila TarzanO,sekako i vospituvanjeto...ama pak tuk tamu naogam po nekoja maana.Ama tvrdam deka i so nea sum ista kako i prema majka mi.Mada nea duri i se trudime poveke da i udovoluvame,kolku mozeme,oti e sama,svekor mi e pocinat.
    Ne 100% ama imam primeteno,kaj sto ima mir i razbiranje megu snaa i svekrva
    tamu i brakot e poln so razbiranje.(nemora da znaci).
    Mada toa ne go prepisuvam na zasluga ni na ednata ni na drugata tuku pretezno na balansot koj znae da go drzi sinot-soprugot i kaj ednata i kaj drugata a bogami i pomegu niv.

На Annath, danichap, ozbilnazena и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.687
    Свеки а? Ми беше на пораѓај, бидејќи е таму на ГАК, и раката и' ја згмечив на бокс....после и' реков Извини, ако тоа нешто менува :devil:

На SV1911, elanor, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.752
    Боже колку убав ден надвор,сега се прибрав.Излегов со син ми да одиме на забар,ме прекрстија 1300 ден,јас натаму наваму го подновив синко со долна облека ,до библиотека малку зјаење по продавници и назад дома.Ама баш е пријатно за шетање.

@danichap среќен роденнден,да тераш до 100 со здравје ,љубов и радост па после колку ти Бог додели.

Јас за свекрва ми немам став.Не ми помогнала воопшто за чување на децава,ниту пак била блиска со мене.Не зашто не сака,не умее.Никој во животот не ја почитувал,зашто свекор ми баш знаел да ја малтретира,ја омажиле мала и си останала и неписмена и затупена.Да се разбереме не е глупа,ама и не научила многу за животот.Сега ја слушам кога ми зборува,не ми правела сопки во бракот,си се трга настрана ама и по малку мрзлива е.:) Ама слободно можам да кажам дека таа не ми е никаков проблем во животов.Не ги учам ни децава да се отегаат како децата на нејзината ќерка,секогаш и помагаат,син ми сега беше 5 дена кај неа дека сама.Каква таква баба му е.
    Мојава мамаН е друга работа.Сега веќе ја притиснале годините ама се држи.Ми ги исчува децата кога одев на работа,финансиски ме помага,заедно со тато е заслужна што ми направила куќа во која живеам.Многу сум и благодарана.Си го знае редот,а со маж ми порано се потскаруваа сега си го научија табиетот па тераат некој мирен живот.А најважно што ме прифатила како своја иако тато го осеќав повеќе близок,и благодарна сум му на Бога и за ова што го добив.Да имам мирно детство и младост,сега што животот ме плеска по образите е мој избор а не нивна грешка.:|

Некоја ме спомна дека отворено сум пишувала за себе.Таква сум,или ќе си кажам тоа што мислам дека треба да го кажам и ми тежи на душава или воопшто не зборувам.

На SV1911, Annath, pilenka и 10 други им се допаѓа ова.
  18. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    @danichap среќен најсреќен :^::f::d::party::hug:
    Да бидеш здрава и исполнета секогаш.

Јас си направив нешто шопинг за мене. Леле што е жена, да си купиш барем ситница секогаш орасположува. Тоа ми дојде ко терапија. Не дека не се гледав ко мечка да сум во тоа огледалото, со стомакот ко седми месец да сум, ама пак си најдов некое примерно парталче.
    Не се грижите, не се тиграсти хеланки и кроп топ :lol:

А ја гледав и облеката за девојчиња. Колку се само преслатки боите, дезените, модели, ептен типски.
    За момчиња се тоа па тоа, досадни стандард. Едвај чекам девојчето да го дотерувам. :inlove:

А мојата свекрва - ко свекрва :D
    Среќа па се гледаме еднаш во неколку месеци и се спремим психички за нејзините изјави, да преќутам оти можам, бидејќи доаѓам и одам. Ама небо и земја сме разлика, на сосема различни фреквенции, не дека е лоша жената, ама да живееме заедно сигурно ќе биде неподношливо.
    Се имам разочарувано неколку пати и тоа се затоа што јас имав некои очекувања кои што сметав дека треба да ги исполни, ама тогаш сфатив да е подобро ништо да не очекувам за да бидам раат и да не се разочарувам.
    Фала на Бог ниту зависам од неа ни ништо, малку повеќе би сакала да се даваат и посветуваат на син ни, бидејќи сакам децата да си имаат убав однос со дедо и баба, ама тоа е.

Последна измена: 16 јануари 2015
    На Annath, anina, danichap и 4 други им се допаѓа ова.
  19. DraTilHelvete

DraTilHelvete Активен член

Се зачлени на:
    17 декември 2014
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    52
    Someone has summoned me ?!
    I shall answer your questions about the mythical land of Norway my child.

Speak my child

На Teodora* и tessie им се допаѓа ова.
  20. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
Статус на темата: