Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Аааа...тогаш не гледам дали е машко или женско, старо или младо...:emo:
    Грешка...правам исклучок и имам трпение спрема млади возачи почетници особено девојчиња... знам дека нив им треба повеќе време за опуштање во сообраќај.
    Инаку...кога некој ми претчува надвор од пешачки, не само што не намалувам, туку и му свирам и одам накај него...кој го врти, подобро да ме пцуе отколку некој да лежи затвор заради него...:emo:

На Eli23, anel, DVAANGELA и 8 други им се допаѓа ова.
  2. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    Добар ден,убав ден денес баш како шт:D о посакував да биде денот убав и сончев.
    Денес е Младенци па јас како млада Невеста да ве почастам,има и посно.
    Screenshot_2016-03-22-08-34-45.png
    images.jpg 1-Alkoholni-kokteli-za-novogodishnata-nokj-www.kafepauza.mk_.jpg
    @Eli23 Да сте шиви здрави и вековити.
    Ние денес ќе прославиме во кафана на вечера со најблиските,дома не спремам.
    Денов сакам да мие полн со убавини и смеа.На регистрацијата бев трудна со дете што знаев дека ќе го нема,на Свадбата бев штутуку породена и затоа денес сакам да го прославиме бракот како што треба:)
    Полека се спремаме за во црква да ги запалиме сфеќите:)
    Имај те убав сончев ден]:):*:P

Прикачени фајлови:

На Eli23, Val-Dim, Peco и 31 други им се допаѓа ова.
  3. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    5591.gif да не биде вака после:rofl:

@ninja35 друже јас не сум млад возач почетник а уште помалку девојче ;) жена да 8)

На Eli23, ALISA0000, MacenceEna и 14 други им се допаѓа ова.
  4. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    @monik55 среќен празник, вечни да сте.

Се спремам за на младенци вечер, се радувам за младите. Ама луѓе, ич не сум за по вакви гости. Пријатно ми е да гледам насмеани лица, ама не можам да се вклопам во гужва никако, и по некое време ме фаќа паника па излегувам надвор на секои 10 минути. :sweat: Гласови од сите страни, викање, мешаница, музика, некој пее, некој се смее, некој зафатил со политика, некој се обидува да ти каже нешто, нема воздух... :sweat:

Ќе се издржи. :party:

На Eli23, Val-Dim, kjukli и 23 други им се допаѓа ова.
  5. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    Девојчиња се носат веќе балетанки или рано е?

На kukla21 и MilaP им се допаѓа ова.
  6. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    @monik55 среќни Младенци на сите што слават. Да сте вечни и заљубени секогаш!

На Eli23, MilaP, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  7. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Jas otvoriv deneska sezona,ako nisto drugo,za razbivanje maleri:D
    Srekni mladenci,v godina da si proslavis vo prosiren sostav...samo pozotivna misla,ke bide:hug:slusaj patalec...
    P.S.Dobar den na site:hai:

На Eli23, Val-Dim, kjukli и 13 други им се допаѓа ова.
  8. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Ајде добро утро и од мене! :coffee:

Не учествувам во караници, особено во темава, па нема да зборам за тоа.

Купаќи имам два пара дводелни кои до сега само на бања сум ги носела :rofl:, на плажа не сум стигнала да се прошетам. Се надевам летово ќе биде. Ист модел се, едните бели со резеда-зелено и петрол, а другите темно кафени со црвено. Кога ќе можам ќе ги сликнам. Од Фиори во Рамстор ги купив пред некоја година и супер се погодија, а слични имаше и во Боди Лајн.

@vitamina честито работа, се' се подредува како што треба. Желба ми е да го посетам Лондон некогаш и да поминам на 221B Baker Street. Фан на Шерлок Холмс. 8-| Ако те носи пат некогаш, сликни и посвети. :$

Среќни Младенци на @monik55 и @Eli23. Само убавини. :sun:

Кола не возам, возачка немам, ама како совозач многу јадам бурек на коли и пешаци што поминуваат кај ќе им текне. Телефон - никако.

Денес мажево на систематски, па го чекам да се врати и да го поминеме заедно денот. Мене од вчера ми прска глава, не знам што ќе правам. Да се работи - мора, а ми се оди на Саем, ми се плаче.

И тоа... Имајте убав ден и игнор. :sun:

На Eli23, Val-Dim, Peco и 31 други им се допаѓа ова.
  9. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Epten si go zaboravila adetot cim vakvi raboti prasuvas:rofl:Se pozdravuvas so 39dusi a so 40se baknuvas.:*

На Val-Dim, vitamina, DVAANGELA и 8 други им се допаѓа ова.
  10. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.312
    Допаѓања:
    278.344
    Среќни младенци на тие кои слават:Моник,Ели...Да си дочекате златна свадба па и нас да не викнете.:)
    Возач не сум а имам возачка од '99.:worried:Ама многу се нервирам на несовесни визачи и му отпомагам на мм во пцовките.:!:

На Eli23, Peco, kjukli и 21 други им се допаѓа ова.
  11. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    dobro utro
    na rabota,slabo rabota:),si citkam,odmaram :D
    Si kupiv dve mali vareni gevrecinja,so jogurtce pa kaj i da e ke si doruckuvam
    Kupaci...nosam samo dvodelni,imam dva tri para,valjda ke si kupam za letovo uste eden.
    Za vozenjeto,imam polozeno uste na 20 god,aktivno vozev dve tri godini mozebi i sega vekje ne,iskreno i ne sakam,iako e ubavo da vozis,vaka za bilo sto i za bilo kade moram mm da go angaziram,se divam koga ke vidam majkive kako vozat,stavi dete u kola i setaj,ama vekje i strav mi e,so ogled na toa kako vozat niz grad,nekako po sigurna sum koga me vozat:)..okolu pcuenjeto,sabajle cekam avtobus za na rabota i pominuva eden kolega ,me sobra,lele nervozen,ama sum se iznasmeala,epten si pcuese,ama sve po spisok:D

На Eli23, Val-Dim, Tajnaotrovna и 19 други им се допаѓа ова.
  12. Esmeralda-MD

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Dobro utro I od mene.Za mnogu godini praznikot denesen I sakam Na @Eli23 i Na @monik55 ds I'm cestitam mladenci I da I'm posskam zdravje najprvo a posle se po red.Kafe ne sum piena,ke se posluzam od tuka.Za pcuenje ne sum pcuela toa koga vozev vo Mk,ovde ne vozam,treba da ja smenam vozackata.Da odam da turam edno kafe vistinsko,pocna glava da me boli

На Eli23, emkaemka, promeneta и 19 други им се допаѓа ова.
  13. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.089
    Допаѓања:
    328.646
    da daaa taka bese i imase nesto so kamcinja.40 to kamce pod pernica se stava i demek ke go sonuvas toj za kogo ke se omazis
    ili pak gresam ?:$

На Eli23, mareane, vitamina и 7 други им се допаѓа ова.
  14. Esmeralda-MD

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Ne,ne gresis.Na isaro gore se kacuvas I frlas 39 kamencinja a 40si go zadrzuvas.Pred da si legnes go stavas pod pernica I demek go sonuvas toj so ke ti bide maz.:$

На Eli23, vitamina, MilaP и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.924
    Допаѓања:
    203.178
    Честито Младенци на сите што слават, догодина побројни!

Добар ден! :D
    Како сте? Добри, се надевам, ама гледам темава е прилично активна, така што, нема што да ве мислам 8)

И мене ми е потешко да ве пратам, особено во денови кога сум прилично зафатена, ама не пропуштам да ве исчитам (напишав прво исчистам :tmi: арно што се навратив).

Витаминке, само успеси да редиш на работа, вредеше чекањето за сè, дефинитивно.

Јас имам возачка, ама слабо возам... морам да се активирам повеќе на тоа поле. Еден период возев, кога работев во Чаир, и баш се мислев дали ќе ме бива, ама штом во Чаир возев, ќе ме бива :P (си се тешам де). Мразам нервозни возачи и онакви на кои секогаш секаде им се брза па поради тоа не почитуваат сообраќајни правила. Не ставив лајк на постот на Нинџа, пошто мразам кога возачите зборат на телефон, колку и да пазиш, не дај Боже сè се случува. Во сообраќајот кај нас мора десет очи да отвориш, да пазиш и за другиот, не само за тебе. А за бесење ми се родители што возат со детето пред себе, во каква опасност го ставаат, свесни ли се? :(

И така... што друго да кажам... пролетта од завчера ни дојде официјално, иако ние како прв пролетен ден го знаеме 21.03. Викендов што следи е последниот во март, значи саатот се поместува еден час нанапред... па, помалку спиење, поголем ден, повеќе шетање :D

На Eli23, Val-Dim, Peco и 32 други им се допаѓа ова.
  16. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    Aha jas sum za greota,:hai:
    ama dusebriznicive sto skoro site imaat problemi so svekrvi si imaat za pravo da se sitat na mojata maka na ovaa podkategorija na forumov kaj sto moze sakam da dignam noze u vis i da kuliram.
    Znaci toa sto mene me pravi greoticka niv gi pravi svetici....Ajde so ovie dvojni arsinaturi da vidime do kade ke se stasa...I da eve da vi olesni na site takmu takva sum kako sto me komplimentiravte dosega i kako sto ke vi prdne vo idnina da me narekuvate. Ako denot vi go pravi navreduvanjeto necie poubav bujrum so se utrinsko kafe neka vichy i denes vi bide dezen na tapet tuka. A ubavo vi rekov daj te proletna cistka menjajte tapet ama ne pa ne.:P
    Cestit MLADENCI na site novopecni bracni dvojki!
    Posle zaminuvanje gosti Vi posakuvam dobro cestitanje so pojakite polovinki:lol:

Последна измена: 22 март 2016
    На Eli23, Winter Lady, MilaP и 3 други им се допаѓа ова.
  17. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.789
    Допаѓања:
    145.332
    Добро утро и од мене !

Се разбудив со топче на очниот капак , па трк до аптека уште нерасонета по маст.

Честитки Младенци на @Eli23 , @monik55 и сите останати кои го слават. Многу среќа,здравје,љубов и многу дечиња.

А на Витаминка честитки за вработувањето.

Ова испадна ко честитки и поздрави едно време кои одеа на локалните телевизии .
    Уште да кажам со која песна. :D

Дедо ми едно време редовно праќаше, ни честиташе родендени и се по список. Обавезно се кажуваше и фирмата, како познат бизнисмен. :rofl:

Возач не сум, ама суфлер сум, гоолем!
    Мм знае да каже ај седни и вози или престани. :D Па пробувам да се контролирам.
    Планирам скоро да земам часови, не дека имам мерак, ама колата ми е дома и ме чека. А ќе дојдат и деците , па ќе имам потреба.

На Eli23, Val-Dim, Peco и 30 други им се допаѓа ова.
  18. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.773
    Добар ден, убав ден!:sun:
    Нека им е среќен празникот на сите, посебно на оние кои го празнуваат, Моник и Ели.:f:

@monik55 Јас сеуште носам чизми. Рано ми е за балетанки чинам.

Сум скокнала веројатно некаде некој пост,:?: не е важно @vitamina среќно вработување. Се надевам дека ќе те исполнува.:)

На Eli23, Peco, kjukli и 17 други им се допаѓа ова.
  19. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.540
    Допаѓања:
    289.039
    Добро утро.
    Бебуш среден, прво кафе испиено и дури низ куќа раскренато(fingers).

Што убаво кога е на арните. На раат обврските да се завршат, без драми и молење.

Денес пилешко на дневен ред. Претпоставувам со нешто зеленчук....ако го потпекувам ќе му ставам малку бело винце. Свекор ми и свекрва ми повесели да ми бидат на ручек :P.

Авокадоно ќе се скапе ако постои, па и една салата со јајце ќе направам. Таман и детево треба денес жолчка да јаде(ако јаде :envy:), па две во едно.

Сеуште чекаме да се јави нотарот за земјиштето. Наследно-правните односи од другата страна не биле целосно средени, па паралелно тече таа постапка, и чекаме само да не викнат да удриме потпис.
    И парите да си ги дадеме де :lol:.

Кај мама остана уште вецето. Ставаат некоја хидроизолација, па ќе потрае некоја недела, но се надевам за еден месец ќе биде целосно вселена, бидејќи со мебелот е веќе во тек, и би бил вселив.
    Па и јас ќе го сефтосам наскоро :tmi:.

Честито малденци на сите пто слават. :f:
    Витамина честитки за работата:d:

На Eli23, Val-Dim, friendy и 35 други им се допаѓа ова.
  20. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Лoшo е штo @ninja35 е пoлицaец, пa и дa гo зaстaнaт тaкa ќе прoјде, сo тaпкaње пo рaмo. Едни oчите oкoкoрени кoгa вoзaт, зa себе, зa свoи децa, зa туѓ живoт, други, не знaм, зoштo? Фрaерски ли е тaкa, пa децa ли сме? Луѓе вo гoдини дa читaaт, пишувaaт нa тел, плус пa и цигaри вo устa...И уште велиш нинџa -пaзaм, кoлку штo мoжaм дa пaзaм. Кo ќе нaстрaдa некoј штo ќе кaжеш -тoлку мoжев? Феминa пoбитнa беше. Не ми се верувa декa нa oвие гoдини зa вaкви рaбoти требa дa се oбјaснувaме.
    Друг мaнaстир дa си бaрaш.

На Eli23, friendy, Peco и 32 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.