Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Добро утро.
    Редот да не го промашам де. Имајте убав ден.
    eleniko.jpg

На Gordana10, WORRIED.BT, bittersweet и 3 други им се допаѓа ова.
  2. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Фала на кафе далерон :coffee:
    Другиве спијат уште изгледа - гледам јака журка паднала. Јас малку пивнав и толку ми беше - во кома паднав и дури сега станувам.. Денес попладне морам да дремнам за да држам чекор со другиве. Ме утепаа на кондиција :)

На Teodora*, anina, ozbilnazena и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.752
    Така а, преку ден и приквечер ве нема никаде ,ноќе беснеете кога јас спијам.[​IMG]
    А што да правам кога легнам да гледам филм до мм се стоплувам и толку од мене.
    Да го испијам кафево и денес ќе заглавам во кујна,овие мои вечно се гладни.
    п.с.ми паѓаат одвреме навреме некои тешки мисли,ама досадно е постојано да плачеш и да се нервираш.
    Тема за вечер што ви е привлечно кај мажите.[​IMG]
    Не ставам тема што ќе готвите нема да има заинтересирани.
    Сите да напишете домашно,вечер јавно излагање.

На imelda, MacenceEna, bittersweet и 7 други им се допаѓа ова.
  4. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Добро утро:hai: не ве гушка kапитулирав болна сум ме фати некој грип бррр.
    Најпривлечен ми е кога ќе ја затвори муцката, ме слуша, знае да направи ручек, да изненади со некое поклонче, да не ми шета по нерви кога нервите ми се тенки:)
    Ќе допишам после ова набрзина:D јбг си има и добри страни:nod: одам на комшикава да и мерам притисок а мојов е на долна граница цела сум затната:?:не знам кај настинав мајката...
    Лето од рајот сестро ништо не те боли:)

На sanjaeva, imelda, Gordana10 и 9 други им се допаѓа ова.
  5. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Лејдис и по некој изгубен џентламен, добро утро и од мене. Работно ми е мене ова утро. Како учениче сум. Бубам ли бубам, што и како треба8-|. 50% сум сфатила а за останатите 50 ќе треба да стоплам столица.
    @lunicka темата за вечер е прифатена и стапува во сила приквечерина за да има загревање дододека да се приклучам јас. Секогаш доаѓам како некој падобранец во доцните часови ама ако... Тогаш е трчи, трчи, човек ама сепак се е лудо и откачено, па не се жалам.
    Јас за денешната тема ќе се спремам од напред. Ви благодарам многу:bow:
    Имајте пријатен ден

На ozbilnazena, sanjaeva, imelda и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    Далеронке фала за кафето. Добро ми дојде :). Синоќа Теси ми направи :bow: , демек да се расонам, ама не издржав сум се комирала. Тежок ми беше денот, па си избегав во светот на соништата ;)
    Да се потпишам и ќе се фатам за раскитување (facepalm). Ме мрзи,немам волја,ама кога се мора,се мора.

А за домашнава што ни ја даде Луничка,ако ми остане време :$ :D,ако не ќе отсуствувам оправдано ;).

Убав ден :sun:

На tessie, ozbilnazena, sanjaeva и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.410
    Допаѓања:
    262.317
    Ова кафево со мирис на море, а Далронке?
    Вчера му беше на мм роденден и у касни сати не изненади една пријателка на врата со торта и свеќи и после моравме да ја испоштуваме па заглавивме до 2 со алкохол и ги опраивме машко-женските односи.
    Сабајле кога стана малава ми се плачеше.
    Сега избркав све од дома да раскитам, да подпреместам некое парче мебел па да ги изненадам кога ќе се вратат. Тоа ти се вика кога поминуваш одвеќе време дома се некои луди идеи имам.
    Ај се читаме вечер ќе глеам да напишам домашна.

На SV1911, ozbilnazena, sanjaeva и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Долу потсредив ама топло е, ама сега треба да се качам горе да ја средам спалната, ама како фрижидер за длабоко е. Епа чорба македонче, едно алиште извади 10 повлекуваш. Да дојдат крадци ќе помислат дека некој пред нив поминал и нема да бараат. Куп алишта бре жени, а пак нема што да се облече.[​IMG]

На SV1911, ozbilnazena, zalosna и 2 други им се допаѓа ова.
  9. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Затоа јас не дозволувам да се земаат алишта т.е. јас им давам на сите:rofl:

10. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Јас денес планирам да терам со сите 4 во вис.
    И јас имам еден куп партали, ама и да се дадат треба да се суредат и сортираат, а и за тоа ме мрзи...
    Ако некој дојде да помогне може што сака да си земе - има доста и со етикета останати :)

На ozbilnazena и MacenceEna им се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.945
    Допаѓања:
    203.237
    Леле, женииии како не ве мрзи бре да пишувате... па уште навечер да седите на компјутер... јас навечер ќе се стуткам со мм и малиот, после си го префрлам малиот во кревет, останатото е наше време, некаде до кај 1-2 обично, некогаш и порано се завршува. Ама како што заспива малиов се покасно и покасно, почнав и јас пред него да заспивам...лошо ќе ми се одрази тоа :?:

Вака на работа кога сум, ве читам тро појќе, дома ич. Од телефон не можам, мал ми е (телефонот), нејќам очи да си истерам...

На tessie, ozbilnazena, sanjaeva и 7 други им се допаѓа ова.
  12. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Dobro utro so direktno vklucuvanje od od GA..
    I denes eden od onie denovi koga mozes da se posvetis na higienata malku poveke..
    :sun: silno svetnal den ...kradam od terasa po dva tri dima ubav vozduh..

@toogood :*: Sreken rodenden majce :*: da si ni ziva i zdrava uste polovina vek sto se vika..

Prijaten raboten den na tie sto se i deneska na rabota,a na vas drugite uzivanje so familijata..

Pocnuvaat da mi nedostigaat denovite koi i pokraj toa sto se po 24 saati mi bea kratki.Sega malku ko podolgi da se? :?:
    Kafe mafe ne vi baram,pijana sum dve.

На toogood, danichap, sanjaeva и 5 други им се допаѓа ова.
  13. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.913
    Допаѓања:
    183.257
    интересна тема дала домакинката :P ама тоа вечер
    наспани сме и гледам со убаво сонце надвор светнало да појадиме и со дечките на шетање се мислам кај да ги носам само

На anina му/ѝ се допаѓа ова.
  14. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    Добар ден ви на сите. :sun: Сонце пече надвор убав и топол ден ќе да е. Поздрав до сите.Се токмам и јас да ги прошетам децата. Жално е да се испушти ваков ден.
    @Pepelaska25 Скраја! И од машки и од женски стриптиз. Мојов тарзан е 2 м. без неколку цм. ;)

На Annath, ozbilnazena, bittersweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193

Ола Озбилна, болна си мор? Си настинуела, а? Нишчо не ти е, ќе ти помине додека трепнеш, пиј таму, минерали, железа ( ако имаш у близина, стопи некое) :D за железа имаш избор, колку сакаш 8-| Ај добар ден, секој ден :D

На ozbilnazena му/ѝ се допаѓа ова.
  16. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Najmalku 25 strani imam za chitanje. Dobro, ke moram na onaa Kitana na mobilniot da i kazham da me potseti da poglednam tuka poveke. Ma, femina prva ja otvaram, a telefonot ne znam kaj mi e, dva dena. Djabe ke zvonam, sum go stavila na vibriranje izgleda i ne go ni chujam.
    Chas i sedenkata ke ja ispushtam. Na nekoe karaoke ke odime drugarki, na edna rodendenot da proslavime. Jas za peenje, ne me biva. Za pienje me biva. Samo posle pienje rachunam deka i za peenje me biva, ke zazhalat, mi se pretskazhuva.

На Annath, Bozica1980, ozbilnazena и 7 други им се допаѓа ова.
  17. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.913
    Допаѓања:
    183.257
    стам со стап работава

18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Јас кратко се пријавувам и подоцна пак ќе ве дружам. :hai:
    Женички мои, како сте ми?

@imelda , убаво да си поминеш и прави го она што ќе те исполни, пијана, трезна, распеана. Ако не им одговара песната, ете им ги слушалките. :hug:

@toogood среќен роденден! :) Жива, здрава, весела уште сто години.

@Daleron фала на кафето, секогаш не` мислиш. :hug:

@girl-miri ти го исполајкнавме постот, ама куп жени зазборени, заборавивме да ти посакаме добредошлица. :lol: И јас сум помала, па ме примаат. Позитива и муабет што врви како што треба, тоа е правилото овде. Дружи не`. :f:

Се читаме. :*

На Daleron, girl-miri, kukla21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Еве и јас да се чекирам само и да ви посакам убав ден. Малку сум поспана ама ќе се опраам.
    Читам Озбилна била болничка? Лекот е само едно добро потење со нејзиниот Тарзан и се ќе биде во ред, нема подобар лек од тој. Едно добро потење има да те живне веднаш.

На ozbilnazena и galapce им се допаѓа ова.
  20. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    @imelda блазе тебе кога можеш два дена без телефон. Не дека јас не можам ама со полиција ќе ме бараат:D. 10 пати ме бара мајка ми, 10 пат сестра ми и 10 пати мм. А јас па нив ич]:). Ако не кревам за 10 минути може да има и 30 пропуштени повици бидејќи после 2-рата минута се бараат еден со друг и започнува заедничката потера:D. На крај оправдување, да не ми се слошело а сама со децата сум била|( А зошто да ми се слоши кога сум комплетно здрава и имам 27 години? Е тоа никој не знае да каже. Терор!
    @girl-miri добре ни дојде:party:. Нешто благичко треба да направиме да не се усрамиме пред ваква домаќинка како тебе:D. Ама мене за благо не ме бива а @Serafima ни ја нема:^).
    @toogood среќен нека ти е роденденот, мила. До 101 да бидеш здрава и права и полна со пари и среќа:P

На toogood, imelda, Bozica1980 и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.