Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Не треба до толку да се гледа, но прашувам зошто да се сексаш со секој пред да се појави хемијата. А хемија секогаш на прв состанок нема. Прави тоа што тебе ти одговара, тоа што телото и душата ти бара, а тие секогаш секс не бараат нели?

Другите на темава, немојте да го користите мојот пост како поттик да и кажете на струмка се што досега сте подголтнувале. Мојот пост не е со намера да ја плукам или осудувам, туку сакам повеќе да ја разберам.

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, eloves, mal.ecka и 17 други им се допаѓа ова.
  2. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.990
    Допаѓања:
    59.660
    Мешаш Баби и Жаби ние тука скоро сите збориме за секс со сопствените мажи и дечковци.
    Вечер искочи и исексајсе ама со сигурност ти тврдам дека втор состанок нема да има.На мажите не им е најважен сексот,туку многу други работи.

На vichy, kukla21, Tajnaotrovna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.281
    Допаѓања:
    91.966
    Уф фала богу има и друг што мисли како мене дека на мажите не им е најважен само сексот ... а верувај повеќето жени/девојки мислат дека баш тоа им е најважно :|

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kjukli, Lady Phoenix и 5 други им се допаѓа ова.
  4. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.990
    Допаѓања:
    59.660
    После си ја маваат главата во ѕид зашто го нема да се јави.

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.320
    Допаѓања:
    259.553
    Стигнав, ама додека да уклучам интернет, да се средам.
    Туку ладно овде во Мк:envy:.
    Златно сонце и топличко:sun:.

На Mekuska, Mrs.Bass, kjukli и 19 други им се допаѓа ова.
  6. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Гледам, читам и спијам, таман си реков ќе ја преспие мадам ноќта ќе си легнам како човек, нема шанси, се разбуди госпоѓицата, ни како човек, ни како говедо ќе се наспијам.:lol:

Малку поарна е денес, мрсули и течат, цел ден ако не ја видам од ракав си ги брише:puke:не знам кај се научила така да прави, брррр, 10 блузички и сменив денес, после ќе вика @vitamina дека сум била по перењето, еми што да правам со со волку деца, сакаш, не сакаш ќе си переш и оро ќе играш, по 3 перални најмалку во денот.(facepalm)

Продолжен викенд и кај мене, додуша мене секојден ми е викенд:lol:, бевме во кино, гледавме кунг-фу панда, заспаа децата па останавме да го гледавме и Супермен вс Бетмен, искрено не ми се допадна филмот, не знам што толку фама дигнаа околу него, да бев во кино а не надвор мислам дека ќе заспиев.

Друго на запад ништо ново, утре на скаричка кај татко ми, задутре на Велигден кај родителите на мм, во понеделник попуст огромен на јајцата, украсите ќе се изнакупам за децата и за внуците и тоа.:rofl:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Mekuska, Mrs.Bass и 22 други им се допаѓа ова.
  7. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.120
    Допаѓања:
    328.946
    Добродојде :)
    Синко со тебе се врати исто?

На Lady Phoenix, JuLleE, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  8. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.990
    Допаѓања:
    59.660
    Добре дојде:)

На Lady Phoenix и Tajnaotrovna им се допаѓа ова.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Добро луѓе, има девојки кои на прв состанок имаат секс. Ако некој се омажил по автоматизам не добил статус на светец.. не се избришале сите „гревови“ од претходно.. пошто, невини не сите бевте..мажот, не на сите ви беше прв и.. не чекавте сите до прва брачна вечер?:wasntme: Впрочем, чекаше ли некој до тогаш?:D На темава имаше еден тон алудирање на секс, па што дека. Имаше еден тон флертување со една личност, па што дека. И?
    Некои девојки имаат секс со луѓе на прв состанок.. ау! Некои осеќаат хемија со луѓето уште пред тој прв состанок. Па што дека. Некои, на крај испаѓаат со години со тие истите луѓе, други дури и се женат со истите тие луѓе,трети преминуваат на друг....трет.. десети немаат потреба од втор состанок.
    Што е толку проблематично? :) Онаму ја нападнавме „девојката“ за затуцаните сфаќања.. да можеше да си ги читаме мислите и да си ги видиме сите работи што сме ги направиле и мислиме да ги направиме,а не сме ги споделиле тука или било каде..се прашувам дали сите ќе бевме толку добрички.(poolparty)

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, eloves, green.eyes и 25 други им се допаѓа ова.
  10. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.446
    А каде јас спомнав дека со секој тип на прва имам секс? Зошто дури и најмала шала сакате да ја извртите и некого да понижите?
    Ве прави ли тоа вас поголем човек?
    Чувствувате ли задоволство ако некому речете ти си ку*ва, чувствувате ли некакво задоволство во тоа?

@monik55 Дали ке има втор и трет е мој проблем, ти гледај си за тебе јас за себе. Што сакаат мажите е нивна работа мене ме интересира она што сакам јас. Немам намера никого да убедувам ниту во мојата чесност ниту во мојот морал. Ниту ти ќе бидеш подобра особа ако со ова сакаш мене да ме понижиш ниту јас ќе бидам нешто поразлично ако ти возвратам со навреди. Едноставно светов е доволно голем и има место за секој од нас да си најде соодветна личност за себе. Еве јас сум неморална а вие високоморални ако така ви е полесно.

На eloves, green.eyes, Lady Phoenix и 10 други им се допаѓа ова.
  11. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.990
    Допаѓања:
    59.660
    @monik55 Дали ке има втор и трет е мој проблем, ти гледај си за тебе јас за себе. Што сакаат мажите е нивна работа мене ме интересира она што сакам јас. Немам намера никого да убедувам ниту во мојата чесност ниту во мојот морал. Ниту ти ќе бидеш подобра особа ако со ова сакаш мене да ме понижиш ниту јас ќе бидам нешто поразлично ако ти возвратам со навреди. Едноставно светов е доволно голем и има место за секој од нас да си најде соодветна личност за себе. Еве јас сум неморална а вие високоморални ако така ви е полесно.[/QUOTE]
    Добро ти тука пишуваш дека вечер сакаш да имаш секс на прв состанок и што очекуваш?сите да ти
    аплаудираат?

12. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    @zhap4e Јас го разбирам твоето напишано, само од Струмка добив впечаток дека не е баш зрела особа која си го следи телото и желбите па баш заради тоа има либерални ставови и такво однесување кога се работи за секс, па сакав да знам зошто ако вистинска потреба за тоа не се чувствува.

@Strumka22 Не ти реков курва ниту сакав да те понижам. Гледав дека отворено збориш за многу работи па затоа мислев дека отворено и искрено ќе ми одговориш и на прашањата како што и направи во првиот пост. Релакс, не те напаѓам.

@monik55 Тупиш.

На eloves, Lady Phoenix, vichy и 11 други им се допаѓа ова.
  13. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.020
    Допаѓања:
    110.661
    Мое мислење, а знам и на повеќето, а богами и твое лично шоу пред целиов форум, е нискиот морал. Ете ако грешам нека ме поптават, ама во секоја тема, буквално во секоја тема муабетот го вртиш на секс и му даваш таква конотација. И сама си рече, си пробуваш недостатокот на љубов да гонадохнадиш со секс, тоа може не е страшно, ама кога сам за себе ствараш слика за низок морал држи се до тоа. Искрено пишував пред да дојдете ти и Виши на темава, веќе ми нема логика а богами и муабет.

На Lifelive, bittersweet, friendy и 8 други им се допаѓа ова.
  14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Не се однесуваше на тебе,Бриџи. Се однесува на работи кои тука се прескокнуваат, ок е, убаво ни е да си ги читкаме... кога некој ќе се побуни сите еден по еден ќе се изредат со: „не им смета„, ама кога аутсајдер ќе си истресе некоја зелена,тешко е да се прескокне.Мора да се пукне. Е,аман.

На Lady Phoenix, friendy, Eli23 и 8 други им се допаѓа ова.
  15. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.990
    Допаѓања:
    59.660
    ОК

16. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.792
    Допаѓања:
    145.347
    И не значи дека сексот на првиот состанок нема да прерасне во нешто повеќе.

На eloves, Lady Phoenix, friendy и 7 други им се допаѓа ова.
  17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.120
    Допаѓања:
    328.946
    Што имате во план викендов да правите?

На Lady Phoenix, friendy, Eli23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.850
    Допаѓања:
    101.582
    Да не имате проблеми со логирање на фб?

19. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Мене искрено не ми е целта да знам дали дејтот ќе прерасне во брак, во петгодишна врска или ќе заврши по саат или два. Не ми е битно што ќе помисли тој за Струмка или било која друга, непознат маж кој можеби е со триста фалинки ама ќе го замислуваме како светец и сега ќе му бараме пресвета. Си кажав што ме интересира.

На eloves, Lady Phoenix, MacenceEna и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Deemy

Deemy Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    7.296
    Јас утре ќе седам дома и ќе учам, а во недела кај дечко ми и на крштевка :)

:music::music::music:

На Lady Phoenix, Annath, julie77 и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.