Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bridget

Bridget Форумски идол

Не треба до толку да се гледа, но прашувам зошто да се сексаш со секој пред да се појави хемијата. А хемија секогаш на прв состанок нема. Прави тоа што тебе ти одговара, тоа што телото и душата ти бара, а тие секогаш секс не бараат нели?

Другите на темава, немојте да го користите мојот пост како поттик да и кажете на струмка се што досега сте подголтнувале. Мојот пост не е со намера да ја плукам или осудувам, туку сакам повеќе да ја разберам.

2. monik55

monik55 Форумски идол

Мешаш Баби и Жаби ние тука скоро сите збориме за секс со сопствените мажи и дечковци.
    Вечер искочи и исексајсе ама со сигурност ти тврдам дека втор состанок нема да има.На мажите не им е најважен сексот,туку многу други работи.

3. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Уф фала богу има и друг што мисли како мене дека на мажите не им е најважен само сексот ... а верувај повеќето жени/девојки мислат дека баш тоа им е најважно :|

4. monik55

monik55 Форумски идол

После си ја маваат главата во ѕид зашто го нема да се јави.

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Стигнав, ама додека да уклучам интернет, да се средам.
    Туку ладно овде во Мк:envy:.
    Златно сонце и топличко:sun:.

Mekuska, Mrs.Bass, kjukli and 19 others like this.
  6. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Гледам, читам и спијам, таман си реков ќе ја преспие мадам ноќта ќе си легнам како човек, нема шанси, се разбуди госпоѓицата, ни како човек, ни како говедо ќе се наспијам.:lol:

Малку поарна е денес, мрсули и течат, цел ден ако не ја видам од ракав си ги брише:puke:не знам кај се научила така да прави, брррр, 10 блузички и сменив денес, после ќе вика @vitamina дека сум била по перењето, еми што да правам со со волку деца, сакаш, не сакаш ќе си переш и оро ќе играш, по 3 перални најмалку во денот.(facepalm)

Продолжен викенд и кај мене, додуша мене секојден ми е викенд:lol:, бевме во кино, гледавме кунг-фу панда, заспаа децата па останавме да го гледавме и Супермен вс Бетмен, искрено не ми се допадна филмот, не знам што толку фама дигнаа околу него, да бев во кино а не надвор мислам дека ќе заспиев.

Друго на запад ништо ново, утре на скаричка кај татко ми, задутре на Велигден кај родителите на мм, во понеделник попуст огромен на јајцата, украсите ќе се изнакупам за децата и за внуците и тоа.:rofl:

7. joy1

joy1 Форумски идол

Добродојде :)
    Синко со тебе се врати исто?

Lady Phoenix, JuLleE, Annath and 3 others like this.
  8. monik55

monik55 Форумски идол

Добре дојде:)

Lady Phoenix and Tajnaotrovna like this.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Добро луѓе, има девојки кои на прв состанок имаат секс. Ако некој се омажил по автоматизам не добил статус на светец.. не се избришале сите „гревови“ од претходно.. пошто, невини не сите бевте..мажот, не на сите ви беше прв и.. не чекавте сите до прва брачна вечер?:wasntme: Впрочем, чекаше ли некој до тогаш?:D На темава имаше еден тон алудирање на секс, па што дека. Имаше еден тон флертување со една личност, па што дека. И?
    Некои девојки имаат секс со луѓе на прв состанок.. ау! Некои осеќаат хемија со луѓето уште пред тој прв состанок. Па што дека. Некои, на крај испаѓаат со години со тие истите луѓе, други дури и се женат со истите тие луѓе,трети преминуваат на друг....трет.. десети немаат потреба од втор состанок.
    Што е толку проблематично? :) Онаму ја нападнавме „девојката“ за затуцаните сфаќања.. да можеше да си ги читаме мислите и да си ги видиме сите работи што сме ги направиле и мислиме да ги направиме,а не сме ги споделиле тука или било каде..се прашувам дали сите ќе бевме толку добрички.(poolparty)

10. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

А каде јас спомнав дека со секој тип на прва имам секс? Зошто дури и најмала шала сакате да ја извртите и некого да понижите?
    Ве прави ли тоа вас поголем човек?
    Чувствувате ли задоволство ако некому речете ти си ку*ва, чувствувате ли некакво задоволство во тоа?

@monik55 Дали ке има втор и трет е мој проблем, ти гледај си за тебе јас за себе. Што сакаат мажите е нивна работа мене ме интересира она што сакам јас. Немам намера никого да убедувам ниту во мојата чесност ниту во мојот морал. Ниту ти ќе бидеш подобра особа ако со ова сакаш мене да ме понижиш ниту јас ќе бидам нешто поразлично ако ти возвратам со навреди. Едноставно светов е доволно голем и има место за секој од нас да си најде соодветна личност за себе. Еве јас сум неморална а вие високоморални ако така ви е полесно.

11. monik55

monik55 Форумски идол

@monik55 Дали ке има втор и трет е мој проблем, ти гледај си за тебе јас за себе. Што сакаат мажите е нивна работа мене ме интересира она што сакам јас. Немам намера никого да убедувам ниту во мојата чесност ниту во мојот морал. Ниту ти ќе бидеш подобра особа ако со ова сакаш мене да ме понижиш ниту јас ќе бидам нешто поразлично ако ти возвратам со навреди. Едноставно светов е доволно голем и има место за секој од нас да си најде соодветна личност за себе. Еве јас сум неморална а вие високоморални ако така ви е полесно.[/QUOTE]
    Добро ти тука пишуваш дека вечер сакаш да имаш секс на прв состанок и што очекуваш?сите да ти
    аплаудираат?

12. Bridget

Bridget Форумски идол

@zhap4e Јас го разбирам твоето напишано, само од Струмка добив впечаток дека не е баш зрела особа која си го следи телото и желбите па баш заради тоа има либерални ставови и такво однесување кога се работи за секс, па сакав да знам зошто ако вистинска потреба за тоа не се чувствува.

@Strumka22 Не ти реков курва ниту сакав да те понижам. Гледав дека отворено збориш за многу работи па затоа мислев дека отворено и искрено ќе ми одговориш и на прашањата како што и направи во првиот пост. Релакс, не те напаѓам.

@monik55 Тупиш.

eloves, Lady Phoenix, vichy and 11 others like this.
  13. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Мое мислење, а знам и на повеќето, а богами и твое лично шоу пред целиов форум, е нискиот морал. Ете ако грешам нека ме поптават, ама во секоја тема, буквално во секоја тема муабетот го вртиш на секс и му даваш таква конотација. И сама си рече, си пробуваш недостатокот на љубов да гонадохнадиш со секс, тоа може не е страшно, ама кога сам за себе ствараш слика за низок морал држи се до тоа. Искрено пишував пред да дојдете ти и Виши на темава, веќе ми нема логика а богами и муабет.

14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Не се однесуваше на тебе,Бриџи. Се однесува на работи кои тука се прескокнуваат, ок е, убаво ни е да си ги читкаме... кога некој ќе се побуни сите еден по еден ќе се изредат со: „не им смета„, ама кога аутсајдер ќе си истресе некоја зелена,тешко е да се прескокне.Мора да се пукне. Е,аман.

Lady Phoenix, friendy, Eli23 and 8 others like this.
  15. monik55

monik55 Форумски идол

ОК

16. duffi

duffi Форумски идол

И не значи дека сексот на првиот состанок нема да прерасне во нешто повеќе.

eloves, Lady Phoenix, friendy and 7 others like this.
  17. joy1

joy1 Форумски идол

Што имате во план викендов да правите?

18. lunicka

lunicka Форумски идол

Да не имате проблеми со логирање на фб?

19. Bridget

Bridget Форумски идол

Мене искрено не ми е целта да знам дали дејтот ќе прерасне во брак, во петгодишна врска или ќе заврши по саат или два. Не ми е битно што ќе помисли тој за Струмка или било која друга, непознат маж кој можеби е со триста фалинки ама ќе го замислуваме како светец и сега ќе му бараме пресвета. Си кажав што ме интересира.

20. Deemy

Deemy Популарен член

Јас утре ќе седам дома и ќе учам, а во недела кај дечко ми и на крштевка :)

:music::music::music:

Lady Phoenix, Annath, julie77 and 3 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.