Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

E pa dobro dojdov i jas vo temava :D i vi blagidaram za primanjeto :)

Inaku da vi posakam dobar den,jas momentalno sum pod kebence :D stotuku ja zaspav malata princeza pa se tokmam da stanam imam eden kup sadovi za mienje:-\
    Kako utepana sum otu ne sum spiela dobro poslednive denovi,malata ima maka so zapcinjata i cesto se budi so placenje.

Se citkame :*

Rediktiram- ajde jas ke ve cestam blagicko ;) iako sekeraska stanav od mnogu blago :D

kolac2.jpeg

ozbilnazena, danichap, tessie and 3 others like this.
  2. galapce

galapce Форумски идол

Imav drugarka za porogaj so termin do vcera.Ama ic ne sakase ovde da se porodi.Posto maticniot i zaminal na vikend i rekol deka uste e rano no za sekoj slucaj da dojde ovde ako ja fatat bolkite.
    Sekogas koga ima priroden porogaj,tie desetina minuti begam na terasa.Sabajlevo se slusnavme i mi veli nemam aber od bolki.
    Slusnav deka ima dojdeno nekoja za porogaj.Ovoj pat mesto na kaj terasa fativ na kaj
    drugata vrata....
    Taaaaa se porodiiiiii.....Ima sin.
    :dance: :dance: (poolparty) (poolparty) :rock: :rock: :party: :party:
    Site bevme malku ispaniceni i za nea oti imase dva spontani prethodno.
    Koja radost mi se razlea niz teloto :inlove: ...
    Posle nemalo Gospod..znam deka vo nesakani situacii site barem ednas vo zivotot sme se
    posomnevale vo negovoto postoenje,no koja silla mene deneska me odnese kon drugata vrata..
    Site koi nemate da si docekata i toa so vakov brz i lesen porogaj.A site sto imate Gospod da vi gi vardi..:l::l::l:

Edit. @Serafima i nejzinite postovi i mene epten mi falat Aninke.

SV1911, Annath, imelda and 7 others like this.
  3. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

јухууу женски како сте ^_^
    @galapce нека е живо и здраво бебето .
    Кога имав повреда во 9ти месец бев неколку дена во болница и тогаш се породи и моја другарка :)
    Јас тажна и среќна сакав и јас да имам бебе што е можно побрзо ама и моево нејќеше да искача .

Јас цела ноќ дежурав со мали , ТТ 39, 8 качи па го пресоблакав , па тешко се успиваше и така ненаспана сум сеа. Ама мали е подобар сеа :whew:

темата за вечер ви е супер . Уште од сеа спремам материјал :rofl:

Сеа ќе се спремам :makeup: ќе шетаме со фамилијава
    Па се читаме вечер ^_^

Annath, ozbilnazena, friendy and 5 others like this.
  4. Serafima

Serafima Форумски идол

Ајде добар ден и од мене :),

После малку одмор од Фемина, се фрлив во меѓувреме на замор дома :D. На малиот ангел му просалвувавме прв роденден, па мама највозбудена од сите. Си трчкараше нагоре - надолу, ама помина. Јас како јас, си буричкам нешто низ дома, ама пак затоа многу квалитетно си растурам се. И човек да ме најде во такво издание, има за глава да се фати. А мм е најјак, па цело време наместо да ме утешува дека се’ ќе стигнам на време тој само:
    - Ај уште ова роденденов да помини, па да земам одмор.
    Мажи :D. За грев кутриот, ќе му побели косата предвреме со мене :D.
    Добредојде на @girl-miri , за благце не се секирајте. Ќе ве почестам, има сеуште залихи од роденденот.
    Убав ден на сите :f:.
    Виртуелна честенка за роденденот. Кој за дечиња, кој за внучиња... сите да си ја дочекате оваа радост :) .

5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Како добро воспитана мома која ги слуша и почитува постарите прва ќе се посветам на зададената тема од Луничка, бидејќи да не бидам досадна ама кај мене е веќе ноќе.:P:rofl:

Е сега ако се однесува општо на мажите што ни е привлечно тогаш прво надворешно освен да биде повисок од мене и да има убави раце други работи и не гледам толку, мислам на боја на косата/очите итн.
    Карактерно ме привлекуваат шармантни мажи, харизматични, забавни, пристојни, и друго не ми текнува.

Да си кажам и колку сум забегана понекогаш посебно со ово да има убави раце.(facepalm)
    Ово пред мм да го запознам, ми се пушташе еден дечко, многу убав, добар, се суперлативи ама едни раце грди леле мори мајко, прстите како компири(wtf)а вака стварно супер дечко и се убедувам самата себе си дека претерувам зошто не излегувам со дечково само заради рацете, срам ме било :headbang:и се убедував, се убедував, се договоривме да излеземе и јас не отидов на состанок, не можев да поминам преку тоа дека има грди раце.:bandit::x

Кај мм што ме привлекува е прво он како целокупна појава, висок е 194 см, крупен, широки раменици и преубави раце, долги прсти, мммм.:smirk::*
    После тоа ме привлече тоа што е шармантен, добар, интелегентен, (послушен:rofl:) забавен и што имаме слични погледи на тоа како треба да ни изгледа заедничкиот живот, како да ги воспитуваме децата, исти вредности имаме и мислам уште повеќе го сакам од кога станавме родители затоа што е прекрасен татко, многу е пожртвувам за семејството.:inlove:
    Да кажам дека е идеален ќе излажам ама рака на срце е прекрасен машки примерок и сум пресреќна дека е мој и јас сум негова.:inlove::inlove:

Ја се изнапишав, станав и поетична таму при крај сега на вас е редот.:P

@anina , @friendy треба да формираме клуб за жени со високи мажи, примаме само ако се над 190 см.:wasntme::rofl:

Дека имам сеуште можност за редактирање, Срекен Роденден @toogood да си здрава и жива уште половина век.:hug:

Инаку за временските зони, јас сум ви 10 саати напред сега, после кога се менува саатот ќе бидам само 8 саати напред а @toogood е или 6 или 8 саати назад од вас а од мене 16-18 саати назад.........еден цел ден скоро.:o

Last edited: Jan 17, 2015
    senza.parole, SV1911, Doozy and 11 others like this.
  6. lunicka

lunicka Форумски идол

Си пржам ќофтенца а децава допрва стануваат.По цел ноќ да се дремело, маж ми рече сабајле го исптатиле на работа.Сега кога го спомна роденденот @Serafima се сетив како се потресував цела недела.Прво гости дома па кога потпораснаа во игротека па слаткарници а сега кафиќ.Како се е минливо само спомените остануваат.
    @toogood среќен роденден, сите желби да ти се исполнат.
    Или утре и беше, денес кај неа е можеби утре...Ме збунуваат временскиве зони.
    @Serafima среќен роденден на малиот ангел.Само убавини да си има во животот.

Last edited: Jan 17, 2015
    t-sweet, anina, Annath and 4 others like this.
  7. friendy

friendy Форумски идол

@toogood Среќен роденден!:^::f:
    Исто и синчето на @Serafima да си расте безгрижно, секогаш во мир, среќа и радост.:^::hug:

@bittersweet Може, може!(y) Welcome in the "club of women with oversized men".:lol:
    @girl-miri Добредојде! Бидејќи @lunicka е зафатена со пржење ќофтиња, се надевам нема да ми замери што ќе те почестам со по една вишновача тм. Таков е редот.
    Untitled.jpg
    Мислам дека вишновачата стана заштитен знак за темава.

toogood, Annath, girl-miri and 3 others like this.
  8. Daleron

Daleron Истакнат член

Еве ме тука сум. Во едната дома малку потсредив и сега дојдов во другата.
    Ринтам насекаде бре жени и се незадоволни. Малоно одвај го разбудив во еден демек до 06 не можела да заспие, аман да појде на училиште да се научи на ред. Ете се испонажалив ај да продолжам со ринтање.[​IMG]

tessie, Annath, ozbilnazena and 2 others like this.
  9. zalosna

zalosna Форумски идол

:clap:rabotno zence
    aj koga ce zavrsis kaj tebe dojdi kaj mene da mi pomozis malce
    castam 2015-01-17 15.51.44.png

MacenceEna, Annath and Daleron like this.
  10. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Вакво улизување немало од поодамна :rofl:

11. Daleron

Daleron Истакнат член

tessie likes this.
  12. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

ve citnuvam uste od sabajle ama nemav vreme da pisam...jas standardno domce...voobicaeni obvrski ..sami sme so sinko...mm raboti a kerka mi izbega kaj majka mi da kurtuli od nas uste dva tri dena...sitno broime i jas i taa do vtornik:worried::worried:
    nemam navika da pojaduvam pa posle za rucek se prejaduvam ko stoka...ne mozam da disam...

sreken rodenden @toogood da ti se mnozat vo ljubov i sreka...

@Serafima sreken da e rodendenot na sinko uste mnogu zaednicki da si proslavite...

mnogu jarci ama i jas sum vo rogatite:D samo po 2 meseci ke slavam...

toogood and Annath like this.
  13. bittersweet

bittersweet Форумски идол

|(|(|(
    :devil::angel::devil:

А вакво боцкање па ја не сум видела од поодамна, за што само се улизувам да знам.(facepalm)

14. Daleron

Daleron Истакнат член

15. danichap

danichap Moderator Staff Member

Ние се вративме дома...не обрикоа поштено :rofl:.

Да се најдам во работа зедов да расчистувам делот со препаративна и декоративна козметика.
    Срце ме заболе колку само работи морав да фрлам бидејќи чувањето на истите нема да ми донесе ништо.

Колку утнати пудри поради мојата претерано сува кожа или блед тен, започнати а недовршени креми оти сум побрзала понова и подобра да купам, мојата опсесија со различни мириси па многу препарати по повеќе примероци и на крај никој целосно искористен...
    Се засрамив од себе и од кесата која ја наполнив.:tmi:

Али во последниве месеци сум ориентирана само кон еден производител и дозволувам лица кои се ја знаат работата да ме советуваат за препаративна и за декоративна козметика и се купувам од едно место, тоа што ми е потребно и првен пробано таму на лице на место.
    Можеби и поради тоа огромното подобрување...плус и мојов се шлапа без ниакков приговор со анти ејџ, посебен сапун и пилинг. И он да ми биде млад покрај вака лична невеста:?:

Мора малку ред.

SV1911, MacenceEna, tessie and 8 others like this.
  16. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Сум настинуела мор, им викам на работа врата затворите клима дува топло не е лето, тие врата отвори затвори во нозе ладно ми дува.
    Има да им пишам на еден голем лист затворај врата па позинуј после где хочеш:)
    Играј играј ти со мене]:) железо да топам а:^) А да дојдеше чајче да ми свареше не ќе беше лошо и нешто друго да ме поканиш, ме подуа со супа мор, топло демек дан им скинам конци:?:
    Пепелашке, ме испоти мор, демек масажа ќе ми удрел, жени коски ми искрши бре :D Ме вртат пустите.
    Иди бегај ќе скокам вечерва па ќе ми пројде[​IMG]
    Инаку жени јас со тарзанов мој горе доле влеговм во 25 година од заедничкиот живот,
    Сестра ми го зафркава, зете што ќе и купиш на дада за сребрена свадба, зурли и тапани ќе ми викне и со сребро ќе ме окити нели до златна има време. Недопеана:D Инаку после три супи со брокули, карфиоли и не знам што уште не внатре, ја им фатив креветот правеа што правеа.
    Еден коктел витамини од докторов син ми :inlove: му викам ставај дете или ќе ме станеш или ќе ме умреш трето нема, ама преспав ко во кома и жени еве ме жугнав.
    Си изнакажав непрашана:D Ај да ве читнам.

tessie, Annath, Gordana10 and 5 others like this.
  17. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Ова ти е добро да си го ставиш доле како потпис :rofl:

18. Daleron

Daleron Истакнат член

Арна ми е вештерката засега.[​IMG]

19. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Арна ти е да си ја чуваш:D и јас ќе најдам една па кога ќе се разлетаме ноќ вештерки други део8-|
    Бог нека им е напомош:D

bittersweet and Daleron like this.
  20. Daleron

Daleron Истакнат член

Молчи мор Неозблна ноќ на вештерките кај назе нема. Метлите се дефицитарни затоа јавнав една да не ми ја земат.[​IMG]

Thread Status:
Not open for further replies.