Форумџика на годината

Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Си имам кажано сите три личат на татко им, фотокопирани и малкуцка ми е криво што ниедно не личи на мене.Не ми е криво затоа што демек јас сум ги носела мора на мене да личаат туку дека јас иста сум како мајка ми па да личеше едно од децата на мене ќе и се продолжеше ликот и нејзе.;(:nod:

Момците уште од сега се гледа дека се шармери на татко им, со сите си прават муабет, непознати луѓе ме застануваат на улица да ги пофалат колку се слатки и да ми кажат дека имам преубаво семејство.:$
    Лесно се вклопуваат со други деца, не се намќори како мене, мм секогаш е главен во секое друштво па тоа го имаат наследено од него.:D
    Инаетџии и склетџии се и двајцата а тоа е на мене, педантни се на татко им, не дека јас не сум ама татко ми не се сеќава да сум плачела ако ми се валкани рацете а овие плачаат.
    Матео веќе е манекен, нарцис и тоа е на татко им, широкогради се, делат играчки, чувствителни се.........бре ништо немаат децава на мене.;(:rofl:
    Вкусот за музика им е како мојот, јеееееееееј.:dance::dance:
    За сега толку им се гледа карактерот па за понатаму ќе видиме.

SV1911, Annath, do-re-mi and 8 others like this.
  2. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Не ја уништувајте темава нека си остане пријатно катче:) Си дозволив како постара се извинувам не сакам никого да навредам.Бах доволно повлечи се, истото не те прави поразен, и едно имај на ум не се расправај со жена. Не доликува на џентлмен.

Annath, tessie, Teodora* and 5 others like this.
  3. Daleron

Daleron Истакнат член

Афтентично толкување само на член од закон давам, на постови НЕ.
    Дај олабавете не нас останатите, пукајте се во лп ако е за аир доста е не напнувајте веќе.
    Доблеста на секој човек не се гледа во тоа да биде последен па колку и да е во право, туку културно да се повлече.

kukla21, friendy, Teodora* and 3 others like this.
  4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Какво пукање мор, само нека се распукаат, кој ќе слуша пукотници од сви страни :D Глеаш до дека е стасана државава, таа одма на пукање мисли :P

Bah and Daleron like this.
  5. Daleron

Daleron Истакнат член

Да бе државата е крива за се. Море за нас само по еден кол неизделкан.[​IMG]

6. Bah

Bah Истакнат член

Благодарам Горде што го кажа ова наместо мене.
    Сега ќе ви кажам една позната изрека која ја смисли јас и тоа сега :)
    Вистинските пријатели и оние кои вистински ве ценат застануваат до вас и кога сите пукаат во вас, а кукавиците кои ви се улизуваат преку ЛП се приклонуваат на мнозинството затоа што таму се чувствуваат нај безбедни :)
    Да нагласам дека ова беше малку шеговито кажано да не го сфатите премногу сериозно, посебно вториот дел. :)

Gordana10 and Daleron like this.
  7. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Обама е крив, нели гледаш од дека диригира, из далека, партали не прави :(

Daleron likes this.
  8. lunicka

lunicka Форумски идол

Ви се пофалив дека мачката ми е подобра?Се исплашив дека ќе се збогувам со неа.Кога сме кај мачките да ви раскажам нешто.Нели кога бев девојка исто имав мачка и си ја викав Снежа зашто беше бела како снег.И претерано паметна.И страшно го мразеше маж ми.Кога тој ќе дојдеше таа или со високо дигната опашка ја напушташе просторијата или буквално го напаѓаше.А обожаваше да го нападне од заседа особено кога одеше во вц.Само слушав мајуууу,фррррррРРРФФФФФРРРРРРРР бам.Тоа кога тој се обидуваше да се ослободи од неа.А татко ми-Снежо остави го намира човекот! -а во себе се кладам дека викаше,фати го за очи.:rofl:

SV1911, Annath, MacenceEna and 11 others like this.
  9. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Оваа тема ми е приоритетна, некогаш само неа ја отварам бидејќи толку имам време. Ама почна да ме смара :emo:
    Знам дека е форум, ама толку осет да се немало :?:
    Аман @Bah а и ти @Gordana10 ко претплатени сте да замарате, во дует.
    Во секоја чорба мироѓија, со плус некој зачин. И се под изговор форум е, имам право. Имаш право, ама задржи си малку достоинство. Ма жал ми е и ова реченица што ја трошам за глупости.

Ајде јас да си ја испунам задачата, доаѓам, одговарам на прашања и одам :)
    Би сакала моите деца да имаат смиреноста, трпение и радосен дух на татко им, креативност, праведност и организираност на мене.
    А не би сакала да бидат меланхонични, негативни, бунтовни, перфекционисти и избувливи како мене.
    Леле не можам да издвојам на некои негативни карактеристики на мм, не дека ги нема, ама некако ми се невпечатливи.

Физички син ми личи на мене во фацата, градба на татко му, со широки рамиња и долги нозе. Јас секогаш се зезам Господ ја згрешил работата, требаше јас да имам нозете на мм, а тој моите :)

Син ми е дружелубив, тоа не знам на кого е, ние со мм сме пријатни хехе, ама не сме нешто зборливи со сите.

SV1911, Annath, ALISA0000 and 11 others like this.
  10. Daleron

Daleron Истакнат член

Хахахах Лунке умна била Снежа требало да ја послушаш[​IMG]

Annath, MacenceEna, Teodora* and 2 others like this.
  11. lunicka

lunicka Форумски идол

Штета,ми ја отруја комшии клети.
    Оваа сегашнава не може за прст да и се фати.(wtf)

tessie and MacenceEna like this.
  12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Колку пати сакам ќе пишам, како што и вие пишувате.Достоинство? За што достоинство? На форум? :D

Ајде, ако не ти се читат, скокни дел и готово :D

Bah likes this.
  13. friendy

friendy Форумски идол

@lunicka Мојот бел мачор знаеше в'ќош да втера една другарка од маало што доаѓаше кај нас. Она многу се плашеше од мачки - веројатно го осеќаше нејзиниот страв и затоа така и правеше.:)

SV1911, Teodora*, ozbilnazena and 2 others like this.
  14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Животните имаат некое свое сетило иако се животни го памтат и доброто и лошото.
    Имаше еден поштар кај нас, помини замини на едно маалско куче кое ништо не му правеше
    а тој мрш мрш а и знаеше да го почукне.Еден ден го удри така лошо изгледа го здоболе и кучево му се пушти пред врата во двор кај мене. Како што си бев застаната да земам некое плико кога зеде човек да ме врти да се скрие од кучево кое не го нападна само лаеше.
    Не најде мм како се вртиме:D тој се брани од кучето јас од него(facepalm) Случки од животот:D
    Му реков немој бе душиче ништо не ти прави што туку го задираш ај сега те спасв друг пат ќе го кркаш:D

SV1911, Giovanna, Teodora* and 4 others like this.
  15. anina

anina Популарен член

Ова со животинчињава е сосема точно. Имаат некое сетило. Имаме два загари позади куќа кои многу ретко ги гледам ама не ги сакам воопшто. Мм си е задолжен за нив. Кучињата не ме сакаат, постојано ми лаат. Како да чувствуваат дека не можам да ги поднесам. Со никој друг не се однесуваат така а јас не им се имам ни доближено. Значи до осетот е

16. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Чувствуваат животните, малку да си вознемирен, ќе осетат, треба внатрешно да си смирен/а, за да не те напаѓаат и сл.

Bah, ozbilnazena, anina and 1 other person like this.
  17. toogood

toogood Популарен член

Decki ako moze vo idnina postovite za gospod i ostanati da si gi smestite vo druga rubrika.
    Sekoj sima svoe mislenje, ostajtego da si uziva vo toa.
    Jas ziveam vo zemja vo koja nema od koja religija nema , site si gledast svoja rabota. Nikoj nikogo ne go poducuva. Zatoa i nema nedorazbiranja.
    Ve molam pocituvajte i ateisti, zosto ima i takvi megu nas.
    Blagodarm

18. tessie

tessie Форумски идол

Горде, не си у право. Ева е крива, да била попослушна ќе бевме бесмртни и немаше младите да излаваат по кафиќите. :rofl: Каков Обама, какви сини очи.

19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

У криво сум мор :D а што ја спомнуваш Ева мор, на сви страни? :^) Остај ја жената на мира :rofl:

tessie likes this.
  20. tessie

tessie Форумски идол

Така, мор крива ми е... на пик ја иам. :rofl:

Gordana10 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.