Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Си имам кажано сите три личат на татко им, фотокопирани и малкуцка ми е криво што ниедно не личи на мене.Не ми е криво затоа што демек јас сум ги носела мора на мене да личаат туку дека јас иста сум како мајка ми па да личеше едно од децата на мене ќе и се продолжеше ликот и нејзе.;(:nod:

Момците уште од сега се гледа дека се шармери на татко им, со сите си прават муабет, непознати луѓе ме застануваат на улица да ги пофалат колку се слатки и да ми кажат дека имам преубаво семејство.:$
    Лесно се вклопуваат со други деца, не се намќори како мене, мм секогаш е главен во секое друштво па тоа го имаат наследено од него.:D
    Инаетџии и склетџии се и двајцата а тоа е на мене, педантни се на татко им, не дека јас не сум ама татко ми не се сеќава да сум плачела ако ми се валкани рацете а овие плачаат.
    Матео веќе е манекен, нарцис и тоа е на татко им, широкогради се, делат играчки, чувствителни се.........бре ништо немаат децава на мене.;(:rofl:
    Вкусот за музика им е како мојот, јеееееееееј.:dance::dance:
    За сега толку им се гледа карактерот па за понатаму ќе видиме.

На SV1911, Annath, do-re-mi и 8 други им се допаѓа ова.
  2. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Не ја уништувајте темава нека си остане пријатно катче:) Си дозволив како постара се извинувам не сакам никого да навредам.Бах доволно повлечи се, истото не те прави поразен, и едно имај на ум не се расправај со жена. Не доликува на џентлмен.

На Annath, tessie, Teodora* и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Афтентично толкување само на член од закон давам, на постови НЕ.
    Дај олабавете не нас останатите, пукајте се во лп ако е за аир доста е не напнувајте веќе.
    Доблеста на секој човек не се гледа во тоа да биде последен па колку и да е во право, туку културно да се повлече.

На kukla21, friendy, Teodora* и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Какво пукање мор, само нека се распукаат, кој ќе слуша пукотници од сви страни :D Глеаш до дека е стасана државава, таа одма на пукање мисли :P

На Bah и Daleron им се допаѓа ова.
  5. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Да бе државата е крива за се. Море за нас само по еден кол неизделкан.[​IMG]

6. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Благодарам Горде што го кажа ова наместо мене.
    Сега ќе ви кажам една позната изрека која ја смисли јас и тоа сега :)
    Вистинските пријатели и оние кои вистински ве ценат застануваат до вас и кога сите пукаат во вас, а кукавиците кои ви се улизуваат преку ЛП се приклонуваат на мнозинството затоа што таму се чувствуваат нај безбедни :)
    Да нагласам дека ова беше малку шеговито кажано да не го сфатите премногу сериозно, посебно вториот дел. :)

На Gordana10 и Daleron им се допаѓа ова.
  7. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194

Обама е крив, нели гледаш од дека диригира, из далека, партали не прави :(

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Ви се пофалив дека мачката ми е подобра?Се исплашив дека ќе се збогувам со неа.Кога сме кај мачките да ви раскажам нешто.Нели кога бев девојка исто имав мачка и си ја викав Снежа зашто беше бела како снег.И претерано паметна.И страшно го мразеше маж ми.Кога тој ќе дојдеше таа или со високо дигната опашка ја напушташе просторијата или буквално го напаѓаше.А обожаваше да го нападне од заседа особено кога одеше во вц.Само слушав мајуууу,фррррррРРРФФФФФРРРРРРРР бам.Тоа кога тој се обидуваше да се ослободи од неа.А татко ми-Снежо остави го намира човекот! -а во себе се кладам дека викаше,фати го за очи.:rofl:

На SV1911, Annath, MacenceEna и 11 други им се допаѓа ова.
  9. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Оваа тема ми е приоритетна, некогаш само неа ја отварам бидејќи толку имам време. Ама почна да ме смара :emo:
    Знам дека е форум, ама толку осет да се немало :?:
    Аман @Bah а и ти @Gordana10 ко претплатени сте да замарате, во дует.
    Во секоја чорба мироѓија, со плус некој зачин. И се под изговор форум е, имам право. Имаш право, ама задржи си малку достоинство. Ма жал ми е и ова реченица што ја трошам за глупости.

Ајде јас да си ја испунам задачата, доаѓам, одговарам на прашања и одам :)
    Би сакала моите деца да имаат смиреноста, трпение и радосен дух на татко им, креативност, праведност и организираност на мене.
    А не би сакала да бидат меланхонични, негативни, бунтовни, перфекционисти и избувливи како мене.
    Леле не можам да издвојам на некои негативни карактеристики на мм, не дека ги нема, ама некако ми се невпечатливи.

Физички син ми личи на мене во фацата, градба на татко му, со широки рамиња и долги нозе. Јас секогаш се зезам Господ ја згрешил работата, требаше јас да имам нозете на мм, а тој моите :)

Син ми е дружелубив, тоа не знам на кого е, ние со мм сме пријатни хехе, ама не сме нешто зборливи со сите.

На SV1911, Annath, ALISA0000 и 11 други им се допаѓа ова.
  10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Хахахах Лунке умна била Снежа требало да ја послушаш[​IMG]

На Annath, MacenceEna, Teodora* и 2 други им се допаѓа ова.
  11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.867
    Допаѓања:
    101.788
    Штета,ми ја отруја комшии клети.
    Оваа сегашнава не може за прст да и се фати.(wtf)

На tessie и MacenceEna им се допаѓа ова.
  12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194

Колку пати сакам ќе пишам, како што и вие пишувате.Достоинство? За што достоинство? На форум? :D

Ајде, ако не ти се читат, скокни дел и готово :D

На Bah му/ѝ се допаѓа ова.
  13. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    @lunicka Мојот бел мачор знаеше в'ќош да втера една другарка од маало што доаѓаше кај нас. Она многу се плашеше од мачки - веројатно го осеќаше нејзиниот страв и затоа така и правеше.:)

На SV1911, Teodora*, ozbilnazena и 2 други им се допаѓа ова.
  14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Животните имаат некое свое сетило иако се животни го памтат и доброто и лошото.
    Имаше еден поштар кај нас, помини замини на едно маалско куче кое ништо не му правеше
    а тој мрш мрш а и знаеше да го почукне.Еден ден го удри така лошо изгледа го здоболе и кучево му се пушти пред врата во двор кај мене. Како што си бев застаната да земам некое плико кога зеде човек да ме врти да се скрие од кучево кое не го нападна само лаеше.
    Не најде мм како се вртиме:D тој се брани од кучето јас од него(facepalm) Случки од животот:D
    Му реков немој бе душиче ништо не ти прави што туку го задираш ај сега те спасв друг пат ќе го кркаш:D

На SV1911, Giovanna, Teodora* и 4 други им се допаѓа ова.
  15. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Ова со животинчињава е сосема точно. Имаат некое сетило. Имаме два загари позади куќа кои многу ретко ги гледам ама не ги сакам воопшто. Мм си е задолжен за нив. Кучињата не ме сакаат, постојано ми лаат. Како да чувствуваат дека не можам да ги поднесам. Со никој друг не се однесуваат така а јас не им се имам ни доближено. Значи до осетот е

16. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Чувствуваат животните, малку да си вознемирен, ќе осетат, треба внатрешно да си смирен/а, за да не те напаѓаат и сл.

На Bah, ozbilnazena, anina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Decki ako moze vo idnina postovite za gospod i ostanati da si gi smestite vo druga rubrika.
    Sekoj sima svoe mislenje, ostajtego da si uziva vo toa.
    Jas ziveam vo zemja vo koja nema od koja religija nema , site si gledast svoja rabota. Nikoj nikogo ne go poducuva. Zatoa i nema nedorazbiranja.
    Ve molam pocituvajte i ateisti, zosto ima i takvi megu nas.
    Blagodarm

На ozbilnazena, Teodora*, Daleron и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Горде, не си у право. Ева е крива, да била попослушна ќе бевме бесмртни и немаше младите да излаваат по кафиќите. :rofl: Каков Обама, какви сини очи.

На toogood, artemidis, Teodora* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194

У криво сум мор :D а што ја спомнуваш Ева мор, на сви страни? :^) Остај ја жената на мира :rofl:

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Така, мор крива ми е... на пик ја иам. :rofl:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата: