Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Добро утро дами и мажии :D
    Да ви откријам ве броев сите од мојот пост, на Ели и променета во СП и сме некои 75-6 членови што пишуваме во 40, баш сме биле многу а ? Мислев помалку од 50 сме.

Ја ненаспана ама ќе се тера денов некако. Кафе не пијам ако има некој чајче да послужи @Pcelka94 ако не ти е тешко тебе или би да се напијам од водата со лимон на Ели мислам не е лимонада обична вода е со лимон неколку капки или грешка сум ?
    Ми влегла ластовичка во ходник, сега отворив врати за да излезе. :lol:
    Еве да ве почастам јас блашко :D

CC_Storck-Toffifee-15-piece-box-wrap-2011.jpg 28208lrg.jpg

Последна измена: 10 април 2016
    На crazylady, mal.ecka, duffi и 12 други им се допаѓа ова.
  2. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.396
    Допаѓања:
    17.618
    Се покајав што пишав за нејзе, милион % не ме разбра.
    @vichy немам ништо против тебе, всушност престанав да се замарам со твоите проблеми кога увидов дека и ти не се замараш со себеси, после толку совети на форумов а ти сеуште истата.
    Џабе се комуниколози, да ти ги врати парите тој што те излажал дека ти треба комуниколог. Тебе ти треба психијатар, не со намера да те правам луда сега, но треба со некој да поразговараш и да научиш како да си ги средиш мислите и чувствата, да си ставиш приоритет на целите во животот и да не дозволиш да те газат. Највеќе ме насмеа кога те прочитав дека ти си им плескала на другите и си им го заматувала розевиот видик. Стварно не знам колку го плаќаш комуникологот, дали од саат дали од глупост, ама има контра ефект на тебе. Ако некој плеска некому во лице, тоа значи дека сите ти плескаат тебе, не зборам за тука на форумов. Ти плескаат цел живот а ти сама не можеш да се освестиш. Најтрагично е што сите совети на форумов повеќе ти вредат од најдобар психијатар, па не фрлај пари ни по стрчњаци. На почетокот ти ја сожалуваа ситуацијата, бракот, па те сожалуваа тебе како не сфаќаш дека си дриблана во бракот, но сега мислам дека сите ги иритираш, сите кои ја слушнале твојата приказна, а новите допрва ќе те запознаат.
    А и премногу си филозофирала во последните постови во темата, се чудам дали си најмила комуниколог или стендап комичар :D
    Ова беше плескање во лице, како и многу други плескања во лице по целиот форум откако ги помина сите граници, не се залажувај дека ти плескаш некого и веднаш смени го комуникологот. Како што те игнорираат и тука и дома, внимавај да не се откажат од било каква плескање.;)
    И да привршам, твоето вреѓање на членките од форумов за најболните нивни точки во животот, не значи дека им плескаш во фаца, туку ја исфрлаш на површина твојата мизерност, одвратност, насобрана фрустрација.
    Тебе никој не ти спомна тема-дете или да искористи таков проблем за да те нападне, убаво разбираш што ти пишуваат сите и дека се тоа се однесува на твојот проблем со мозокот и со недостигот на самодоверба и твојата непочит спрема себеси.
    Постојано си велам дека е последен пат да ти се обратам и се надевам дека ова е тоа, бидејќи увидов дека нема ефект.

Се извинувам што испозамарав во ова убаво неделно претпладне.
    А сега ми се оди некаде на гости :inlove: каааде ли ќе биде тоа?

На kjukli, crazylady, mareane и 24 други им се допаѓа ова.
  3. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    Прошетај до кај мојот комуниколог кој бтв ми е колега...ам а не работи во недела,а и што ќе му плаќаш да те учи да плескаш си знаеш ти се:D.

4. promeneta

promeneta Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    12.555
    @Bridget, ако треба некои членови да се поштедат, зошто ти не поштедиш некој?
    И ти многу пати си реагирала на нечиј пост, па никому ништо.

Едно е да поштедиш некој што става песни или води чат муабет (што воопшто не ми пречи), а сосем друго е да се правиш слеп на навреди и исмејувања.
    Или треба да мижиме сите како во случајот со Далерон и @galapce ?

На крај краева, зошто си ти на оваа тема, кога сите сме ненормални?
    Не споделуваш секојдневие, не читаш секојдневија...:wasntme:.

И не, не сум осетлива, не ме погодува ништо од форумот, ама мразам неправди и затоа реагирам.

А и на што ќе личи темата ако само скроламе се' и сешто и не реагираме на ништо?

П.С. Некако чувствувам дека често ти реплицирам, па да си кажам дека немам ништо против тебе (иако на тебе тоа можеби не ти значи ништо :)), само не секогаш се согласувам со тебе :).

На kjukli, crazylady, mareane и 17 други им се допаѓа ова.
  5. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.396
    Допаѓања:
    17.618
    Заеби комуниколози, ти треба психијатар, ама што ќе плаќаш психијатар, супер ти е, со сите перфектно се разбираш.
    Нели ќе те нема месец дена, таман реков амин и почнав да свиркам, ети ти ја пак.

А и нели ти си била од ретките на планетава што знаат да плескаат, што ти треба тогаш комуниколог колега, или за друг вид плескање? :D Се шалам, од толку плескање на темава не знам кое беше првичното.

На crazylady, duffi, ALISA0000 и 9 други им се допаѓа ова.
  6. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    Никој не е нормален во денешно време,ама тешко кој си признава.Ако некој им ги симне розевите очила отровен станува инстант:*,инаку не си најдов нова свекрва.Не ми се важни свеквите туку нешто најважно за секоја жена,ама :x:hai:.

7. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    Што убаво си правевме муабет за свадбата на Дани!:^)

На kjukli, duffi, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.
  8. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    Аха работам на случајот Виши:inlove::inlove:.

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    :o Чие е?
    :D

На LivingGlam, Abeja и danichap им се допаѓа ова.
  10. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    Мојата помина па сега на тапет свекрва ми е:rofl:.

11. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    :x:lol:
    Се во свое време,многу избрзуваш,понекогаш Господ помислува и на нас токсичните.

12. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.396
    Допаѓања:
    17.618
    И неа ли ќе ја мажиме?

На duffi, Annath, kukla21 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Штo немa дa нaпрaвиш сaмo нa свекрвaтa дa и се врaтиш :D

На Abeja и kukla21 им се допаѓа ова.
  14. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    Вие гледајте си ги мажите по дома додека јас (се)плескам кај сакам со кого сакам.:rofl:

15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.294
    Допаѓања:
    92.018
    Еееј а да се воздржи секој и да ги стави негативните постови на игнор ?! Без да реплицира без да нафрлува без да објаснува па колку и да е негативно и колку и да не е мислењето за овде можеби по некое време таквите ликови ќе заминат ако воопшто имаат осет за такво нешто иако во случајов не верувам баш :D
    Или пак пријавувајте се што не е за овде м ?

Што е убаво времето овде сонце и дувка ветерче баш како што сакам јас . Не сум зависник за кафе после станување ама на мм и на мама не им кршам ќејф никогаш.
    Наместо со него денес со мама испив кафе и ми кажа да не се замарам за ништо таа ќе средила ручек за денеска :$
    Вечер ми останува да почнам да ја чистам собата на невестата :rofl: затоа што никој освен мене не смее да ја средува мојата соба :|

Имајте убав ден луѓенца :hug:

На kjukli, crazylady, mareane и 18 други им се допаѓа ова.
  16. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    Бриџ свеки за мене е она што ти останува откако ќе ти изврие водата во џезвето спремно за кафе варење ама си го заборавил ко јас сега,ај идам да сварам кафе.Кој е за со токсично-заразнава ко мене можда во дупло издање бујрум.

17. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.396
    Допаѓања:
    17.618
    Леле не зезај, баш стана интересно сега, се расплеска, свекрва и ја омажи, водата и извре, свекрва и на дно на ѓезве и остана, што да правам друго у недела претпладне :D

На kjukli, crazylady, duffi и 7 други им се допаѓа ова.
  18. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Ај дa си бегaме, дoсaдни сме, некa се врaти вooбичaениoт тек нa темaвa, културa, пoддршкa, чaј пoплaдне, сoнце, дoбрa музикa, прекрaсни децa и убaв брaчен живoт, нoстaлгијa зa бaби и дедoвци...кaкo штo требит дa биде.

19. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Не се работи за досадно или не. Тогаш кога е лично е навреда. Кога е шала е шала. Има голема разлика.

На kjukli, crazylady, samovila.red. и 19 други им се допаѓа ова.
  20. vichy

vichy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.163
    Оди плескај се...без комуниколози.:*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.