Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Ептем одвратно.Немам видено кој се излезе во јавност со обвинувањата..особено,дали и некое од децата. Не ќе ме чуди и да имало нешто,но, не секој би сакал да излезе и сподели такво нешто - јавно.
    My so called life беше закон. Ептем добри серии.

едит: Нена, да ... и Пецо вчера праша за неа.

2. danichap

danichap Moderator Staff Member

Јас за династија и оваа изгледа мала сум била:wasntme:

friendy, joy1, Lady Phoenix and 2 others like this.
  3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

A ги гледаше некој Руби и Росалинда :D
    Ејј и Алф го сакав исто, еднаш излажав дека ми е роденден и кига ме прашаа што сакам јас одговорив дека го сакам Алф па ми купија :lol:

molikaMk, Peco, friendy and 3 others like this.
  4. MilaP

MilaP Форумски идол

Dobar den zencinja.
    Site serii sto gi kazavte mi se gledani,zapce Drazic vo „Heartbreack High“ go obozavav ama sega ne lice taka ic,epten e smenet.
    Samo Bridzet za koj film zbori ic ne mi teknuva...
    Sega gledam seriski ama ovie od net,na tv ja gledam samo ubavata selanka :$

1918118_244647262544031_1061109449908927753_n.jpg

mareane, Peco, galapce and 7 others like this.
  5. majstor4e

majstor4e Активен член

Шовинистка!!! Значи како ми се вдаде со клоци и тупаници од кога дојдов, тоа страшно нешто, како ми запна дете та дете. Инче 2-3 години нека си постара од мене, не поише..

6. referentka

referentka Moderator Staff Member

На @Bridget Билобилот не и е испиен денес и не и текнува

Peco, ALISA0000, friendy and 2 others like this.
  7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Дете дој ваму...пред некој ден му реков на 40годишник:envy: Шо изводиш. Тоа е ко, некој некому коа кажува милни зборови. Боље дете него некои други што ги употребувам:envy: :P
    Дете едно!!!
    33 имам јас!:!:

mareane, Peco, friendy and 10 others like this.
  8. majstor4e

majstor4e Активен член

Да бе умилно, уште по цигари да ме пратеше остана... Иначе у право бев, толку си постара од мене, околу 2-3-4-5 години:wasntme:

9. VedaG10

VedaG10 Популарен член

@zhap4e што скандали имало ? зошто не сум запознаена ?
    Инаку и јас мнг ама МНГ гледам серии .Што нови , што постари ...
    Порано гледав шпански серии , турски не гледам.Може на почеток кога излегоа сега веке не .
    Инаку постари серии Beverly Hills мојот фавори засекогаш :)Full house , Friends,Gilmore Girls (сега периодов пак ги гледам) ..
    Понови има милион незнам од кај да почнам :) Има еден сајт Sidereel каде што си правиш профил и можеш да ги следиш сите нови серии , и ако гледаш милион одеднаш како мене да знаеш до кај си :rofl:

zhap4e and referentka like this.
  10. Annath

Annath Форумски идол

Леле, баш го ѕирнав како изгледа... врска нема со некогашниот лик... премногу пластика!

Lady Phoenix, zhap4e and MilaP like this.
  11. majstor4e

majstor4e Активен член

Ова беше врвот

12. MilaP

MilaP Форумски идол

Pa imase soobrakajka i dosta operacii na liceto zaradi luznata sto ja dobil od nea.

zhap4e likes this.
  13. promeneta

promeneta Популарен член

И денес една од моите омилени теми, а јас пак немам време да филозофирам ;(.

Кратко да кажам дека и јас сум обожавател на др. Хаус, од шпанските Lazos de amor и La usurpadora, иако имам гледано многу повеќе, турски не гледам, од индиските имам плачено како ненормална на Црвената боја на љубовта, од австралиските Neighbours мислам се викаше...
    Го обожавам и Монк, а моментално The big bang theory и Тhe blacklist :inlove:.

Имам гледано многу филмови, серии и читано многу книги, ама ни се сеќавам на автор, ни пак на наслов.
    Кога читам си правам филм во главата, па после некое време не знам дали филм ми е гледано, или книга читано, или е само мојата фантазија... Ми се побркуваат лонците :drunk:.
    Исто не купувам книги никогаш, тие ми се средство да ме забавуваат одреден период и втор пат ретко препрочитувам иста книга, па нема зошто да ги собирам дома. Имам книги само од Сидни Шелдон кој го обожавам (ама од мајка ми се останати :!:) иако многу не го ни сметаат за прав писател.
    Мене пак ме нервираат книги што треба да уклучам мозочни ќелии за да ги сфатам, па опис 15 страни каква била шумата, куќата, бла, бла, бла.
    Не читам ни Достоевски, ни Толстој, ни Шекспир :lol:, ни Коељо, исклучиво само шкарт литература :D.
    Книги читам и филмови гледам за да се одморам, а не да се заморам 8).

Научни фантастики во никој случај, суперхерои, романтични драми... НЕ!

Ме фаќа и мене носталгија за емисиите што ги гледав кога бев мала, за Зимската рекреативна програма, Ѕвонче, Пулсирања, летечките мечиња, грашкоград, чевлите, Се плашите ли од темнината и многу други што се спомнати од другите членки :).

Го гледав и Беверли Хилс, од него првпат слушнав за менструација :o, па од срам да ја прашам мајка ми, си прашав една другарка поголема од мене да ми објаснува што е штосот, што му се случи на девојчето, па крвареше така :rofl:.

Се гледа дека немам време за филозофии :lol:.
    Замислете да имав колкав ќе беше постот :?:.

Денес рутата ќе ни биде Ср, па Гевгелија и од петок станувам ан'ма :rofl:.
    Ветер надвор, ќе те однесе, па и инсектите почнаа да излегуваат :@.
    Мразам инсекти значи, МРАЗАМ, освен бубамари и убавите пеперутки :!:.

Ајде да го приберам црвчето од кај баба и', и да почнеме со процедурата на заспивање која се надевам кратко ќе трае :).

Поздрав до сите со мојата омилена мисла од Dr. House:

EVERYBODY LIES!!!

housee.jpg

Last edited: Apr 12, 2016
    mareane, kjukli, Peco and 18 others like this.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Немав поим за сообраќајката... ама тоа не е оправдание за толку операции... што знам....

15. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Еј, да Мила.. кога барав слика од него - видов. :(

Дани, ти која година си родена? Премала бев и јас за Династија и други филмови,ама ги гледав..па, некои и подоцна ги даваа, ко Сандокан..и тој го имам гледано.

По цигари сигурно не,ама по бурек, јогурт и сладолед и кафе..сигурно. Дете едно. Кажи си дека се повеќе од 5 години,не се срами8-|

Веда (ти го обожавам ников:$ради филмот) имаше процес против него за злоставување на девојки..ги дрогирал,според тоа што имаа изјавено

Last edited: Apr 12, 2016
  16. VedaG10

VedaG10 Популарен член

@zhap4e ајдееее какво гадче .... сега ке прогуглам да видам зошто тоа го имам пропуштено ;)

zhap4e likes this.
  17. bittersweet

bittersweet Форумски идол

@VedaG10 сега снимаат продолжение на Гилмор Гирлс, треба некаде во ноември да се емитуваат некаде околу 8-10 епизоди.

Деца вечерани, татко им ги бања, земав кујната да ја чистам, седнав кафенце да се напијам, собирам сила.:muscle::lol:

mareane, kjukli, Peco and 12 others like this.
  18. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Здраво девојки cup-of-coffee-with-heart_46949620.jpg
    Пијам кафе и читам +/- 40!!! Денес втора смена на работа, па чистам по дома... И ручек правам :tmi:!!!
    Така, немам време за долг пост!!!
    Серии во последно време слабо следам... Не за друго, нермам време, а ако пропуштам нешто ќе ми биде криво!!! „Сандокан“, „Далас“, „Долината на мајмуните“... Се дел од сериите на моето детство и младост...
    Не, немам 60 години :D!!!
    Некој ја спомна „Династија“... Точно, се даваше во понеделник навечер, ја гледав, во тоа време ми беше преинтересна!!! Сега кога би сум ја гледала сигурно ке ми биде кич и застарена!!! Само, ми е криво што последната епизода не ја изгледав (facepalm)... Бев на „блага ракија“, а последната епизода кај нас ја дадоа на 28,05,1990 година ... Се правам важна, колку ми е добра меморијата :D (poolparty)
    Има уште многу други серии кои што ми се допаднале, дури некои се шпански и турски, ама сега морам да се одјавам... Имајте убав ден :f:

mareane, kjukli, Peco and 18 others like this.
  19. VedaG10

VedaG10 Популарен член

да знааммм :) и многу се радувам , ке видиме дали ке биде тоа што очекуваме :)
    и Full house т.е сега е Fuller House снимаа ,интересна е ама нешто не сум воодушевена :) Одеднаш неколку епизоди пуштија и ке има 2ра сезона :)

20. Mekuska

Mekuska Популарен член

добар ден и срекен ден друштво од мене, јас како и по обичај како што си знам, не сум пишала многу одамна, ве читам чат пат претежно од телефон, знам отприлика шо ке работе тука, и повеке ме релаксира читањето на вашите постови, отколку моето пишување, ама искрено си кажувам, некако ме мрзе да куцам по ова тастатурата, а и слободното време ми е ептен кнап, цел ден дома, и пак да не најдам време да пишам, е тоа да видете, среќа што мали спие па можам да пишам, онака се запие за мене ко пијавица, и до вц не можам да отидам, камоли да пишам, па ручек,па голем синко си дојде од школо, па со него,. ех да тргнам на работа, се надевам ке најдам повеќе време да пишувам.
    на синко поголем му беше роденден пред една недела, наполни 8 години, тоа прославивме во игротека, и малку дома, помина фештата.за еден месец се ближи и на мали синко роденден, ама за тоа има време.
    Гледам се пишува за серии за филмови, и јас сум голем филмоман, сакам да гледам и серии и филмови,
    ги имам гледано сите серии што ги спомнавте, од беверли хилс, соседи, имаше една серија градот, city ако се секавате, на мтв имам гледано баш се, па на а1 ги гледав срииите, lost ,особено ми се свигаше па не ги дадоа до крај епизодите од последната сезона, па ја тражев на интернет и ја изгледав до крај,
    за шпански серии на не збориме, ги гледав ама сите буквално, ама ги испозаборавив, омилена актерка ми беше Габриела Спаник,
    од турските гледам некој кој ми се свига, моментално селанката, и во виорот на судбината, ради актерот таа серија,
    иначе на фокс си ги сакам скоро сите серии, once upon a time, the blacklist, castle, bounes, вовед во анатом ија, шепотот на духовите,
    сакам научна фантастика, сакам трилери, сакам мистерии, акција, комедија,драми не сакам,,,
    и така додека јас си пишувам синко си дојде од чколо и сега сака да седе на лаптоп, ке мора да станувам,
    @zhap4e има една феминка пишува тука а е средношколка ја знам ама не сакам да ја издавам, кој сака нека пише ако и се допага дружбата,,,
    и така јас напишав еден пост ако ми се чита прочитајте ако не слободно рипнете ме,,,
    поздрав и убав ден

Eli23, mareane, Lady Phoenix and 20 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.