Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    Дoдекa не видaм смaјли не oдгoвaрaм. Сo тaкoв тoн сo мене немa дa рaзгoвaрaш

:D

На Sky-butterfly, vitamina, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.288
    Допаѓања:
    260.986
    Извини молим те, какво кафе полицаец вари да знаеш:coffee:
    Со змии работа не сум имала(hollest):!:

На DVAANGELA, Eli23, mareane и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    А ти вaкa финa, сo кoе живoтнo се пoистoветувaш?

На Kaetana, vitamina, Lady Phoenix и 5 други им се допаѓа ова.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    :rofl::rofl:

На Lady Phoenix, Annath, danichap и 3 други им се допаѓа ова.
  5. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.669
    Обожувам да се закачкам со тебе.
    Ќе напишам нешто и ОП Бриџи ќе се појави....мора таа да исправи крива дрина :rofl:

Мојот тон секогаш е пропратен со смеење.
    Ич да не ме сфаќате за озбилно мене.
    ...освен ако некој ме навреди па ја употребувам тешката артилерија:rofl:

П.С. Маче сум јас....предаммм

На kjukli, DVAANGELA, Esmeralda-MD и 13 други им се допаѓа ова.
  6. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    Не велиш -те следaм, те мaнијaчaм, туку јaс OП сум се пoјaвувaлa :rofl:
    Тaкa сите мaнијaци велaт :D

На kjukli, Esmeralda-MD, ph.orhideja и 10 други им се допаѓа ова.
  7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    И ја пуздер направив викендов од ПМС... :devil: Плус, знаете другата ситуација, емоционално нестабилна бев/сум.

Ја свиѓал комшиката пред да биде со мене бе. Па таа го гледала само како пријател, па јас сум испаднала во приказнава и сега ништо. Попиздев, па кажи ми бре дека е таа, не да ме тупнеш во иста соба со неа и јас да сфатам колку е саатот сама. Ебате странскиот менталитет, сите со сите пријатели, а сите со сите имале некакви бенефиции8-|, да не знае човек што го чека... тражили сте, гледајте работава. (facepalm)

Па таа па уште ме праша дали сакам во диско да одам со неа. Најлабаво, типката со нови момак, дај ако не да присоберам јас уште некој бивши, ќе се џускаме. Не знам еве, не сум паметна, да одиме ли? 8-|

После преминавме на најразлични теми, кој кого остава, не остава, кој ќе си оди, кај ќе си оди, ете, толку му е гајле за мене. Нормално, следуваше и контра-напад, ми вика а ти па што направи и јас збор не ти реков... И имаш тука салам закопување под земја оти знаеш, крив си.:D А башка тема што јас само тука и по другарки кукам за одењево, пред него, мртва ладна, мени је свеједно, да бе, мижи Асан да ти баам.

Па попцув малце, кај го научив да пцуе на македонски, кај се запустив, и по пораки кога го пцујам ми чита буква по буква и ми вика аааа, кого сакаш да е...? Ама така со невино фациче, како да му кажеш, цуцка он убава. :wasntme:

И така, секој ден си наоѓав нова закачка, кажав работи што не знам од кај ми текнаа да ги кажам, се изглупирав, го навредив, ми се налути многу и така.:tmi: Само да кажам дека типот има нерви како на не знам што, коњ, слон, што сакате, а јас салам му ги задрмав.

Значи буквално кажано, откако човекот една недела ми ги бришеше мрсулите и ме тешеше и збор не пререче за ситуацијата во која го ставив, откако го исцедив емоционално, психички и физички, му ги извадив ѕврцките низ нос оти така ми прдна на газот. Ме праша само колку често сум планирала да имам такви моменти, викам, кој, јасссссссс, не, многу ретко, знаеш, ово оно. 8-|

Сега морам да се приберам, се дискутираат опции и можности за одење и идење. Си викам, ќути Дузи, трај, жими мајка, ако и со овој не бидне ништо, е тек тогаш кревам раце.

И така, ми се погоди муабетот па да си кажам. Ајде чао сега. :devil:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Oxymoron, Tajnaotrovna и 28 други им се допаѓа ова.
  8. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Нц, нц.. јок. Знаеш како, кога си заљубен во некој и тој некој, увек ти е зад петици, тогаш е ОП... кога не си и некој ти е зад петици тогаш е stalker.:rofl::rofl::rofl:
    Те лајка:$

На Esmeralda-MD, ph.orhideja, mareane и 8 други им се допаѓа ова.
  9. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.669
    Уште ти ми остана неоткриена мистерија;)
    Уште повеќе ме копка што ми личиш на некоја која ја познавам..и го знам стилот:^)
    Не дека те знам, далеку од тоа.
    Можеби ми недостига другарка ми, па трагам по неа:inlove:

На Esmeralda-MD, PUPICA, ph.orhideja и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    Другите сите ги знaеш?:o
    Е сегa, твoите симпaтии или љубoпитнoст кoн мене мoжев дa ги злoупoтребaм зa дa дoзнaaм кoј, штo и сo кoгo кaкo, aмa не сум тaквa:D

На Esmeralda-MD, ph.orhideja, vitamina и 4 други им се допаѓа ова.
  11. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.669
    Да.
    Ги знам.
    Не сите, ама гоем дел ги знам а со неколку се дружам приватно.
    Како што ТИ не си таква и јас не сум ,,издајица,, :rofl::rofl:

На Esmeralda-MD, ph.orhideja, mareane и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    Дa ме интересирaше Рефе ќе извлечев, oстaј ти дaли си или не си издaјицa :D Амa не ме интересирa, привaтнoст си ценaм, и свoјa и туѓa.

На Esmeralda-MD, galapce, vitamina и 5 други им се допаѓа ова.
  13. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.522
    Допаѓања:
    288.771
    Капнав денес...
    Бевме по дуќани и работа се отворив. Нема место во кујнана ама за баш ништо, а јас пекач за леб заграбав.
    Дојдовме што дојдовме, ај средив дете из асакав ракави емстод а правам. Какво место, цела кујна ја превртев додека се свое место доби. А нели кога веќе ќе засукаш раце и сис е распослал со правосмукалка, џогер, крпи и средства, (плус утре петок, свекор свекрва идат :rofl:) зедов продолжив и летнаа неколку саати како ништо.
    Таман реков да здивнам детево огладне, ај ја наранив.
    Сега викам да седнам да здивнам 15 мин. пред да ја бањам и легнувам и мирисаме нешто (mooning)....

А баш сакав да пишам на љубомора. Не сум.
    Во однос на самобендисаноста, сум, ама со основа. Ај да не се фалам :emo:

МАжево досаѓа, му мирисало:wasntme:.

Ојдов јас бебе да бањам.

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Tajnaotrovna, DVAANGELA и 23 други им се допаѓа ова.
  14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Ааа и јас сум од тие љубоморните.
    Редовно му правам сцени за таа една колешка ]:)
    Па шо, никој не го тераше да ми каже дека пред мене ја бендисувал, сам си е крив :P

И јас ко референтка, кога имам такви испади сум ептен безобразна и не знам што пишувам и после се срамам :lol:

На DVAANGELA, Esmeralda-MD, PUPICA и 10 други им се допаѓа ова.
  15. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.942
    Допаѓања:
    111.867
    :whew: :whew:
    Ме натера да барам по темава што сум видела :devil: и не ми одговара ич со фустанот, уствари на фустанот не стои ни ланче :envy:
    Ама сакам ваква алка, се заљубив штом ја видов :inlove: иста со плаво камче, и сакам да разбудиш креативност да смислиш некое ланче за неа, кратко, нежно, битно каменот да го има :!: само тоа патентите гребат :?: се надевам не чини многу :cash: :$ ако успееш да направиш до наредна недела супер, ако не после празници :*

12986969_1068404066549498_1954913184137900926_n.jpg

На Amorce2, DVAANGELA, Esmeralda-MD и 15 други им се допаѓа ова.
  16. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Ljubomorna ne sum dokolku nemam pricina.
    Ako imam neka bega podaleku,beter od uragan sum.

Mi vikaat drugite deka cesto znam da sum samobendisana,narcis , jas go tvrdam sprotivnoto :!:

Tuku ete ke zaboravev edna slika da stavam

mnogu-1.jpg

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На Espadrila, Annath, Tajnaotrovna и 22 други им се допаѓа ова.
  17. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.767
    Допаѓања:
    145.269
    ПМС ме дрмаше викендот ама баш јако како на Рефка.
    Јас не сум љубоморна и не беше сцената на таа тема. Друг беше проблемот -работата.(facepalm)
    Сум ви рекла дека некогаш сум неблагодарна -епа таква бев викендот.
    Направив сцена ко во турска серија, па мм кутриот незнаеше како да ми угоди. ]:) После тоа следува молчење од моја страна. Па мм почна да ми нуди што ли не, да сум порачала тоа што гледав , каде да одиме ,отиде на крај и ми купи сендвич.:rofl:
    И авион да побарав ќе го добиев во неговите моменти на очај да удоволи на лудата жена.

Се срамам признавам . На никој не кажувам. Само на вас.(fingers):rofl:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath, Tajnaotrovna и 24 други им се допаѓа ова.
  18. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.942
    Допаѓања:
    111.867
    Јас денес денот го завршив како Чирачето Емче :envy: цемент не се ставаше ама дрвена ограда се правеше и јас бев вредна додавав шајки :muscle: бев и до пластичарска ама кај се одело со маж, се што потфатив мана му најде, а толку работи ми требаа :tmi: и се вративме само со една стаза за кутките :o и таа смрдлата одма ја помоча (обележи) ја испогриза и си се тупна на неа да се сонча на ветер :rofl: женско, машково пак на бетон си остана, кутар Баско мој :|

Испади на љубомора од двете страни не се десило од времето пред брак, или многу си веруваме, ништо не правиме или ни станало свеједно :?:

@Doozy ме изнасмеа со постот :D
    @mami blue Најсреќен нека е роденденот на малата, од убавини да не куртули :party: :party: :party:

На Annath, Tajnaotrovna, DVAANGELA и 20 други им се допаѓа ова.
  19. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.310
    ПМС е страшна работа кај мене. Подобро во самица да ме ставаат кога треба да добијам.

Проблемот е во тоа што ПМС-от ми доаѓа доста рано пред циклусот, па те ме боли желудник, па глава, стомак, понекогаш сум ифрит лута и нервозна, понекогаш сум како затишје пред бура, понекогаш сум тажна...

И после 5-7 дена кога ќе добијам сум бајче, затоа што први два дена ме кине стомак, па не можам ни живи луѓе да јадам, ни да се карам, ни да плачам. Добро де, можам секогаш да плачам.

И најчесто се карам со мојов. Со мајка ми избегнувам, тежок човек е, одма се’ озбилно сфаќа, па кој ќе се објаснува. Со брат ми не се карам многу, на татко ми знам да му се изнавикам и толку. Ама мојов навелико го крка.

Па гладна сум, а не знам што ми се јаде. Па жедна сум, ама повеќе како да сум гладна. Па ми се шета, ама кога ќе излезам сакам да се вратам дома, зашто уморна сум. Па кога се спремам за некаде, само нешто ми фали - искочила бубуљица, тогаш некако нагрдо се осеќам, па ништо не ме собира, па во ништо не се допаѓам и не ми е удобно, па плачки, карање сама со себе, па зошто јадам толку... (facepalm)

Ај да не кажувам даље. Само потсмирена сум последниве месеци, очигледно АД си го прават своето, па не сум до толку проблематична. Ама знам да имам испади. Дури и откако ќе ми заврши.

Како беше она: „Жените се ужасни само пред да добијат, кога ќе добијат и кога нема да добијат. Иначе се ОК.“ :D

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath, Tajnaotrovna и 25 други им се допаѓа ова.
  20. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.772
    Сте користиле ли нешто вакво? Вреди ли да се има!?

Последна измена: 14 април 2016
    На DVAANGELA и ALISA0000 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.