Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Извини што не ја сфатив поентата и не проверив за која епизода се работи.
    Да, ова е многу чест случај, без оглед што овда се работи за Играна Програма, но и реално може да се види ваква слика. Навистина ми е жал што си морала да поминеш низ сето тоа.

2. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.095
    batali pls

3. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Oд човек алхохоличар што може друго да се очекува

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  4. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.095
    nee se do alhoholot nekoj i bez alhohol ova go pravat

На girl-miri, toogood, Bah и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Како беше тоа, дојдоа питомите ги избркаа дивите или обратно, не ми текнува.:?::wasntme:

Отидов и јас, да ги приберам децава дома додека не не видел некој како се прскаме со цревото, нае*ав со казна од 5000 долари.:sweat::lol:

Еве тема за во иднина.....како да ја убедиме битер во секој пост да не ги спомнува децата.:worried:]:)
    Вака ич не зборам за децата во реалниот живот жими тате:rofl:,не знам што ми стана нонстоп што ги зборам во секој пост.:^):lol:8)

На danichap, tessie, anina и 7 други им се допаѓа ова.
  6. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    @Bah molimte nemoj da se lutis :(ama avatarov me potseka na nekoja amerikanska evtina komedija:lol: kade pomalku intelegentniot lik sekogas e oblecen vo kosuljica od ovoj dizajn.:smirk:
    Molimte ne se luti,:!: jas onaka iskrajno, bas kako sto custvuvam.:$
    Retki se maski likovi na forumov, jas za tvoe dobro, da ni go ukrasis clubot.:rofl:

7. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Воопшто не се лутам туку напротив, добредојдена е секоја добронамерна сугестија.
    Ако аватарот ме прави попаметен да го ставам Ајнштајн?

На Gordana10 и toogood им се допаѓа ова.
  8. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Bah ti bese super, neznam zosto se otkaza od nego.:^)

9. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Koja e temava za vecerva?

10. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Па велат бил многу стар. Темата која јас ја поставив можеш да ја видиш 1-2 страни поназад, ама сите се разбегаа не им стиска да одговорат. :rofl:

На Gordana10 и toogood им се допаѓа ова.
  11. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Zenicki ajde nazat pred kompjuter.(wfh) Mnogu skokotliva tema,:lol: ke se iznavregame, moze i placki da padnat.:P
    @Bah mozda sakaat da se spremat za utre. ^_^(lalala)
    Utre nema beganje,:!: temava mora da se drzi na zidov dodeka ubavo ne se firosame:tmi:.:clap:

12. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Утре ќе се разбуди Далерон и ќе наполни 20 страни со нејзиниот вазелин и на темава никој нема ни да се сеќава.

На Gordana10, zalosna и toogood им се допаѓа ова.
  13. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.095
    :rofl::rofl::rofl: kolku samo si lud:D

14. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Ne, Ne, Ne, i da ni ja zakopa, nie ke ja reinkarnirame:handshake:

15. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Ова луд во наводници така :rofl: Па очигледно тоа им е по интересно да го верглаат цел ден отколку нешто што бара поголем ментален напор. Ако не ми верувате разгледајте ги постовите од 7 сабајле до 10 наечер и ќе се уверите.

На Gordana10 и zalosna им се допаѓа ова.
  16. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Добро утро.
    @Bah оди улови некоја не туку квачи со нас на форумов.
    Вазелинот мислев тебе да ти го подарам, ама го потрошив од многу пишување.
    Нерва ме фаќа кога не сум наспана, ај да ви турам по едно кафенце од сабајле дур сум на нога.

slika.jpg

На ozbilnazena, danichap, bittersweet и 3 други им се допаѓа ова.
  17. evasonce

evasonce Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2014
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    206
    Aj dobro utro na site... eve se pribrav posle 2 nedeli...ama kako si pominavvvvv... odmorena, ispeglana... uf uf... a da ne me zaboravivte a?

18. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Вчера бев нефункционална. Од еден кревет на друг. Ми поминаа 3 дена во истата позиција со мали движења по потреба. Вчера решив да промрдам и се разонодив до кино - комедија, добро ми дојде...
    Денес на работа (незнам како ќе se работi :( )..
    Кафето е на маса, уште јас се ставам во погон.
    Имајте убав ден девојчиња!

На tessie, do-re-mi, Teodora* и 2 други им се допаѓа ова.
  19. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Добро утро! Се уклучив сега и гледам пак сте истрошиле многу зборови на темичкава. За жал не можам да дочитам, на работно место сум па не е фер. :?:
    @galapce ми цркна лап топот дома па ме снема. Ќе го средат за два три дена па ќе продолжам со дружбата. Ама како пишувате вие, многу ќе испуштам.
    Туку да ви кажам вчера бевме на фрлањето на крстот и јасвлегов во вода со стапалата. Смрзнав:worried:. Алал да им е на тие кои влегуваат цели.(y)

На ozbilnazena, danichap, bittersweet и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.957
    Допаѓања:
    203.304
    Добро утро и од мене! 8)

Ич не сакам вторници, не знам зошто :doh: Веројатно оти секогаш во вторник сум ко фатена во рацеве и ништо не можам да направам како што треба. А денес ем на работа, ем дома имам обврски, плус торта за правење (на мм утре му е роденден :D)

Добро е што малку го намаливте темпото на пишување, инаку навистина не можам да постигнам да прочитам сè.

Што се однесува до менувањето на никот, да, јас сум една од тие што си го сменија, уште на самите почетоци на форумот. Прво бев Evenstar, ама бидејќи го користев и на други форуми, сакав да сменам, оти бајаги се активирав тука, па решив да биде нешто што ќе го содржи моето име. И бидна Annath.
    (појаснување за значењето: Anat or Anath is the Canaanite warrior Goddess, the maiden who loves battle, the virgin Goddess of sacrifice, a warrior and archer. She is famous for having a violent temperament and for taking joy in slaughter.)
    Воопшто не ме опишува, не е ни близу до мојата природа, ама ми се допадна името и решив да го користам тука, со две н, наместо правилното пишување, со едно.

Инаку, да, мислам дека може да се менува корисничкото име со барање до администраторите, меѓутоа веројатно е комплицирана процедура, а освен тоа кога некој ќе те научи на форум под едно име, тешко е да го прифати новото. Офспринг исто си го смени никот, ама уште пред да остави некој позначаен печат тука, па веќе не се ни сеќавам на првиот нејзин ник.

А што се однесува до прашањето на Бах, искрено, не знам како би реагирала. Ама бидејќи знам дека во брак не влетав вртоглаво, не верувам дека така лесно би се заљубила во друг човек. Ако се случи, ќе се обидам да го потиснам тоа, а ако ете, не успеам во тоа, а имам позитивен фидбек од спротивната страна, би разговарала со мм и би му кажала сè. Да, ќе го повредам на тој начин, и тоа премногу, ама верувам дека е помалку болно отколку зад грб да правам нешто со човекот, па да си ги расчистиме работите со време.
    Таков договор и направивме со мм, ако некогаш еден од нас осети дека не сака повеќе да биде во овој брак од x-причини, да разговараме и да ставиме крај на тоа мачење, без оглед на тоа колку другиот ќе биде повреден. Мислиме дека е фер така, не? Или е пак малце freaky?:?:

На ozbilnazena, Espadrila, danichap и 11 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.