Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

добро утро!
    времево само за кревет...врне истура,ко ноември да е...ко по некое непишано правило секој продлжен викенд потоп фаќа...нема да можеме да мрдниме никаде...со мало дете каде?

торта имам во план да правам денес...ама тоа попладне..за ручек леќа...

ќерка ми од такт ме изваде утрово за ништо...може да ми ја стресе душава од нерви ко никој...како се смени детево вака драстично ни самам не сум свесна...

papillonP, vitamina, eleni27 and 20 others like this.
  2. referentka

referentka Moderator Staff Member

I toa kako..

Lady Phoenix, kukla21 and MilaP like this.
  3. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Второ кафе.
    Зачистив кујна малку,синоќа ја оставив ко Хирошима и Нагасаки
    Да идам пак да си легнам,времево само за спиење

4. Artemission

Artemission Популарен член

Здраво и од мене :f:
    Планот беше да шетнеме неколку дена и требаше да бидам спремна до 12, а јас абер немам - уште згужвана во пижами и ништо спакувано. Времево за никаде, сабајлево затропа и месечната гостинка, стомак ме боли, грб ме убива, ми се плаче...

Ајт се надевам ќе се оправам после кафево :talk:
    Отидов да се спремам додека не ме утепале...

papillonP, Eli23, vitamina and 23 others like this.
  5. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Муж на работа,децава еден на компјутер,друг со другарки си игра.
    И јас сакам по гости да одам и сакам и да ми доаѓаат.Мм ми посебно,па уште ако има со што да се залее:drunk:,му тргне и муабетот,тешко дека ќе го станеш.
    Туку кажувај Рефке,како реагираше Референтот на писмото?Без детали,секако.^_^

6. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Добро утро, тапа утро тоа дека е крш надвор времево де :envy:

Ни кафе пиена, ни чај, ни па јадена :o уште се тегавам во кревет, а куфер треба да пакувам, да подзапеглам :whew: можда и машина ќе сврти, знам тежок ден денес ама :smirk: ручек ќе да се тупнам кај мами :inlove:

@Emy867 не туку се радувај предвреме Мамасита главниот напиток го кажува само на спешл :emo: овој е за килце, две минус едвај :P најбитниот се заслужува а ти :shake: :rofl:

DVAANGELA, papillonP, Eli23 and 18 others like this.
  7. mareane

mareane Форумски идол

@vitamina и јас еве си пијам кафе со соино млеко,отсега секогаш кога ќе го пијам ќе ми текнува на тебе,како со друштво да си го пијам...
    Знаете има некои работи кои во текот на денот ме потсетуваат на мили ликови од овде:Пр,кога видам или јадам кроасан Веднаш на @Val-Dim ми текнива;диетa,напиток на @mama89 ,ако пијам 3,4 кафе си велам сега сум како @Ordinary ,...Се велам дека ептен сум зависна од форумов ама ако убаво ми е ....
    Како бевме настрвени за правење скара во двор деновиев ама како што гледам изгледа скара ќе правам на грил тава.Е не ви се пофалив си купив завчера грил тава и гранитна тава.Уште не сум ги пробала ама за празников изгледа ќе проработат...

8. julie77

julie77 Форумски идол

Ден добро, ден без врска ... Ова е варијаблата за месецов. Аман ми е од променливост!

Хм, во врска со децата ќе кажам, возрасните се криви. Ги затвараат дома, околината е без амбиент за поубаво и посмирено детство, многу удоволување, немање авторитети ... нит начин на воспитување. Немање време, немање трпение ни толеранција да се работи со нив. Ете затоа денес имаме мали, нервозни и невоспитани деца. Исклучоци секогаш има, ама поретки.

Секогаш пред да дојдат празници едвај чекам да минат. Им ја чувствувам енергијата, не и е адетувањето. Се слави со духот, не материјалното.

Се извинувам на ваквиот критички пост. :angel:

9. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Кажи како ќе се покажат тавите @mareane .Вчера видов дека ги има во Рамстор на промоција,со купони.

10. Emy867

Emy867 Форумски идол

Многу смешно ЕмкО|(. Ама ако го имам?:devil: По лп ми го испорача Мама8), не е како некои тука:envy:. Cryyyy(mooning):rofl:.

Annath, mama89, Peco and 6 others like this.
  11. mareane

mareane Форумски идол

Моите не се од Рамстор,имаше на работа некоја понуда од разни фирми на рати.
    Оваа грилов е германска а таа гранитната испадна кинеска а бааѓи скапи беа ,па сега ќе видиме како ќе се покажат...

Annath, DVAANGELA, vitamina and 5 others like this.
  12. eutixismena

eutixismena Истакнат член

13090148_10207133627032113_42053170_n.jpg
    Појадокот дури сега е готов леле колку меки испаднаа, поубави никогаш не сум јадела. Мајка ми често прави ама вакви нема направено сега ќе одиме до кај неа да и се пофалам да се правам малку важна.
    Кој не пости нека повели.

Val-Dim, Annath, Espadrila and 18 others like this.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Сподели со другарче:$ И јас сакам да сум убава.:$

Annath, DVAANGELA, Peco and 11 others like this.
  14. anel

anel Популарен член

Ние си возиме. Требаше порано да се тргне, ама убаво ни беше да се излежаваме во кревет утрово. Прска дожд, ама не е толку тмурно времево. Се надевам ќе се оправи.

Го гуглав името на мм вчера, работеше на еден странски проект па да видам каде пишува нешто за тоа, ми излезе некој со негово име и презиме со профил на фемина:o. Ме замисли. Утрово го прашувам дали е тој, вели не. Ќе морам да се пазам што пишувам. Инаку од оние воајерите е, без пораки:D

Незнам дали сум ви кажала, мм пее кога вози,како тој шоферот што пееше Оди ѕвездо, само друг му е репертоарот на мм:D. Пуста желба за пеење, па макар и во кола:D. Го снимав :D Сега имам средства за уценување:lol:, веднаш на you tube ќе го закачам:rofl:. Веќе доби закани, ако не ме слуша:rofl:

Јас си напишав па дали ќе отиде постот од телефон незнам:D Што мака ми даде додека го напишам:sweat:

15. Ordinary

Ordinary Форумски идол

@mareane
    За да бидеш како Ординари ,3-4 кафиња до пладне треба да пиеш,а од пладне до вечер....ехееееееееееееееееее ДЕН-ГОДИНА:lol:

Annath, Espadrila, DVAANGELA and 13 others like this.
  16. ninja35

ninja35 Форумски идол

уште ова фали...:)
    времево надвор е само за внатре ... :lol:
    јас чувам деца и тепам време со Балашевиќ ...

Annath, DVAANGELA, papillonP and 18 others like this.
  17. afrodita26

afrodita26 Популарен член

Дoбaр ден и убaвo дa си пoминете прaзниците.Бев дa пaзaрувaм и сегa втoрo кaфе нa терaсa сo цигaрa,врметo тукa сoнце и тaкa некa биде викендoт,мм е слoбoден пa ќе се шетне некaде.Утре вечер ке oдиме нa црквa.Дa стaнaм дa зaчистaм. @mama89 мoже ли без мед aлергичнa сум?

Annath, mama89, kukla21 and 15 others like this.
  18. Ordinary

Ordinary Форумски идол

19. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Врне дожд значи кафе паузата во гаража со цигарче и 5 минути мир.:lol:

Му кажувам на Матео дека денес е црн петок, ме гледа, ме гледа и ми вика е зошто твојот е црн петок а на тато е добар петок (good friday), се затеков и појма немав што да му одговорам и во стил на старите баби му одговорив дека така треба.:wasntme:(facepalm)

Мене вака ме заебаа а требаше на свадба да одам, арно видов пред да тргнам, ги фатив на затворање, па таа кокошката таму ми вика што не сум си ги видела дали се исти број.(facepalm)

Се изнервирав денес, кај врне, кај за никаде тоа возачите кога врне, гужва, возат 30 во дозволено 80, со децата и доаѓаме со црквата, затворена.:@:@
    Значи каков хоштаплер е тоа попот да не му се верува на човек, на ваков голем празник тој црквата не ја отворил, не само тоа донесоа една од Мк као да биде во црквата и таа ја немаше, ми се иде да ги пријавам во имиграционото и да ја вратат назад во Мк.
    И да нашла работа друга треба да си земаат слободни денови, ме изнервираа ептен, не одам ни во недела, имам една руска поблизу таму ќе одам, после Петар ќе ги обвинува жените ради не одењето во црква а малку прво себеси да се погледнат не ќе е лошо.

Планови за Велигден немаме, ручек кај татко ми и кај мене ќе врне, нема шетање, плус маж уште се опоравува и така по дома ќе се врткаме.:lol:

20. Ordinary

Ordinary Форумски идол

@ninja35
    Досадно ти е:^)
    Се приметува:rofl:

Thread Status:
Not open for further replies.