Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    Добρо ви утρо!
    Хоρчево се аκтивиρа, најмалово е најгласно:inlove:
    Сита се будам, κаκви κолаченца сум пρаела...ммм! Стρасна слатκаρκа κолачи сонува :rofl: може ќе ме има на инстагρамот до вечеρ;)
    Ајде сега едно чајче...:coffee:

На papillonP, duffi, samovila.red. и 22 други им се допаѓа ова.
  2. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Aj dobro ni utro!
    Ic ne mi se stanuva, sto ubavo si bevme gusnati so gluvceto i mm :)
    Ete mora. I jas nemam sto da oblecam. Nemam ni sto da stavam na noze. Ni cador nemam.
    I jas kako Refi cel den ke kukam :(

На duffi, samovila.red., kjukli и 20 други им се допаѓа ова.
  3. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    сите ќе кукаат денеска, изгледа само јас сум расположен од сабајле...на мене такви ситници, како дожд и слично, не делуваат...:P
    ај добро утро и убав ден на сите...:)

На papillonP, duffi, Peco и 24 други им се допаѓа ова.
  4. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.489
    Допаѓања:
    150.790
    добро Ви утро од сончевата Битола:sun:

прва мисла сабајлево ми беше -зошто не беше вакво времето цал викенд?се изнадува и изврна дури бевме дома а сега свети и грее...господова работа..тоа е ...едно кафе пред компјутер и да се спремам ...арно е покуса оваа недела па се тешам брзо ќе дојде петок...
    убав ден имајте ќе ве дружам после 6 вечер

На duffi, Peco, Tajnaotrovna и 17 други им се допаѓа ова.
  5. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.310
    Ајде добро утро и од мене! :coffee:

Јас нема да кукам за облекување, зашто и така денес не излегувам од дома. :lol: Ама бре, се протури ова. Ако не не' спопаднат пак некои поплави... :^)

Будна сум од 10 за 7, разгледував што има на фб, па тука, па сега да си пишам во темава. Денес морам да работам, и тоа турбо.

И толку. Заспав во 10, не успеав да си го поместам биоритамот. :envy: Само јадам и седам/лежам и сум се поправила како прасе. Морам за некој ден да намалам со јадење и со благо/грицки, а и да се оправи времево, па повеќе да шетам. Инаку ништо. ]:)

Ајде убав ден имајте, колку што се може. :rain:

На papillonP, duffi, samovila.red. и 25 други им се допаѓа ова.
  6. eutixismena

eutixismena Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    408
    Допаѓања:
    1.414
    Добро утро и од мене.
    Денес кај на не врне ама е ладничко, барем вака преку прозор, ќе има пак тепачки плачки за надвор.
    Син ми спие сеуште, фала богу, не спобудали 3-4 ноќи кемка нешто ништо не му е погодено. Вчера од 6 сатот стана бараше гума од кола вистинска да ја тркалал низ стан, па го измерширавме кај баба му да поспиеме малку.
    Сварив кафе па дури да подизлади се надевам нема да му се повтори приказната од секој ден, уште не пробано кафето да слушнам од спална МА МО ЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
    Цел Велигден чоек на стапна кај нас а ние ко будали оди кај сите прај му чест па дури и се траштам ако некого сме пропуштиле страмота било. Жими едни другари од мм поминаја сношти, па син ми на чупето сите јајца да и ги покажел со се табли ги влечкаше пола ги скршија. Ги криев од сабајле се надевам нема да му текни да ги побара.
    И тоа е тоа држете ми среќа барем денес да ми се јават за на работа конкурирав на неколку места оти пукнав дома.
    Поздрав до сите имајте убав ден.

На duffi, samovila.red., Peco и 23 други им се допаѓа ова.
  7. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Сакам сонце и јас. Тука е мрачно, темно, врне, дува :puke:

На Peco, sanjaeva, vitamina и 11 други им се допаѓа ова.
  8. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.975
    Хелoу!
    Сo мaлoвo веќе вести не гледaме. Сите несреќи низ светoв ги исплaкувa. Пoплaви, пoтреси, вчерa плaчеше зa црквите изгoрени вo Америкa и Аустрaлијa, пa убедувaј декa немaлo луѓе внaтре, немa пoвредени. Мнoгу oсетливo дете, целo нa мaјкa.
    Времетo врнежливo и тмурнo, кaкo штo си гo сaкaм зa рaбoтни денoви. Спoрт...изгубијa сo двa рaзликa. Пoздрaв.

На papillonP, duffi, Doozy и 26 други им се допаѓа ова.
  9. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.310
    Како од Т'га за југ звучиш. :D

На papillonP, samovila.red., kjukli и 16 други им се допаѓа ова.
  10. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

@kukla21 дојди кај мене да видиш што е дување, врнење, цели дрва корне.:worried:

Во денови како денес многу се нервирам што нема кој да ми ги почува децата барем 5 минути, отидов по Матео да го земам од училиште, дува ли дува, не ми се исплати со кола да одам една улица погоре ми е, плус паркинг никаде нема да најдам, земав децата товарив во количката, го земав Матео на пола пат се истури дожд, како со кофи, за секунда сите четворица мокри до гола кожа, Чадорот ми го одвеја ветерот, кај се држи со една рака чадор, го грабнав и Матео во раце, трчи колку што можам со дете во раце и количка, стигнавме дома, се лупнавме сите под туш да се згрееме и сега си дремиме така малку од малку загреани по дома.
    После ќе ги читам за какви се глупости се жалат од свекрвите, си викам е да ми е блиску тука барем ќе имам вака некој да ми почува децата, не за мене туку еве вака да не ги разболувам а мора со мене да ги носам, не смеам дома сами да ги оставам, да ме пријави некој ќе ми ги одземат па макар било и на 5 минути.

Сега додека пишував летна едната страна од терасата надвор (пергола како ли се вика) се искрши стаклото, целиот намештај надвор искисна, лелеее колку мразам вакво време.:swear:
    :swear::swear::swear:

На papillonP, duffi, Doozy и 28 други им се допаѓа ова.
  11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    Јас имам фобија од ветаρ. Буκвално не можам да сум ни пет сеκунди на отвоρено κога дува. Почнувам да се гушам, не можам да дишам, паниκа ме фаќа... ужасно чувство. Κолκу пати на плажа сме се погодиле и дува, бρанови има, летале пешκиρи наоκоκу, ми се натκρева од замислата само:envy: се имам во κола κρиено и сум молела со солзи да си одиме:tmi: (tumbleweed)

На duffi, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, eutixismena и 16 други им се допаѓа ова.
  12. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    42.662
    Леле дури незгодно ми е да кажам времето овде е убаво :( додуша ќе залади ама пак не дува и нема дожд.
    Ама ќе се разлоши и овде времето.

Зборевте за цртани...
    Кога бевме во Мк ,децава бараа цртани да им пуштам на тв. Ништо ништо . На Едо и Бтр ако пуштеа некои безвезни цртани и тоа на српски или што ти ја знам јазик |(
    По телевизиите ништо асално за гледање. Турски серии на секој канал. Жалосно

Јас не гледам многу тв . Ептен кога одмарам , децава кога спијат |(

Ојдов кафе да пијам :coffee:

На duffi, kjukli, Peco и 21 други им се допаѓа ова.
  13. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.669
    Да се чекирам од работа.
    За фобииве...имам фобија од гужва.Нема шанса на концерт да отидам или недај Боже на фодбалски натпревар.Се потам, некој страв имам....нервоза ме фаќа.
    Затоа и кога одиме на одмор барам нешто осамено.Не е ова од сега, години наназад е, од кога знам за себе.
    Ни во кафич неможам (ако има многу народ).

На papillonP, duffi, Peco и 17 други им се допаѓа ова.
  14. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.372
    Допаѓања:
    142.591
    Добро утро лепо друштво!
    Денес ни 5 кафиња не помагаат, многу сум поспана иако на време си легнав. Може дека малку сум мрсулава, изгледа и главаба ме боли од тоа.

На работа ми се оди да се ставам малку во ред. Нема тука чоколатца на располагање 24/7 како дома.

Јас па многу сакам гужви. Особено на концерти и натпревари кога толпата станува едно, сите викаат и скокаат во ист глас, е какво празнење е тоа, мерак невиден.

Фобии баш и немам, страв ми е само од злото што луѓето меѓу себе си го нанесуваат.

На duffi, samovila.red., Peco и 20 други им се допаѓа ова.
  15. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Денес ми е родендееен ,36 си полнаааам
    Торта не си напраааиив повелете на мимозаааа:D
    и mimoza-acacc1-800x450.jpg
    И ракијааа
    download.jpg
    Ете и јас полека но сигуро си идам надолу и надолу,па погледнав во анкетава на темава,во втора група влегов со годинките,ама ако да сум си здрава и жива,убава,насмеана:)
    Пред некој ден го гледав кај Жаре- Ник Вујичич, човеков ме воодушеви, толку полн со енергија,насмеан,ведар,расположен,паметен,убав..секоја чест :clap:, дури сакав емисијата да не заврши колку беше добро

Околу јадењево - време е за доста,значи незнам ни сама што све не бутнав за овие 4 дена,како дупната вреќа бев, ии нееее немав проблем да јадам солено па да сенавртам на тулумбите на мајка ми, а за 10 мин можев комотно да си лапнам цело чоколадо Најлепше жеље(facepalm), стани насабајле,паметот у храна,што да правам ми кркорат црева
    ММ е на одмор,11 дена, му викам супер ке ја ослободам мајка ми да не доаѓа,нек си одмори жената,и само почна да мрчи(wtf), имал работа низ двор, коренот од смоквата требало да го откорне па да насади нова трева, а надвор врне:!:, доброооо ке дојде
    И онака ако е до нив , тешко на нив, ај поголемата не е захтевна,не и давај да јаде и раат у куќа,ама малово си сака да си касне,да си пивне,да си прошетка
    Убава на мајка ми прооде.веќе неколку дена сама се пушта
    Ајде убав ден на сите,јас денес ке се правам важна ,дека нели роденден ми е(hollest):emo:

На papillonP, duffi, samovila.red. и 27 други им се допаѓа ова.
  16. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.669
    Среќен роденден, да си здрава и жива
    Еве ти нешто од мене
    Внатре има токму тоа што ти треба :!:
    :rofl::rofl:

На samovila.red., Lady Phoenix, eutixismena и 11 други им се допаѓа ова.
  17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.827
    Допаѓања:
    101.162
    OooOOOoooooOOOooO
    Врне и кај мене,вчера цел ден,ноќеска а изгледа и денес.И тоа на моменти засилува на моменти стишува.
    Сабајлево поштарот ме разбуди а така фино ми беше,спалната цела моја јас во дијагонала...
    Помина е празников сега да си го тераме мај-ов.Уште една грижа оваа недела син ми да го испратам на екскурзија.А после планирам пак да прашувам за работа во блискиот маркет..:@:envy:
    Убав ден па и нека е дождлив.Мојот тато велеше во мај,една капка дожд е една лира.
    Среќен роденден @mami blue сите желби да ти се остварат.

На duffi, samovila.red., Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  18. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Добро утро како што кажа Референтка да се чекирам и јас од работа, да ве поздравам, да ви посакам убав ден иако е врнежлив и да и честитам роденден на mami blue

На Lady Phoenix, eutixismena, Sky-butterfly и 11 други им се допаѓа ова.
  19. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    На Lady Phoenix, eutixismena, DVAANGELA и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.282
    Допаѓања:
    260.910

Времево и музикава. Да гледам низ прозорец и да сонувам.
    Добро утро убави луѓе :*

На duffi, kjukli, Peco и 15 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.