Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Good_Morning_Coffee_with_breakfast_Lovelyday_hd.jpg

Добро ни утро луѓе!!!
    Ќе го биде денов денеска, ѕирка сонце :sun:
    Ве поздравувам од работа, имам цел тон документи(facepalm)

На Annath, Peco, emkaemka и 23 други им се допаѓа ова.
  2. papillonP

papillonP Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    4.544
    Добро утро и од мене.
    Празниците завршија, прошетани, најадени, прејадени, па сега вака колективно кога се жалиме е полесно.:rofl::rofl::rofl:

Сношти ве читав малку и да кажам дека и јас сум од гласачите за куќа. И во стан сум живеела и во куќа и затоа кажувам дека доколку се има можност за куќа референтка ич да не му ја мисли.

Фобија имам како Мила мислам дека беше, од огромни количества вода, па затоа кога сум на море многу многу во длабокото не одам :lol: Имам страв дека ќе ме фати грч на ногата што и ми се има случено еднаш и мислам дека тоа како траума ми остана. Плус често знае да ме фати грч во сон толку болен што солзи ми потекуваат од болка, па затоа скорпијата во плиткото си плива :rofl:

Инаку, сестра ми стално знае да ми постира на фб текстови за тетките, па во еден од нив пишува:

Тетките се најубавиот, незаменливиот подарок за секое дете. :inlove::inlove:

Иако немам свои деца интересно ми е кога читам за вашите, а овде има и црвче и галапче и мадам и многу други :l::l::l:. Јас нашите зверки бајадерки ги викам.:inlove::inlove:

Денес ко за чудо има :sun: ќе видиме дали :rain: ќе не одмине денес или пак ќе не посети.

Имајте убав ден.

Кафе ќе си се послужам од понуденово, од мене денес крофни.
    12525327_1004589116277369_1123786352879908850_o.jpg
    12715562_1016266315109649_833823968044235549_n.jpg
    12783768_1019350888134525_8774593724375944911_o.jpg

На Espadrila, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath и 26 други им се допаѓа ова.
  3. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.823
    Допаѓања:
    101.122
    :yawn:
    Добро утро,е оти уште ми се спие....
    И оти ме боли кичмава ,еве тука од левава страна...
    И како денес денов да го направам квалитетен,кога живеам како паразит...
    Точак да возам,да се размрдам ,иако сум многу несигурна на 2 тркала на 4 е подобро.
    Тоа на Абри ќе го позајмам.
    Се тече се се менува само кај мене светот стои на едно место.(heidy)

На mareane, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath и 21 други им се допаѓа ова.
  4. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.453
    Допаѓања:
    61.059
    Ај уште ова додека доручкувам :D
    @Bozica1980 вчера заборавив да ти ја честитам годишнина со мажето. :) Да ви се множат годините во здравје, хармонија и љубов :l:

@eleni27 тебе сакам да ти кажам дека те запаметив уште од породилни приказни. Јас тогаш бев бремена, а ти имаше напишано како смирено си се нашминкала, наместила коса и отишла на пороѓај. И прелесно се породила!
    Тогаш ми беше охрабрување, а и сега, покрај некои животни проблеми, си многу позитивна личност и тоа така лесно ти оди, да ти се восхитувам. Продолжи така. Имај убав ден :)

Точак знам да возам и ми недостига време за него. Кога ќе пораснат децата. Сите на точок и по некое селце тука на вожња. Оти нели ние тука немаме стази :(
    Не се сеќавам воопшто кога научив и кој ме научи.
    Се сеќавам еднаш дека татко ми вракајќи се од Косово (тогаш беше таму со месеци службено) донесе специјално за мене црвениот бемикс (бмх). А тогаш уште сите пони имале. Бев главна фраерка во маало :D

На samovila.red., mareane, Annath и 31 други им се допаѓа ова.
  5. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Убав ден на сите!

На mareane, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath и 19 други им се допаѓа ова.
  6. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Точак знам да возам од некои 5-6 год,и тоа без помошни
    Првото точаче што ми го купија моите,не му се порадував многу,го имав остаено во двор, и ми го имаа украдено,тоа беа тага и плачки уфф
    Потоа од дедо ми добив точак Пони
    И еве гооодини уназат се немам качено на точак,освен на статичен да вежбам:D

На mareane, Annath, Peco и 17 други им се допаѓа ова.
  7. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.766
    Допаѓања:
    145.268
    Бошке среќна годишнина, да ви се множат години исполнети со љубов!:inlove:
    Честитки и на сите они кои имаа поводи, а не сум била присутна! :)

Сте продолжиле дискусија куќа/стан. Со мм сме во стан, не е мал. Моментално ни е доволен. Со моите цел живот во куќа со голем двор.Користевме само еден спрат оти ни беше доволно, а имавме уште два за чистење. Парно имаме насекаде, па зимата е убавини. Лето во дворче уживанција.
    Сега не сум почуствувала да ми фали, оти ми е преку пат, па пак можам да си слезам на двор.

Кај нас во здграда е ок. Паркинг има голем, чистачката разумна жена. Супер одржава. Лифт немаме ,се работи за зграда на четири ката.
    Ова е од старите згради на Пелагонија, па поубав распоред неможеме да имаме, како сами да сме го правеле.

На samovila.red., mareane, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 30 други им се допаѓа ова.
  8. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.310
    @Bozica1980 и јас не ти честитав. :f:

Точак возам откако не памтам за мене. :D Од многу одамна. Особено во основно и средно. Па кога добив брзинец бев пресреќна. Секаде одев со точак. Ама од факултет наваму, поради различни причини и недостаток на време, прекинав да возам. Додуша и ми го украдоа. Сега не се ни осудувам да се качам на точак зашто сообраќајов е полуден начисто, пешаците исто, а и нема каде да се вози. Освен тоа, ми прави гинеколошки проблеми. :^)

И така. Јас уште во пижами, ама со тазе фризура и нашминкана. :D Чекам да си дојде либево, да јадеме и да излеземе. :inlove:

На mareane, Annath, Peco и 23 други им се допаѓа ова.
  9. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.701
    Допаѓања:
    98.504
    Јас од синото пони, друг точак не сум имала. Ме мотаа моите оти во зграда и нема кај да чуваме голем точок и не ми купија, еј!:@ А подрумот ни е на 5ти спрат и колку и да си цвилев, точак јок:|. Ќе ме расправаат мене секој ден, качи точак, слевни точак. Нема грешка:D. И на помошни не возев, диреК во 5то одд. на понито се качив:!:.
    Синото пони вујко ми ми го докрајчи, по ниви го влечеше и се распадна. Ќе го поправам, ќе го поправам...аха, мижи асан да ти баам:^).

Прееска заборавив на мала Рефи да и честитам забчињата, бели и здрави да и растат!

На samovila.red., mareane, Annath и 26 други им се допаѓа ова.
  10. tanja manja

tanja manja Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2016
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    1.518
    @Sky-butterfly со постот за точачето бемикс ме наврати во моето детство. И мене татко ми ми донесе црвен бмх од Шведска кога бев ептен мала и главна бев... Децата од маало доаѓаа и ме гледаа како вртам кругчиња а на мојата среќа и немаше крај. Па им давав и на нив по некое кругче, т.е на сите, само на оние кои ми беа симпатични :) а ноќе го сонував од пуста желба цело време да го возам.:l:
    Ах детство. Какви убави спомени имам.... Уште се осеќам дете а наскоро и јас ќе имам дете....
    Емоцииве во бременост ќе ме убијат...
    Убав ден убави жени :sun:

На mareane, Annath, Peco и 24 други им се допаѓа ова.
  11. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083

На mareane, Annath, Peco и 24 други им се допаѓа ова.
  12. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Dobro utro,sabajleto mi e rezervirano za placki , prvo ke go nosam sin mi na vakcina pa posle krv da proveruvame..uste sega me boli glava oti znam sto me ceka. |(
    Posle buckite ke me nosi vo prodavnica za igracki da me olesni malku..se nadevam nema da ja vide pozarnata na voda 50e a ne mi se davaat oti znam ke ja skrse za 2 dena (facepalm)

Tocak vozam ama samo koga ne me mrze...a mene sekogas me mrze :emo:
    Imajte ubav den

На mareane, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath и 26 други им се допаѓа ова.
  13. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Хахахахахах @Sky-butterfly на што ме потсети жено :rofl:
    И со шминка и фризура лежев 4 дена во болница, само малку ги поправав :rofl::rofl::rofl:
    Ќе видиме дали за близначињава ќе отидам нашминкана да ги раѓам :inlove:. Малку ми е страв :worried:
    Моите проблеми... ех драги мои, колку проблеми имам јас, ама сум многу упорна бе.
    Поминаа празниците, мм го пратив во станот, малку деструктивен да биде, ги вади прозорите. Од понеделник ќе ги вади плочките. Еден проблем ете се решава.
    Кавгите во бракот, па сегде ги има ко што можам да видам :smirk:
    А се друго оставив во минатото и баш ми е гајле да ви кажам. Назад не се вртам, исполнета сум, пресреќна. Единствено за што планирам да се замарам и да се борам е моето семејство. И толку.
    :hug::hug::hug: до сите вас :l:

На mareane, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath и 28 други им се допаѓа ова.
  14. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Добро утро.

Незнам како било тоа време по кое ,,тагувате", така да не можам да дискутирам. Ако за нешто осеќам носталгија или ми е криво што не сум била тогаш поголема, тогаш тоа е музиката. Ех Ју рокот :rock:

Друго, @Bozica1980 честито годишнина, да ви се множат.
    @referentka да ви се бели ко бисери.

Ве исчитав сите тралалала...

@sanjaeva лепотица имаш дома.

На mareane, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath и 27 други им се допаѓа ова.
  15. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Добро утро,добар ден,на кој што му е.
    Јас второ кафе пијам и очи ми се затвараат.Кога си легнувам пред 23 часот,функционирам беспрекорно.После 23.30 ако легнам,жива ненаспана сум.

Поздрав женски.(и машки)

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath, Peco и 25 други им се допаѓа ова.
  16. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.453
    Допаѓања:
    61.059
    Сега уште полесно ќе поминеш ;)

Инаку, не ми беше намера да ги истакнувам твоите животни проблеми, кои сите во помала или поголема мера имаме, туку да го истакнам твоето справување и однос кон истите, ме разбираш? :)
    :hug:

На mareane, Annath, Peco и 12 други им се допаѓа ова.
  17. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Многу убаво ти ја разбрав намерата срцка.
    И сакам да ти се заблагодарам, ете на некој начин ме охрабри да продолжам да се борам и да останам вака.
    На моменти знаеш човек се запрашува „Во ред ли е ова шшто го правам“, и кога некој, макар и да е некој што не го познаваш, ти каже дека си храбар и позитивен, како да те крева од таа точка.
    А баш утрово си мислев, како сум, до кај сум со моиве маки, ќе се решат ли. И ете, секогаш се наоѓа некој што ме охрабрува. Затоа бе го сакам форумов :l:

На mareane, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath и 23 други им се допаѓа ова.
  18. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    tost-sendvic-sunka.jpg Добро утро и од мене.
    Гледам за титовото време сте збореле. Јас не го фатив тој период...
    За точак сте збореле, возев на времето со другарки после часови, убави времиња. После се навлеков на ролери, уживање ми беше со слушалките на уши, покрај езеро, летав со ролери... Баш пред некој ден си мислев да ми потпорасне принцезата уш малку и ќе си имам друштво за ролање:D. А најубаво ми е ко ќе видам семејство сите со точаци и заедно на возење:inlove:
    За животни проблеми гледам горе долу сите по нешто си имаат, и многу значи кога некој ќе те :hug: макар и виртуелно. За тоа ни е дружењето на форумчево:*

На mareane, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath и 29 други им се допаѓа ова.
  19. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.804
    :hai::hai:Здраво друштво....
    Кај мене ништо ново,:?: освен што имам проблем, сега пак со едната учителка на малецкото]:), абе монструм да беше немаше така да му прави на малото, ама јас до последно ќе се борам за мојте најмили тоа го кажав и поодамна се сеќавата:^) место да го учи таа го психички и со тегнење по блузичето, со кинење на негови работи, фрлање на цел прибор во канта за ѓубре, вреќање ..............и да не набројувам што уште не.Притисокот 200 ми се качи денес ме вика дитекторот на разговор работата ќе ја направам на големо таа монструмка жема може од работа да лета колку сум само нервозна луѓе мој.......ова и на филм не сум го гледала, а знаат дека со малото од самото раѓање сум по доктори, проблеми со срценцето, касно ми прозборе прима тарапии за говорот............и тоа го злоупотрбуваат страшмо абе ми се иде да ги запалам сосе школо, ама вака нема да ја оставам тешко нејзе, абре има млади кои чекаат да работат способни а оа створече на педагог да ми го тормози детето ееееееееее тешко дури почна да ги јади алиштата и тоа само кога е во школао, а дома не гризе ништо верувајте, ова е страшно луѓе ,какби има монструми што ни ги учат децата.....................

На mareane, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath и 26 други им се допаѓа ова.
  20. Роберт 7

Роберт 7 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    1.322
    Допаѓања:
    11.337
    Зa тoстoв имaш 10кa oд мене

На Annath, Lady Phoenix, vitamina и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.