Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Лунич ама ти не престануваш да купуваш,нели?

Де па и ти,комплицорано.
    Мене без прстен ме запроси.:D
    Па затоа викав не,не,неколку дена и не му текна зошто.
    Не знаел дека треба замисли?
    Има по комплицирано?:muscle:

Затоа на ист ден наредна година надохнади. За порогај не зборам.:devil:

На anel, mal.ecka, tanja manja и 14 други им се допаѓа ова.
  2. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.767
    Допаѓања:
    145.268
    Од друга страна пак, знам многу жени кои освен скапи поклони ништо друго не добиваат од мажите.

На Artemission, samovila.red., anel и 15 други им се допаѓа ова.
  3. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Da se potpisam i jas vo tie drvata :^)
    Ne iznenaduvam ni pak sakam romantiki,na mm mu kupuvam poklon samo za rodenden i toa ne sekogas. Mi se slucilo da mu go zaboravam :wasntme:
    Ni toj ne e romanticen kupuva pokloni samo povod koga ima inaku tesko.
    A i kako da kupe koga za se maani naogam (facepalm) ...

На anel, Emy867, vitamina и 17 други им се допаѓа ова.
  4. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    101.184
    Јас купувам на сите,не заборавам.
    Човек се навикнува со тек на време,знаеш...
    Го научиш дека е таков,го прифаќаш,само понекогаш те боцнува во душата како може да е толкав труп...

На Artemission, anel, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 21 други им се допаѓа ова.
  5. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Знае да ме изненади понекогаш,сега многу поретко,порано многу повеќе.Ама сама сум си крива.Неколку пати се бунев дека парите потрошени за поклонот поинаку ќе се искористеле,па како не ми погодил нешто.И сега кога сакам нешто или има повод,за рака со мене и ми вика бирај што ти се свиѓа.Телефони кога ми купувал,не грешел,тоа и така не разбирам и тука бил полн погодок.Знае дека треба само боја да ми погоди.
    За Нова Година ме изненади пријатно,ќерка ми му помогнала.
    Лани имаше многу мерак,по повод родендените на децата да ми купи нешто и заедно отидовме да си одберам.
    Сакал еднаш и книга да ми купи,ама не знаел што сум читала,што не,па се откажал од таа идеја.
    А јас многу сакам да му подарувам без причина.Се што до сега сум му подарила,на ништо не нашол мана и секогаш се радувал.

И после мажите биле комплицирани.:^)

Последна измена: 5 мај 2016
    На Artemission, anel, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 26 други им се допаѓа ова.
  6. Kate41

Kate41 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2.218
    Ај на вас и по некој поклон ви носи, мојов и роденденот ми го има заборавено :emo:

На samovila.red., Annath, menelele и 4 други им се допаѓа ова.
  7. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Дoбрa вечер и oд мене.
    Ги изедoв чoкoлaднине зaјци oд мaлoвo,штo му ги дaвaaзa велигден сегa мaкa ми е,немoжaм дa зaспијaм(facepalm)
    Кoгa сме кaј мaжите,мoјoвне пoмни дaтуми,нее рoмaнтичнa душa,пoклoни не ми купувa бaш,пoвеќе јaс прaвaм рoмaнтики,некoј церемoнии...a и др мaaнa си имa,гo прaќaш у пaзaр пo килo пaтлиџaн,и сaмo пaтлиџaн и дoaѓa сo ТРИ килa пaтлиџaн,зелкa,сoк...еве минaтaтa неделa гo прaќaм пo ФЕТА сирење верувaјте дoјде сo БИЕНO и викa еве oвa пoслaткo е:headbang: aмa имa мн дoбрa душa,дoбaр е грижлив сoпруг и тaткo:$:inlove:

На samovila.red., anel, vitamina и 19 други им се допаѓа ова.
  8. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Абе да мидлам дека е труп нема да ми е криво,ама почнав да мислам дека не ме сака појче. А ни помалце.:D
    Така во тие моменти. И започнува драма,чин еден,чин два,па свршен чин.
    Ќе се разубедам некако. Ќе падне некоја обострана солза.
    Поромантично,здравје.

И се дур не дојде некој неутрален момент како овој,од нигде никаде да ми текне и да ме јаде црвот.

Изедени две јајца,две зденки ама со парче црн леб важно.(facepalm)
    Втор пат јадам од велигденските јајца.
    За се е крив пак тој.]:)
    Да не беше труп сега немаше да.ме јаде мене црвот а јас фрижидерот.|(

Место бурми сакав Булгари прстени да си земеме.
    Ме прелажа,тежок бил ке сме го ваделе,бурми се носеле постојано.
    Ќе ми го купел кога ќе му родам дете.
    Јас трчев да му родам пред да го венчам а тој не потрча да одржи збор.
    Сега го нејќам Булгарито.;(
    Сакам два :devil:

На Artemission, anel, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 28 други им се допаѓа ова.
  9. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Nie i dvajcata generalno sme dibeci po prasanje na tema podaroci,romantiki...cesto mu zabelezuvam i on mi vraka "a ti ma".Si vikam pa ima pravo(facepalm)
    Izminatiov period zborev deka treba da se kupi pravosmukalka ama najobicna.Imame na voda,super e se ama ne mi e funkcionalna za sekoj den sega so malo dete,troski,hartivcinja cuda po zemja...
    Doagjam denes od rabota i na sred dnevna nova pravosmukalka,duri i isprobana:Dletav od sreka,bas prijatno me iznenadi.Ama najdov mana,zs ne e Gorenje:Dne sum jas ako ne promrcam(facepalm)
    P.S.Dzabe denot ubav koga preeska ja usra vecerta.Ispi nekolku piva a togas e mnogu tersene,drnda usta ne zatvora a mene toa strasno me iritira.I normalno,napraviv kavga.Poarno si vikam da e kamen pijan otkolku vo taa faza:@

На Artemission, Emy867, vitamina и 20 други им се допаѓа ова.
  10. Kate41

Kate41 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2.218
    Јас кришки јадев (facepalm)

На Annath, Lady Phoenix, Bozica1980 и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Добра ви вечер на сите,мене не ми е баш.Ептен сум му лута на мм,замина на работа и ништо не му прозборев.Не можам да разберам како можат луѓето да бидат толку злобни,завидни.Никој немаше кога седев сама со две деца,дали сум гладна жедна,дали ми се болни децата,дали ми треба помош никој не ме праша,(за моите родители не зборам)Сега истите тие секој ден се јавуваат да ми кажат како сум се спасила,сум вечерала со господ и сум имала среќа во г...т сум имала пари а тие биле со кредити.Мојот маж му било жал и и пуштил пари,а потоа гледаме слики на ФБ.како нафирцани седат во кафеана,браво бееее.Му стана глупо но важно лом се направивме,Оти не ме послуша а бев во право.
    @DVAANGELA точно знам како се чувствуваш,косата ми се дигна на глава и стварно секоја чест како си се воздржала да не и одржиш лекција.Јас сум од тие со краток фитил кога се работи за деца.Од една трошка го гледаш му се тресеш,и некоја недоквакана гуска да го малтретира,таа инаку треба да биде педагог,втора мајка,глуперда.Оди до крај.
    И ние овде имавме ситуација таква,овде се плаќа дебело за тоа и се губе лиценца за работа,но се скапаа извинувајќи и молејќи.Решивме да не одиме до крај,но не беше ваква ситуација.
    Израснав во куќа а живеам во стан,но пекам за куќа.Гласам за куќа.
    За романтики,мм е романтичен а јас сум ТРУП.Многу пати ми има приклонето букет цвеќиња,еднаш ме излага дека ќе си дојде и кога звонеше на врата ме изненади со буќет кали.Поклон нема утнато ми го знае вкусот.
    Преска ми нафрли така одозгора дека имал добра понуда за нова работа и се мисле да ја прифати.Работата е во Канада.
    Одам по нова чаша џин-тоник,на здравје

На Artemission, anel, kukla21 и 25 други им се допаѓа ова.
  12. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.186
    Допаѓања:
    276.877
    Дур не сте легнале да пишам ,а после ќе ве исчитам ,си имам ставено бележник до 3133 стасав прееска.:wasntme:
    Конечно завршивме поладнево по болниците и се вративме.Не ни чини ситуацијата ич ама да не ве трујам.Мм нервозен едно идење се искараа со поголемата,ама си го бара и таа .Пишувавте вчера околу пубертетлииве,јас изгледа нешто погрешив со поголемата и иако изгледаше навидум лесно сега покасно се рефлектира.Се е незадоволна ,повлечена ,тажна ,незаинересирана за ништо.
    Морам да си кажам постојано овие 2 дена таму на УКЛО помислувам на @joy1 . Ја :hug:.По тие врати да одиш за некој непознат ќе паднеш со дух ,а не за близок или родител.
    Вечерва отидов и на роденден кај другарка,кај едни две близначиња,така да малку ги смирив живциве.
    Читнав последните неколку поста околу подароците на мажите.И мм го класифицирам во неинвентивните за тоа,ретко самоиницијативно нешто ми подарува,најчесто е: оди купи си што сакаш,а и како што и јас сум таква практична и неромантична мене и така повеќе ми одговара.Грнчето си го нашло капачето.8-|
    Да редактирам додека можам:
    @DVAANGELA значи не ми се верува тоа што читам.Јас многу добро знам до кој степен ни е доведено обазованиете ама за ова незнам, немам зборови .Не оставај детето да ти го трауматизира некоја таква личност(не можам да ја наречам ни учителка ни педагог во никој случај)која очигледно е јако повразна со тие од „и од горе и од доле“
    .Детето ти е во таква возраст што ако сега створи аверзија кон училиштето понатака многу ќе му се одрази.Реагирај брзо,во никој случај немој и в година кај истата особа ,ако не паралелка тогаш менувај и училитште.

Последна измена: 5 мај 2016
    На Artemission, anel, Emy867 и 25 други им се допаѓа ова.
  13. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    Женски јас вечерам шпагети од мм зготвени. И најголемата не дружи, си бараме за роденден торти, игротека... @MilaP а и останатите ајде повелете на благо. Сега правам една чоколадна торта по рецепт по осет, супер испадна, чим ја накинџурам ќе ја закачам и сликОто на Инстаграм. За роденденот на татко ми за утре е, со многу љубов, страст и чоколадо ја правам:D
    За поклони од маж, за посебни пригоди знае и да изуми и пропушти и да честита, но знае често да ме изненади со ситница како омиленото кафе, нешто за јадење, мирис..и тоа онака без повод. Еве пред два дена бевме со бебуш на лекар и место дома ме однесе во продавница и ми вика бирај кој телефон го сакаш:D :inlove:
    Ај добра ноќ друштво

На anel, vitamina, menelele и 23 други им се допаѓа ова.
  14. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    Не ми се верува дека и на мене можеше да ми се случи вакво нешто, да се скарам со жм за време на секс...|(
    И тоа за глупост, ми префрли нешто, еднаш, два пати...и мене толку ми требаше...:doh:
    Утре на работа тргајте ми се од пат...:!:
    Добра ноќ

На Artemission, anel, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 22 други им се допаѓа ова.
  15. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.522
    Допаѓања:
    288.768
    Појадок во кафана, ручек во кафана, вечера во кафана:x

Добра ноќ и од мене

На anel, tanja manja, vitamina и 24 други им се допаѓа ова.
  16. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    @ninja35 dobredojde vo drustvoto.. do sega mislev edinstvena sum sto se kara za vreme na sex...:^)

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mal.ecka, menelele и 16 други им се допаѓа ова.
  17. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Сега ќе ја пееш,,И тебе сам сит кафано".

Добра ви ноќ.

На Quuen, anel, vitamina и 16 други им се допаѓа ова.
  18. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    Абе јас при таква активност ич не правам муабет...ама кога некој сака да се скара, ќе најде начин...

На anel, Annath, DVAANGELA и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Ви фалев ли ? - Не.
    Ок, бидете поздравени :*

На menelele и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  20. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.119
    Допаѓања:
    91.387
    Ауу јас zaборавање на роденден не опростувам досега не ми го zаборавил ама недајбоже да му се деси такво нешто... Ме zамисли сега ке треба да мислам каzна и za таков момент недајбоже :rofl:

На tanja manja, vitamina, menelele и 9 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.