Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.407
    Допаѓања:
    143.119
    И јас чекам нова кола, а неа нигде ја нема. Старата ја шитнавме и сега сме без кола. Се гребевме од моите, ама еве денес им треба.

Без кола сум ко без раце. Може јас да решам и пешки или со точак да одам, ама сакам да ми е пред врата.

Денов го поминав некако цело време во чекање нешто да се случи, без никаков план. Тапа сум. Цело време напната. Деновиве почнав да се релаксирам со алкохол.

Хај, ај ем Ариел енд ај ем алкохолик.

На Mrs.Bass, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, referentka и 24 други им се допаѓа ова.
  2. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.590
    Допаѓања:
    152.153
    најмногу сакам кога си пијам кафе ,тазе туширана во штотуку суредена куќа...бујрум друштво!
    ако дојдете по еден час ќе има и благо...се канам лења пита да правам..мм донесе пакет јаболка и морам да ги употребам побрзо...

@menelele може да е од промена на омекнувач или прашак алергијата не мора да значи дека е од храна...

@galapce те читкам подолго време за проблемот со јадењето...некои витамини или сирупче дали си пробала да му даваш?те разбирам оти истиот проблем го имав и сеуште на периоди го имам со ќерка ми...пробај ц витамин или б комлекс ...ако сака повеќе благо ставај сладок компир во манџите..експериментирај,комбинирај..нервозно е знам..прави-фрлај..ама некогаш и на глава стоиме за да јадат..

@mareane мојата е иста ко ќерка ти ..јас повеќе се радувам од неа за секое купено парталче или ситница...може треба да ги здружиме,ќе се најдат сродни души...

да се пофалам што и порачав пред некое време вчера стигна

На mami blue, Lady Phoenix, MilaP и 24 други им се допаѓа ова.
  3. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.785
    Допаѓања:
    145.321
    Требаше денес после работата на мм , да избегаме на езерцето наше. Повеќе наликува на бара де, ама наше си е, но ништо. Уште е заглавен на работа.
    А планот беше да си вечераме покрај езерцето.
    Најверојатно ќе остане за утре. И онака веќе е касно. Денот скоро поминат.

На referentka, Lady Phoenix, Viktorijaaa5 и 18 други им се допаѓа ова.
  4. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    @galapce ништо ново не воведов, незнам што да мислам. Инаку беба се јаде некогаш и плаче за уште. Затоа жи е жал што сака са јаде а сега не смеам да и давам.
    Нит нов омекшивач, прашак, шампон.
    Матичната ни рече од храна, ама ние мислиме да не е нешто полен. Мм е алергичен. Интересно е што ако седи дома мирна или надвор во количка нема ништо. Прееска лази, се качува мм нешто ја игра о одма и се појавија. Без ум сум. Толку многу се нервирам.
    Офффффффф

На referentka, Lady Phoenix, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Кое езерце ? Во паркот ?

6. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.785
    Допаѓања:
    145.321
    Не. Во Дојран.

7. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    охохо ... соучесник во кривично дело и прикривање на кривично дело ...8)

На kukla21, Lady Phoenix, Peco и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    @WORRIED.BT преубаво е, од каде го нарача?

На Lady Phoenix и Eli23 им се допаѓа ова.
  9. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Амбрелче, обични прегледи ехо ово оно, некој совет и слично-2000 денари, и во Систина и во Ремедика.
    Во Систина чудесно знаат да ти направат и дополнително ехо и оп да треба плус парички.

Добар ден и од мене.
    Денес 3 кафиња испив пред ручек.
    Кога ќе пораснам сакам да бидам @Ordinary . :D

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Ordinary, Lady Phoenix и 14 други им се допаѓа ова.
  10. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Кој е за кафе...и портокал...
    IMG_20160514_194226.jpg

На Mrs.Bass, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, referentka и 23 други им се допаѓа ова.
  11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.336
    Допаѓања:
    261.510
    Јак филџан!^

На Lady Phoenix, MilaP, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  12. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Не ме примате во друштво од синоќа:doh:.

Вчера денот во шетање ми помина, вечерта не можев да се најавам, па не го ни отвараше сајтот. Утрово пак исто, па ташната и низ врата:D. Потоа ручек, се наместив за книга да читам и сум задремала. Порано не можев преку ден да дремнам и три дена да не сум спиела, сега години ли се во прашање или нешто друго, не знам.:worried:

Вчера и не ве сфатив баш со сапунот, потоа видов кај сте го ставале:P.Не ставам јас ништо, ни сапуни ни лаванди, значи најчист ми е плакарот:D. Она што не носам вакумирам, кога извадам го перам и доволно ми е. И не чувам непотребни работи тука, имам соба кај свекрва ми па се што не ми треба таму е складирано. Нека му ја мисли таа:D

Со апликацијава всушност мерам се што внесувам во течна форма, ми се собираат до 2л.течност, повеќето кафиња:D. Цреши не јадам и јас, сега не ни погледнувам дали има црвчиња или не, доволно ми е да се сетам дека некои, некогаш имале:puke:. Кајсии не можам, ме иритираат на забите, праски само лупени, лубеница ми смета на желудник. Кога видиш само јужно овошје јадам и јагоди. Е нека се и пластични сред зима, ама ги јадам.

@mal.ecka утрешниот ден е само твој и да го поминеш така што со радост ќе се сеќаваш на него цел живот:party:
    @DVAANGELA убаво да си поминеш и ти на свадбата:music:

@Umbrella22 најдобро е да се јавиш и да прашаш, ама не е ефтино. Прво мора кај ендокринолог обичен преглед, па тој ќе ти каже ако треба дополнителни испитувања. Ако е само преглед не би требало да е многу, ама испитувањата си коштаат. Ако одлучиш да одиш таму внимателно, зашто знаат да ти направат анализи и што не ти требаат.

Да знаете од кога го пишувам постов, се стемни. Три пати телефон ми ѕвони и кога ме замуабетат по еден саат.
    Ај добра вечер сега:)

На tanja manja, Lady Phoenix, Peco и 17 други им се допаѓа ова.
  13. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Мислиш дека само ти знаеш да крадеш? 8)

На Lady Phoenix, Annath, Umbrella22 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Јас па во мушамата се забуљав, не го приметив филџанот.:mm:

На Lady Phoenix, MilaP, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.336
    Допаѓања:
    261.510
    не обичам мушами :P
    чаршавчиња за мене :P

На Lady Phoenix, MilaP, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    И јас не обичам, ама шарки обичам,бои обичам..:$

На Lady Phoenix, Annath и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  17. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.590
    Допаѓања:
    152.153
    @Umbrella22 od edna zena od fb.clenka na edna grupa vo koja clenuvam...vidov nejzini izrabotki i i naracav uste pred nova godina..inaku tehnikata se vika quiling...ic ne e skapo a ubavo e za podarok na pr.350 den.cini..

На tanja manja, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Lady Phoenix и 4 други им се допаѓа ова.
  18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Креветски ? :D:tmi::P

На Lady Phoenix, mareane, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.796
    Допаѓања:
    99.010
    Добра вечер чикас и по некој чико да не речам чАко:D.

Денес продуктивен денов без планирање. Се наспав, кафе и се фатив плакари да средам, а требаше утре по планот неделен, ама ете бидна денеска и пред саат време завршив. Утре ќе биде БАШ недела и уште подобро.

Туш, со мами кафенце на тераса (море и цигаре падна:lol:) и сега малку тука да позамарам:D.

Колку непотребни ствари чуваме, леле(facepalm). Ама тоа се е од мајка ми|(. И денеска женава со тешко срце ставаше нештата во ќеси за фрлање, морав по пет пати да и речам МАМО ГО ФРЛАМЕ ТОА:@, мислиш на глава ќе си ги ставиме тие глупости што немаат апсолутно никаква намена:^). А колку работи скришно имам фрлено...Ќе ја начекам да излезе, јас се што сум имала на ум во ќеса и летам накај контењер]:). Сега се растеретивме бајаги и мир. Зимска гардероба дигната, ако сака и камења нека паѓаат не ја вадам:D.

А она ќеифови... Ослабната е, па кошули од мене, ролки, џемпери... Еден куп мои алишта отидоа кај неа во плакар, гардеробата од корен и е обновена:D.
    И модерна башка:P.

Половината ми се вкочани од клекни-стани, бриши над, под, стави во ќеса, стави во плакар:sweat:. Сега ќе си се оптегнам и ќе одмарам заслужено. Книгата ќе и дојде редот изгледа конечно:D.
    И благо не сум апнала денес, таа ''активност'' не смеам да ја испуштам од дневен ред, ами шеќерот ќе ми падне па:rofl:.

@Umbrella22 пробај со физиолошки штом си чула, можеш само да добиеш, штета нема никаква. Јас и за ациди борици знам, една колешка кажуваше во бременоста само така си ги намалувала отоците.

На galapce, Lady Phoenix, Peco и 15 други им се допаѓа ова.
  20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.336
    Допаѓања:
    261.510
    Глупо стојат на маса послани :P

На kukla21, Lady Phoenix, Peco и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.