Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    И волко сит и овците на број!:rofl:
    Туку јас се одјавувам и ве поздравувам со една песна која има прекрасен ритам. Се чудам како толку време ја има објавено, а јас да не ја знам, ццц.:x
    Се сетив и како понекогаш знаев да дремам пред касетофон и да чекам некоја песна со часови да ја пуштат. Е после бев најсреќна. Па, првиот вокмен. Ех, времиња.

Добра ноќ. Нов ден нова нафака!

Последна измена: 24 јануари 2015
    На Teodora*, Mama25, anina и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.112
    Задоцнив на петочната журка?[​IMG]
    Читнав малку на претходниве странички - немало нова тема!!! Добро девојки, тогаш останува да се зададе тема за саботната журка - шипка, оро, мажи... тоа помина - дајте нешто ново!!! :D
    Заканава за мене би била супер :clap:!!! До пред некоја година кога ќе отидев со свекрва ми во шопинг секогаш се враќавме со преполни раце - за децата, за мене, за неа, за дома... Штета што остаре, па неможе веќе да шета со мене по град...

На Teodora*, Mama25, anina и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Аууу ама рано сте заспале денес? Јас дојдов да ве дружам демек виќенд, журкица ова, она а оно мртвило никој нигде нема.

На Val-Dim му/ѝ се допаѓа ова.
  4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    289.441
    Тоа да...ама листава ми е многу долга, да не бидам ставена во категорија пукнала од бес :devil::rofl:
    Ама му реков при избор на количка е многу битно да е он тука ради склопување ова она..да гледа и он, а мебел и тапети треба да е заедничка одлука.
    Дека колку и да сакам...ама ако ништо друго за главните работи мора да е он со мене, а другово уз пат де]:), ``ситници``.

Ама со нејзе може за перде, килим и остатокот од ситниците, т.с за она што одкако он ќе фати сипаница нема да стасам да го дофанам со рака (fingers)

@galapce ти имаш ли план разработено :lol:?

На Sky-butterfly, bittersweet и Val-Dim им се допаѓа ова.
  5. Pepelaska25

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    @danichap За избор на количка најбитна си ти а не тој, ти треба да бираш количка која тебе ти е лесна за склопување и манипулација а не него. Ти си таа која најмногу ќе ја користи и затоа тебе треба да ти биде лесна за манипулација.

На angieangie, Val-Dim и danichap им се допаѓа ова.
  6. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    289.441
    Целосно се сложувам, одбрав една од која и он беше воодушевен(т.с за се имаме ист вкус). Дури гледавме и клипови ан јутуп за склопување во багажник... ама баш оваа ни стои потешка за склопување па сакаме двајцата да ја испробаме на лице место.
    две глави демек како попаметни.
    1013891_0.jpg
    Ако некој има искуство може и да сподели.

На Val-Dim му/ѝ се допаѓа ова.
  7. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Не сме веќе 18 век па татковците не знаат ништо за децата, кај мене колку јас ја користам количката толку ја користи и сопругот.

@danichap мене ми изгледаат многу масивни тркалата, тие да не прават проблем за во багажник.?

На Glasna, ozbilnazena, tessie и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.112
    Сите спијат [​IMG] , од журката :party: и забавата денес ништо!!! Добра ноќ и од мене - отидов да читнам нешто пред спиење!!! :*

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  9. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    289.441
    Тоа е еден од проблемот,во клипот беше прикажано дека и тркалата може а не мора да се вадат. Ама колата е со многу голем багажник па може и со се тркала, ќе треба само корпата да се извади и напред делот што е рачката...е сега проблем е дали тоа вади стави е комплицирано и одзема многу време.

А штета многу ми се допаѓаа. Најдобро на лице место да си проба човек...ако не има убавини, ќе најдеме нешто друго.

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Pepelaska25

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Ако е целта одма да се расправаме и филозофираме ок, ама општо познато е дека жената е послаба и затоа треба она да биде пред се во можност да манипулира со количката. Инаку јасно ми е дека кај тебе можебие е и 22 век стигнато каде и таткото дои а не само мајката.

11. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Што да правиме кога сме толку напредни, не само што ги дојат туку и ги раѓаат веќе.;):smirk::rofl:

На sanjaeva, Glasna, ozbilnazena и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.560
    Допаѓања:
    289.441
    Тоа не знам. Ама нова година кај вас побргу иде :rofl:

На anina, ozbilnazena, tessie и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Pepelaska25

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Тоа си е веќе ваш проблем, вие во белиот свет сте многу понапред, може и жените таму се појаки од мажите па затоа мажите бираат количка да им одговара на нив.

Не ми се верува дека со мој добронамерен совет до Дани, ќе ме вовлечеш во непотребна расправија која во никој случај не ми е потребна.

Јас незнам што ви е што сте толку наелектризирани.

14. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Не сум воопшто наелектризирана, едноставно ме иритираат сугестии каде татковците се не битни во одгледувањето на децата, нови времиња дојдоа каде татковците сакаат да учествуваат во одгледувањето на децата колку и мајката.:talk::D

На tessie, Glasna, Mama25 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Pepelaska25

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Да не те цитирам ќе те прашам вака, дали една слаба жена има иста сила како маж за да манипулира со склопување на количката? Можеби ти си развиена во мускулите и посилна од мажите, но реално една просечна жена која живее во Македонија е сеуште физички послаба од мажот.
    Затоа и реков дека она треба да бира, бидејки ако нејзе и е ок за манипулација и нему ќе му биде, а не ни спомнав одледување.

16. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Дани не живее во Мк, така да не спаѓа во просечна македонска жена.:lol:
    Какви мускули ти требаат за склопување на количка?сите се на механизам кој се стиска со нозете а не со рацете, значи треба да имаат развиени мускули на нозете.:?::rofl:

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Pepelaska25

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Ајде нека биде така, за жал нема да ти ја пружам таа можност да си лечиш комплекси со мене и да се спуштам на тве светско нио на комуникација, сепак ќе си го задржам моето македонско ниво. А, ние во Македонија сме сеуште културни и фини луге кои имаат свое достоинство и почит кон другите луге.

18. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Кое ниво?
    Кои комплекси си лечам жити се, стварно се читате ли што пишувате?

Ти можеби не знаеш ама јас знам дека рацете освен за вадење и ставање на количка во багажник се непотребни, механизмите за склопување се притискаат со нозете.
    Е сега ако моето знаење за склопување и расклопување на колички е лечење на комплекси|(и покажување на светска некултура.......so be it.:?::lol:

На Teodora*, tessie, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Lisa_Maja

Lisa_Maja Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    384
    Posle se sto iznapisa posle podobro i da si legnese.Od postovite na drugite,osven vi tvoite,ne vidiv nikoj naelektriziran

На sanjaeva, Teodora*, bittersweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Dobar jutar najprvo..
    Dani od site planovi na galapceto edno ne ispadna kako sto e planirano..
    Sega opcii za planovi nema,na site strani samo infuzii,kanili,zakacalki ...:lol:
    Spremna sum samo so pampers,vlazni i detska krema da si go docekam samo da bide se kako sto treba.
    Na momenti me fakaat krizi sto
    ke bidam apsolutno nespremna ama izbor nemam.
    Pisuvajte vie ete vaka sto kadeste nasle jas posle na gotovo,samo odi plati begaj.:wasntme:
    Nasiot bebo(cimerce) spiese mirno kako sultan sinoka.:l: I nie okolu nego isto.
    Ajde sega na kafica..:coffee:

На Teodora*, vinozito1, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.