1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.560
    Допаѓања:
    177.149
    Повели, па доаѓај почесто :)

На Lady Phoenix, Annath, mariatim и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.303
    Допаѓања:
    261.157
    @galapce мене ми се лутиш?!

На Lady Phoenix, Annath и MilaP им се допаѓа ова.
  3. Brayan

Brayan Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2016
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    71
  4. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.241
    Допаѓања:
    277.493
    А бре плавокоса сум јас касно капирам,ха,ха си се изнасмеав на моја сметка

На ph.orhideja, Lady Phoenix, lunicka и 6 други им се допаѓа ова.
  5. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    А мене сон нема да ме фати (mooning)

На Lady Phoenix, Annath, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Brayan

Brayan Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2016
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    71
    12938253_459534900919919_4661178817094457781_n.jpg

На lunicka, afrodita26, zhap4e и 4 други им се допаѓа ова.
  7. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Таков лукзуз,никако.:?:

На Lady Phoenix, Annath, MilaP и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Brayan

Brayan Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2016
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    71
    ova salaaa :)

На mareane му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Brayan

Brayan Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2016
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    71

На MilaP и galapce им се допаѓа ова.
  10. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Ова не сум јас, мојот машки профил е друг.:lol:

Во една рака од мезето,со друга оди па напиши со една нешто,па и подолго.
    Значи а пишува некој кратки пораки,да знаеме дека јаде.:D

Имавме гости и нормално њите на маса па јас по земја.
    Дур раскренам,па редно беше да пробам мезето.
    Тарзано му се развика на малото,јас нему и подналутени.
    Што разбира од викање дете од 13 месеци? Не дека којзнае колку ама не сакам но толку. Тој барем треба да има повеке трпение,и онака малку го гледа.:envy:

Се налути и заспал на тросед.
    Правев инат ама отидов со го разбудив второто понепослушно дете и го налегнав на спална.
    Арно не водеше инат иначе ке испаднеше голема.
    Е чек да дојде утрото , нема да заборавам оти сум лута.]:)

@mal.ecka бидермаерот и венчето и косата и бојата што од што поубаво.

На Mrs.Bass, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, samovila.red. и 21 други им се допаѓа ова.
  11. Brayan

Brayan Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2016
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    71
    dobra nok na site;)

12. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.816
    Допаѓања:
    61.918
    Здраво девојки 62cace8bc8d57f3c7151daf130681dfd.jpg
    Не сум Ве дружела со кафе цели пет дена, а Вие целИИИИИ 40 страници сте ми оставиле за читање :clap:...
    Не, неможам се да прочитам... И знам дека ке останам „покуса“ за еден куп интересни мислења и информациии :(... Но, навистина бев презафатена!!!
    Од кујна не излегов три дена... Еден ден правев месено, друг благо, трет солено!!! Ама, се ми испадна како што си сакав :clap:!!! Триесетина гости пречекав и угостив... Музика трештеше од сите звучници дома, а смеа и песна се слушаше до касните ноќни часови!!! Сите беа задоволни, среќни и весели... но, најмногу матурантот... Убав на мајка :hug: :inlove:

DSC_0066.jpg

ПС... Јухухуууу... Конечноооо одмор... Девет дена уживанција, спиење до касно, читање книги, шетање по бутици, пиење кафе со другарки ииии... Фемина... Ма, девет дена журка 8)

На Mrs.Bass, samovila.red., ph.orhideja и 21 други им се допаѓа ова.
  13. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.966
    Допаѓања:
    112.361
    Да бидам искрена ве прелетав, деновиве време за фемина ич :!: освен за тие по лп :inlove: знаат кои се :hug:

@mal.ecka :* фала ти на сликата со цвеќињата, за мене беа знам ги барав :angel: ептен убаво, совршено!

@bittersweet добредојде, ти ли го донесе дождов во Скопјево :wasntme:

@PUPICA нема веќе бомбоњерата! Само кажувам :smirk:

@danichap со лесно, со убаво, со најубаво :inlove:

@Viktorijaaa5 нај, нај, најсреќен да е :party:

@joy1 :hug: :hug: :hug:

Јас луѓе во јуни сум на свадба дефинитивно, едвај ја чекам, јас веќе кажав стокмена од глава до пети, уште фриз да смислам и доаѓа најтешкото мм :| знам нозеве ќе ми капнат дур најдеме нешто или ќе бидеме со таа среќа од прва (fingers) ама тешко 8)

Сум купила широки панталони конечно и долги, црно веќе сум кажала не носам ама само во тие не бев како рибарка :$ ептен си се свиѓам за со нив си купив 2кошулки бели една ептен разголена, другата попристојна, утре ќе купувам и 3та црна, или можеби црвена, имам неколку збиднувања деновиве се во нив ќе си бидам :emo:

Прееска правев мафини, ги погодив таман, од лични, полични, ама мести вака, мести така тањирот со цвеќе, со свеќа, со не знам ти што до нив, сами... убава слика не доловив и се откажав :| не ми е дн за фото :doh: ништо од насловната овој пат ;(

За технологија и деца имам став, уствари јас за се имам став, ама немам свои па..... внуци од сестра немам, од мм се големи веќе и сами можат да си купат, уствари има една мала женска ама она е по коњите и тие се купуваат на велико јас го почнав кругот :devil: има серија па сите мора да се соберат, сега и купив случајно од некоја друга па и светна дека и тие треба да ги собираме :rofl: да се растеретиме малку со трошоци вујна фарма ќе и купи :inlove: па и тие се занесуваат за неколку споени пластики 7.000ден ]:) ако не ме мрзи летово ќе и направам, ќе импровизирам нешто.

Мм не е за во кујна! Веќе сум се жалела за кафето, убаво е се, ама ронки имам насекаде. Готви по нешто, знае, помага, се интересира, ама да не му речеш садови да мие, тешко му е и во машина да ги нареди. И редовно не знае кои садови каде стојат (lalala) е ајде бе! А и што маж ќе имав ѓубре не сака да фрла :o нели тоа беше машка работа :?:

Полуматура во плави панталони, бела блуска, плава скај јакна, плави теткински кондури, ташнуле теткинско мама тогаш рече дека е дамско, ланче припиено за врат со ружичка, шминка по нешто пудра не, коса пеглана со тегет прамени низ неа, сама си ги правев со светки беа :nod:
    Матура има ли потреба пак да кажувам дека сестра ми таква се облече следната година на маскенбал :rofl: тиркиз боја, косата топ младалачко, шминка ала Жаде :makeup:

Сега се сетив дека ниту еднаш не сум била од ранобудните, никогаш ни кафе сум послужила, ни смуди, па ни кифла, бурек, како ми тргнало тешко, утрото ми почнува________ уствари го преспивам станувам во 11 (waiting)
    Добра ноќ |-)

На bittersweet, ph.orhideja, MilaP и 19 други им се допаѓа ова.
  14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Мојата е. Како ја погоди.Од прва од сиот куп слики таа ја заприметив... дома си е дома.
    А ова, „Жабиштето“;( ко нож ме прережа.Ја толку фино, толку милКо створче.. мекано ко сунџер:bug: а ти...(tumbleweed)

На Peco, MilaP, duffi и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.734
    Допаѓања:
    98.767
    Абе каци ти?:P Се губиш мор ЖАБЕ:wasntme: Шо се овие драми посабајлечки?|( Солзи, мрсули... Ти знаеш оти јас така Жабиште од милоС те викам али не знаеш?:inlove:
    Ај клавај каВе за муабетО]:).

На MilaP, mareane, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    Денес нa рaбoтa, бaш мoрaше сегa дa се пoгoди. Стaлнo кoгa нoсaм нештo блaгo нa рaбoтa, дoмaшнo нaпрaвенo, еднa првo oддaлеку гo гледa, пa гo мирисa, уштa лупa дa земи зa пoaрнo дa гo види, и нa крaј -a штo имa внaтре? Нa мaјкa ти .....
    И ќе и кaжеш oтприликa, a знaм декa ниту е aлергичнa нa нештo, и јaди се е сештo пo стoпaти нa ден, aмa ете, пицaјзлa :D
    Пa секoј зaлaк 5 минути вo устa гo држи, демек aхa сегa ќе нaјдaм сoстoјкa штo не си ми јa кaжaлa |(
    Другпaт зa тебе и ќе имa еднa тaквa тaјнa сoстoјкa, се нaдевaм ќе јa пoгoдиш. Пуфлa.

На PUPICA, samovila.red., ph.orhideja и 15 други им се допаѓа ова.
  17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    На ми ти:inlove: За тебе и за Анат.:$
    Туа су сега..од сега. Морав малку да прошетам, да наполнам батериите.

На Mrs.Bass, Peco, ph.orhideja и 10 други им се допаѓа ова.
  18. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    Ај добро утро. Мене ми почна работниот ден. Кај 'алармов' мој немат викенд, празник...
    Пусти деца изгореа за шетање:|
    Ноќеска едвај да врзав 20 минути спиење|(. Ме беше нападнала несоница и имав опција да дремам во темница дур ме фати сон или да чачкам на интернет. Го избрав второво, се изначитав триста глупости, си најдов симптоми за сто болести, се испокарав и со мм ( зш не сакаше да дискутира за болестиве со мене ) (facepalm) и така на крај ем љута ем 'симптоматична' пак ме снајде бдеење во темница...
    :coffee::coffee::coffee: тродупло за мене

На Val-Dim, ph.orhideja, kjukli и 18 други им се допаѓа ова.
  19. afrodita26

afrodita26 Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    1.567
    image_01.jpg Дoбрo утрo женцки и пo некoј дечкo...Уклучив перaлнa (aмa вистинскa) :D дa зaврше ќе се спремaм и oдaм дa пaзaрaм пa пoсле рaбoтa.Пoвелете кoј е зa кaфе имa зa сите..имaјте убaв ден ке ве читкaм нa пaузите.

На Mrs.Bass, Val-Dim, Peco и 15 други им се допаѓа ова.
  20. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.920
    Допаѓања:
    123.165
    Добро утро. После точно 12 часа спиење се разбудив во 7. Вчера сум заспала во 7 попладне и се разбудив сабајлево. Ме исцрпи циклусов вчера и во Систина завршив на преглед од што имав обилни крварења. А бе женско да не си. Фала богу се е во ред ама од памет ср извадив никогаш вака не ми било одвај на работа издржав и одма од работа правец систина.
    Туку вие како сте? Ново старо? Ајде денеска дождлив ден ќе биде дома ќе се седи.

На Mrs.Bass, Annath, afrodita26 и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.