Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Добро утро женички.
    Многу голем елаборат сум направила бре одвај постасав да подзавршам.
    Операција успешна пацијент мртав работава. Еве метам од сабајле и ружата ми е на десно уво.[​IMG]

Бујрум кафенце за освестување.

download (1).jpg

На anina, ozbilnazena, Glasna и 6 други им се допаѓа ова.
  2. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Blagodaram za kafeto.Ova za mene, za dobra nok.
    Setot za kafe ti e mnogu ubav.:clap:

На tessie и Daleron им се допаѓа ова.
  3. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    едвај станав :) фала на кафенце, ко темпирано ми е :)

На anina, ozbilnazena, tessie и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
  5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Dobro utro ubavi dami :)
    Kako ste denes?

Jas ne sum spiela dobro,malava ima maka so zapcinjata i kako zombi sum :D
    Denes malce generalka niz doma,krpa i metla vo race i da go svetnam stanov ;)
    Veke pocnav so podgotovki za utresniot den :) utre e 1rv rodenden na mojata kerkicka :)sonceto mamino utre ke mi duvne prva svekicka :l:
    Pa taka sakam denes se da si podgotvam a utre mama ke i posveti cel den na malata :) sekoj den mama e so nea,ama utre ni e poseben.
    Nema mnogu pokaneti,sosetkata i svekrvata i drugite ke dojdat :D oni od rano nautro ke dojdele :D
    za zal sestrami e daleku i nemoze da dojde,decata vo skolo soprugot na rabota :|

Taka da,da si zacistam niz doma i potoa da sprema mama del za utresniot den :)

Vi posakuvam ubav i ispolnet den :) pokaneti ste za utre :) :l:

На Sky-butterfly, MacenceEna, anina и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.964
    Допаѓања:
    203.364
    Добро утро од мене, викендашки... конечно да седнам раат да ве читнам...
    @lunicka, бог да ја прости свекрва ти, вие да сте живи и здрави!

@ozbilnazena, многу убава вест, твојата пријателка со лесно да ја износи бременоста и да им се радува на близначињата.

Јас што да кажам, денес ми беше планирана генералка (и јас бев фрик за чистење, ама сега фала Богу, не се оптоварувам толку), ама ништо од тоа, нема да бидеме дома. Ќе видам преку недела ако можам да исчистам, лека полека, кога ќе дојде на ред, тогаш. Здравје.

Како се навикнав во бракот, па што знам, лесно, само си дојде. Бидејќи имам живеено подолг период сама, а и со цимери, не ми беше тешко да се привикнам брзо со мм, башка што пред свадбата неколку месеци живеевме заедно. Не го сфаќам како нешто страшно или тешко, што знам.

Имајте убав остаток од викендот... поздрав и се читаме утре најверојатно!

На Sky-butterfly, MacenceEna, anina и 6 други им се допаѓа ова.
  7. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Dobro utro zencinja..
    @lunicka itekako falese niz temava i forumov.Primi socuvstvo za zagubata,vie da ste zivi i zdravi.
    Taman zavcera dojde drugarka
    mi duri od Sofija,bolnicava za prv pat pocna da pravi restrikcii za poseti,nemozev ic asalno da si ja vidam.:worried: Egate ksmetot.Prethodnata nedela nim im ispadna rabota,ovaa nedela zdravstvovo resilo da se sreduva(daj boze),kolku za promena pocna i vizita da pomiuva8-| ..

Popovite neskam ic i da gi komentiram..Zatoa znam da kazam deka veruvam vo Bog,cuvstvuvam mir vo hramovite koi se racunaat za negov dom,ama ne veruvam vo tie sti gi vodat,i toa mi stvara odbivnost da gi posetuvam...Znam deka gresam donekade,znam deka ne se site isti ama ete..
    Verbata da se ima vo dusata,no rabotava ispaga da ne signe covek do nivni race ni za loso ni za ubavo..I tie se luge,treba da im se prostuva,ama kolku covek moze da im zaboravi..

Prijaten nedelen den,site sto ste vo moznost iskorisrete go kolku sto mozete po efektivno..Bez razlika dali so khm khm,dali vo setkanje,cistenje,odmaranje,druzenje...
    Cenete gi moznostite sto zivotot gi pruzi.Prvenstveno od nas zavisi kako ke gi iskoristime..

Bi ve pozdravila so edna pesnicka od nasiot Tose bas deneska..Znam deka se e so nego deneska preplaveno,i treba da bide..Takvi luge ne smeeme da gi zaboravime sekoj den,ne samo ednas dva pati vo godinata...
    Da mozev ke ja zakacev Igra bez granici...pesna koja ja razdraznuva sekoja moja pora od teloto sto me pretstavuva..:music::music::music:

На SV1911, friendy, Sky-butterfly и 7 други им се допаѓа ова.
  8. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    Еве ти Галапче.:hai:

На mareane, Val-Dim, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  9. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    :hug::hug::hug::hug:
    Mersi:bow:
    Si ja slusam jas ama nemozev da ja spodelam tuka megu vas...

На mareane и friendy им се допаѓа ова.
  10. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.091
    Допаѓања:
    184.381
    Добар ден на сите недела ден со ефтина тарифа ,ден за чистење бришење пеглање и перање е да ама јас сум уште во кревет и ме мрзи премногу така да до вечер ако ми се уклучи работилката ако не утре здравје и онака сум дома не одам на работа Туку се мислам денес ручек што???Сама сум дома само за мене ли да готвам?
    Ве читам секој ден ама не пишам дека и нема нешто за пишење мртов период е затоа дома дома и дома али ако дома е најубаво

На friendy, Annath, anina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Верувајте му на вашиот партнер за неговиот префинет вкус...затоа ве одбрал вас [​IMG]
    Ако ме нема на втори спрат сум чистам (facepalm) детево ми вели во недела сум била Бог да чува:bandit:
    А само средував соба по соба:?:

На mareane, friendy, tessie и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    @ozbilnazena не ги смарај (тинејџерки жаргон) децата. Бапни си едно кафе и упрчи краката нагоре.
    @vinozito1 не можев таму да искоментирам :rofl: кога ги видов дивите свињи ми асоцираа на тебе, па си велам сирота жена денес е недела ако и се бувнат сите ловџии на гости тешко неа.
    Додуша и на крезли си помислив успат.[​IMG]

На mareane, friendy, tessie и 4 други им се допаѓа ова.
  13. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Едвај му се извлеков од прегратките на октоподов мој,:sweat: всушност повеќе наликувам на мува фатена во пајакова мрежа,:bug: псст само да не ми се испушти пред него, ќе се љути една година:rofl:. Бре лошо жениште сум:devil:, ништо не ми е погодено, ако ме гушка ме нервира, посебно на топлова, ако не ме гушка ми фали.]:)|(

Ние денес односно вчера си имаве girls day only:makeup:мм со дечките, татко му, брат му, мојот татко, брат и внуците отидоа на целодневен риболов (бегање од дома/жените:lol:)постариот уште од лани е прав риболовец по тоа што кажува дека нааааааааааааа толкава риба фатиле :rofl:, помалиот изгледа толку слатко во елекот за спасување ми се идеше да го изедам, сто слики само јас направив а мм па тој илјадници, го прашав дали беше на риболов или фотосесија им правеше на децана.:?::D

Така си ги викав комшикине една по една да ме потсредат, фарбање, шишање, средување на веѓите, значи толкав неталент сум за веѓи средување тоа е чудо не видено, без веѓи ќе се оставам ако сама се средувам.
    Така средена (hollest):makeup: си бевме на шопинг, потрошивме некое доларче, си пиев кафенце со другарка ми и после дома, некоја работа да се подзаврши и си дојдоа момците, изморени, исончани ги фатило морскиот ветер, се избањаа и заспаа.

Денес на мојата мила државичка:lol: е ден на независност:clap: па ќе си одиме на излет на плажа со родителите на мм, спремив и ја некоја салата, купив винце и пиво за пиење,:beer::d:што убаво ќе има па цел ден кој да ми се грижи за децата.]:):rofl:

На AngelOfArh, SV1911, molikaMk и 13 други им се допаѓа ова.
  14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Еве мор те послушав, за некој друг ден ќе оставам горниот спраат:D:coffee:

Виножито, пекни нешто свинско да се вратам во форма:mm: еве Дилка ќе донесе нешто жестоко еј море еј:d: Каде сте бре:?: и вие чистите:D е евн знае во недела да размрда... Ухвати ритам(poolparty):bug:

На mareane, friendy, Val-Dim и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
  16. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    @ozbilnazena тука сме мор Озбилна, пред вратата од темава :D недела ден за одмор :D и остали денови се наменети за чистење 8-|

На ozbilnazena му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Ај додека сум расположена за частење, да ви наточам по едно, ама само по едно не повеќе

1361981955_baileys.jpg

Едит: Овој нашиов министер за здравство како тргнал, се се плашам дома да не ми дојде во контрола да види колку пијам и пушам (цигари):?:

Последна измена: 25 јануари 2015
    На mareane, tessie, Val-Dim и 6 други им се допаѓа ова.
  18. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    @Daleron ме погоди во срцето со Бејлисот, една од најомилените пијачки ми,:d:дај бар мене повеќе од една пијачка после кога ќе ја дојам малава може ќе заспие.:D:rofl:

На SV1911, Bozica1980, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Нема мор едно шише ми е само, затоа по едно чашуле (не Коле) за вас.

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  20. bittersweet

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Е добро ама ај нека се смилува некоја друга, нека ми го дај нејзиниот дел.:P:rofl:
    Која ќе биде толку хумана да се откаже од нејзиниот дел.....ај да ја видиме хуманоста на дело.(waiting):rofl:

На ozbilnazena и Daleron им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.