Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.902
    Допаѓања:
    81.490
    Очекував да прочитам
    Палам кабрио-то,ставам шеширот и стискам гас:party:

На duffi, tanja manja, Lady Phoenix и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    3.145
    Допаѓања:
    33.889
    Aa dobro e ne sum bila edinstvena shto ruca vo 23:D
    Se pribravme vo 22h, se uspavme i mi tekna deka ne sum rucana. Pa i tostot kako mi se sladi, milina. Kako beshe ona ti ne si ti koga si gladen:rofl: vaka ke si se pravdame.

На duffi, referentka, Mrs.Bass и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Да баш тој, некни баш ке се убацував за мене да го чува, ама кога она не се сетила за мене, нека му бара други :devil:

На duffi и Tajnaotrovna им се допаѓа ова.
  4. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    3.145
    Допаѓања:
    33.889
    @Winter Lady ti neli beshe zauzeta?
    Koga pocnavte jas imam eden sloboden bratuced 24god.:call:

На duffi, referentka, ♡BuBaLe♡ и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Заузета сум, ама што лошо ли ќе ми дојде.Може подобар ќе биде, па ќе го заменам :rofl:

На duffi, mariatim, referentka и 8 други им се допаѓа ова.
  6. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.902
    Допаѓања:
    81.490
    Како се викаше еден прилог во тогашна Нова Македонија ,мислам
    ЖИВА или :?:
    Билобилот не си го пијам редовно:|

На duffi, mariatim, referentka и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.564
    Допаѓања:
    177.188
    Денес попладне шетав низ градов. Околу плоштад, низ ГТЦ, во Џамбо. А бе жени, видовте малку сонце и одма расоблечени. Деколтеа, доминџос мини, полупроѕирни хеланки и други чуда :) Ама ако, убаво е времето, да се искористи секој момент :)

На Val-Dim, duffi, mariatim и 18 други им се допаѓа ова.
  8. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Јас се најадов сендвич со многу компир, изедов парче торта и две чаши ладен чај од лимон, сега може да си легнам и да се молам да се залепи нешто за мене :rofl:..

Лаку ноќ другарице и другови :hai:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, duffi, vitamina и 14 други им се допаѓа ова.
  9. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.309
    Допаѓања:
    261.199
    Утре ќе искачам...ќе има сонце...ќе носам ролка :(
    Поздрав Пецо ;)

На duffi, mariatim, kukla21 и 12 други им се допаѓа ова.
  10. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.564
    Допаѓања:
    177.188
    Е оти ролка?
    Покажи и ти атрибути :)

На duffi, mariatim, kukla21 и 5 други им се допаѓа ова.
  11. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.538
    Допаѓања:
    151.459
    utre tamam za rolka ke bide..ke vrne i duva ..PAK...ne mozam pojke...sakaaaam sonce i vo denovite koga sum doma

На duffi, kukla21, referentka и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.309
    Допаѓања:
    261.199
    Така ти го разбрав постот ;)
    Мрчаторски настроен!

На duffi, kukla21, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  13. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Јас пак се си мислев дека Пецо не е од Скопје.
    Незнам зошто,битолчанец ми се чинеше.

Ролка не ама за деколте ке почекам. Кога ке се обеси малото и обичното ми го прави деколтирано.:D

Бошке помини собери го и моето кога ке одите на лулашки. ПлиииЗ.:wasntme:

На duffi, vitamina, mariatim и 13 други им се допаѓа ова.
  14. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.564
    Допаѓања:
    177.188
    Абе не е мрчаторски, па јас зошто сакам сонце и топло време, а? :D

На duffi, Mrs.Bass, Lady Phoenix и 7 други им се допаѓа ова.
  15. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.973
    Допаѓања:
    112.452
    Ехехееееејјјјјјј :hai:

Уште неколку недели одиме на езеро, одиме за релаксација јуни секако не е за бањање во Охрид, едвај чекам не дека не, ама море е море, ако претходно викав тешко сега нема шанси!!
    Пред месец дена ни се дупна кадата :| искулирав! Пред 2недели ѕидот во дневна еден дел ни набабри од влага во вецето :| средив и тоа! Денес доаѓам дома одам во вц смрди труе, шољата протекла :puke: е готово толку беше му дојде и нему редот за ново, оваа недела можда не ама наредна одам по плочки и санитарија. Се ни е средено со мерак на нивоу :emo: а ова од 3та свецка :x ама со негово средување доаѓа и смена на врати и тие се крш, буткање на еден ѕид, затварање на друг, кречење :whew: ама после :inlove:
    Уште мм да се сложи да биде амал има многу буткања, преправки.......

Наредна недела одиме во потрага по дотеруванка за свадба за мм, уф уште сега се нервирам, ова не, ова не, ова не, ова многу скапо, ова евтино многу, ова не сакам да го пробам, па ќе му се примоча, пријаде, сладолед ќе посака, ќе се измори, гужва било, топло му станало |( на тешки маки сум верувајте :sweat:

Пишавте деновиве за пижами! Досега ниту сум купила, ниту добила сексуљави :| ама па и памук е памук и сите ми се малтене детски со зајчиња, пајчиња...моментално носам со глувчиња :D

Со на @Sky-butterfly мафините веќе две тури гости пречекувам и сите прашуваат од каде ми е рецептот :lol: заслужена победа! Не дека другите беа лоши ама бјутито си заврши работа :mm:

Утре неработен ден а :?: мене и денес ми беше, си ги споив :lol: цел ден ќе поминам кај мајка, ќе се релаксирам помеѓу ружи и шматкам домашни јаготки :P
    Среда на првата и последна матура за оваа година, матурантката веќе знам ќе биде како мала тета (facepalm) стварно зошто денес децава побрзо сакаат да пораснат :?: пред некој ден истата ја гледам на фб со штикли 15ка, бели скроцирни панталони, тангата на видело, и скроѕирна исто кошулата, шминка да гребеш по лице, бордо кармин и залижана фризура :| ноу комент!!!

Убави сништа :*

На afrodita26, Val-Dim, duffi и 19 други им се допаѓа ова.
  16. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Не знам веќе кога е ден, кога е ноќ, ни сум спиена како што треба, ни ништо, децава ги однесовме примија по една инфузија малку се стабилизираа, пред тоа многу летаргични ми беа, од деца што пијат по 2-3 литра течност во денот едвај една чаша со молење ќе се напијат, ги скапа тоа вирусот, па мене уште толку ме уништи зошто ако не ги мкнев по патиштата како да се кукли немаше ништо да им биде, совеста ме изеде.
    Едвај чекам да си одам дома, да ме прибере мм во прегратка, да му се исплачам на рамо а тој да ме убеди дека не сум виновна за децата, само неговиот збор ми има вредност, другите колку и да ми зборат ништо не ми значи ама од него ми се чини ќе ми се симне планината што ја носам на раменици.

Во врска со дедо ми ви благодарам на сите за поддршката:hug:само и по цена да звучам како да сум без осет, жал ми е ама па си ги изживеал векот, дочекал внуци, правнуци, не знам може дека сите ги споредувам со мајка ми ништо што не видела во животот па немам некако жал за старите.
    Јас ги жалам додека се живи, жал ми е ако се малтретирани, избегнувани, затоа со дедо ми стално си зборевме на скајп, кај бабата што ми е комшика обавезно ќе поминам да ја ѕирнам, муабет да и направам, тоа им трба на старите, само малку внимание, дај му на човек додека е жив тоа што му треба после се е џабе, само покажување пред народот.

Зборевте за мажи и купување, кај мене е обратно, мм мене ме дотерува, сум кажала дека имам параспур стил, мм ме средува, има беспрекорен вкус, знае да ми погоди тоа што го сакам а не сум знаела и кога сум дотерана да се чувствувам како во своја кожа а не како кукла.:lol:
    Обожава да се шета и да купува, за себе, за мене, за децата, стално е среден, дотеран па мора и ние покрај него такви да бидеме.:lol:
    Да го барав со боринче немаше да го најдам волку добар.:l:

На samovila.red., sanjaeva, papillonP и 34 други им се допаѓа ова.
  17. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Добро утро и од мене.Кафето под нос ми мириса,јас седната на пиџами со телефон во рака.Станав зависна,ако не се уклучам кафето не ми е слатко.Кафе не можам да ставам,од моб.пишувам.Има дома 3 лап-топ компј.мм му треба за работа си го носи со себе,а децава си ставиле пасворд и не можам да го уклучам.
    @bittersweet мило ми е што дечињата се подобро.Немој да се измачуваш,никоја мајка не им мисли лошо на децата,тоа може да им е и од промена на клима,хран....
    Децата се борци,ќе се изборат со се.
    Оваа година на одмор знам Оти ќе си одам во Мк,а за другиот одмор нека мисли мм.
    Пред некое време ви спомнав дека има шанса пак да се селам,е ми олесна,сега за сега остануваме овде каде што сме,за натаму здравје.
    Благодарение на работата и со тоа што сум со луѓе малку успевам да се оддалечам од мојот проблем што ме тишти,дома е друга работа.
    Пијам кафето и летам на работа,убав ви ден на сите,убав ден денес.Кој слави именден куќна слава ви честитам

На afrodita26, promeneta, Val-Dim и 23 други им се допаѓа ова.
  18. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.250
    Допаѓања:
    277.575
    Dobro utro i od mene.Retko olku rano se vklucuvam ama denes morav da stanam da se sredam za setnja .Kafe samo vakvo imam od tel povelete:coffee::coffee::coffee:

На Esmeralda-MD, promeneta, duffi и 13 други им се допаѓа ова.
  19. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    Добро утро и од мене:coffee:
    Ем рано легнав ем ненаспана станав утрово, под команда на син ми. Ни туширање не ме разбуди. Сега и коса да сушам треба.
    :yawn::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
    Честито на славениците на визита/слава:beer::d:
    Времево е тро:sun: тро(tumbleweed)тро:rain:, се на се (wfh):~: ќе биде:|

На Esmeralda-MD, promeneta, Val-Dim и 17 други им се допаѓа ова.
  20. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.312
    Добро утро и од мене!

И мојов е многу проблематичен и специфичен кога се работи за облека и обувки. Ама го поднаучив малку каков му е стилот и се осудувам по некоја маичка, чорапи или долен веш да му купам. Дури и фармерки знам да му предложам и по вкус да му бидат.

Порано бараше висок квалитет и купуваше фармерки само од Левис, сега е како Евреин станат и не штеди само на патики. Си ги заменивме малку улогите.

Денес немам план што ќе се прави, тргнати се завесите, појма немам какво е надвор.

Ајде кафица да послужам

На afrodita26, Esmeralda-MD, promeneta и 23 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.