1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    @Viktorijaaa5 остави ја оваа песна да си ја пее некој што те нема :)

Некако не ми е соодветен текстот.
    Иначе е преубава....како песна :)

На Umbrella22, lunicka, Lady Phoenix и 5 други им се допаѓа ова.
  2. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.424
    Допаѓања:
    180.113
    За паѓање се прави муабет ????Аааааааа јас како мајстор за паѓање морам да се изјаснам
    Имам паднато од точак летнав нанапред се правв Џек пред другарките со цела тежина напред на кормилото и нормално брадутката ја однесив,паднав од мотор цела бев слупена лежев недела време на бел чаршав одоздоле под мене и бел чаршав врз мене и само на гаки па замислете
    Ма си пагам секојдневно последно беше пред три недели одам у центар пазарувам у маркет со две кеси и керка ми испагам надвор саатот накај 19,30 поручек цел народ низ центар и со нови тренерки на мене паѓање со кесите у раце дирекно на колена сокинав тренерките на колената цел круг мислам сите гледаа у мене
    Имам паднато и со детето у раце 6месеци беше тогаш паднав на снег си го држев и си паднав на газот знаев дека паѓам ама неможев да го пуштам него за да се задржам со рацете Ахх ке заборавев си паднав и у 5 месец од бременоста така лабаво низ скали и се влечев фатена со рацете на оградата срека ме чувал дедо господ има уште многу паѓања ама доста е

На WORRIED.BT, Peco, imelda и 11 други им се допаѓа ова.
  3. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.251
    Допаѓања:
    277.591
    Откако сум паднала од смоквата,јас си паѓам и понатака постојано до ден денес.Имам еден куп дешавки со паѓање а од последното паѓање пред неколку месеци уште си носам лузно на коленото.Тогаш требаше на шиење да појдам ама од инат не појдов и сега си носам лузно.Скалите по кои паднав беа пред една продавница и искршени и веднаш после моето филмско паѓање газдите на продавницата ги поправија|(
    Инаку тортата ја направив и задоволна сум ,не е лоша,ама мртва уморна сум покрај неа направив и уште една како ролат за подома и сега одам да се изнаспијам.|-)

На ph.orhideja, tanja manja, Peco и 16 други им се допаѓа ова.
  4. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.740
    Допаѓања:
    98.804
    Сите спиете? Знам дека прашањево не ми е на место:tmi:, оти што друго би правеле во ова време (освен безобразни рабоЌе:P), ама да се најдам на муабет де:wasntme:.
    Aj прво каВе да ставам за кога ќе се испоразбудите, па после ќе разлагам:D. Малку сум го преполнила, ама тоа оти сте многу жедни посабајле:!:.
    Morning-Coffee-5.jpg
    Море денеска болна паднав:bug:. Одеднаш трески, кашлици, температури... Прво почнав да се трупам дуксери, чорапи, па ајде еден парацетамол, па уште еден, ацероли, цитрони и спасив глава некако да не ме кутне:whew:. Сега поарана сум, фала на прашање:rofl:.

За паѓање сте збореле. Епа моето најепик паѓање е во полско веце:tmi:. Малечка бев и кога влегов, лизгање и цела десна рака ми пропадна во дупка:$. Како што носев едно црвено џемперче, можете да замислите кога ја извадив раката на што личеше:tmi:. Па удрив едно туфкање како да се појавам таква, оти и тепана да не бидам на крајот:D, нели го знаете она типично ''кај ти беа очите?!'' :^), ама спасив глава... Ме избањаа, пресоблекоа и ајде пак на трчање по двор:lol:.

Еден убав сончев ден мене татЕ ме чуваше, тој си гледаше телевизија а јас си дремев на тераса и во моментот немав такво што се прават меурчиња и ми светна сама да си направам замена и да си се забављам:angel: Грабнав најголемата СТАКЛЕНА чаша што ја имавме дома, ја наполнив со вода и сјај, цевка и правам меури:!:. Кога чашата тресна на под, сол бидна и цела тераса се стори со стакло. Станав набрзина да соберам се тоа, кога се лизнав на сјајот во фрката:worried:. Eм шпага, ем во стапало парче стакло ми влезе:|. Трк во купатило, ногата под чешма да измијам крвта и парчето стакло да извадам на скришно:bandit:, цела септичка јама направив роварејќи, после измотав стапалото со сите партали што ги најдов на лагер и дремев како бајче за пак нели на сета мака и стравој, па и ќотекот да не си го изедам:x. Оти знаете ние кога бевме деца такво беше правилото. Кога ќе се случи нешто, крив, не крив, сакајќи, несакајќи, на крајот најчесто ти си си тепаниот:rofl:. Белег убав си имам од тој ден со меури, сјаеви и чуда.

Е сега да не се лажеме, има паѓанки и по скали, во купатило на плочки, по некое зарибување на улица:wasntme:, додека се учев точОк да возам редовно си паѓав секој ден оти бев толкава магарица која абер немаше кочница да стисне:tmi:. Летај и ајде во ќошот после удолницата полн со трмки и боцки(facepalm).
    Имам и едно не така весело паѓање, т.е буткање од школско другарче за време на училишен одмор, па јас со долна усна на шајка се обесив:(. Паметам кога се освестив што ми се случува, цело блузиче ми беше со крв веќе:sweat:. На крајот се се заврши како што треба, ама одев со модра и надолу обрната уста повеќе од месец сигурно.

Ајде одам стварно едно турско да мавнам:coffee:. Епа до 8ч. морам ококорена да бидам:drunk:. Абе водата стоЕ, јас не стојам од шО сум работна:rofl:.

Последна измена: 25 мај 2016
    На papillonP, ph.orhideja, tanja manja и 27 други им се допаѓа ова.
  5. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Добро утро,се разбудивте ли наспани(На дормео рекламата),јас неее,ми се спие.Легнав во 01ч.и јас со @mareane домаќинка бев,правев пита со јаболки и ручек за денес.Сега се оСвестуем со кафе и да се спремам за работа.Убав ден

На Peco, promeneta, vitamina и 12 други им се допаѓа ова.
  6. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.315
    Допаѓања:
    261.246
    Јас си мислев јас сум трапава :tmi:
    Пссс, за вас ја сум била најспретната жена на свет, а не сум ;)

Добро утро, си мислам понеделник а тоа среда :smirk::nod: Пак ми зема од перените јакни мојов...лудо време :mm:
    Јас добра, кафе пијам...Вие?

На Peco, promeneta, Esmeralda-MD и 16 други им се допаѓа ова.
  7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.128
    Добро утро.

Леле @Viktorijaaa5, кај ти текна на Хелоу. :D Таа ми е најглупата песна, евер. И само што го видов видеото, а не го пуштив, си почна мозочево: из ит миии јур лукинг фоооооор.... Ќути, Лајонеле!!! Сега цел ден ќе ми се врти во глава, ја мразам. :devil:

Инаку да, кога веќе праша што мислиме, песната ми е лигава и истрошена. Ама ако тебе и на зетот ви се допаѓа, нема тука што да прашуваш. Важно е да биде ваша песна. :)

За мене, совршена песна за свадбен танц е

Може и таа е истрошена, ама не не, класика е. :D Си има и убав ритам за танц.

Со паѓањево ми вративте лоши спомени. :rofl:
    Нема да споделам, моите не се смешни.

На WORRIED.BT, Peco, promeneta и 13 други им се допаѓа ова.
  8. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.312
    Добро утро, друштво! :coffee:

Спијам од вчера од нешто пред 8 со прекини. :x Не знам што ми е. Додуша, оправдано е за вчера, со оглед на тоа што ненадејно ме фати бешиката, па пола ден го поминав во болки и препотување. :sweat:

Како и да е, на тема паѓање - немам многу паѓано во животов. Како мала еднаш со точакот изведував егзибиции, па се сринав толку јако што ги распарчив двете колена и лактите и плус успеав да повратам од што паднав на стомак. Тоа беше јако и до денес лузни си носам. Повеќе се повредувам на други начини, инаку. :$ Се сечам, се горам, виткам нозе... (facepalm)

Инаку, @Sky-butterfly јас долго време пиштев во Сити Мол во секоја можна продавница поради една ташна што ја носев. Ама никогаш не најдов што е тоа што го предизвикува пиштењето. :D Само ми ја поминаа во неколку продавници и толку. Јас не би се лутела мене мојов да ми направи како тебе маж ти. :D

Луѓе, имајте убав ден иако е покакан. :^)

На papillonP, ph.orhideja, tanja manja и 21 други им се допаѓа ова.
  9. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.319
    Hello!!
    Прво @Viktorijaaa5 ако со вереникот си имате некоја ваша симболична и само за вас посебна песна, изберете ја неа за првиот танц:inlove:
    Ако не, имаш доста предлози на нет. Сепак, на сета таа возбуда, ќе танцувате и ќе го слушаш само неговото :l::inlove:. А за кратко и останатите ќе ви се придружат:dance:
    Ти посакувам најубав помин, да бидеш принцеза и да зрачиш од љубов
    и на првата брачна ноќ, чим си легнете прати го по чаша вода за тебе;)
    За паѓање, шиена сум на челото, на коленото, лузни имам доста на број:lol: ама нај паѓање од сите ми беше покрај езеро на кеј, сред зима со јакни и шалови, зазборувана со еден лебед застљната над него нешто џагара-багара му мафтам му зборам и шлап, уште и тој ми се вдаде:rofl::rofl: ова кога бев 5-6 годишна.
    Не децава често им правам собери куп играчки и сокриј ги, па вчера едни лани скриени им донесов, малку смена, и еве два дена раат сме, нит тв,нит таблет,нит телефон ги интересира, личат на деца:D до кога, ќе видиме:rofl:
    За пиџами сте збореле, имам секакви, во сите бои и материјали, дводелни, троделни, со огртачи, со долги со куси...секакви.. во последно време ми се омилена гардероба 24/7.
    Прередував плакари, триста крпчиња предиплив, и пак чим е за излегување време за две три исти се фаќам|(
    А мм на прсти му се бројат и за секоја пригода ем брзо ем скоцкан е стално. За да си купи нешто ново, мојов е ептем no way! 14 години го знам и само гардероба за на свадбата го имам видено дека сам си купил.
    Денес по доктори сум:whew:
    Не ме сфаќаат домашниве сериозно, ама доста беше одложување :worried:
    Имајте убав ден:f:

На papillonP, ph.orhideja, tanja manja и 22 други им се допаѓа ова.
  10. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.315
    Допаѓања:
    261.246
    Да ве размрдам на смотаново време....сакам лето, сонце, вода...

МилаП ќе каже ако пак некоја глупост е насловов на песнава :P

На Peco, promeneta, Esmeralda-MD и 11 други им се допаѓа ова.
  11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.836
    Допаѓања:
    101.341
    Паѓав многу како дете,особено на криенка,брканица и такви ми ти работи.Се додека еден ден спремајќи се за во училиште не застанав во сукња пред огледало а на колената корупки.Е од тогаш пресеков нема веќе паѓање.:D
    Во посериозни години се сеќавам на 2 паѓања и тоа на двете носев оние чевли со полна пета.Многу ги сакам ама ете трапава сум во нив и од тогаш ги немам облечено.Среќа не беше на видно место со многу луѓе...на едното паѓање толку ме заболе удреното што за малку ќе се онесвестев.
    Модрици секогаш имам,склона сум на нив...
    Е ама за ушинување малер сум.Да превиткам нога ,рака,прсти...последното ако се сеќавате и во кревет ми се случи,во рамото.Нога и во 8-ми месец имам превиткано,среќа беше жив еден дедо ,кога ме виде со толкав стомак....само рече,леле дете што си направила...ме седна на столче,ме нагази на стопалото,ме подигна за бутот и ногата се намести.
    Зима,лед,подледено...јас на работа...газам претпазливо како по јајца,ама не кога летна една нога натаму ,друга наваму....се размафтав како на цртани филмови да одржам рамнотежа...и не паднав...и погодете пак го ушинав рамото,истиот дедо ми помогна...
    На ќерка ми исто и имам изместено раченце...таа мала само што прооди а јас за раце ја држам по скали да се качува...ја спремам да спие ,таа плаче и се држи за раченцето.Ми светна што е,кола под газ и пак кај дедото.И го намести рачето.
    Бог да му ја прости душата многу пати ми има помогнато.
    Времево облачно а морам да излегувам имам обврски.

На samovila.red., tanja manja, Peco и 19 други им се допаѓа ова.
  12. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.870
    Допаѓања:
    203.013
    А кој не сака сонце, море, песок? :^)
    Јас иначе на работа... пред врата ме чекаат, од вчера ѕвонеле, знам дека луѓето мака имаат, ама не чуле за дежурни... а јас демек дома одмарав, ама ич не се осеќам одморена, напротив, ко да сум копала цела ноќ... дрмнав еден магнезан, ај ќе се издржи до 17:00.
    Времево стварно шугаво, камо да можев да влијаам какво ќе биде, сигурно облаче немаше да има на небото... вака, ќе си траам.

Ај добро утро! :D

На ph.orhideja, tanja manja, Peco и 21 други им се допаѓа ова.
  13. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.787
    Допаѓања:
    323.721
    Добро утро
    Грбот ме боли од спиење :yawn:.
    Деновиве поштено се нашетав и се наспав.

Неколку дена по ред малото и по цела ноќ спие и престана навечер да кенка по сокче.Ама преку ден душа ми вади.Многу е ,,захтевна,,:worried:

Денес среда, неделава прекрши, еве кај е петок.

Сега овде на работа, сите седиме и ќутиме.Странки нема, сите нешто чачкаат по интернет.Од време на време само некој ќе праша ,,што ќе се јаде денес,, :lol:.

Сега ,, пост фестум,, гледам дека ни останаа нешто повеќе од 3000 денари кои беа планирани за арчење и тоа благодарение на мм.Јас сум еуфорична кога станува збор за припреми пред настани и секогаш знам да купам нешто за едно облакање.Недомаќинка.

На ph.orhideja, tanja manja, Peco и 20 други им се допаѓа ова.
  14. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    - Ало Нинџа, наместо во 10, дојди во 09.15 да те шишам...
    Еве дојдов...и чекам 15 минути... |(
    А мразам да чекам...кога ќе се договори нешто, јас доаѓам и порано неколку минути...

На papillonP, ph.orhideja, Peco и 20 други им се допаѓа ова.
  15. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Dobro utro
    Dete odneseno vo gradinka,kafe ispieno so drugarka mi ..
    Nejzin bivsi vidovme.. pa se potsetivme i za nego i negov drugar (citaj-ogovaravme :!:)..vrativme spomeni od pred 14god... :rofl:
    Cudo kako seuste se pamtime pa i do najsitniot detalj.
    Prviot baknez,ne bas ubavo cuvstvo, mi bese mnogu... :doh:
    Jas neiskusna a on se pravese "poveke" deka e ama beter od mene bese :emo:

@galapce jas te svativ so toa smokvata uste od prva :rofl: .. Jas ne sum padnata od tamu :emo:

Na drvo nikogas ne sum se kacila pa ne sum pagala ni od tamu.
    Zatoa pak od drugi mesta nadoknaduvav.
    Kako sto me drzi dobro memorijata najmnogu na zimo pagav zaradi podmrznatoto.. i ne birav mesto,vreme ... i obicno povlekuvav nekoj vrz ili do mene..ili mene me povlekuvaa .. :lol:
    Togas e pointeresno se smeete zaedno i ne mislete na sramot.. :$
    Od skali si pagam doma cesto oti gi trcam (citaj - preripuvam,kako decata ]:) )
    Kolku pati se imam istepano i vo sredno zaradi niv ,na fakultet veke bev poozbilna :$
    Dobro de priznavam...trapava sum si malku poveke ama gajle mi e :rofl:

Si se raspisav a doma mi e haos..ama se tesam deka toa se samo igracki i normalno e da e takvo so dete koga imam doma 8)

Imajte ubav den :hai:

Ne sum ziva ako ne se redaktiram ... :D
    Vecer sum na maturska i ja otvaram sezonata na sandali za mene i ic ne mi e gajle ako saka i neka vrne i neka grme..pa mi se smaci veke.I paltinjata gi krenav i jaknite gotovo..nema veke vadenje,cim vremeto inat vodi i jas nego ke mu vodam pa ke videme koj ke popusti prv ]:)

На papillonP, ph.orhideja, tanja manja и 22 други им се допаѓа ова.
  16. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.878
    Добро утро
    Бебуш разигран на подот а јас од високото набјудувам и координирам (читај викам не ваму, не таму...:rofl:)
    Чуден сон:tmi:.
    Ексот со мајка му, јас и мојот на маса муабет сме си правеле, и едно кутивче поклон ми дале(facepalm). Ова дома не смеам да го кажам, па вас да ве погњавам :?:.
    Денес цел ден сами. Мм од 05 си ги облече протокаловите алиштенца и пут под ноге со камиончето, нема свекор/свекрва, трет човек и така не иде кај нас.

На tanja manja, Peco, AngelOfArh и 18 други им се допаѓа ова.
  17. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    На Peco, promeneta, Esmeralda-MD и 12 други им се допаѓа ова.
  18. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.009
    Добро утро од мене...ве поздравувам со филџан чај од мед,ѓумбир и лимон!!!
    За паѓањето само ќе кажам дека имам лузна и 4 конци...доволно е!!!
    Неможам животов да си го замислам без гости и еден куп луѓе околу мене.И покрај обврските наоѓам време за дружење,се разбира,кругот е стеснат,ама имам квалитетни луѓе околу мене.
    Јас во депресија ќе паднам ако сум сама:tmi:
    Јуни дојде па по дома со дуксерки се уште и термо чорапи:tmi:

На tanja manja, Peco, promeneta и 18 други им се допаѓа ова.
  19. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.251
    Допаѓања:
    277.591
    Добро ви утро !
    Утрово од мене имате доручек и пијалок,частам за роденденот на ќерка ми.(торта има во соодветна тема;))
    images.jpg download (1).jpg

На samovila.red., ph.orhideja, Peco и 21 други им се допаѓа ова.
  20. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148

Mozno e mozno (znaci)
    Da se razbereme ne znam mnogu grcki numu da mi dadete nekoj sostavi da vi preveduvam :rofl:

Mene ovaa mi e preubava pesna..tazna e ama ubava,plus peackata ja obozavam

@mareane Neka i e sreken rodendenot :^: :party:

На Esmeralda-MD, mareane, ♡BuBaLe♡ и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.