1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Здраво друштво :hai:ме нема деновиве, и немам време се да прочитам, се најавив само да ве поздравам :*, да не ме мислите добра сум, се читаме:hai: убав ден

На Peco, MilaP, referentka и 13 други им се допаѓа ова.
  2. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.534
    Допаѓања:
    289.004
    Добро утро
    @joy1 Среќен роденден. Ти посакувам пред се спокој, и многу здравје, љубов.
    Ти си пример за мајка/жена борец :hug:

Кај нас стандард започна денот со музика:music:. Мадам дига раце се радува, значи добар диџеј сум.
    Пијам кафето и гледам накај тераса дали ѕирка сонцето. Сабота е ден за риба на езеро, само да е убаво времето и ќе го чекаме мм да се прибере од работа за да одиме.
    Ме реков на мојов за на езеро да ги викне неговите. Езерцето е во нивно село а со години не биле таму. Не знаат да уживаат, само на работа и штедење да се мислело :tmi:.

На Peco, afrodita26, MilaP и 22 други им се допаѓа ова.
  3. promeneta

promeneta Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    12.555
    Добро утро :yawn: :hai:

Конечно убаво време :sun:.
    Јас станата од 5.
    Едно што кивам и нос ми тече, па ќе го разбудам црвчето, друго што она и така и вака се буди на 2 часа :@.
    Сношти пред спиење падна и не се удри.
    Што ми требаше да искоментирам, чекај да видам дали пак си ја удри брадичката.
    И не заспа до 1, ќе се занесе и ќе стане држејќи се за брадичката, а НЕ се ни удри таму, ама нели јас спомнав...Лудница :drunk:.

Го изгледав Dark places, ако му се гледа на некој трилер, го препорачувам, добар е.
    Исто и The killing room, и него го гледав сега, нели од 5 сум ококорена 8-| (намерно не пишав толку рано тука, ќе морав кафе да варам, а можеби и филџани да мијам :devil:).

Прво, да и' честитам роденден на @joy1 и да и' посакам секој нареден да и' биде подобар од овој :hug: :hug:.

@bubale, тешка таа нашата диета, бе ;( :D.
    Еве од сега мислам што да јадам, оти само една шанса имам денес, па мора да изберам нешто што ствааарно ми се јаде :?:.

@galapce, нико није сигуран, Велики Брат све прати :!:.
    Ти другпат стави лајк без да ме прочиташ за мирно да си легнам, а после се смеј :P.
    И што се смееше на постот, за погреби беше, алоооо :o :rofl:.
    Сега ми текна за мм, инаку многу сериозен за овие работи, оди на погреб со неговиот другар П. што го спомнував веќе и со кој се тандем снова :D.
    Почнале луѓето да раздаваат, а П. не е многу по јадењето, и му дале да зема од раздавинката, и тој озбилен рекол, ааа не, доручкував БОНБОН сабајле :x :rofl:.
    Мм почнал да се смее, по него и другите, вика за пеза бевме еј.

Полесно оздравување на болните, јас не пијам чај, уствари не се лечам никако, настинката ја претепувам само со игнорирање, ама еве еден виц за чај:

Оди Македонец во Србија, седнува во кафич и порачува чај.
    Келнерот: Чај од чега?
    Македонецот: Паа, може и од чега...:rofl:

За крај, ви посакувам убав викенд со еден музички поздрав:

На DVAANGELA, Peco, papillonP и 26 други им се допаѓа ова.
  4. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    Добро утро и од мене:):)
    Испратив мм на работа ја исчистив собава и седнав да учам ама без кафе не ми оди ќе почекам да станат и да си сварам.
    Убав ден убави луѓе:)

На Peco, galapce, ♡BuBaLe♡ и 16 други им се допаѓа ова.
  5. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    @joy1 Да си жива жива здрава ти и твоето семејство,повеќе мир и спокој во животот што следи.

На ♡BuBaLe♡, kukla21, Quuen и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Јутар људи, како сте?

Се разбудив гладна, синоќа не јадев од инат.
    На менито денес компир со стекче во рерна ако ја убедам мајка она ги мрази ваквите јадења, таа само манџи :|

Денес ни е @Viktorijaaa5 невеста? :party: најсреќно мила моја, да сте вечно заљубени, наскоро да се израдуваме и на друга убава вест :angel:
    уживајте максимално, денес е ваш ден :hug::l:

@joy1 среќен роденден :^::hug:

Денес имам да ги довршм нарачаните кутивчиња и после незнам што ќе правам.

На Viktorijaaa5, Peco, galapce и 16 други им се допаѓа ова.
  7. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Добро утро женски.

Роденден и матура денес,па затоа ќе тргнам во потрага по поклони,ако не успеам ништо да најдам поклонот во :e:.Од тоа што видов по прославите,повеќето гости беа со вакви поклони.Јас барај,купувај,па дали ќе го погодам...а вака стави колку мислиш да потрошиш и си заштедил и време и мисли дали ќе му се допадне на славеникот.

Поздрав женски.:hai: и @joy1 среќен роденден:f:.

На Lady Phoenix, Peco, galapce и 15 други им се допаѓа ова.
  8. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    3.145
    Допаѓања:
    33.889
    Dobro utro:sun:
    @joy1 sreken rodenden, da si ziva i zdrava, sekoja zelba realnost da ti stane.
    @Viktorijaaa5 so sreka vo bracnite vodi i najubav pomin denes, samo veselooo.
    Nie konecno so sinceto se naucivme do kaj 9 da spieme, pa taka malku poveke son i za mene. Momentalno se gushkame i go cekame bratuced mu pa zaedno ke si igraat. Se e dobro dodeka edniot ne se rasplace, drugiot odma se pridruzuva pa vo hor:lol:
    Najnovo shto nauci sin mi sam se kacuva na garniturata, po spalnata. Na garniturata mi e bash opasno da ne se prevrti od stranicata. Kujnata mu e odamna omilen del, pa se e tamu so se igracki i cesto operira, dosega 2 fildjani pomalku. Korpata za gubre e najomilena pa pred nekoj den daljinskoto si go najdov tamu. Znae i od igrackite nekoja da zavrshi tamu. Ah da pocna da se pika i pod masa i pod krevetce. Porano ke se zaglavesehe pod krevetce i ceka pomosh da go izvadam. Sega sam se znae.
    @Sky-butterfly i jas koga barav apartmani vo Crna Gora sekade kaj shto prashav baraa 20 ili 30 % avans, ne beshe taka vo 2012, togash bevme posleden pat, se se promenilo.
    Imajte ubav den so najmilite.

На Viktorijaaa5, Lady Phoenix, Peco и 16 други им се допаѓа ова.
  9. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.534
    Допаѓања:
    289.004
    ЈАс зедов плакарот на мадам да го средувам.
    Џивџан толкацок а толку алишта:x.
    Според сезони, големини, прилики...и нејзиниот шкаф полн.
    Се мислев летово да ги складирам во вакуум вреќа најмалите, ама само со добра мисла не се исплаќа да ги шетам нагоре надоле. Си ги прередив, и вратив назад во шкаф.

Мојов дојде сега на дневен ред.
    Среќа дека е голем па никогаш не делува како да пука :tmi:, а и секоја сезона ``старите`` алишта кои се класични и соодветни и за жена во години(кошули, поло блузи, пуловери, џемперчиња, сакоа...) и ги давам на мајка ми, а џинс, некое фустанче и сл. од старите слаби времиња со потесни колкови на една другарка која сеуште држи линија под 50кг.
    Порано давав и во црвен крст. Но поради редовното празнење на плакарот ми се останати работи кои се стварно убави и жал ми е да ги давам на непознат :$.

Не можам да се решам дали немам што да облечам или имам многу алишта :rofl:

Ќе размислам за плакарот на мм :P

На Lady Phoenix, mareane, Peco и 21 други им се допаѓа ова.
  10. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.574
    Допаѓања:
    151.896
    саботен дневен ред

-чистење-внатре -надвор
    -ручек
    -шетка во приквечерните часови-под услов да не капнам од претходните активности

денес лудница околу нас...другата улица е затворена и цел сообраќај е пренасочен на нашата улица,башка во близина на две места сечат дрва...галама и прашина колку сакаш

На Lady Phoenix, mareane, VladeMila и 11 други им се допаѓа ова.
  11. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Добро утро. Ми се спие, ненаспавана сум, а децата убаво спиеја. Е тоа да видиш.

Кој ми е крив кога времето кога тие легнат не ми е доволно за се што сакам да направам. Сакам и на интернет и филм/серија и книга и маж и останатото :rofl:

@Tajnaotrovna вие за Црна Гора сакате?
    Не бев таму од девојачките денови.
    Јас ќе и го пратам депозитот на оваа "Античка Гркиња". Има убави апартмани на самата плажа. Право отвориш врата и море пред тебе, ахххх. За месец дена, здравје. Местото е Фурка инаку. Бил ли некој?
    Мада не ми е ни битно што има и што нема, со деца битно ми е да има море и :sun:

Ми се пие уште едно кафе. :coffee:

0ea179fe1ca348484bf8b0bf9cc0c191.jpg

@joy1 среќен роденден. Ти посакувам се најубаво. После бура доаѓа сонце и мир :hug:
    :^:

На Mrs.Bass, Lady Phoenix, Peco и 15 други им се допаѓа ова.
  12. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.777
    Допаѓања:
    145.291
    Уште нерасонета се јави другарка ми да ми го испланира денот.
    И нема лоши планови да ви кажам. :D

@joy1 Среќен Роденден , биди жива, здрава , среќна и остани храбра како што си.:l:

А денес @Viktorijaaa5 ни е невеста. Нека бидат среќни и долговечни, почно љубов и дечиња им посакувам!:l:

Предноста што овој период го гледам мм само навечер е тоа што не знаеме што да си направиме од љубов.:rofl:
    И по некоја добра страна има. :wasntme:

На Viktorijaaa5, samovila.red., Lady Phoenix и 19 други им се допаѓа ова.
  13. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    3.145
    Допаѓања:
    33.889
    @Sky-butterfly veke rezerviravme i uplativme avansot za vo Buljarica. Tamu sme odele i so moite roditeli, tamu sme bile i so mm sami, site plazi do Budva gi znaeme...Petrovac e epten blizu, mi se dopaga mnogu gratceto, najcesto tamu sme bile na plaza isto i Sveti Stefan.
    E sega so dete navecer moze cesto i Budva da odime, za deca ima mnogu aktivnosti.
    Posledniot pat koga bevme se pogodi i nesto praznik na grad Petrovac, imashe ubava programa, panagur...moz ke fatime i ovaa godina deka kraj na avgust beshe, treba da proveram na net.
    Petrovacka noc 29 i 30 avgust obicno se odrzuva, ama za godinava ne mozam da najdam programa.:^)

Последна измена: 28 мај 2016
    На Lady Phoenix, Peco, VladeMila и 9 други им се допаѓа ова.
  14. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Zdravo lugenca,se nadevam dobro go koristete ubavoto vreme.
    Jas so kafe i ceden limon se rasonuvam,pa ke odam da go zemam moeto zverce od kaj majka mi i ke setame denes.
    Imajte ubav den.

@Viktorijaaa5 Srekno vo bracnite vodi,da bidete zasekogas srekni i vljubeni kako ovoj den.
    @joy1 Sreken rodenden :f:

Последна измена: 28 мај 2016
    На Viktorijaaa5, Lady Phoenix, mareane и 12 други им се допаѓа ова.
  15. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    Изгледа од тука сите ќе одите на шетање само.јас на работа ќе одам:o

На Lady Phoenix, Annath, kukla21 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.056
    Допаѓања:
    328.375
    Девојки ви благодарам
    Имам чоколадна торта за тие што не држат диета.За диеталците само вода :P
    Памтите ли пред месец дена кога објавив кладба овде што ке добијам годинава од мм за род(моб или тренерки).Наизмечно со годините го добивав едното или другото.
    Епа годинава ги добив и двете (facepalm)

Испив кафето,па ке излезам да пазарам ми се најави свекрвата на роденден.Не сум за славење се ми е испревртено наопаку во животот но другите не се криви за тоа.

На Lady Phoenix, bittersweet, mareane и 25 други им се допаѓа ова.
  17. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.331
    Допаѓања:
    261.397
    Јас во двор медитирам. Купив хулахоп сум заборавила да вртам...и ќеркава е труп.
    Ќе сварам макарони за ручек, ме мрзи да готвам. Ќе се пикнам во плакари и ќе извадам фустанчиња и суќњи...тие 2-3 :) труп сум за секојдневно дотерување...во шорцеви и шалвари би го поминала летото :mm:(hollest)

На Lady Phoenix, bittersweet, mareane и 17 други им се допаѓа ова.
  18. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.009
    @joy1 Најјјсреќен роденден.биди позитивна и силна:hug:
    @Viktorijaaa5 Најубаво да си поминеш малечка,многу љубов и дечиња...п.с знаеш,чекаме слика:l:

На Viktorijaaa5, Lady Phoenix, galapce и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Малечкa а ти слики стави :P

На Lady Phoenix, duffi, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  20. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Dojdovme vo nasiot mal skromen raj.Jas sabajle taman na vrata da fatam pat nakaj Biser i mm op stanuva,a be ajde poaren sum ideme na vikendice.Se izraduvav.Ke setavme po betonon skopski po pekolov.Ke posedime ovde pa prikvecer kaj edni prijateli ama vistinski na druzba,imaat dve decinja,kuka,dvorce...Milina,em za decata em za nas.
    Denov ke mi ispadne kako smo se nadali super smo se udali.
    Cesto covek ke planira pa nisto.Vaka neplanirano(fingers)(fingers)(fingers)
    @Umbrella22 bravo za novite izrabotki,osobeno torbickata M.Mouse...prodolzi taka,ne ti bega uspesen biznis(fingers)
    Ubav den drustvo:)
    P.S.Kolku mozete pazete se od virusov,koski drobat,stomak,povrakjanje...(facepalm)srekja nie prelezavme.

На Lady Phoenix, mareane, Peco и 12 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.