1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    molim te napisi mi vo poraki, sakam nesto da ti kazam

2. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    145.368
    cccc i zena ti taka se oseka...da promeni i taa nesto,a?

На senza.parole, Li0ness, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.771
    Допаѓања:
    99.899
    Е за тоа си самиот крив другар,и си ја промашил темата.Ова се однесува на @angel01 .

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  4. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.770
    @angel01
    “You must be the change you want to see in the world.”

5. angel01

angel01 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4
    ako imas 10 god brak zatebe moze ke znaes so misli i ona :)

6. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Мисли ко да спие со својата сестра:)
    Да ви треба промени. Гледај да не ги добиеш од жена ти. Кој високо лета ниско паѓа.
    Нека те чува бог од женска беља:!:

На tessie и WORRIED.BT им се допаѓа ова.
  7. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    @angel01 Некои коментари не заслужуваат одговор ;) .... Добра ноќ !!!!

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Тој да мисли нема да пишува овде, ќе си седи во темата за анкс и депресија. Ама изгледа нешто го мава по тиквата штом се дрзна овде да пишува за промени после 10 години брак.
    @angel01 Знаеш што си мисли жена ти!?
    Боже од каде го најдов идиотов па и 10 години потрошив од животот со него. Ама ако нека си биде во својот филм, а јас си фурам наоколу.
    @Teodora* каде мор и ти со кокошките ќе легнуваш. Ај те знам сега плескаш нешто во кујна.:)

На tessie и WORRIED.BT им се допаѓа ова.
  9. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    @Daleron Кај си до сега ....турски серии да не гледаше????? (facepalm)

10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Не мор на онаа работа бев!:rofl:(mooning)
    Глеам многу попалени се јавија на темава па си викам ај и јас нешто да сменам во мојов животец.
    Не глеам турски знаеш. Ај утре чакам те да дојдеш.:coffee:

11. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.133
    Допаѓања:
    64.754
    Што знам мене лично "финтата" да задржам некого покрај себе со уцени заради тоа да пред светот да изигравам хепи фемили ми е благо речено мизерна.
    Зошто толку ви е битно народот што ќе каже и верувајте дека оние кои глумаат хепи фемили се познава од километар така да реално никого не лажете освен сами себеси.
    Најлоша работа која можеш да им ја направиш на децата е да останеш во брак каде очигледно нема живот помеѓу родителите, каква порака им праќаш на тие деца, дека е во ред да се мразиш со сопругот, џабе им се полните стомаци кога душата ќе им биде празна, емотивно ги осакатувате децата во лош брак.
    Една работа која повеќето жени не ја сфаќаат или не сакаат да сфатат е дека ако мажот е лош сопруг не значи дека мора по дифолт да биде и лош татко, тој што си е добар татко, тоа ќе си биде и во брак и надвор од него.
    Треба како возрасни да седните и да разговарате, без да вовлекуваш трети лица во разговорот, тоа ако мислиш дека има шанси да се продолжи бракот, ако мислиш дека нема никаква шанса да се продолжи тогаш треба да се прекине со време без да остава последици на децата.

Аааа озбилна без дискриминација ќе те молам :!:, убаво си кажа човекот како со брат му да спиел, може повеќе му е наклонет кон појакиот пол.;):rofl:

А има сонце, мене ме нема, слабо седнувам да интеренов, цело време сум надвор.:sun:
    Викендов гледавме со сопругот седмосед автомобил, за сите деца треба седиште а сега моментално како сардини ми се стеснати на задното седиште, вака на вториот ред можам да ја ставам малата а на третиот батковците, се мислам помеѓу мазда, бмв и аудито, сите се прекраснии.^_^

Инаку децава ако не те засрамат не можеш да кажеш дека си родител, малото синче почна се живо да клеца како кутре некое.(wtf):rofl:
    Прво мислев да не не видел со мм ама спалната секогаш ни е заклучена кога имаме секс, после читам било нормално за деца од 15 месеци до две години да пројават таква фаза,|( сега никој не е сигурен кај мене на гости со клецалово :worried:, ај белким има Господ па да му помине навикава со брзина на светлоста.
    Единствено добро е што со поголемиот сме ја прескокнале таа фаза, леле ептен засрамувачка фаза, ќе си помислат луѓево дека со мм сме секс манијаци што се сексаме пред децата па сега малиот не имитира.:$:tmi:

На senza.parole, Barbie20, galapce и 12 други им се допаѓа ова.
  12. mamaMace

mamaMace Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    164
    ALISA000 многу си вознемирена и нервозна, што е нормално во една таква ситуација, ама твоето здравје треба да биде супер за да можеш децата да си гледаш, посебно што спомна дека имате болно дете.Ако можеш, незнам колку е тоа можно, ама најди некој издувен вентил или пак отиди некаде на гости 2,3,4,5 дена за малку да се смириш.после можеш со оладена глава ем поубаво да размислуваш ем полесно да го поменш соочувањето.
    а за ставот на ангел01 тоа нема врска со годините и нека не измислува криви дрини.Ако сака да си најде оправдување за шарам барам тоа сам себе се лаже.
    надвор е убаво ладно времето со повремени сончеви периоди и во очекување сме на снег после вчерашниот град.
    :)

13. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    Добро утро !!!
    Нов ден нови предизвици :)
    За мене лично ќе биде предизвик да го истуркам денов зато што главава ме боли ќе ми пукне :@

14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.771
    Допаѓања:
    99.899
    ДОБРО УТРО и од мене! (ова со големи букви намерно да ве разбудам)
    Денов со убави вести,комшивката која е речиси на моја возраст е бремена.[​IMG] Ме разбуди сабајле по направениот тест.Баш убаво ,ќе си имам во близина бебе за гушкање.А кога размислам не би можела сега да се видам во улога да менувам пелени и да не спијам цела ноќ.Се оддучува човек,изгледа.
    Попладнево ме очекува шопинг со децава.Тоа ви доаѓа рамно на гестапо малтретирање.Ама смислив план,мажите со мажи,жените со жени,не можам да издржам толку превртувања на очи и шепкање од позади.
    Ручек не правам имам од вчера.Што убаво.[​IMG]
    И ве молам некоја феминка нека го ѕирне постот во темава за кармините за коса.Ќе ви бидам благодарна.

На bittersweet и mal.ecka им се допаѓа ова.
  15. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    145.368
    имам точно 10 години стаж во бракот,ни повеке ни помалку-ептен ме прочита:) ама знаеш што?!
    уште ми е убаво да спијам до него и со него ко на почетокот,а знам и нему до мене...бракот е многу повеке од секс...ама ти со 10 годишно искуство зад тебе веке знаеш....за однесуванјето на жена ти треба сам да се запрашаш што си згрешил...

На bittersweet, tessie, Teodora* и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Го видов постот ама ако си кафена за коренот ќе ти треба потемна боја. Колешка користи такво. Сега ќе излезам и ќе ѕирнам во парфимеријата ама дали ќе ти ја погодам бојата не знам.

17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.771
    Допаѓања:
    99.899
    Да ми треба какао нијанса или таква некоја,ама да не е црна и да не е црвена.Ама објаснив:D.И која цена е ?

18. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.178
    Допаѓања:
    145.368
    ај јас да се уфрлам ко неписмена:Dза што се кармините?стварно не сум запозната?покриваш корени или?

19. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.771
    Допаѓања:
    99.899
    Да.И со тоа го пролонгираш следното фарбање.Погодни се особено кога си во теснец со пари и време.

20. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.411
    Да за корен се за да не се фарбаш често ги прекрива белите влакна и израстокот.
    @lunicka ако си кафена ќе треба потемна малку. Ај отидов па ќе ти пишам.

На lunicka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.