Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. galapce

galapce Форумски идол

И јас сакам.:angel:
    Ако не ке то издадам и третиот дупли профил.:D

2. vitamina

vitamina Форумски идол

Каде тргна :D?
    Ако си на велики чекај идам и јас :wasntme:

3. danichap

danichap Moderator Staff Member

Поклончето првен сликај, да знае дали да се качува за накај остралија.:rofl:

4. menelele

menelele Популарен член

@Umbrella22 чадорче искористија можноста додека си млада и немаш други обврски. Сакам да те поддржам во одлуката за одење надвор од Мк.
    @kukla21 пред некој ден спомна некој оглас во врска со финансии. Ако сакаш да ми го пратиш да не се пронајдам случајно:$Може и во лп.
    Интернетов тапа е :@

5. vitamina

vitamina Форумски идол

Јас ќе и дадам кеш фунти во пликО оти пак фкусот да не и го утнам, ќе одам вака на сигурна варијанта :rofl:

6. duffi

duffi Форумски идол

Не е лошо. :wasntme:

7. vitamina

vitamina Форумски идол

(poolparty)

Tajnaotrovna and duffi like this.
  8. vitamina

vitamina Форумски идол

@Bridget зошто те нема во изборната кампања шпагети?!
    :^)

9. Bridget

Bridget Форумски идол

@Umbrella22. Дечкo ти си гo терa живoтoт, фaкултет, рaбoтa, a ти дреми целo сaбaјле дa гледaш дaли резултaти имa oд негoвите испити. Не мoжеш преку негo дa живееш. Не знaм пoнудaтa зa штo ти е, дaли рaбoтa, oбрaзoвaние или нештo вo врскa сo здрaвје, нo кaкo и дa е, мoјa препoрaкa ти е дa oдиш. Мoже немa мaгичнo живoтoт дa ти се пoдoбри oдеднaш, нo вреди дa прoбaш.
    @vitamina. Oти тешкo ми е дa јa пишувaм пoстaпкaтa зa вaрење шпaгети.

10. menelele

menelele Популарен член

Значи луѓе не сме нормални, вака општо земено. Општа култура да се немало. Се враќам од работа со кола и зелено за мене прва на семафор, кога на пешачки еден дедо со две внучиња си поминува ама не ни ѕирна дали има коли. Среќа вртев лево од главна на споредна улица па полека возев
    И морам да и кажам посебно на кулла свиреееееев и пцуев...... ехехееееее
    @Bridget бриџитке многу сакам да те запознаам, ама така на подолго да се дружиме и на крај така дрско ( во позитивна смисла кажано) директно, искрено без влакна на јазик да ми кажеш каква сум.

Last edited: Jun 7, 2016
  11. vitamina

vitamina Форумски идол

Морам да те пофалам за зборовите. Таа си, права си нема што.
    Баш убаво кажано.

12. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

@Umbrella22 се извинувам однапред ама ке ти го кажам дирекно и без заобиколување она што сите го мислат а нескаат да ти го кажат дирекно
    Типот твој наречен дечко (според мене не е дечко да се гледаш месечно еднаш ) си го фура животот како што му одговара него ,работа факс и којзнае колку девојки за провод а ти дреми дома и туфкај се зашто не дошол да се видите и туркај ги сите шанси за твој успех под тепих
    Кога ке се свестиш за сето ова ке ти биде касно да не се изненадиш ако ти раскине преку нок или недај боже се ожени преку нок мене за така ми мириса
    Ете пак ке се извинам што сум ептен дирекна ама веке некое време приметува а несакам да се мешам како типот буквално те мотка отвори си ги очите и замини подалеку од него

13. Peco

Peco Форумски идол

Добар ден
    Ме насмеа жабата со Хасан :)
    За тие што не го знаат кој е, еве го Хасан лично :)

Точно, наутро станувам, се спремам и право на работа. Затоа ве дружам попладне и/или навечер :)
    Тинан го нема одамна. Последно што знам за него е дека имаше некоја мома, можеби се оженил, па жена му не го пушта на форум :) Си правам претпоставки и шпекулации.

Која сака кафе?

14. Ana Marija 1

Ana Marija 1 Популарен член

Правам пауза од чистење, па да ве читнам. Малата спие, мм и денес цел ден на работа, мене сафра ме фаќа, па си чистам. @Umbrella22 не секогаш треба да се слуша срцето, туку и разумот. Ако гледаш убава можност во Словенија, прифати ја. Никогаш не знаеме кога ќе ни се насмевне среќата. Слушај ги жениве овде имаат искуство. Додека не сме биле во брак повеќето од нас сме биле „слепи“ за некои работи. Којзнае можеби таму те очекува некоја нова и вистинска љубов. А ако оваа овде е вистинската, ќе те чека и ќе бидете заедно. Помисли малку и на себе.
    @bittersweet поздрави го Дедо Мраз и од мене:D

15. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Добар ден од мене,ајде кој е за кафе,да варам и за него.Ја прочитав @MilaP за комшијата по гаќи,јас овде имам таков,ни срам ни перде.
    Вчера на пешачки,на зелено светло ќе ме згазеа,среќа само малку ме поткачи,уште се тресам.Човекот брзал па уште и ми се развика сум се влечкала,требало побргу,кретен.
    Среќа со малку минав.И јас треба овие денови да излезам и да пазарам за поклони,само не знам што.
    Инаку мм ми кажа преска Оти имало нов терористички напад во Истамбул,и одмор во Тр.отпаѓа,Грчка не ни бега.

16. lunicka

lunicka Форумски идол

Да ве прашам иако прашањето не ми е за овде.Месецов ми дојде повисока сметка на ВИП ,и наводно од тел.број на мм испратена е порака за тарот гледање.Значи шокирани сме зашто мм никогаш во животот не пратил порака а не на тарот.Не изгореа за плус 360 ден.Гневна сум што секој се обидува да ти бркне во џебот ,во случајов вип.Пред две години слична ситуација на мој број.И тогаш пишував приговор,немаше никаков одговор.Сега еве пак.Сте имале таква ситуација?

17. MilaP

MilaP Форумски идол

Lunicke prasaj doma ako ne e mt moze e nekoj od decata.
    Ili pak pobaraj si izvestaj i videte vo kolku casot i koja den e toa prateno.
    Mozno e i da nadpisuvaat .

18. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Што правите,арни ли сте?
    Се комирав попладнево,издедов лук како да не сум видела,што уште повеќе ме успа и сега вечер кој знае што ќе правам.

@Umbrella22 не знам која е причината да заминеш,ама зграби ја шансата и искористи ја.Посебно ако е поврзана со твоето здравје.Љубовта ако е вистинска,ни мориња ни планини не се препрека да опстане.

Не знам дали слушнавте,утре точно на пладне ќе бидат блокирани 3 главни крстосници во центарот на Скопје.Тоа значи,одете пешки или возете точак.

Petar80, bittersweet, kjukli and 9 others like this.
  19. lunicka

lunicka Форумски идол

Децава не се со сигурност.Пораките се наводно праќани и примани пред полноќ на 4 минатиот месец.Цена на порака 90 ден х 4 =360 ден.
    Знам дека ќе си платиме како попче ,ама не знам зоооооштооо???!!!!

Petar80, Lady Phoenix and mareane like this.
  20. Bridget

Bridget Форумски идол

^
    Кaкo знaеш декa децaтa не се?

Thread Status:
Not open for further replies.