Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MilaP

MilaP Форумски идол

Katastrofalna vecer.
    Najdobro e da se isklucam od net da pustam film i moze ke se uspiam.I onaka utre treba da stavam uste vo 4:30.
    Imajte dobra nok :hai:

@zeka dobredojde

Petar80, Lady Phoenix, Peco and 13 others like this.
  2. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Што толку лошо?

Last edited: Jun 8, 2016
    Petar80, MilaP, Tajnaotrovna and 2 others like this.
  3. Ana Marija 1

Ana Marija 1 Популарен член

Уште еден стресен ден. И мм и татко ми на испитувања. Мм за среќа е добро, ама на татко ми не му се добри резултатите. Утре го препратиле на уште едно испитување. Ме обземаат црни мисли. Ме плаши еден сон од пред некоја недела. Не сакам да ширам негативна енергија, ама таков ми е денот, поточно последниве неколку месеци.

4. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Што ве нема бе жени?!

5. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Се нaвикнaв нa кoнстaнтен мoбинг oд екс гaздa,некoе време ме oбземa стрaшен бес a пoтoa релaкс.Му се чудaм нa идеите и муaбетите,хиенa...
    Другo,мoјaтa скрoмнoст е мoјoт нaјгoлем прoблем..Зaтoa и се нaјдoв вo целa oвaa бељa.Бaрaј,стaртувaј не се зaдoвoлувaј сo мaлку...
    Инaче сaмa си гo нaместив кaпaкoт oд вц шoљaтa..Сaмa и си гo oткaчив дo душa(facepalm)Мaлку гo пулев,пa убaвo изoпцув пa се мaчев дa пoгoдaм тoa финтaтa..Нa крaј биднa:sweat:
    Денес пред врaтa ме пречекa мoетo превoзнo средствo-пoклoн oд гaздaрицaтa нa куќичкaтa(убaвa нoвa метлa:D)зa дa си гo метaм двoрчетo:)
    Незнaм уште штo ќе изедaм,пишaм и гризaм лешници,бaнaнa изедoв,семки тaкoџе,имaм зелниче и тoa ќе гo суредaм сaмo дa стaнaм oд кревет(oбилниoт
    ручек не гo рaчунaм)чaретo му е сaмo дa се измијaм зaби е пoсле ќе ме мрзи дa се премијaм пa пo линијa нa пoмaл oтпoр- не јaдaм:(
    Имaм кoсa зa сушење,пa виткaње a дoлгa е дo пoлoвинa и мaкa ми е дa јa средaм:(А инaку некoи мoи пријaтелки сегa се веќе тoп спремни зa нoќнo излегвaње a јaс зa сaт време ќе спијaм:|и пoсле ќе сoнвaм кoшмaри сo екс гaздa е ќе сoнвaм;(
    Перфектнo мирнo ми е вo куќичкaтa:)

6. Ariel

Ariel Форумски идол

Како не нема, тука сме. И @zeka дојде и одма почна со торти да се расфрла. А јас као на диета.

Јас да ѕирнам што има на темава, па да си поработам. Долга ноќ ќе биде ова, ништо чудно да останам без спиење до утре вечер до 10. Одмор се ближи, мора отсуството да се плати. Држете ми среќа да завршам со време и да поспијам малку.

Вие добри?

Petar80, Lady Phoenix, Peco and 13 others like this.
  7. joy1

joy1 Форумски идол

Тапа ми е цел месец уназад некако.Страшна нервоза ме бие нонстоп.Не помагаат ни пилули ни ништо....

Petar80, Annath, Lady Phoenix and 5 others like this.
  8. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Арни еве,еден сладолед од Џино мавнав,ама не можам да му одолеам.:tmi:
    Сега се прибирам и да фаќам нешто по дома.Моиве деца веќе се распуштија,утре книги враќаат па да подсобереме.

9. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Арни и ние. :hai:

Што да кажам, ја гледам серијата The Walking Dead.
    За неколку дена сум стигнала до 5 сезона :wasntme:
    Не знам како ја пропуштив досега, а многу е добра. А да, знам, поради зомбиите, не сум фан на такви приказни, ама па толку ми е добра сега. Денес сум плачела од среќа на една сцена :tmi:

Друго, што да кажам.
    А да, сите јадат сладоледи, мене ми се пријаде торта денес.
    Мм купи една мала торта Опера од Веро, сум изедела две парчиња и ми идеше да ставам два прста во уста :puke:. Очите гладни |(
    Што да правам кога уживам во таква слаткоќа додека не ми се слоши. А и во пмс сум. Тогаш имам очајни кризи за благо.
    Сладоледот ми е премногу лајт :tmi:

Last edited: Jun 8, 2016
  10. danichap

danichap Moderator Staff Member

Аууу The Walking Dead:inlove:.
    Моментално најдобрата серија. Секој понеделник имавме кино вечер со изливи на емоции што би кад ви во таков зомби свет :tmi:.

Едвај чекам да заврши паузата.
    Инаку сега си се договорив со една другарка да телефонираме во 22.00:mp:. Ептен се радувам.
    Малава вчера и денес тагува по татко и.
    Синоќа седна во ходникот пред влезната врата и нејќеше да се мрдне. Прееска нешто си праам муабет со мама на скајп и го спомнав татко и. Леле дете кога почна да лази накај вратата...седна пак на истот место како синоќа и почна да плеска со рачињата. Се радуваше, мислеше иде :doh:.

Инаку јас арна.
    Дете спие, мир до утре сабајле. Свеки ќе дојде во 08ч., ќе ме носи крв да ми земаат, па ќе треба веќе да сме стокмени, па малку порано од вообичаеното ќе станеме.

11. Emy867

Emy867 Форумски идол

И јас така на свадбата во неделата. По вечерата делеа сладолед, му се израдував, ама кога ми текна оти тортата допрва ќе се дели го баталив и само две лажичиња каснав:D.
    Е после од тортата си апнав еден ПАРЧОК нааа толкав и од на братучетка ми малку поткачив:tmi:.
    Епа стресот што ни го приредија сватоштините преку денот само така се лечи, што:wasntme:.
    Плус што од вечерата само зеленчукот го изедов, па горе долу пак не е многу:rofl:.
    Многу танго падна со братучед ми(деверО), ќе треба да мижам сликите кога ќе ги добиеме:$. Тој со тоа апаратот по нас како загар:rofl:. Ќе има циркуси, осиШтам:wasntme:.

12. vitamina

vitamina Форумски идол

Прошетавме.. зеленило чист воздух романтика не убила :rofl:.
    Практикувам скоро секоја вечер да шетам по пола саат саат така уживам и се освежувам, дека цел ден капната сега е подобро :mm:.
    Гледам една серија, маж на пиво стандарт кај другар и така..
    :sun:

13. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Јас @Emy867 ќе ја барав каде е...се пријави :)

Ми се пие радлер. Утре за на љуљашки ќе си купам. Ако ме соберат од соц.служби таа сум да знаете.
    Ништо паметно немам да кажам...сакам фустан и чевли а не ми се мрда од дома :(

14. Sky-butterfly

Ти па Бошке со тој радлер |(
    Ако ти се пие пиво земи си туборг например или било кое друго вистинско пиво, ако ти се пие сокче, купи си спрајт :lol:
    Се зезам со тебе :P
    Пиј си што ти душа сака, ама немој радлер :rofl:
    Не бе, пак се шалам.

Јас би џус водка, со многу мраз :wasntme:

Petar80, Annath, MacenceEna and 16 others like this.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Ако праиме муабет за пиење и јас сум за вотка ко твојата, или џин-тоник ;)
    Ова радлеров ко сокче. Пива не ми идат некако :)

Petar80, Annath, danichap and 12 others like this.
  16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Добредојде @zeka :)

Јас денес излегов конечно од дома - за шетање :party:
    ко од затвор пуштена не знаев каде попрво да отидам :D во која продавница да влезам.
    Си купив грицки, сок и полека се вратив дома, ми годеше ветрето.

@danichap ме потсети, брат ми на две години имаше еден период кога навечер се будеше од сон и плачеше по татко ми па мајка ми мораше да му се јавува за да си дојде од работа и да го заспие, инаку не престануваше со плачење (facepalm) патем права принцеза имаш, лепотица, се заборавам да ти кажам :angel:

Кога сме кај пиењето јас сакам ликер ама нема, пак почнав со хормони |(

17. duffi

duffi Форумски идол

Маж пречекав и испратив, како @galapce се осеќам.:rofl:

Бошке јас тално имам Туборг во фрижидер, ама ретко кој да седне да пие. Ела при мене.

Вечито сама - Ова како потпис. :rofl:

18. vitamina

vitamina Форумски идол

Јас многу сакам спрајт. Не сум фан на газирани нит на кола кола нит на џусови толку ама на спрајт да. А не земам тук там ќе земам в кафич и толку за дома не ми текнува.
    Желба за пиво и немам откако дојдов тука или пак а пивнам некое пиво стомак ме заболува, видов не видов одамна баталив.
    Ми се пие нешто како лимонада, со мраз нешто што ќе ме освежи .. тоа одсекогаш ми се пиело ама немам баш желба да цедам лимони и онака не ми е тој вкус како лимонада а лимонада барам а не можам да најдам :(

19. Sky-butterfly

Од газирани и јас сакам само спрајт и ништо друго.
    Сите други ми се благи.
    И понекогаш надвор кока кола во шишенце стаклено, која немам појма каде може да се купи за дома...
    Многу многу е поинаков и поубав вкусот отколку кола во пластика или лименка. Барем мене. Не можам да ги пијам.

20. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Hello, is it me you're looking for?!;)
    Да не ме мислите, шетана, јадена, пијана, спијана...и секако нафрлана, рассолзена,со отечени усни,кивам,кашлам,се чешам:@:envy:
    Што не те убива- те ојачува - велат, ама ова алергијава е У Ж А С!!!!!
    Друго немам шо да се пожалам, за фалење и да имам ќе си чутам:emo: 8) и така! :P
    Ај чао

Thread Status:
Not open for further replies.