Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    Гласав. Туку и другите да гласат. Стварно, човекот да не пееше добро ни јас немаше да го гласам, а пораката е само помалку од 6 ден.

Цеца мислам дека долго време нема некој хит.

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.662
    Допаѓања:
    153.093
    да бе мораше да го покаже фустанов а и зизгите во комплет....црн носеше претходно...

ех...одвратниов помина...

3. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.876
    Допаѓања:
    142.698
    @Viktorijaaa5 kakva ideja mi dade so slikive da si ziva i zdrava.

@julie77 kako pomina so maliot se nadevam se ok :)

@danichap tortata top. Ubav rodenden koga samo sakanite se tuka.

Utre od 8 do 8 sama... pa se tesam deka zeni se sami so denovi pa polesno mi e. Deneska bev izlezena eden saat. Bebeto so tatko i. Koga se vrativ se raduvase mnogu smeenje ripanje guskanje... kolku sakana se pocuvstvuvav... prv pat razdeleni a ona da mi se izraduva... poubavo ne sum se cuvstvuvala odamna.

На mareane, mal.ecka, Emy867 и 22 други им се допаѓа ова.
  4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.803
    Допаѓања:
    145.393
    Не гледам емисии од овој тип. Ама гледам коментираат за некој ѕвезди , па да си прашам јас.
    Гласав и јас за сограѓанинот , иако го немам гледано во емисијата.
    Не се сомневам во него. Квалитетен вокал.

5. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.317
    Допаѓања:
    92.184
    @Cka сигурно имаш многу слики од кога се роди до сега па убаво ви било да одбереш некој убав голем албум и од секој месец да вадиш по некоја слика и да ги редиш :) така ќе си ја гледаш и на слики како расте од месец во месец ,како напреднува а утре другден и таа ќе се радува кога ќе се гледа на сликите :)

На mal.ecka, Annath, ph.orhideja и 5 други им се допаѓа ова.
  6. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    И јас не го гледам @duffi, ама штета ќе е да не гласам. Додуша поголем фан сум и на Ленче - уште од нејзините почетоци во 90-тите години.
    Ми лежат нејзините песни. Течете солзи, Писмо судено и Сакам да ме крадеш ми се топ фаворити.

7. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.662
    Допаѓања:
    153.093
    јуху..и Мите помина...ме плени со скромноста детево ..ви реков претходно јас старомодн тип сум...сакам вредности кои се ценеа во минатиот век...

да видам какво е небото надвор оти синоќа имав лудачко трчање по скали нагоре- надолу...се разбудив накај 1 по полноќ од силно тропање на дождот...кровни прозори сите отворени а надвор истура..трк по скали да ги затворам..надвор сушалка полна со алишта трк по скали долу да ги соберам...и после не можев да заспијам ,нормално...и секое утро гроги од различни причини...живеам за денот кога ќе станам свежа и наспана..одамна не ми се случило...

На Annath, Lady Phoenix, Peco и 2 други им се допаѓа ова.
  8. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.803
    Допаѓања:
    145.393
    Ете го фатив малку на крај @friendy .
    И јас тоа велам. Штета е да не си гласеме за нешто ептен наше.

На Annath и friendy им се допаѓа ова.
  9. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.908
    Допаѓања:
    183.235
    Добра ви вечер стигнав тука
    @Umbrella22 Ми боде очи ова за одморот зошто до сега не отидовте додека он беше на одмор ?
    Додека беше он болен се видивте?
    Имав у план и денес да пеглам ам анаместо тоа си испаднав без уво да ме боли
    Многу се мразам самата себе си кога имам многу обврски и по дома и за купување и за средување а јас ладна вода си пијам
    Е така па сега утре ке трчам цел ден како коњ за да надокнадам за денес
    Ми се распа туш батериата у вц бев да видам за нова ама многу скапи бееее испод 6000 немаше

На mareane, Annath, ph.orhideja и 4 други им се допаѓа ова.
  10. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.662
    Допаѓања:
    153.093
    зошто бе толку скапи ?

мм со тоа се занимава-водоводџија е...српски туш батерии- росан со 5 год.гаранција се околу 2500 ден.ги имавме претходно и во станот уште сево функција а се стари 12 год...а еве ги имаме и тука во куќава -6 год.ни служат без никаков проблем...побарај...

На mareane, Annath, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  11. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    Од српскиве шоуа гледам само Пинкови ѕвездички.
    Адам го имам видено на најавните реклами и одвратен е, одвратен.
    Сега на сител ми е пуштен ТВ, на муте ...но гледав кога Калиниќ кажуваше ко иде даље :)
    Она што му го направи на наизглед мирното македонче, требаше на уфилманиов Адам да му го направи.

Мојата музика вечерва е Тоше.

На mareane, Annath, ph.orhideja и 6 други им се допаѓа ова.
  12. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.862
    @imelda што чекаш та не фатиш мајорката или околните острови :D јас се згреав и стига беше :D ќе гледам да земам малку ако додржи до англија ако не мајке ни ќе седеме под чадори и ќе се киснеме.
    Не сум пошла, се средив и чмаам. Се читаме :hai:.

На Annath, ph.orhideja, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  13. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    @bittersweet чекај да те означам прво па да сменам на кирилица. Јас се чудам како не сум веџи. Пред некој месец дена на пат каде си го шетам едново од џукеливе, гледам срнче удрено. Сите го биколат на пат. Се јавив на полиција, не на итната, да им кажам народ го биколи, има опасност од судар, и кога ме прашаа колкава е срната, мрсоли не само солзи, ама така ми дојде додека им објаснив дека е младо и се ставив на место на мајка му. Не е човек да, ама живо животно. Гугуткава сираче пред некое време додека ја изранив, и на неа и плачев дека ќе ми ја убијат. За моите миленици, рака давам, туѓо куче ме касна на колено да си го одбранам моето. И јасно ми е дека краток им е векот, ако се стари кога си одат полесно е некако. Ама тешко е многу кога треба да одлучиш да им скратиш маки.
    Никако не сакам да споредувам деца со миленици. Никако. Ама не сакам потсмев на туѓа болка па ќе мериме чива е голема. И јас си ги кремирам милениците, оти има посебен крем за тоа, не одат во оној за луѓе па да го споредуваме со погреб на луѓе, а немаме зите големи бавчи па затоа тој сервис постои и е далеко далеко поевтин од крем на човек. Земам останки, посадам цвет во шутар со истите, ми е некако како фала на друштвото. Ама тоа си е мој чин на жалење. Во случајот со твојата комшика, проблемот е што не се решиле да жалат за својата загуба во свои рамки и очекуваат секој од околина да ја види нивната трагедија од нивен агол. Сепак, не е за сеир, ако се тажни на таа скала.

На do-re-mi, mareane, Waka-waka и 13 други им се допаѓа ова.
  14. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    Среќна е таа жена што Тоше ја отпеа за неа.
    Не знам дали знаете дека е наменска.

Последна измена: 28 јуни 2016
    На mareane, Annath, ph.orhideja и 8 други им се допаѓа ова.
  15. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.908
    Допаѓања:
    183.235
    баш од тие ми понуди како добри ама испод 5200 нема да се разбереме чешма за со туш батерија таа кај туш кабината што е

16. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.662
    Допаѓања:
    153.093
    различни има алиса..еве баш сега го прашувам...од 2300 нагоре биле цените...елај си бт...две ќе си купиш

На ALISA0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. jasna83

jasna83 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    5.782
    Добро вечер дечки :hai:
    Излезена сум уште од 6 саат бев до Сити Мол и ништо не најдов ни некој обувки ни нешто облека па затоа си влегов во Рамсторот и решив ќе се правам голема домаќинка 8)
    После кај свекрвица на едно кафе и појдов да ја земам малата од кај моите и буквално пред 30 минути се вративме дома,ѓаволчето сега си игра некоја игра,а јас да ве читнам вас.^_^

За слики буквално немам ништо извадено т.е пред неколку години кога тоа беше атрактивно многу често ѓи имам албуми еден куп од родендени на малата,одмори,нови години.Сега има некој филмови кој што сакам да ми ѓи направаат негаде како слики ама неможам во ниедно студио да најдам,велат не работеле веќе со тоа.Ако знаете,ако може да ме упатите бидејки навистина имаме многу убави мигови на тоа.
    Јас донекаде и се сложувам со постот на @promeneta.
    За ситуации за поклони на деца имало пријатели кои што не поштуваат ама некој не и секогаш велам во тиее ситуации епа извини твоето детенце моето магаренце.Не е битно можеби толку и тој подарок дете е тоа,ама битно е поштовањето.

ЕДИТ:Во последнив дел не се изјаснив убаво ама мислам дека ме разбравте што сакав да кажам.

На Annath, ph.orhideja, Lady Phoenix и 7 други им се допаѓа ова.
  18. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    Уште ме бoли кoлку јa плaтив туш бaтеријaтa и тушoт :lol:

На Annath, Lady Phoenix, kukla21 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.385
    Допаѓања:
    279.199
    Краток рапорт само да дадам.
    Уморна сум, мајсторот си замина пред еден саат ,за еден ден го вароса цел стан а јас утре незнам од кај да почна.
    Се читкаме ....
    Среќен ,најсреќeн роденден на принцезата на @danichap

На Annath, ph.orhideja, Lady Phoenix и 7 други им се допаѓа ова.
  20. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.662
    Допаѓања:
    153.093
    отприлика за ваков модел е цената

На mareane, Annath, Lady Phoenix и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.