Форумџика на годината

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Dobra vecer zenski :) srejkni praznici koi i da gi slavite.
    Denes den gospodv kako i site denovi,eh sega praznik nekoj ovoj nekoj onoj ili i dvata ili nieden.
    Kaj nas onaka denov :) za vecera se pogrizi mm ;) neka se pomaci mara da vidi kako e de :D tuku ne toa si otide si kupi za jadenje i nesto blago,ete ti vecera za dvajca :D da e taka sekoj den ama ne i nbiva taka.
    Valentajn ne mora da bide za nekoj da pokaze malce vnimanie ili ljubov,treba licnost sto go custvuva toa sekoj den od zivotot.

Ahh odmor i odmor,sakam da se odmoram od se ama bas od se :| edno praznejne na mozokov izgleda :D :D takvi raboti ;)

imajte ubav zavrsetok od denov so svoite sakani, nasmevkata na nivnite lica ja pravai pogolema nasata namsevka :)

На anel, anina, Teodora* и 3 други им се допаѓа ова.
  2. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.742
    Ехехееееј одмор - уште колку има до одмор.. Едвај чекам секако!

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.574
    Допаѓања:
    282.111
    Ааа ве нема сите изгледа сте пијани од вино и љубов:inlove:.А јас па цела наопаку.Се собравме со мало друштво на моја иницијатива направив мезе салати скував вино и се си беше супер и сега наместо виново на љубов да ме тера мене некако меланхолија ме фати дури и ко да ми се плаче.А бе не е секој за алкохол:fubar:

На Annath и andreina им се допаѓа ова.
  4. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.846
    Допаѓања:
    62.298
    Вечерва слабо сте ми активни... Уште ги славите празниците :D!!!
    Јас по напорниот ден фино си се изрелаксирав на Фемина, во исто време си слушав музиче, а сега е време малку за читкање книга пред спиење...

На anel, tessie, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  5. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.504
    Допаѓања:
    187.311
    убав ден сончев крева расположение си се почастив со нови очила за сонце и кафе со :inlove: моја

На tessie, Annath, andreina и 6 други им се допаѓа ова.
  6. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.542
    Kолку убав ден мора да се искористи ,отидов јас [​IMG]

На anina, andreina, ozbilnazena и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Недела а Вас нема:)
    ...денес убав пролетен ден, со сонце, и со кафенце на тераса8)
    Денов ми беше планиран за арбајтен по дома, ама по се изгледа ќе ми биде за шетајтен по надвор:)
    срамежливо излезе првото кокиче:f: :f::f:а и комшииве по дворови на сонце да стоплат коски:)
    Нека биде уште еден од Бога даден убав ден:hug::hug::hug:

На anel, tessie, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  8. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Добар сончев ден.:sun:Ќе ќиднев и јас надвор да не беше Попај болен :doh:.Бетер е од дете кога ќе се разболи.
    Кашла цел ноќ, ама утрово кога ставив лути пиперќи да се варат, се испокашлавме за век.:doh::doh::D.
    Па му удрив една лутика со неколку главици лук,и ете го спие како бебе.|-)
    Никогаш не ме одминува грипот, но годинава него првин го фати ,да не му ја пука после главата демек јас го донасам дома.:P
    Чудна работа е грипот , на толкав студ од -19 не не фати, туку сега кога се стопли.:doh:
    :coffee::coffee::punch:

На tessie и anina им се допаѓа ова.
  9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Што да кажам освен дека сум болна, кашлам корнам.:(
    Надвор сонце, а јас се тресам како лист од што ми студи. Останете ми со здравје.

На mareane и tessie им се допаѓа ова.
  10. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.806
    Dobar den..
    Kolku zivotot e ubav,ponekogas svesno,pa duri i naivno no smetam deka zavisi od samite nas..
    Vcera mu se raduvavme utrinski na sonceto koj ni dade prilika da ni se opulat ocite od soncevite zraci..
    Izleguvam na terasa,edna zenicka cela vo solzi me zaprepasti..:worried:
    Stotuku porodena,nemase 48 saati,placela oti ne ja pustat doma..
    Od drugata strana druga sirota,place,stotuku ja izvestija za toa deka prestanala srcevata reakcija :worried:(posle tri ensiminacii i edno invitro,ostanata za prv par bremena).
    Na prvata samo i posakav ona za koe sto placese da i bide najgolema griza vo zivotot.

Zatoa ponekogas velam deka srekata samo od nas zavisi od zivotot..Od nas zavisi samo zatoa sto ponekogas ne znaeme da gi cenime rabotite i kako da ednostavno barame drugi "krivci"za nasiot sopstven izbor.
    Krivci za ona sto nie ke odbereme da ne rastazi ili usreki..
    Ovde ja trgnuvam na strana sudbinata i ona sto ne zavisi od nas.
    Ima uste edna rabota za koja cesto razmisluvam.
    Ponekogas povtorno sami odbirame za se vinovna da ja najdeme sudbinata"i ona sto ne snaslo"zaradi nea..Zaboravame ponekogas deka nekoi izbori vo zivotot se nasi,sopstveni,za koi vo odredeno vreme od zivotot sme se grabele kon niv,za niv..
    Da ne zaboravame deka isto taka treba da se grabame za da gi prilagodime kon nas,za nas,i nie za niv..Nema nisto lesno vozivotot..
    Nema nisto na gotovo.
    Razlikata e samo vo toa sto ponekogas "ispastame"odnapred a ponekogas odposle..

Nemozam nikogas da recam "Gospode sto tolku sum ti zgresila"...tuku samo "Gospode prosti mi mene gresnata"...a samo toj znae kade i kolku sum zgresila..
    Da bevme nie svesni,nemase tolku da gresime..

Dosta filozofiram nedelnicki,postov go pisuvam so prekini uste od 15h...

На anel, Bozica1980, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  11. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.799
    Ола мај бјутифул лејдис, ве нема, лечите мамурлук и преголема доза на љубов.:inlove::makeup::lol:

Ова мојава мадам значи ме вози како сака, вчера со свекорот и свекрвата си спиела скоро цела ноќ, само мене ме држи будна скоро цела ноќ, а од утре друга песна ќе пееме.]:)

Ја се лечам од преголема доз на љубов:Pеден ден во хотел сами со мажот, нема пазење да не се разбудат децата, можевме да галамиме колку ни душа сака:$ а најдобриот дел покрај кхм, кхм, старовремска када доволно голема за двајца, не паметам од кога не сме се излежавале во када, тоа е луксуз кој не е дозволен со мали деца.:lol:

Туку каква сум сега цела во модрици, касаници, мислиш сум била на бојно поле а не на кхм, кхм, што срам ме удри кога ме видоа родителите на мм, за кај моите веќе се облеков на долги ракави.:whew:^_^

Имавме карти за 50те нијанси ама не ни се излегуваше од соба, било кога ќе може да го гледаме филмот а вака сами само јас и тој не се случува баш често.:lol:

Ај да видам што има да читнам ваљда мадам ќе заспие па ќе ме остави и мене некој саат да поспијам пред да станат дечките.(fingers)

На Umbrella22, anel, tessie и 16 други им се допаѓа ова.
  12. ozbilnazena

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Грипов, вирус или што и да е знае да здрма.
    Дилке со помин да е.
    И јас си го поминав тоа те тресе, ти студи кашлаш ко некој коњ...

Леле ова модрициве срамна работа ако се на видно место;) се криеш ли се криеш и пак ќе се најде некој да види дека сте биле неваљали8-|
    Се пресоблекувам пред некој ден и влага мм и ме гледа во нозе8-|
    Што ти е бре човек што ме гледаш ко да не си видел:^)
    Мене ништо не ми е ама тебе што ти е, модрица до модрица.
    Се гледам една подоле една погоре две три на колено:o
    Што ти е црна жено вчера ништо немаше:?:
    после ми текна ми ја сменија фотелјата на работа а помини замини кај се дочукав(hollest)
    Ич не ми е погодена а и губам контрола се вртам ко зборам со децана :)
    Денов ни во чистење ни во шетање...
    куќава пролазна станица , еден појди други доди денов долг ми се виде.
    Им викам не сум дома за никого, си зедов лаптопчево и се оптегнав во кревет.
    Жени бре каде сте :?: некако без речи, а и цел форум ко да спие а баш темава ме тера да седнам, да ве читнам да видам дека добри сте ми :)
    Горе доле гледам активни работите,бар има кхм, кхм;) добро е [​IMG]
    Патем, да не ни падне шеќерот пред сексот:!::$:wasntme:

На anel, Val-Dim, tessie и 7 други им се допаѓа ова.
  13. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.504
    Допаѓања:
    187.311
    Еве ме мене бањам сушам коса уши чистам нокти сечам ви звучи познато?
    Денес си испаднав си се прошетав и шо вика битерка малку кхм кхм додуша повеке беше не малку :D сега фатив кревет и ке гледам филм
    Сега ме насмеа битерке со модриците ја на врат една поголемка така надвор жешко ја со ролка на кратки ракави жив срам:lol:

На Annath, ozbilnazena, anina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.574
    Допаѓања:
    282.111
    Денеска тек сега успеав да седнам на лаптоп и си мислам е сега ќе си се изначитам и изнадружам со моиве друшки врснички а вака само 4-5 постови за цел ден.А и од тоа што читам гледам дека продолжено си ги славите празнициве пазете да не ве читам после во труднички муабети(fingers)Ама ако убави денови беа викендов за се си беше погодено па и за отпоќе лубов и [​IMG][/URLЈа денес со гости па после и ја по гости на задоцнети мекици и така а сега ко и мене да ме фаќа некоја кашлица аман само грип да не е [​IMG]

На anel, Annath и anina им се допаѓа ова.
  15. ozbilnazena

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Добро утро радни народеее:hai:
    Го шмркам утинсково машко кафе :coffee: Има и за вас :coffee::coffee::coffee:
    Го гледам прогнозеров од нашиов крај:D
    А јас сукња си облеков мало изнад колена(hollest)
    Ме чеша левата рака, нели пари ќе земеш значеше:?:
    Нека биде убав ден :sun::hug::hug::hug::f::f::f:

На ALISA0000, anina, do-re-mi и 7 други им се допаѓа ова.
  16. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.806
    Dobro utro i od mene...
    Ozbiljna,ednoto kafe jas go zemav,da si znaes..
    Masko utrinsko ne sum piela odamna..:|
    Legnuvam mrtva gladna,stanuvam uste po gladna,ama okokorena..8-| :tmi:
    Odlozuvam so kagfence i nesto ovosje ama tesko nekako..
    Glad kontroliraj,misli kontroliraj,planovi kontroliraj,seksualni nagoni kontroliraj:worried:...Kontrolor da bev nemase tolku rabota da imam:lol:
    Me faka klaustofobija veke,kako li im e na bebuskite :sweat:

Imajte ubav pocetok na uste edna sedmica...edvaj cekam da pominat barem uste pet sest..

На anina, do-re-mi, danichap и 7 други им се допаѓа ова.
  17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.162
    Допаѓања:
    204.839
    Добар ден од мене, се врати старата јас! :D

Добар одмор ми требало, малку повеќе сонце, неизбежното кафе со пријатели и секако, кхм, кхм во малку поголеми количини. Не е до празнициве, да се разбереме.
    @ozbilnazena, викендов ич не беше за арбајтен со тоа сонцето, плачеше душа за шетање. Башка празници, а јас на вакви сончеви викенди во зима не грешам душа 8) оставив арбајтен по дома за после работа, па ако стигнам, стигнам.

@galapce, ќе помине душо, само уште малку. Можеби изгледа како вечност, ама не е многу. Само да биде се како што треба, тоа е најважното.

Ви посакувам на сите што сте болни да оздравите што побрзо... и не се чудете што фаќа грипот на вакви топли денови, на ладното е потешко за бактериите и вирусите, не функционираат ко што треба и тие на минусни температури. Затоа, колку и да мразам зима и студ, сакам минусни температури, оти тоа значи здравје, колку толку во денешно време и во ова загадено Скопје...

Имајте убава работна недела, ве поздравувам!:D

На JuLleE, anina, do-re-mi и 6 други им се допаѓа ова.
  18. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    102.342
    Забушавате а?[​IMG]

Помина и празников,вчера цел ден на скитање а ноќеска не успеав да се стоплам,се некако ми студи.Капак на се ми цркна и телевизорот ,а не е стар има неполни 3 години како е купен.Да им се плукнам во новава технологија.Најмногу од се мразам непланирани трошоци.
    Мислев денеска да се одвеам повторно некаде,ама ме болат мускуливе дали е ова некој грип во најава не знам.
    А во блиската продавница има зимски јакни на попуст,од 3500 на 2000,не знам дали ми е неопходна нова јакна а ме мамат попустиве.
    Или да си седам мирно?[​IMG]

На anina, danichap, bittersweet и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Добро утро.
    Каде болна па и трошок непредвиден утрово ме стрефи. Сет кумплуг 15000 денари и уште мајсторот да се плати, не ме оправаат 20000 денари. Без кола не можам да мрднам.
    Лунке да си ја купиш јакната ако ти фаќа око, налет овие непредвидени трошоци у пм веќе.
    Кај е лито таму се ќине.
    Туку се да баталам веќе ме изедоа нервози деновиве, од средата навака бел ден не видов. Не сум научена да кукам, ама изгледа премногу ми се собра.
    Една добивка само ќе имам од нервозниов период, ќе ослабам 2-3 килца.

На anina, danichap, bittersweet и 4 други им се допаѓа ова.
  20. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.574
    Допаѓања:
    282.111
    Добро утро и од мене!Кафе испиено,малу ве читам и се спремам за нова работна недела.Добро ни дојде викендов гледам сите малку сме се прошетале издувале.Луничка и јас си зедов сега брзо една зимска јакна мене ме привлече што беше ен многу рааати ич не се думај купи си ја ше има зими и зими за носење.Блазе на Озбилна што си пие машко кафе ем машко ем младо:$Галапче издржи уше малку јас вчера бев на мекици(после месец кои беа едвај дочекани со години неплодност па тешка бременот па предвремено родено ама верувај нповкусни мекици немало а и посреќни родители и баби дедовци:)Лунке нека оди поарно по колата а јас најмногу се нервирам за трошоци по колата

На anina, danichap, galapce и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.